Goingorganic.nl

Nutriphyt Improvum Tabletten – Vruchtbaarheid supplementen vrouw, Zwangerschap

Nutriphyt Improvum Tabletten

€ 58.00

Kopen >>

Productnaam: Nutriphyt Improvum Tabletten
Prijs: € 58.00
Inhoud: 60TB
Productcategorie: Vruchtbaarheid supplementen vrouw, Zwangerschap, Nutriphyt, nutriphyt, improvum, tabletten

Nutriphyt Improvum Tabletten, Vruchtbaarheid supplementen vrouw, Zwangerschap, Nutriphyt Improvum Tabletten is een voedingssupplement met hoogwaardige vitaminen, mineralen, plantenextracten en specifieke antioxidant-nutriënten die bijdragen tot het behoud van de kwaliteit van het sperma en de eicel. Zonder toevoeging van hormonen of We hebben het over degene die beroemd is om koffie, onophoudelijke regen, brouwerijen, ironisch gezichtshaar, de Trail Blazers, en een enthousiasme naar Portland raar te houden. Een studie die vorig jaar ook suggereert dat de supplementen het podium voor kanker kan instellen door beschadiging van de chromosomen. De grote vraag blijft: Is chroom hulp, of het kan je pijn doen? De vorderingen koppelen chroom naar een slanke lichaamsbouw vloeide voort uit het feit dat de minerale of andere manier betrokken is bij de overdracht van de suiker uit het bloed naar de spieren. Dat laat de suiker aan de musclesActivities brandstof. Maar interpreteren dat fysiologische punt te betekenen dat popping chroom pillen kunt trimmen en de toon van het lichaam door de opbouw van spieren en het verminderen van vet is het nemen van een grote sprong van het geloof. Toegegeven, voorstanders van chroom supplementen wijzen op een handvol studies suggereren dat atleten bulk-up na het nemen van grote doses van de mineralen in de vorm van chroompicolinaat. picolinaat is een stof die, in combinatie met een metalen zoals chroom of zink, verhoogt het vermogen van het metaal te krijgen in de cellen van het lichaam improvum.

Het probleem met die vroege studies is dat de onderzoekers gemeten lichaamssamenstelling erg grof. Ze gewoon geknepen verschillende gebieden van het lichaam waar het vet vaak verzamelt, zoals de buik, en mat de rollen huid. Deze methode is niet nauwkeurig en gevoelig genoeg om de veranderingen die mogelijk wordt veroorzaakt na het nemen chroom supplementen. Department van de menselijke voeding onderzoekscentrum van de landbouw in Grand Forks, North Dakota, zet chroom op de proef met behulp van geavanceerde, state of the art technieken om de lichaamssamenstelling te meten, de voedingsstof kwam kort. Een groep jonge mannen namen ofwel chroompicolinaat, chromiumchloride, of een dummy (Placebo) pil en verwikkeld in een krachttraining routine met gewichtheffen 5 dagen per week improvum. Na 2 maanden, de mannen die het chroom niet had gekregen geen sterker of gespierder dan hun placebo popping tegenhangers en ze hadden niet verloor meer lichaamsvet Nutriphyt Improvum Tabletten – Vruchtbaarheid supplementen vrouw, Zwangerschap. De studie stelden ook een rode vlag voor mensen met een risico van ijzerdeficiëntie. De mannen die chroompicolinaat neiging minder ijzer te hebben gepakt in een eiwit dat ijzer draagt in het beenmerg, waar het wordt gebruikt om maak nieuwe bloedcellen.

Het kan zijn dat chroompicolinaat concurreert met ijzer voor een zetel in de eiwitdrager, waardoor zij niet om naar de bloedcellen. Hoofd onderzoeker henry lukaski, phd, zegt dat hij van plan is om de mogelijkheid in te testen jonge vrouwen, van wie de maandelijkse menstruatie bloed verliezen leg ze op een bijzonder hoog risico op bloedarmoede door ijzertekort Zwangerschap. Chroom-test op diabeticsspectacularRead de voorpagina van USA Today dit juni. Het verwees naar de resultaten van een onderzoek onder 180 beijing, china, bewoners met de hoge bloedsuikerspiegel, dat is het kenmerk van diabetes. De proefpersonen werden verdeeld in 3 groepen: een laag chroom groep nam 200 microgram chroom dagelijks; een hoog chroom groep slikte 1000 microgram per dag; en de derde groep nam een placebo pil. Het resultaat: Na 4 maanden, de bloedsuikerspiegel van de hoge chroom takers was gedaald tot bijna normale niveaus. Denk aan hun niveau van geglycosyleerd hemoglobine, een bijzonder treffend meting die een goed idee geeft hoe hoog iemands bloed suikers zijn het registreren van de tijd in plaats van alleen op het moment van het bloedonderzoek.

De gemiddelde lezing in het hoge chroom groep was 6. De lage chroom groep eindigde met geglycosyleerde hemoglobinegehalte van 7. 5 procent, terwijl de placebogroep gecontroleerd op 8 Zwangerschap. De bevindingen toe te voegen aan een groeiende hoeveelheid bewijsmateriaal suggereert dat chroom supplementen kunnen een levensvatbare behandeling optie voor mensen met diabetes zijn. Bij mensen met die ziekte, het lichaam ofwel niet genoeg is om te produceren het hormoon insuline dat de suiker wordt vanuit het bloed naar de cellen of de insuline die beschikbaar is eenvoudigweg niet efficiënt werken. Chromium, gaat het denken, insuline kan geven verhoging. Stimulering de bevindingen zijn de American Diabetes Association heeft nog aan te bevelen chroom voor de behandeling van diabetes. Zelfs de onderzoeker die de china studie speerpunt, richard anderson, PhD, van de u. Afdeling Humane Voeding onderzoekscentrum van de landbouw in beltsville, maryland, geeft toe dat er meer studies nodig zijn. Hij en vele andere deskundigen wijzen erop dat alleen mensen die zijn chroom deficiënt zijn waarschijnlijk profiteren van het nemen van supplementen nutriphyt. Maar er is geen gemakkelijke manier om erachter te komen wie er ontbreekt en wie niet. Ook, hebben geen lange termijn studies geweest gedaan, en niet iedereen is ervan overtuigd dat popping hoog chroom pillen veilig is op de lange termijn. In feite is er bewijs van het tegendeel. Diane stearns verwachtte geen mediacircus.

Nutriphyt Improvum Tabletten – Vruchtbaarheid supplementen vrouw, Zwangerschap Beoordeling

Haar lijn van het werk bij Dartmouth College in nieuwe hampshire proberen om het mechanisme waarmee werknemers worden blootgesteld aan toxische concentraties van chroom ontwikkelen van kanker maakt zelden het nieuws te wijzen. Maar toen ze begon te ploeteren met chroompicolinaat op zoek naar aanwijzingen, de verontrustende resultaten gebracht brede aandacht. Het was alsof er niets ik heb ooit heb meegemaakt, zegt ze van de belangstelling van de media en de industrie furore gegenereerd door haar studie. Ze liep een aantal tests waarin diverse chroom brouwsels werden gemengd met hamsterovariumcellen om te zien of de cellen geleden schade improvum. Hoe bizar het ook mag klinken, de hamster ovarium cel controle is een van de standaard korte termijn tests die worden gebruikt door organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en de Food and Drug Administration om potentiële chemische evalueren om kanker te veroorzaken Nutriphyt Improvum Tabletten – Vruchtbaarheid supplementen vrouw, Zwangerschap. Stearns vond dat chroompicolinaat was schadelijker voor de hamster cel chromosomen dan zowel chroom alleen, picolinate alleen, of een andere stof genaamd chroom nicotinaat. Het chroompicolinaat beschadigd de cel chromosomen, maar heb ze niet volledig te vernietigen, wat vooral problematisch. Als een beschadigde cel sterft, kan het niet meer problemen veroorzaken.

Het is als het overleeft en vermenigvuldigt dat kankergezwellen vormen. Critici vuurde terug dat de bedragen van chroompicolinaat in de studie te hoog zinvol te zijn waren. Zelfs water is giftig bij voldoende hoge niveaus, zegt USDA dr. Stearns en andere toxicologen tegen te gaan dat, terwijl de gebruikte doses hoog waren, waren ze niet uit hun context gezien het feit dat dag in dag uit consumenten nemen grote hoeveelheden chroom, die kunnen worden die zich ophopen in het lichaam improvum. Stearns voorspelt dat na 5 jaar slikken een dagelijkse dosis van 600 microgram chroompicolinaat, de aanbevolen hoeveelheid op sommige supplement pakketten, chroom zouden ophopen in het lichaam tot het niveau dat de schade in haar studie veroorzaakt. We zeggen niet dat chroompicolinaat is zeker giftig, zegt dr. Wat wij zeggen is dat je niet zomaar kan aannemen deze supplementen zijn veilig bij het ontbreken van testen en regelgeving. In 1989, toen Gary Evans, phd, dan is een professor aan bemidji staatsuniversiteit in Minnesota, de resultaten bekendgemaakt van een kleine studie suggereert dat chroom helpt spieren op te bouwen, begon hij het chroom supplementen industrie rollen. Vandaag, evans raadpleegt voor voeding 21, het bedrijf dat de exclusieve licentie heeft om chroompicolinaat produceren.

Beschouwd als de industrie goeroe, hij kwam net uit met zijn eerste boek over de onderwerp, die beweert chroom kan helpen vet te verliezen, de controle van diabetes, spieren opbouwen, en vertragen de mars van de tijd. Wetenschappers hebben nog op de proppen komen met een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor chroom, omdat ze nog steeds geen goede methoden voor het beoordelen van mensen chroom-status. Op dit punt, de beste beschikbare gegevens blijkt dat mensen die verbruiken ongeveer 50 microgram chroom per dag niet zal lijden onder een tekort van de voedingsstoffen, en nemen in zo veel als 200 microgram via voedsel lijkt niet een gevaar opleveren. Buiten dat, je begint met het invoeren onbekende wateren, zegt Wayne Campbell, PhD, een onderzoeker aan de Penn State University, die is het bestuderen van de effecten van chroompicolinaat op de ouderen. Voor mensen die niet het nemen van supplementen, krijgen van te veel chroom is zelden of nooit een probleem. Volgens chroom expert richard anderson, PhD, van de USDA menselijke voeding onderzoekscentrum in beltsville, maryland, het dieet van de gemiddelde Amerikaan geeft slechts ongeveer 30 microgram chroom per dag. Maar maak je geen zorgen dat je niet genoeg krijgen.