Goingorganic.nl

NutriBiotic, Ascorbic Acid with Antioxidant Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g)

Ascorbic Acid with Antioxidant Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g) by NutriBiotic Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Ascorbinezuur

€ 17,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: NutriBiotic, Ascorbic Acid with Antioxidant Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g)
Prijs: € 17,50
Inhoud: 0.52 kg, 7.9 x 7.9 x 15.5 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Ascorbinezuur, Vitamins, Vitamin C, Vitamin C Ascorbic Acid

Nutribiotische, ascorbinezuur met antioxidante bioflavonoïden, kristallijn poeder, 16 oz (454 g) – waar de wetenschap van nature werkt. Farmaceutische kwaliteit. Voedingssupplement. Zeer oplosbaar. Nutribiotisch ascorbinezuur met anti-oxidant bioflavonoïden levert 100% farmaceutische kwaliteit vitamine C, een essentiële voedingsstof die de algemene gezondheid van het lichaam bevordert, en bioflavonoïden van citroen in een zeer oplosbare vorm. Aangezien vitamine C niet door het lichaam wordt geproduceerd, moet het dagelijks worden aangevuld. Vitamine C wordt vaak in de natuur gevonden, vergezeld van bioflavonoïden, een groep wateroplosbare plantpigmenten. Bioflavonoïden werken synergistisch met vitamine C in het lichaam om een ​​belangrijke rol te spelen bij het ondersteunen van tal van biochemische reacties, zoals normale vloeistofbalans, de functie van diverse enzymsystemen, weefselgroei en reparatie en het versterken van de muren van bloedvaten. Nutribiotisch ascorbinezuur met antioxidante bioflavonoïden wordt goed getolereerd door de meest allergische personen. goingorganic.nl Ik heb tientallen vitamine C formules getest (gebufferd en niet gebufferd) en deze heeft het beste merkbare boost effect op mijn lichaam. Mijn huid ziet er beter uit (minder puistjes en sneller genezen), ik zie nauwelijks verkoudheid, en ik voel me veel, veel gezonderder! Het grote pluspunt is dat het additiefvrij is (geen dubieus stearinezuur, magnesiumstearaat, enz.). Het enige nadeel is dat het niet makkelijk oplost en dat de smaak zo-zo is. Een uitstekende aanvulling algehele.

NutriBiotic, Ascorbic Acid with Antioxidant Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g): Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Ascorbinezuur

Ik gebruik normaal temperatuurwater en het is 3-4 flessen sinds ik de eerste keer begon. Ik vind het leuk dat ze geen corn-based vit-c gebruiken, en is schoon, in tegenstelling tot andere commerciële vit-c supplementen. Houd het op, voedribiotische! Oh ja, en het is met bioflavonoïden, dat is een belangrijk onderdeel voor maximale absorptie van vit-c in ons lichaam. Beste vitc-product dat ik tot nu toe heb gekocht. Ik heb dit eerder gebruikt omdat het het enige product dat ik weet dat ascorbinezuur met bioflavonoïden heeft met poeder om de prijs per mg te verlagen. Gebruikt in combinatie om het meest bioflavalaible vorm van vitamine C te maken, voeg ik bicarb en lecithine korrels toe. In een grote genoeg hoeveelheid vervangt cafeïne voor effect en heeft ook een vieze kou voorkomen die ik van 3 van mijn collega's zou hebben gevangen waar ik mee bezig ben in nauwe nabijheid (gedoseerd elke 1-2 uur voor een dag), tenzij ik het kan vind hetzelfde product voor goedkoper anders, waar webshop zeker een terugkerende klant hiervoor heeft. Ontbindt niet zo goed als ze beweren. Ik zet de mijne in een glazen waterfles en schudt goed, dan blijft het in een ophanging. Smaak is op zijn best oké. Dit is niet mijn favoriete manier om c te krijgen en zal waarschijnlijk deze route niet meer gaan. Ik kan ook wel verkeerd zijn, maar ding dat de c een chemisch is c niet een natuurlijk c, ik moest een goede vitamine C vinden nadat ik er met meegewassen was.

NutriBiotic, Ascorbic Acid with Antioxidant Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g): Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Ascorbinezuur

Ik heb gevecht met laag maagzuur, dus elke keer dat ik geprobeerd heb geprobeerd, krijg ik een opgeblazen buikpijn. Rechte ascorbinezuur was soms te zuur, plus ik wilde iets met bioflavonoïden. Dit is de enige niet-gebufferde c w / bioflavonoïden die ik heb gevonden. Ik wou dat ze het in capsules hadden, maar het poeder is goed. Beste proeverij c poeder ik heb geprobeerd. Proeft goed in water. Ik heb ongeveer 5g / dag. Dank je! Gelukkig met de kwaliteit, omdat ik alleen vitamine C nodig heb zonder alle mineralen die andere merken hebben.

Los gemakkelijk op, proef aanvaardbaar en prettig pakket, maar maak mijn maag ontzettend, doe het met natriumbicarbonaat. Dit product is afkomstig uit China. Mijn begrip is dat alle vitamine C-poeder uit china komt, behalve voor één merk. U kunt het vinden door een internetzoek te doen. NutriBiotic, Ascorbic Acid with Antioxidant Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g) Kan iemand alsjeblieft naar het poeder in hun fles kijken en me vertellen wat de kleur is bedoeld om te zijn? Net als een lichtbruin. Het is niet blootgesteld aan licht of hitte. Uw antwoord wordt zeer gewaardeerd.

Review: NutriBiotic, Ascorbic Acid with Antioxidant Bioflavonoids, Crystalline Powder, 16 oz (454 g)

Dank je! Het poeder is erg goed en gaf me geen loopneus of overbelaste sinussen zoals andere vitamine C poeders die ik heb geprobeerd, en ik geloof het omdat deze een niet-gmo is! Zal zeker opnieuw bestellen! Uitstekend product, meer zoals de natuur bedoeld, inclusief de bioflavonoïden. Ik merk een verschil in mijn gezicht, meer collageen worden geproduceerd, denk ik. Niet gmo vitamine C met bioflavanoids, geweldig! Ik vind dit product als 1/4 theelepel leuk. Komt overeen met 1000 mg c. Dit type is meer absorbeerbaar en ook makkelijker op de maag. Slechte smaken van supplementen maken me niet normaal gesproken uit. Dit deed: het smaakte onheilig. De fabrikant zegt zeer oplosbaar.

Vertel me wat oplosmiddel te gebruiken – verfverdunner? Zelfs de meest voorzichtige, gemeten menging, en later roeren, deed niets om op te stoppen. Proef en fout: fabrikanten maken de fout, en we ondergaan het proef $. Dumping dit nu. Ik gebruik dit product sinds september 2016 en voordien het nutriotische ascorbinezuur gedurende meer dan 5 jaar, en ik ben erg blij met beide producten. Het ascorbinezuur met bioflavonoïden zorgt extra voor het behoud van de muren van de kleine bloedvaten in ons lichaam, wat de extra kosten waard is. Beste prijs ascorbinezuur met antioxidant bioflavonoïden, de bruine kleur zet sommige mensen uit (ik geloof dat het uit de bioflavonoïden komt, het gewone ascorbinezuur is zuiver wit), maar ik hou ervan dat deze c farmaceutisch gehalte, zuiver is, met niets anders in het maar bioflauwen. En ik vind het bijzonder dat ik die bioflavs kan krijgen zonder het toevoegen van buffermineralen zoals calcium die niet zo goed zijn om tegelijkertijd met schildklier medicatie te nemen. Deze c is niet zo goed om met sap te mengen als de gewone versie (wat ruikt de smaak van de vloeistof die er in zit), dus ik meng in water. Geweldig voor wanneer je koud voelt en wil grote doses nemen om darmtolerantie te bereiken zonder veel vitamine C pillen te nemen.

Ik hoop dat ze nooit stoppen met het maken en dat webshop zal het tegen een redelijke prijs verkopen! Mooi product. Handig om de bioflavonoïden toe te voegen als u geen verse citroenen bij de hand hebt. Een uitstekend product. Zal het opnieuw kopen. We hebben dit product al ongeveer tien jaar gebruikt. We mengen een halve geroosterde theelepel met een zeer kleine hoeveelheid water en voeg dan ongeveer en ounce sinaasappelsap toe en gebruik dit om onze andere supplementen te slikken. Wij nemen dit elke ochtend bij het ontbijt en avondeten. Koude of griepbugs zijn zeer zeldzaam. Het kristallijne poeder mengt makkelijk met water en sinaasappelsap en smaakt goed.

Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Vitamine C is een van de vele antioxidanten die helpen bij het blokkeren van schade veroorzaakt door vrije radicalen, bijproducten van ons lichaam die voedsel omzetten in energie. Sigarettenrookers en mensen die worden blootgesteld aan passief roken hebben een lagere vitamine C-spiegel in het plasma dan niet-rokers. Sommige studies hebben kleine verschillen in absorptiegraden tussen de verschillende soorten vitamine C aangetoond, maar het onderzoek naar vitamine c-suppletie weerspiegelt een hoge absorptie ongeacht de vorm die u kiest. Effect van ascorbinezuur op bendeadenalaatcyclase-activiteit van cavia's en plasma-cortisol. De minimaal aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C voor gezonde volwassenen ligt tussen 65 mg en 90 mg per dag, en rokers hebben 35 mg per dag meer nodig dan niet-rokers. Vitamine c verhoogt het risico op nierstenen. Mannen die grote hoeveelheden vitamine C binnenkrijgen, lopen tweemaal zo veel risico op nierstenen als mannen, maar vitamine C is niet direct verantwoordelijk voor het ontstaan ​​van nierstenen. Hoge doses vitamine C kunnen uw reactie op dit anticoagulans verminderen.

Roken veroorzaakt ook ontstekingen en schade aan de slijmvliezen van de mond, keel en longen. Gezondheidsvoordelen van vitamine C die zijn voorgesteld maar niet wetenschappelijk zijn bewezen, omvatten een lager risico op bepaalde kankers, hart- en vaatziekten, diabetes, leeftijdsgebonden maculaire degeneratie en cataract, zei Ross. Ascorbaatautoxidatie in aanwezigheid van ijzer- en koperchelaten. Vitamine c wordt ook gebruikt om de ijzerabsorptie uit het maag-darmkanaal te verhogen. De studie toonde aan dat rokers, degenen die geen supplementen gebruikten en niet-Spaanse zwarte mannen verhoogde risico's hadden op vitamine C-deficiëntie, terwijl Mexicaanse Amerikanen lagere risico's hadden. Hoewel vitamine C niet van nature aanwezig is in granen, wordt het toegevoegd aan sommige verrijkte ontbijtgranen. Onderzoek wijst uit dat vitamine C kan helpen beschermen tegen een groot aantal soorten kanker door het bestrijden van vrije radicalen en het helpen neutraliseren van de effecten van nitriet (conserveringsmiddelen gevonden in sommige verpakte voedingsmiddelen die het risico op bepaalde vormen van kanker kunnen verhogen).

Hoge doses ascorbinezuur keren centrale sympathische overactiviteit niet om in chronisch hartfalen.