Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Spijsvertering, Acacia-Vezel

Renew Life, Organic Clear Fiber, Flavor Free, 9.5 oz (269 g)

Renew Life, Organic Clear Fiber, Flavor Free, 9.5 oz (269 g) Review

€ 10,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Renew Life, Organic Clear Fiber, Flavor Free, 9.5 oz (269 g)
Inhoud: 9.5 oz, 0.34 kg, 7.6 x 7.6 x 19.8 cm
Categorieën: Acacia-Vezel, Spijsvertering, Supplementen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Traditions, Probiotic Smoothie Mix, Delicious Berry Burst, 7 oz (200 g)

100% acacia-vezel, helder vermengde dagelijkse vezel, helpt de eetlust te beteugelen, prebiotische vezel bevordert de spijsvertering, smaakvrij, glutenvrij, vezelsupplement, USDA biologisch, niet-ggo-project geverifieerd, gecertificeerd biologisch door QAI, zuivelvrij , Soja Vrij, Geen Kunstmatige Ingrediënten, Spijsvertering Wellness, Natuurlijk! Bij Renew Life geloven we dat een gezonde darm een ​​gelukkige darm is. Al bijna twee decennia pionieren we met spijsverteringssupplementen van superieure kwaliteit om mensen te helpen een optimale gezondheid van binnenuit te bereiken. , bevordert de spijsvertering en ondersteunt een gezond cholesterolgehalte met organische heldere vezels. Gemaakt van 100% oplosbare acaciavezel, is ons smaakvrije, heldere mengsupplement ideaal voor koken of bakken. Bovendien helpen de prebiotische voordelen van de vezel de natuurlijke harmonie van uw darmflora te herstellen, vermindert de eetlust door u een vol gevoel te geven, helpt het het cholesterolgehalte al binnen het normale bereik te houden, wanneer het wordt geconsumeerd met een gezond dieet met weinig verzadigd vet.

De heilzame prebiotica inuline en oligofructose, die worden aangetroffen in oplosbare vezels, produceren gassen die de gezonde bacteriën die in de lagere darm leven bemesten. Bij het aanbevelen van een vezelsupplement is klinisch bewezen dat alleen een oplosbare, niet-fermenterende, gelvormende vezel alle gezondheidsvoordelen biedt die doorgaans worden geassocieerd met een vezelsupplement. Bovendien verlicht een schone dikke darm een ​​opgeblazen gevoel dat vaak wordt veroorzaakt door een slechte spijsvertering en de aanwezigheid van gifstoffen in het spijsverteringsstelsel. Gemakkelijk gefermenteerde vezels maken deel uit van een opkomend wetenschapsgebied met betrekking tot hun effecten op het darmmicrobioom, maar tot op heden hebben de op de markt gebrachte vezelsupplementen geen bewezen klinisch betekenisvolle gezondheidsvoordelen. Acacia-vezels zouden een aantal gezondheidsvoordelen bieden. 55 Gelvormende vezels kunnen een effectieve therapie zijn voor hypoglycemische en cholesterolverlagende medicijnen om de vereiste doses te verlagen en mogelijk bijwerkingen te verminderen. Deze bijwerkingen kunnen optreden als u 70 gram vezels of meer binnenkrijgt. Oplosbare vezels, die je kunt vinden in noten, zaden, linzen en sommige groenten en fruit, bindt zich aan cholesterol en suiker, waardoor hun opname in het bloed wordt vertraagd. Voedingsvezels bestaan ​​uit niet-verteerbare koolhydraten en lignine die intrinsiek en intact zijn in planten.

Acacia-Vezel - Renew Life, Organic Clear Fiber, Flavor Free, 9.5 oz (269 g)

Ik denk dus dat prebiotische suppletie van innerlijke brandstof gerechtvaardigd is voor 100% van de mensen die het kunnen verdragen. Het is de moeite waard om te herhalen dat psyllium de beste vezelbron is. Dit supplement helpt bij de vertering van voedsel en helpt de fermentatie en productie van gassen in de darm te verminderen. Raadpleeg de aanvullende feiten voor een volledige lijst met ingrediënten. Ja, de acacia-vezel is gomachtig van zijn bron, maar ik doe het in een koele thee of koffie of sap en meng het goed met een vork. Acacia senegal-vezel verbetert de spijsvertering en darmstabiliteit en verlicht diarree en obstipatie. Over het algemeen zijn oplosbare vezels meer gefermenteerd en hebben ze een hogere viscositeit dan onoplosbare vezels.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Garden of Life, Sport, Organic Plant-Based Energy + Focus, Pre-Workout, Sugar Free, Blackberry Cherry, 8.1 oz (231 g)

Acacia-Vezel – Renew Life, Organic Clear Fiber, Flavor Free, 9.5 oz (269 g)

Acacia-vezels zijn een bron van oplosbare vezels. Heather’s buikvezel is volkomen veilig en gezond voor dagelijks, levenslang gebruik, is veilig voor gebruik bij kinderen en heeft geen irriterende of stimulerende middelen. Sommige oplosbare/stroperige vezels binden water, wat ook de uitzetting kan vergroten. Als u momenteel geen supplement voor oplosbare vezels gebruikt, begin dan met een lage dosis acacia (probeer tweemaal daags 1/2 theelepel) en verhoog geleidelijk. Het supplement bevat natuurlijke oplosbare vezels, die veel voordelen hebben voor de spijsvertering, zoals het reguleren van de gastro-intestinale gezondheid. Beperk uw eetlust, bevorder de spijsvertering en ondersteun een gezond cholesterolgehalte met ons 100% oplosbare acacia-vezelsupplement. Ons beste vezelsupplement voor keto-dieet is het nu organische acacia-vezelsupplement. Het effect van vezels en slecht verteerbare koolhydraten op de gastro-intestinale tolerantie is zorgwekkend. Ik was erg teleurgesteld over de supplementen die ik kocht, waaronder acaciavezels en capsules met pepermuntolie. Zorg ervoor dat u, vanwege het vezelgehalte, de hele dag veel extra vloeistoffen drinkt.

Gelukkig voor ons is acacia-vezel zowel goedkoop als smaakloos en kan het aan een verscheidenheid aan gerechten worden toegevoegd zonder de textuur te veranderen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat dit oplosbare vezelsupplement ontstekingsremmende eigenschappen heeft en een geweldige ondersteuning biedt aan het immuunsysteem. Vezel is rijk aan belangrijke prebiotica en er zijn twee verschillende soorten vezels die de darmgezondheid bevorderen: oplosbare en onoplosbare vezels. Dit voedingssupplement heeft een verzachtende, voedende mix van zowel onoplosbare als oplosbare vezels. Ik heb heather’s buikvezel gebruikt en er is enige verbetering opgetreden. Vezelsuppletie is ook geïndiceerd om de naleving van caloriearme diëten te bevorderen, zoals aangegeven door verminderde hongergevoelens en verhoogde verzadigingsbeoordelingen. Er zijn twee soorten vezels: onoplosbaar en oplosbaar.

Renew Life Acacia Fibre: Bovendien zal dit supplement het lichaam helpen extra lichaamsvetten te verbranden als gevolg van een verhoogd metabolisme, wat zal leiden tot geleidelijk gewichtsverlies. Het tweede deel (volgende nummer) van deze tweedelige serie zal zich richten op de effecten van vezelsupplementen in de dikke darm, inclusief de 2 mechanismen waarmee vezels obstipatie voorkomen/verlichten (onoplosbaar mechanisch irriterend en oplosbaar gelafhankelijk waterhoudend vermogen) ), het gelafhankelijke mechanisme voor het verminderen van diarree en het normaliseren van ontlasting bij het prikkelbare darm syndroom, en de gecombineerde effecten op de dikke darm/dunne darm voor gewichtsverlies/onderhoud. Oplosbare vezels, als onderdeel van de voeding, kunnen de regelmaat van de darmen bevorderen. Dit voedingssupplement van 100% natuurlijke vezels is een natuurlijke remedie tegen constipatie. De meest geconsumeerde voedingsmiddelen bevatten weinig voedingsvezels. Er zijn 2 primaire methoden om de effecten van vezelsupplementen op de glykemische controle te beoordelen: een acute postprandiale studie en een langetermijnbeoordeling van de glykemische controle. Mijn meisjes van in de twintig hebben allebei milde last van ibs en houden beide de acaciavezels en thee voor die tijd bij de hand. Alle vezels hebben één ding gemeen: het is per definitie onverteerbaar door menselijke enzymen. Ik kocht de acacia-vezel in het blik en een extra tas.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Amazing Grass, Raw Reserve, Ultra Premium Greens, Berry, 8.5 oz (240 g)

Renew Life Acacia Fiber Acacia-Vezel, Spijsvertering, Supplementen

De resulterende gezondheidsvoordelen zouden een verband ondersteunen tussen het consumeren van een grote verscheidenheid aan vezelsoorten uit hele voedselbronnen (bijv. fruit, groenten, peulvruchten, volle granen) en waargenomen verbeteringen in de gezondheid. Van acacia senegal-vezels (Arabische gom – volledig oplosbaar, volledig fermenteerbaar) is ook aangetoond dat het een prebiotisch effect in de darmen heeft, waardoor de bifidobacteriën en lactobacillen na 4 weken consumptie aanzienlijk toenemen. De meeste verwarring over vezels ligt in het feit dat er talloze verschillende soorten vezels zijn, elk met zijn eigen fysieke eigenschappen. Vezels met prebiotische eigenschappen kunnen ook worden aanbevolen als onderdeel van de vezelinname, hoewel studies ontbreken over de voordelen van prebiotische inname voor gezonde individuen. Als u hulp nodig heeft bij het uitzoeken hoe u het vezelgehalte van uw dieet kunt aanpassen om uw gezondheid en spijsverteringstolerantie te optimaliseren, raadpleeg dan een geregistreerde diëtist om u te helpen in uw voordeel door de schappen van de supermarkt te navigeren. Elke Yerba Prima-capsule bevat psylliumpoeder, dus je krijgt nog steeds de best mogelijke vezels. Een effectief gelvormend vezelsupplement kan de vereiste dosis van een voorgeschreven statinegeneesmiddel zelfs verlagen. Scrol naar beneden voor een paar manieren waarop acacia-vezels u kunnen helpen controle te krijgen over uw gezondheid en gewicht.

Lost niet goed op in kokend hete of ijskoude vloeistoffen, maar als de vezels eenmaal vloeibaar zijn gemaakt, kun je de drank koken of koelen. Dit is een 14-daagse reiniging die gericht is op de dikke darm en het spijsverteringssysteem om ervoor te zorgen dat deze efficiënt werkt. Wanneer constipatie een probleem is, is een mix van beide vezelsoorten over het algemeen nuttig en wordt het goed verdragen. Vezels zijn erg belangrijk omdat het diepgaande effecten heeft in elk verteringsproces van begin tot eind. Als u besluit om aan te vullen, begin dan niet meer dan 2-3 gram per dag gedurende ten minste 1-2 weken. Gebruik automatisch verzenden en verdien om tijd en geld te besparen en nooit zonder de vitamines, supplementen of andere gezondheidsproducten die deel uitmaken van uw dagelijkse routine. Ook wel acaciagom of Arabische gom genoemd, wordt acaciavezel gemaakt van het sap van de acacia senegal-boom, een kleine, struikachtige soort afkomstig uit Afrika. Van vezelsupplementen kan niet worden aangenomen dat ze de gezondheidsvoordelen bieden die worden geassocieerd met voedingsvezels uit hele voedingsmiddelen.

Verschillende grootschalige onderzoeken, waaronder enkele interventieonderzoeken, hebben gesuggereerd dat vezelinname niet geassocieerd is met het algehele risico op colorectale kanker. Het werkt door de spijsvertering en absorptie te vertragen om glucose in voedsel langzamer in de bloedbaan te laten komen, waardoor de bloedsuikerspiegel op een gelijkmatiger niveau blijft. Er is een nieuw vezelsupplement op de markt dat de krantenkoppen haalt. Acaciavezel is echter een oplosbare vezel, die ook voorkomt in voedingsmiddelen zoals noten, zaden, bepaalde bonen en peulvruchten en sommige soorten fruit en groenten. Sommige vezels kunnen ook een rol spelen bij het verbeteren van de immuunfunctie via de productie van scfas. Plots overbelasting van uw darm met een vezeldosis die mogelijk tien keer hoger is dan wat u nam voordat u met acacia begon, zal niets anders doen dan u een opgeblazen gevoel en gas geven, terwijl uw maag-darm worstelt om met al deze onverwachte vezels om te gaan. Prospectieve, cohortstudies laten duidelijk zien dat hoge vezelinnames verband houden met minder hart- en vaatziekten.

Deze supplementen ondersteunen een gezonde spijsvertering en helpen de gastro-intestinale gezondheid te reguleren. Verschillende vezels variëren in de hoeveelheden en verhouding van geproduceerde scfa, evenals in de productiesnelheid. Ik vertel mijn patiënten met chronische diarree vaak dat met name oplosbare vezels hun beste vriend zijn: het helpt de ontlasting te vertragen die te snel door de darmen rent en kan reizen naar de badkamer vaak consolideren voor mensen die meerdere, onvolledige stoelgang snel ervaren successie. Bovendien kan overmatige inname van niet-fermenteerbare vezels (meestal in aanvullende vorm) leiden tot mineraaltekorten door de absorptie te verminderen of de uitscheiding van mineralen te verhogen, vooral wanneer de mineraleninname te laag is of wanneer de mineraalbehoeften toenemen, zoals tijdens de zwangerschap, borstvoeding of adolescentie. Hogere inname van vezels is gekoppeld aan lagere lichaamsgewichten. Een studie onder 58 mannen en vrouwen met ongecompliceerde diverticulitis in een dubbelblind gecontroleerd onderzoek concludeerde dat gewone doses tarwezemelen en een van psyllium afgeleid supplement alleen verlichting gaven van obstipatie, zonder andere waarneembare effecten. Andere soorten vezels kunnen de transittijd van de spijsvertering zelfs vertragen, waardoor overtollig water in de dikke darm kan worden opgenomen, zodat de ontlasting minder waterig en meer gevormd is wanneer deze naar buiten komt.