Goingorganic.nl

Olympian Labs DIM-250, 30 Vegetarian Capsules

30 Vegetarian Capsules by Olympian Labs DIM-250 Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

€ 18,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Olympian Labs DIM-250, 30 Vegetarian Capsules
Prijs: € 18,90
Inhoud: 0.05 kg, 10.2 x 5.8 x 5.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim), Supplements, Diindolylmethane, Dim,

Olympische labs inc. , Dim-250, 30 vegetarische capsules – maximale sterkte. Farmaceutische kwaliteit. Vegetarisch. Niet gmo. Allergen vrij. Ondersteunt evenwichtige hormoonniveaus. Met bioperine voor grotere absorptie.

Uitstekend voor zowel mannen als vrouwen. 30 porties. Voedingssupplement. Olympische labs, incl. De producten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten en vervaardigd volgens de huidige goede productiepraktijken (cgmp). Het evenwicht van uw hormoon niveaus kan moeilijk zijn. Wanneer uw oestrogeen en testosteron onevenwichtig zijn, kan het niet alleen uw stemming beïnvloeden, maar ook uw metabolisme, hoe u leeft en borst- en prostaatgezondheid, om maar een paar te noemen. Olympische labs diindolymethaan (dim) is een fytochemische die een natuurlijke metabolische verbinding is die in kruisachtige groenten voorkomt, zoals broccoli, spruitjes en kool. Studies suggereren dat dim ondersteunt een gezondere balans van testosteron naar oestrogeen.

 Dit wordt gedaan door het omzetten van sterke en schadelijke vormen van oestrogeen in zwakkere vormen, zodat het uw testosteron niet vernietigt en uw balans van testosteron naar oestrogeenverhouding in de gaten is. Diindolymethaan (dim) lijkt de activiteit van specifieke enzymen te ondersteunen die oestrogeen metabolisme verbeteren. De gezonde stofwisseling van oestrogenen optimaliseert de verhouding van oestrogeen metabolieten die van cruciaal belang zijn voor de gezondheid van de prostaat en voor de borst-, baarmoeder- en cervicale gezondheid. Deze unieke variabele stelt dim los van andere plantenvoedingsstoffen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat er hogere niveaus van testosteron zijn en lage oestrogeenwaarden zijn ook gekoppeld aan maer spiermassa, een efficiënt vetverbrandingsmetabolisme en laag buikvet. Olympische labs dim formule bevat bioperine, een gepatenteerd ingrediënt toegevoegd om zijn vermogen om de absorptie van voedingsstoffen te verhogen. goingorganic.nl Ik heb dit product al enige tijd gebruikt. Ik ben bijna 13 jaar achter een diagnose van borstkanker en ben helemaal goed. Ik gebruik dit regelmatig – niet de hele tijd – maar meerdere keren per jaar als ik voel dat ik het nodig heb. Ja, het kan je urineveranderingskleur maken (de mijne is oranje! Maar ik beschouw het als een goede zaak – het heeft natuurlijk een effect. Ik vind dit erg leuk en zou het niet aarzelen om het aan anderen aan te bevelen. Overigens, mijn borstkanker tumor was progesteron receptor positief, oestrogeen receptor negatief. Een van de eerste dingen die mijn natuuropaat deed, was aan te bevelen dim.

Olympian Labs DIM-250, 30 Vegetarian Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Dit is de beste dim nu op webshop. Het bevat geen nasties en staat voor goede prijs-kwaliteitverhouding. dim om mijn e1 oestrogeengehalten te verminderen (in combinatie met dieetveranderingen en andere supplementen). Na het lezen van gepubliceerde studies op het web dat laat zien dat dowwe beloftes als een metaboliet die optreedt als een chemo-beschermende en anti-proliferatieve verbinding, heeft ik dit aan een familielid onder andere supplementen aanbevolen. Zeer tevreden over de algehele resultaten. Doe je huiswerk, er is slechts een duister product op de markt met klinische studies die absorptie aantonen en dit is niet het geval. Op een hoge dosis protocol. Ik heb het maar een week gebruikt en het werkt zo goed! Geweldig voor veganisten, geen magische effecten in termen van huid en hormoon gezondheid. Maar dan geloof ik niet dat groenten of broccoli de spullen zijn van magie. De behandelingsgroep ontving dagelijks dim-supplementen (108 mg dim / dag) gedurende 30 dagen en de controlegroep ontving dagelijks een placebo-capsule gedurende 30 dagen. Het gewenste effect op het metabolisme van oestrogeen maakt het een veelvoorkomende keuze om de effecten van blootstelling aan oestrogeen in de omgeving te verzachten. De positieve kant: Dim kan helpen met de gezondheid van de prostaat onder omstandigheden van teveel dht, maar het grotere plaatje van deze t-booster wordt verdoezeld door tegenstrijdig, tegenstrijdig onderzoek.

Olympian Labs DIM-250, 30 Vegetarian Capsules: Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Olympian Labs DIM-250, 30 Vegetarian Capsules Het grootste deel van dit bewijs is echter anekdotisch (Zie acne. Ongeveer een kwart van de vrouwen ervoer een toename van de darmfrequentie, terwijl 18 procent hoofdpijn of gas had. Een vooraf geplande deelstudie volgde de effecten van dimmen op gewichtsverandering, hoofdpijn, mastalgie en premenstrueel syndroom. Indool-3-carbinol werd uitgebreid bestudeerd en bleek effectief en gunstig voor kankers te zijn, maar bleek zeer onstabiel te zijn. Dim is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een boost in hun workouts, en helpt bij het verbeteren van de algehele gezondheid van mannen en de gezondheid van vrouwen. De beste manier om deze groenten te consumeren is rauw of licht gestoomd. Er zijn veel positieve reviews voor metabool dim-supplement bij Amazon, dus overweeg dit toe te voegen aan een complex all-in-one supplement om testosteron snel te stimuleren bij mannen. Deze geweldige aanvulling is het antwoord op waarom we onze groenten eten. In dit geval wordt het toegevoegd om de absorptie van de dim te verbeteren.

Review: Olympian Labs DIM-250, 30 Vegetarian Capsules

Dit komt omdat dim het effect van dht beperkt. Dim is een afkorting voor di-indolylmethaan, een krachtige verbinding van de gezondste groenten, zoals broccoli en bloemkool. Gebruik dit nu al een paar maanden omdat overgewicht acne had en het was zeker dat dit mijn oestrogeen uitpompt. Goed nieuws is dat na slechts twee maanden doven, mijn testosteron is gestegen tot een normaal bereik en mijn oestrogeen aanzienlijk is gedaald. Ik speende er vanaf en het was niet erg, maar ik kreeg echt rare symptomen. Dim kan helpen om de niveaus van gezonde 2-hydroxyestrone te ondersteunen en om de niveaus van ongezonde oestrogene metabolieten te verlagen. Dim bevordert de oestrogeenbalans bij mannen en vrouwen volgens de natuurlijke concentraties binnen elk geslacht.

 Diindolylmethane (Dim) is de primaire farmaceutisch actieve, van zuur afgeleide metabole stof van indool-3-carbinol (I3c) die in veel brassica-groenten wordt gevonden via de moederverbinding glucobrassicine. Ik heb ook een handleiding geschreven over het zo eenvoudig mogelijk maken van de verwijdering van xenoestrogenen, dat je absoluut moet controleren of je je niet bewust bent van de wijdverspreide hoeveelheid synthetische hormoonverstoorders in onze omgeving. Het kan een enzym remmen dat testosteron omzet in oestrogeen en het kan zelfs krachtigere vormen van oestrogeen in minder krachtige vormen omzetten. Alle medewerkers van de kliniek en deelnemers aan het onderzoek waren tijdens de duur van het onderzoek blind voor de behandelopdracht. Dim wordt geleverd in een handige capsulevorm, waardoor er geen behoefte is aan microscopen, wat vooral handig is tijdens het reizen. U kunt meer profiteren van een lagere dosis van deze capsule dan een hogere dosis van andere dim-supplementen die geen bioperine bevatten. Deze plantenfamilie wordt kruisbloemige groenten uit de brassica-familie genoemd. Ze leggen uit dat wanneer oestrogeen in uw lichaam wordt afgebroken, het ofwel gunstige of schadelijke oestrogeenmetabolieten kan vormen en dimmen uw lichaam helpt oestrogeen af ​​te breken in het heilzame type. Het gebruik van dim zal een meer wenselijk oestrogeenmetabolisme bevorderen, maar het zal de oestrogeendeficiëntie niet goedmaken. Minder zeker is het effect van dim op humaan papillomavirus (HPV).

Het enige wat ik zou willen is dat we een bepaalde richting hebben gekregen over hoe we het moeten nemen. Wanneer testosteron voldoende of hoog is en oestrogeen relatief laag is, zoals gezien bij mannen, menopauze, andropauze, pcos, metabolische schade na comp en bij vrouwelijke atleten met laag lichaamsvet en lage oestrogeenspiegels; dim zal oestrogeenreceptoren binden en activeren om de oestrogeenactiviteit te verhogen terwijl de androgeenreceptoren worden geblokkeerd om de testosteronactiviteit te verminderen.