Goingorganic.nl

Nutiva, Organic Virgin Coconut Oil, 54 fl oz (1.6 L)

Organic Virgin Coconut Oil, 54 fl oz (1.6 L) by Nutiva Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn

€ 28,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Nutiva, Organic Virgin Coconut Oil, 54 fl oz (1.6 L)
Prijs: € 28,00
Inhoud: 1.56 kg, 17 x 13 x 13 cm
Productcategorie: Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn, Food, Coconut Oil, Cooking Oils Wine, Vinegar

Nutiva, organische maagd kokosnootolie, 54 fl oz (1. 6 l) – vitaliteit van de voeding. Organisch superfood. Ideale culinaire kookolie. Usda organisch. Niet GMO-project geverifieerd. Vegan. Geen hexaan.

Niet-bpa container. Niet-gehydrogeneerde. 0 G transfats. Gecertificeerde onderneming. Certified organic by qai en ecocert ico. Nutiva voedt vitaliteit door bewuste curatie van de beste biologische voedingsmiddelen op het gebied van planten. Gewoon puur. Deze romige smaak van de tropen is ideaal voor sauteing en bakken, het verbeteren van uw favoriete recepten, evenals lichaamsverzorging.

 Geniet van het rijke aroma en de verleidelijke lichte smaak van deze koudgedrukte en onverfijnde olie. Een snufje zout vermindert de kokosnootgeur in hartige recepten. Biologisch. Gemaakt zonder pesticiden, gmos of hexaan. goingorganic.nl Kokosolie is een van de superfood die dagelijks moet worden genomen! Kokosolie is een van de gezondste olie die bestaat uit gezonde verzadigde vetten. Kokosolie is anti-bacterieel, anti-schimmel, antivirale, verhoogt het immuunsysteem, verhoogt de hersenfunctie (zelfs omgekeerde alzheimersziekte of dementie), lager ongezond cholesterol, heeft een hoge antioxidantactiviteit, voorkomt kanker, voed de huid, help om te verliezen gewicht, hoger energieniveau (het vet vetzuur kan onmiddellijk worden gebruikt om energie en warmte te genereren en metabolisme te verhogen), lagere diabetes, lagere hartziekte, osteoporose en zoveel meer voorkomen. Gewoon te veel voordelen om uit te lijst! Kokosolie kan intern of extern gebruikt worden (huid, haar). Ik doe het zelfs rechtstreeks op snede of wonden en voorkomt infectie, hulp in de genezing en vermindert ook de pijn. Kokosolie heeft een hoog rookpunt, dus het is goed om te koken. Over het algemeen is het beter geschikt voor het koken van voedsel dat zoet is.

Nutiva, Organic Virgin Coconut Oil, 54 fl oz (1.6 L): Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn

Het past niet op voedsel dat zout is. Dit merk is zeer plank stabiel en het wordt niet rancid wanneer ik het op kamertemperatuur van 28c of 82f opberg. Ik eet het dagelijks rauw (3 eetlepels) en het is erg lekker. Het heeft een sterke verse kokosnoot smaak en geur in vergelijking met anderen. Ik merk ook op dat het mijn gevoelige tanden beschermt. U kunt het rauw toevoegen aan voedsel dat gegeten moet worden. Het enige probleem is dat de kokosnootolie eens lekker kan lekken zodra je het loslaat. Het kan een beetje rommelig worden als je niet voorzichtig bent. Anders, geniet van de superfood! Sterke kokosnootgeur, beste kokosnootolie die ik heb geprobeerd, 3 maanden in en ik begint een merkbare verbetering in mijn huid te zien. Ik heb geen moisturizers meer nodig en ik heb nu een zeer mooie textuur. Wat andere verbeteringen (intern) betreft, kan ik alleen maar aannemen door mijn kleine vermindering van de hersen mist, dat het ook daar werkt. Deze dingen rotsen! Ik gebruik het voor koken en als een gezichtsverzorging voor het bed. Ik woon in hk & kokosnoot olie heeft dit jaar veel aandacht gekregen, dus ik doe mijn onderzoek en vond dat dit de olie is die elke familie in hun keuken moet hebben!

Nutiva, Organic Virgin Coconut Oil, 54 fl oz (1.6 L): Voedsel, Kokosolie, Kookolie, Wijn En Azijn

Alhoewel mijn familie niet veel olie gebruikt om te koken, proberen we inderdaad meer te gebruiken om het voordeel van de kokosnootolie te krijgen, mijn vader probeert zelfs 3 spoons te nemen met zijn ontbijt om wat vet te verliezen . Hoewel het niet makkelijk is om olie te slikken. Nog steeds proberen, heb ik andere merken van organische, extra maagdelijke kokosnootolie gebruikt, maar dit merk is mijn favoriet voor frisheid en smaak geweest. De kwaliteit is consistent met elke pot. Het smaakt en ruikt heerlijk. We gebruiken het als een verspreiding op toast, om te koken, onze huid te hydrateren als een ingewandenhaar, voor schimmels op de teennagels en achter de oren (het werkt beter op teennagelschimmel dan waterstofperoxide of theeboomolie) , en combineer het met aloë vera gel om kleine wonden te genezen en snel te genezen. Deze kokosnootolie smaakt uitstekend. Ik heb in het verleden een aantal funky ones geproefd en zal houden met nutiva.

We nemen het door de lepel, koken ermee, staat ons haar voor, hydrateren onze huid, enz. Nutiva, Organic Virgin Coconut Oil, 54 fl oz (1.6 L) Het spul is geweldig. Ik mors geen geld meer op body lotion, ik gebruik alleen kokosnootolie en een beetje gaat een heel lange weg. Veel meer economisch, zoveel zuiverder en minder verkwistend. Wie wist dat je niet alle ingrediënten nodig had om je huid gezond te maken, ik geniet van de goede geur, kwaliteit en grootte van deze olie. Ik hou ervan dat er zoveel toepassingen zijn. Mijn enige fout is dat ik wou dat het was in een glazen houder in plaats van een plastic, omdat ik dat plastic heb gezien, verminderde de goede kwaliteit van de olie. Ik las dat de olie acteert als een oplosmiddel en absorbeert alle chemische stoffen die de plastic. Om die reden zal ik deze olie niet terugkopen en kiezen voor een in een glazen container. Als het bedrijf van plastic naar glas verandert, zou ik dit terug kopen. Andere merken zoals tt hebben een rokerige geur die ik niet leuk vind. Dit is leuk om te eten of op de huid te gebruiken, zolang u de milde klappergeur niet erg vindt. Ik heb vier potten gekocht. Ik vond dat de olie geel was.

Review: Nutiva, Organic Virgin Coconut Oil, 54 fl oz (1.6 L)

De geur en smaak zijn te licht. In het verleden waren de geur en smaak van de kokosnootolie van Nutiva sterk en zoet. Dat betekent dat de kwaliteit nu slecht is. Ik heb dit product al 6 maanden gebruikt en ik vind het fantastisch. Ik gebruikte geanodiseerde kokosnootolie voor koken, maar ik gebruik deze extra maagd in bakken en ik gebruik het ook op mijn lichaam en als deodorant. Niet veel mensen weten dat onverfijnde kokosnootolie een fantastische natuurlijke deodorant maakt. Probeer het uit, kocht dit product voor ons, maar probeerde het te mengen met mijn honden kibble en kon niet geloven hoe lief ze in de avond van onze schok en verbazing heeft gehad binnen 4 dagen na het eten van haar en haar jas begon te schijnen! Een must als u een hond hebt. Groot voor je haar ook. Ik heb dit niet zo lang geleden gekocht en moet nog een 54 Oz kopen! Ik maak hier niet alleen kaneel snoep en chocolade snoep, maar mijn hond houdt ook van deze olie. Ik ben verslaafd aan elke ochtend een grote eetlepel, room en splenda in mijn koffie. Het helpt me vol en door de dag te houden, als ik iets zoet wil, zal ik wat thee zetten (met kaneel en splenda) of in decaf koffie met room en splenda.

Ik beveel dit coo aan. Andere merken hebben geen kokosnootgeur of lichte smaak van kokosnoot. Het is prachtig op de huid, haar en handen. Ik hou van de kokosnootolie, maar voel me niet comfortabel met het feit dat het in een plastic container komt, zowel vanuit een gezondheidsperspectief als ecologisch. Ze kunnen beter doen. Goede kwaliteit, we nemen dit trouw en hebben dramatische resultaten gezien met virussen zoals griep en kou, herpes en roos. We koken ermee, gebruik het op onze huid en geef aan de honden! Proeft ook goed = d, ik heb dit product al een tijdje geprobeerd. De prijs is geweldig. Zoals verwacht, smaakt het en ruikt als verse kokosnoten. Ik heb echter gevonden dat niet alle voedingsmiddelen en groenten verenigbaar zijn met de smaak ervan. Ik vond het niet in combinatie met bloemkool en broccoli.

Maar ik was verrast toen ik uien in de olie saaide en groene kool voegde. Ik heb bijna een 2 qt gegeten. Pot gevuld met de kool in een staande. Tot mijn verbazing was er geen indringing. Gebruik voor dyi lippenbalsem, beste textuur en vochtbehoud. Gebruik voor het spoelen van uw mond voor het poetsen om tandproblemen en goede ontgifting te voorkomen. Voeg het toe aan body lotion om het nog beter te maken, dit is een heerlijke en gezonde olie die een heerlijke milde kokosnootgeur geeft aan wat je er ook in kookt. Ik vond het speciaal geschikt voor koken curries. Ik bestelde dit voor mijn huid, vooral mijn acne op het gezicht. Ik heb meteen een verschil opgemerkt, eerlijk. Ik ben een bruin geschilderde African American w / periodieke breakouts op mijn gezicht en rug, ik gewassen w / aveeno, droogde mijn gezicht en de vco over mijn gezicht toegepast en de irritatie stopte meteen.

 Ik werd door een vertrouwde bron geïnformeerd dat de breakouts moeten stoppen met regelmatig gebruik, ik ben zeer zeker dat ze dat willen. God, eindelijk.