Goingorganic.nl

Olvarit 6m+ Appel Peer – Fruithapje, Babyvoeding, Babyverzorging

Olvarit 6m+ Appel Peer

€ 1.00

Kopen >>

Productnaam: Olvarit 6m+ Appel Peer
Prijs: € 1.00
Inhoud: 90GR
Productcategorie: Fruithapje, Babyvoeding, Babyverzorging, Olvarit, olvarit, 6m, appel, peer

Olvarit 6m+ Appel Peer, Fruithapje, Babyvoeding, Babyverzorging, Olvarit 6m+ Appel Peer is een handig en gezond tussendoortje voor uw kindje van 6 maanden en ouder en is voorzien van een heerlijke smaakmix van appel en peer. Eén knijpzakje staat gelijk aan één portie fruit, is rijk aan vitamine C, bevat alleen van nature Ik geef toe, ik was sceptisch, na het doen van p90x en het zien van de waanzin infomercials, ik vroeg me af of beachbody echt bij elkaar zou zetten een programma voor gym ratten die houden van gewichtheffen en als dit programma echt zou leveren. Ik belde mijn coach up, en hij had geen nieuwe informatie, maar was net zo enthousiast als ik was. Dus met toestemming van mijn vrouw Ik vooraf besteld lichaam beest en kon niet wachten op de release datum. De pakketten opdaagden begonnen en het was als kerst. Ik herinner me de dag dat de dvd-pakket kwam eigenlijk, vroeg ik mijn vrouw of ze naar huis kon lopen op haar pauze en breng me het boek dat bij het programma, zodat ik kon beginnen met het bestuderen van het beest op mijn lunchpauze. Ik kon niet wachten om te beginnen, ik lees het boek van voor naar achter, met informatie over Sagi Kalev, de schepper, de trainingen zelf en de voeding. Ik was opgewonden en ging zelfs op een shopping spree in de supermarkt om veel van het ophalen van ondermeer voedsel aanbevolen in de gids van de voeding. Ik wist niet wat te verwachten van de trainingen, waren ze zal moeilijk zijn, waren ze gaan lang te zijn, en werden ze naar het werk gaan.

Dag 1 kwam en het was op de borst en triceps peer. Ik wist van die eerste training die ik direct zou verliefd op dit programma. Ik weet het klinkt cheesy, maar serieus, deze training geleverd. Het was zeker niet gemakkelijk, en het was echt niet te lang ofwel, krijgen in het gedaan te krijgen en ga verder met je dag. Ik zweette tijdens bankdrukken en het doen triceps smeergeld, is dit iets wat ik nooit had kunnen bereiken in mijn jaren in de sportschool geweest was, een intense gewichtheffen routine die je kon voelen zich steeds sterker en groter. Wat was zelfs beter was het sagi was hilarisch en toch zo motivatie, een heel andere persoonlijkheid dan de Tony Horton was ik gebruik om. Sagi grappen waren minder geestig en onderhoudend olvarit. In de eerste dag dat hij bleef roepen één van de jongens in de borst en tris barbie, vertellen hem de girly gewichten neer te zetten. ik later herkend barbie als sean van één van mijn vrouw haar favoriete programma de vrijgezellin, ik kon het niet helpen, maar lachen Olvarit 6m+ Appel Peer – Fruithapje, Babyvoeding, Babyverzorging. Dus ik was opgewonden dag één op de boeken en het was dikke pret, dag twee was het been dag.

Mijn hele leven had ik post over de gevreesde been dag gezien in de sportschool en ik heb nooit begrepen, mijn been dagen waren niet zo slecht. Nou die dag heb ik ook te weten komen wat een echte been dag was. Ik denk niet dat ik kon lopen, ik moest kruipen de trap in ons huis voor de komende twee dagen. Ik wil niet in detail in te gaan op elke training om je te redden van de verplichting om mijn prachtige verhalen te lezen, maar ik wil je vertellen, als de video opgewonden je, je zult niet teleurgesteld worden peer. U kunt doen in uw huis dezelfde dingen die je kunt in de sportschool, in minder dan een uur per dag en krijgen gegarandeerd resultaat. Je zal een paar dingen nodig, niets fancy, alleen de basics. Gewichten, ik gebruik de Bowflex SelectTech-552’s, omdat ze zijn compact en handig. Ik kocht de EZ curl bar van beachbody (Optioneel, kunt u gewoon gebruik maken van de gewichten) en ik begon met de optionele stabiliteit bal, maar uiteindelijk pakte een fatsoenlijk geprijsde bankje bij Wal Mart. Ze zeggen dat je kunt resitance bands gebruiken op de deur als je de pull up bar niet kan krijgen, maar ik adviseer de pull up bar als je het kan krijgen. Als je moeite met pull ups, heb je twee opties, een trek een stoel om u te helpen (wat ik deed), of twee, ze verkopen bands die ondersteuning te helpen en u te helpen die u kunt aanpassen, totdat je de kracht om het te doen zonder hen op te bouwen 6m.

Voor zover voeding, pakte ik een aantal van de raden supplementen van beachbody, e en e pre workout. Mijn favoriete pre workout, het geeft je die extra boost van energie, of pick me up te krijgen ga je voor de training. Dit was nieuw voor mij, het is gewoon koolhydraten die gemakkelijk en snel worden verteerd door uw lichaam. post workout, moet u bijvullen je glycogeen opslag, zodat u kunt beginnen met het herstellen van je spieren met eiwit. Suma wortel extract is een Braziliaans ginseng en staat bekend als de behandeling allen, de reden dat het toegevoegd aan het lichaam beest stapel omdat het bekend om evenwicht te reguleren en hormonen zoals testosteron. Nee, dit is geen steroïde, zijn steroïden actuall testosteron u innemen of injecteren, dit is gewoon een kruiden plant die kan bijdragen aan het stimuleren van uw lichaam de productie van testosteron en balans je levels. U kunt doorgaans suma bij de vitamine shoppe vinden voor goedkopere, ik heb ook trailing andere producten die beweren dat ze soortgelijke dingen en ik doe vond dat d asparaginezuur werkt echt goed ook Babyvoeding. De volgende aanbevolen supplement is creatine. Maar ik pakte mijn eigen standaard creatine van een lokale vitamine shoppe, want ik vond het een beetje minder geld. Last, but not least, ik dronk Shakeology dagelijks om alle benodigde voeding aan mijn lichaam te ondersteunen. Wat heb ik gegeten? Ik volgde de gids van de voeding, dat is echt eenvoudig te volgen. Je punch in uw gewicht en vetpercentage en het bepaalt hoeveel calorieën je zou moeten eten.

Olvarit 6m+ Appel Peer – Fruithapje, Babyvoeding, Babyverzorging Beoordeling

Dit is slechts bij benadering, kunt u vinden dat het te weinig of te veel afhankelijk van uw levensstijl. Voor mij was het te weinig, want ik heb een zeer actieve levensstijl. Maar dat gezegd zijnde, doen wat het boek aanbeveelt, en neem foto per week en zo nodig aan te passen. Tijdens de bouwfase, de eerste twee maanden, wordt u eet 50% koolhydraten en 25% vetten en eiwitten. Ze creëerde een lijst van gedeelten die u nodig heeft uit elke categorie van voedingsmiddelen en ze bieden monsters van verschillende voedingsmiddelen die deze categorieën passen peer. Er zijn ook recepten die breken informatie over voeding en ook hoeveel delen het is van de verschillende categorieën. Voor mij, dit is wanneer ik echt begonnen met het eten van gezond en schoon Olvarit 6m+ Appel Peer – Fruithapje, Babyvoeding, Babyverzorging. Ik had een eenvoudige manier om het voedsel dat ik aan het eten was en tal van opties volgen om uit te kiezen. Sommige van mijn favoriete maaltijden van de gids zijn de chili beest kalkoen, Sagi’s handtekening gehaktballetjes en de gemakkelijke kip fajita’s.

Dit is ook toen ik begon te eten quinoa op een regelmatige basis, het is een grote bron van eiwitten en kan ofwel worden vervangen voor rijst in Mexicaanse gerechten, of met havermout voor het ontbijt. Het beest voeding boek was echt de deur opener voor mij en mijn gezonde eetgewoonten, vanaf daar ben ik begonnen met het onderzoeken meer en meer recepten en het opruimen van mijn dieet peer. Het enige deel dat stoer met het beest voeding kan zijn is de laatste maand, het beest fase. In deze fase kunt schakelen naar lagere calorie dieet en schakelaar tot 40% eiwitten en 30% vetten en koolhydraten. Het doel is om weg te strippen overtollige vet, zodat de nieuwe spieren die je ontwikkeld kan echt zien. Nou zoals ik al zei, ik was bijna op mijn calorie-doelen, ik had een harde tijd om in voldoende calorieën, ik weet gek om te denken, maar ik heb nog grote vooruitgang geboekt. Ik liet mijn vetpercentage van ongeveer 16% tot ongeveer 12%, mijn benen en armen al opgedaan een centimeter in omvang en mijn borst 2 centimeter. Visueel kunt u zien ik keek in de weg beter in vorm.

De mensen waren eigenlijk vraagt me wat ik aan het doen was omdat ze nooit had me zien vooruitgang te boeken zoals dat vóór. Het was geweldig voor mij om deze resultaten te zien. Deze resultaten waren van terug in oktober van 2012. Ik heb deiced te committeren aan een nieuwe ronde van lichaam beest te beginnen in september en duwen til volgende zomer, want ik wil om te concurreren in het beest classic bij coach top 2013. Dit is een lichaamsbouw wedstrijd die werd opgezet door sagi kalev en beachbody die dit jaar debuteerde op de top. Mijn vrouw en Ik had een fantastische knaller kijken en besloten we wilden beiden op het podium volgend jaar! Die komt naar mijn volgende vraag, kunnen vrouwen doen lichaam beest?

Eenvoudige antwoord, ja natuurlijk! Vrouwen hebben niet de testosteron die ons mannen, dus ze zullen niet zo groot en omvangrijk zoals we zullen krijgen, in plaats daarvan zal ze zien er erg afgezwakt.