Goingorganic.nl

NutriBiotic, Long Lasting Deodorant Stick, Lavender, 2.6 oz (75 g)

Long Lasting Deodorant Stick, Lavender, 2.6 oz (75 g) by NutriBiotic Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: NutriBiotic, Long Lasting Deodorant Stick, Lavender, 2.6 oz (75 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.11 kg, 3 x 5.6 x 11.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant Womens

Nutribiotische, langdurige deodorantstok, lavendel, 2. 6 oz (75 g) – waar de wetenschap van nature werkt. Met grapefruitzaad extract, heksenhasel en aloë vera. Aluminium & parabenvrij. Voedingsbiotische deodorant met grapefruitzaad extract, heksenhasel en aloë vera biedt langdurige bescherming tegen geurveroorzakende bacteriën. goingorganic.nl Deze deodorant gaat glad op, ruikt lekker en werkt best goed. Ik kan het ook toepassen na het scheren en het maakt me niet uit of jeuk zoals de meeste andere deodoranten. Het is erg zacht, maar effectief. Update: na gebruik voor een tijdje moet ik zeggen dat het ook niet goed werkt als het erg warm wordt. Ik heb sindsdien overgeschakeld naar echte zuiverheidsrol, het werkt veel beter. Het heeft een sterke lavendel gevoel, niet kunstmatig, wat ik leuk vind. Alle ingrediënten zijn natuurlijk, maar het belangrijkste is dat het vele uren weggeeft. Is niet antiperspirant, dus dat betekent dat het niet ophoudt met zweten (goed). Ik ben een vrouw, maar mijn zweet heeft een sterke, walgelijke geur. Ik heb zo veel deodoranten geprobeerd, maar niets bleef langer dan 2-3 uur geur weg en zonder mijn huid te verbranden. Alleen een merk genaamd dokter Nona had me geholpen.

Nutribiotische kan mijn oksels ruiken als lavendel en helemaal niet kleverig zijn, en laten ook geen witte tekens of merken op mijn kleding. Zeker opnieuw kopen. En bovenop is de navigatie op uw site makkelijk en maakt de aankoop echt toegankelijk, speciaal voor een internationale bestelling zoals de mijne – speciaal omdat u geen koeriersdienst gebruikt, zoals onbeperkt en fedexpensief. Dank je! Ik heb veel gezonde deodoranten geprobeerd. Ze waren allemaal helemaal niet sterk en na enkele uren gewone dagactiviteiten voelde ik dat ik een lichte geur kreeg. Met deze heb ik geen geur van zweet. Ik zal deze in de toekomst zeker kopen. Werkt goed genoeg als er geen echt zweet nodig is. Maar mislukt mislukt als het weer erg warm is of oefening nodig is. Maar de non-staining en non-sticky formule is een genot om te gebruiken. Dit is de beste natuurlijke deodorant (aluminiumvrij dat is) ik heb geprobeerd! Deze ruikt veel lavendel, een beetje te veel denk ik, maar je ziet het niet na een korte tijd. Houdt u droog en bo-vrij en vlek uw kleding niet. Denk dat ik de ongevraagde volgende zal proberen – hopelijk werkt het net zo goed!

NutriBiotic, Long Lasting Deodorant Stick, Lavender, 2.6 oz (75 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

Ik geniet ervan om te weten dat er geen aluminium in dit natuurlijke product is. Nutribiotic is een geweldig product. Werkt goed zonder de schadelijke chemicaliën. Verlaat niet de smerige onderarm vlekken op mijn mannen shirts zoals de chemische-gebaseerde die hij gebruikte. Heeft een aangename geur zonder overweldigend te zijn. Gezond, maar laat witte markeringen en ruikt niet zo heet. Jaren geleden stopte ik met behulp van deodorants toen ik meende dat ze hoge niveaus van aluminium bevatten. Aluminium is een primaire bijdrage aan het ontstaan ​​van alzheimers, aldus genoeg. Fruitloze zoekopdrachten later, gaf ik op om een ​​aluminiumvrije deodorant te vinden en hebben soms de gevolgen gehad van niet ruiken zo fris als ik zou willen. Ik hou van voedingsbiotische gza en heb het al jarenlang gebruikt, gebruik de gse nasale spray, vloeibare zeep, en heb net de gse deodorant ontdekt. Ik bestelde de lavendel en het is perfect.

NutriBiotic, Long Lasting Deodorant Stick, Lavender, 2.6 oz (75 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Vrouwen

Het werkt, het ruikt goed, en ik ben gelukkig. Het is niet kleverig, het is enorm, het is goedkoop en het duurt een lange lange tijd. Nogmaals bedankt, voedribiotische. Beste natuurlijke deodorant die ik heb geprobeerd. Manier beter dan toms van maine, deze geur lijkt goed te zijn, het verbrandt de armen ondertussen niet zoals Toms doet. Geen blijvend effect en bescherming tijdens de volledige dag, goede prijs en gaat glad maar ik denk niet dat het langdurige geurbescherming heeft. Sterke geur bij vuist maar niet opmerkelijk kort na toediening. Mijn vrouw en dochter herinneren me constant aan deodorant te zetten. Het probleem was dat ik veel deodorant heb geprobeerd en ze werkten niet tot ik dit merk met gse probeerde. NutriBiotic, Long Lasting Deodorant Stick, Lavender, 2.6 oz (75 g) Het werkt. Ik onderzocht gse en vond het is antibacteria capabilties. Ik hou ook van de geur ervan. Het beste hierbij is dat ik geen enkele klacht heb ontvangen van vrouw of dochter van slechte geur. Bedankt webshop voor de geweldige prijs en productkeuze. Werkt goed.

Review: NutriBiotic, Long Lasting Deodorant Stick, Lavender, 2.6 oz (75 g)

Smelt is een beetje te sterk en zoals de lavendelgeur niet te bloemen is, is het gebalanceerd door ylang-ylang voor wat aardigheid en het is goed als je je over mannetjes ruikt terwijl je lavendeldeodorant gebruikt. Houdt me droog en doodt bacteriën die geur veroorzaken. Geen parabenen of aluminium. Geweldige deodorant. Werkt goed en laat geen irritatie. Raynor merkt op dat de overstap van chemische deodorant naar schone een overgangsperiode kan inhouden: het lichaam verdrijft toxines en past zich aan en het kan mensen weer bang maken voor hun chemische deodorant. Natuurlijke deodorant kan angst veroorzaken; we hebben allemaal horrorverhalen gehoord over de persoon die de overstap maakte en een spoor van lichaamsgeur achterliet. Thinksport natuurlijke deodorant maakt gebruik van natuurlijke wassen (zoals bijenwas, candelila) en arrowroot poeder om geur te bestrijden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat, zelfs als er één natuurlijk ingrediënt in iets zit, dat niet betekent dat er ook niet zoveel chemicaliën zijn. Ik gebruik de echte puurheidsrol al jaren sinds ik de diagnose chemicaliën kreeg en besefte dat de door de winkel gekochte deodorant me problemen bezorgde. Primal pit paste natuurlijke deodorant in jack-up jasmijn.

Als je, net als ik, een kijkje neemt in je beautystash en je realiseert, heilige moly die veel chemicaliën is, is een manier om groen te gaan een grootschalige revisie. Ik koos dit na het lezen van verschillende geloofwaardige bronnen die een mogelijk verband tussen schade aan het zenuwstelsel en aluminiumdeodorantproducten suggereerden. Ik hou ervan ik was in Walgreens en ik passeerde het eiland en ik zag deze deodorant dus ik zei dat het nieuw is, dus ik moet het proberen. Ingrediënten (lavendelpasta, niet getoond): biologische kokosolie, biologische sheaboter, biologische arrowroot poeder, aluminiumvrije bakpoeder en essentiële oliën. Dus, ja, je kunt nog steeds een beetje zweten na het vegen op je favoriete aluminium-vrije formule (Omdat, nogmaals, deodorant niet gelijk is aan anti-transpirant), maar nee, je moet niet zuur ruiken nadat je groen bent geworden. Waarom dit werkt: Cafeïnehoudende theezakjes bevatten natuurlijke diuretica die wallen kunnen verminderen, legt de in Los Angeles gebaseerde dermatoloog christine choi kim, m uit. Ik hou van de gevoede schoonheidgeur, het is licht, vrouwelijk en fris.

De westerse geneeskunde aarzelt om te zeggen dat aluminium borstkanker veroorzaakt, maar dit giftige zware metaal wordt aangetroffen in borstkankertumoren.