Goingorganic.nl

Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 150 mg, 30 Capsules

DIM, 150 mg, 30 Capsules by Olympian Labs Performance Sports Nutrition Gezondheid, Mannen, Testosteron, Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

€ 11,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 150 mg, 30 Capsules
Prijs: € 11,90
Inhoud: 0.07 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Productcategorie: Gezondheid, Mannen, Testosteron, Supplementen, Diindolylmethaan (Dim), Health, Men, Testosterone, Supplements, Diindolylmethane, Dim,

Olympische labs inc. , Sportvoedingsvoeding, dim, 150 mg, 30 capsules – diindolylmethaan. Ondersteunt gebalanceerde testosteron en hormoon niveaus. Voedingssupplement. 30 porties. Dim (150 mg) helpt actieve oestrogeen uit het mannelijke lichaam te elimineren door de omzetting ervan in de goede metabolieten te bevorderen. Onderzoek toont hogere niveaus van testosteron en lage niveaus van oestrogeen zijn gekoppeld aan maer lichaamsgewicht, een efficiënt vetverbrandingsmetabolisme en laag buikvet. Ondersteunt een meer wenselijke actie van testosteron samen met een gezondere balans van testosteron naar oestrogeen verhouding. Olympische labs, incl. De producten worden gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten en vervaardigd volgens de huidige goede productiepraktijken (cgmp). Dejuan kong, yiwei li, zhiwei wang, sanjeev banerjee en fazlul h. Aanbevolen gebruik: als voedingssupplement, neem 1 capsule met voedsel, 1 tot 2 maal daags, of zoals voorgeschreven door uw arts uit de gezondheidszorg. U kunt tot 200 mg nemen als u te zwaar bent of bepaalde gezondheidstoestanden hebt. Het beschadigt ook de cellen van de alvleesklier en bindt zich aan de hormonen die de eisprong reguleren. Hoe dan ook, ik ben erg blij met hen en kan zien of ik ze een dag of twee niet heb genomen.

Misschien kwam het doordat ik de kleinste maat (10G) ontving in een kleine plastic zak in de normale verpakkingszak. De samengestelde dim is gekoppeld aan boosts in testosteron. De slechte metabolieten kunnen DNA en unction als ongecontroleerde oestrogenen beschadigen. D-asparaginezuur wordt van nature aangetroffen in de teelballen, de hypofyse en de hypothalamus, die allemaal betrokken zijn bij de hormoonproductie. Dit product wordt als farmaceutische kwaliteit beschouwd en bevat geen enkele soort vulstof. In vivo visualisatie van aromatase bij dieren en mensen. Effecten van indool-3-carbinol op het dieet op het estradiolmetabolisme en spontane borsttumoren bij muizen. Het wordt aanbevolen voor diegenen die worstelen met vermoeidheid, verhoogde bloedsuikerspiegel, slapeloosheid en andere niet-specifieke symptomen die kunnen wijzen op een hormonale onbalans. Verhoogde consumptie van kruisbloemige groenten is geassocieerd met verminderde tumorincidenten bij mensen en proefdieren. Een laag testosteron kan het libido van een man verlagen, maar een slecht oestrogeengehalte in testosteron kan enkele ernstige problemen veroorzaken die we niet kunnen bespreken vanwege fda- en fcc-voorschriften. Het voorkomt ook celdeling zodat het kan helpen bij het stoppen en voorkomen van de vorming / verspreiding van kankercellen door het hele lichaam. 5 Reguleert niveaus van slechte en goede oestrogenen.

Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 150 mg, 30 Capsules: Gezondheid, Mannen, Testosteron, Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Testosteron wordt ook geïdentificeerd als anabool hormoon vanwege het vermogen om eiwitsynthese te bevorderen. Dus laten we beginnen met problemen die vrouwen kunnen hebben van te veel oestrogeen. Als een tweesnijdend zwaard, kan dim je ofwel helpen of pijn doen. Dit komt omdat goede oestrogeenmetabolieten het proces van geprogrammeerde celdood ondersteunen, waarbij beschadigde cellen van nature uit het lichaam worden geëlimineerd. Op zijn beurt verhoogt het luteïniserend hormoon de testosteronproductie. Neem onmiddellijk contact op met uw zorgverlener als u vermoedt dat u een medisch probleem heeft. Ze leggen uit dat wanneer oestrogeen in uw lichaam wordt afgebroken, het ofwel gunstige of schadelijke oestrogeenmetabolieten kan vormen en dimmen uw lichaam helpt oestrogeen af ​​te breken in het heilzame type. De dag dat ik ermee stopte, stopten de hoofdpijnen en na een paar dagen werden de opvliegers intenser. Testosteron heeft een duidelijke antidepressieve werking en stimuleert de interesse in seks en mannen en vrouwen. Ze zijn zeer actief als groeibevorderende oestrogenen omdat ze, in tegenstelling tot natuurlijk oestrogeen, niet gebonden en gecontroleerd worden door shbg.

Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 150 mg, 30 Capsules: Gezondheid, Mannen, Testosteron, Supplementen, Diindolylmethaan (Dim)

Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 150 mg, 30 Capsules

Van dimmen is aangetoond dat het de werking van angiogenese remt, wat de vorming is van nieuwe bloedcellen die borstkanker kunnen veroorzaken. Het heeft ook hypoglycemische eigenschappen, die kunnen helpen bij diabetesmanagement. Dit vertegenwoordigt echter slechts een klein deel van het totale testosteron, dat gelijk is aan slechts 2% van het totaal bij mannen en zelfs minder bij vrouwen. Van Dim wordt verondersteld dat deze activiteit wordt beperkt en dat de testosteronniveaus niet worden uitgeput. Dim kan ook worden gebruikt om een ​​vergrote prostaat te voorkomen (goedaardige prostaathypertrofie, bph) en het premenstrueel syndroom (PMS) te behandelen. Het kan een enzym remmen dat testosteron omzet in oestrogeen en het kan zelfs krachtigere vormen van oestrogeen in minder krachtige vormen omzetten. Er is gesuggereerd dat in plaats van het verhogen van progesteron om het oestrogeen aan te passen, misschien het eerste plan zou moeten zijn om het oestrogeen te verlagen tot het progesteron. Overmatig oestrogeen bij mannen kan leiden tot aanzienlijke gezondheidsproblemen, zoals prostaatvergroting en borstontwikkeling. Dat is verdomd dichtbij borderline onrechtvaardigheid, man.

Review: Olympian Labs Performance Sports Nutrition, DIM, 150 mg, 30 Capsules

 Direct dimmen vertraagt ​​de productie van psa door prostaatcellen, onafhankelijk van de effecten op het oestrogeenmetabolisme. Dat betekent dat door de hoeveelheid goede oestrogenen te verhogen die in oestrogeenmetabolisme worden geproduceerd, u de concurrentie tussen testosteron en shbgs verhoogt. (3) Auborn kj, fan s, rosen em, goodwin l, chandraskaren a, williams de, chen d, carter th. Veel van de positieve effecten zijn specifiek voor vrouwen, maar voor mannen helpt het bij het verlichten van pijn en ontspanning. Helaas is er nog steeds onderzoek naar dit onderwerp en de specifieke acties van dit ingrediënt, dus 100% accurate informatie is nog niet beschikbaar. Een verhoging van de dagelijkse dosering tot 600 mg of meer kan leiden tot hyponatriëmie (lage serum natriumspiegels). Ik kocht dit bulkdim om toe te voegen aan mijn eigen zelfgemaakte testosteronverhogende stack. Deze gezondheidsproblemen hebben verschillende oorzaken, van genetica tot slecht eten en stress. Gelukkig zijn de meeste hormonale onevenwichtigheden te voorkomen. De I3c-behandeling ondersteunde gezonde glucosetolerantie en gezondere insuline- en leptine-concentraties bij de muizen. Het supplement is ook goed voor mensen met veel voorkomende allergieën, omdat het vrij is van gluten, soja, melk, eieren, vis en noten. Naast dat het wordt geproduceerd wanneer we dit voedsel consumeren, kan dim ook via de supplementenvorm worden ingenomen en het wordt daardoor een zeer populair supplement. Samen met deze twee ingrediënten bevat estrohalt vlasolie, dat als een oestrogeenblokker werkt in het lichaam en tevens vetoplosbaar is, wat de absorptie van dim en indol helpt.

Een van de meest populaire dim supplementen is van rokerige berg naturals. Van dim wordt ook gedacht dat het een rol speelt bij het voorkomen van grote afwijkingen van de norm en dus het voorkomen van verergering van hormoonspiegels. Integendeel, dim staat voor diindolylmethane. Het gebruik van dim in men vermijdt het versnellen van het testosteronmetabolisme, in het bijzonder met betrekking tot ongewenste omzetting van testosteron in oestrogeen. Hoewel dit niet 100% zeker is, waarschuwt de reguliere geneeskunde tegen het nemen van een zwak supplement als je al een oestrogeen dominante vorm van kanker hebt. Dong-quai wordt vaak voorgeschreven aan vrouwen in de menopauze vanwege de hormoonbalancerende effecten. Dit product is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.