Goingorganic.nl

Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Gotu Kola, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g)

Tulsi Holy Basil Tea, Gotu Kola, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g) by Organic India Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Gotu Kola, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.09 kg, 6.9 x 8.1 x 13.2 cm
Productcategorie: Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen, Food, Herbal Tea, Tulsi Tea, Supplements, Adaptogen

Organische India, Tulsi Heilige Basiliekhee, Gotu Kola, Caffeinevrije, 18 Infusiezakjes, 1. 21 oz (34.2 g) – Nieuw. Stress-relieving & purifying. Usda organisch. Gecertificeerde biologische. Herbal supplement. Gecertificeerd organisch door: controle unie. Glutenvrij. Individueel verpakt voor versheid. Tulsi – heilige basilicum is een kruid met genezende eigenschappen die stress verlichten en het immuunsysteem beschermen. Twee van Indië's meest voedende kruiden, tulsi & gotu kola, liefdevol omarmen. Deze gezonde en zuiverende mix balanseert uw zenuwstelsel, biedt helderheid en rust in uw gedachten en verbetert uw totale fysieke en emotionele welbevinden. Tulsi – een erfenis van goede gezondheid. Vermindert stress. Ondersteunt het immuunsysteem. Is overvloedig in antioxidanten.

Bouwt uithoudingsvermogen. Krachtig adaptogeen. Aids vertering. Anti-veroudering. Saldo metabolisme. Evenwicht op energie niveaus. Verheft de stemming. Over tulsi. In heel India wordt tulsi geprezen als de koningin van kruiden en wordt vereerd als een heilige plant die met genezende krachten wordt toegediend. Traditioneel gegroeid in een aardpot in elke familie huis of tuin, tulsi (ook bekend als heilige basilicum) maakt een heerlijke en voedende kruiden 'thee' overvloedig in een groot aantal gezondheidsvoordelen.

Tulsi's levensverhogende kwaliteiten, die herhaaldelijk in de oude Indiase geschriften van 5000 jaar terugkeren, zijn nu hier om u volledig te kunnen genieten. Zegen en namaste. goingorganic.nl Deze organische ayurvedische thee is echt uniek en combineert de kracht van India met twee meest vereerde kruiden: tulsi of heilige basilicum, en gotu kola. Tulsi, dat in sanskriet de onvergelijkbare betekent, is in India bekend als de koningin van kruiden en werd heilig beschouwd. Het is een krachtig adaptogeen en nuttig bij het behandelen van stress, angst, slapeloosheid, chronisch vermoeidheidssyndroom, verkoudheid, griep, koorts, bovenste luchtweginfecties, tonsillitis, bronchitis, diabetes, astma, migraine, oorpijn, spijsverteringsstoornissen, maagdarmontsteking, indigestie, colitis, bloeding, krampen, hartziekte, hepatitis, malaria, tuberculose, kwikvergiftiging, eczeem, psoriasis, dermatitis, ringworm, evenals andere aandoeningen. Gotu Kola, bekend om zijn sterke anti-inflammatoire, antiseptische, antibacteriële, antivirale en genezende eigenschappen wordt gebruikt om verkoudheid, griep, koorts, tonsillitis, olifantiasis, pleurier, tuberculose, schistosomiasis, urineweginfecties, syfilis, dysenterie, cholera, melaatsheid astma, epilepsie, bloedarmoede, diabetes, hepatitis, geelzucht, systemische lupus erythematosus, maagpijn, diarree, indigestie, maagzwerenzweren, zonnestraal, spataderen, bloedstolsels, chronisch vermoeidheidssyndroom, angst, stress, depressie, psychiatrische stoornissen, alzheimersziekte , en vele andere ziekten enaandoeningen.

Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Gotu Kola, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g): Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen

 Het is geen verrassing dat deze thee de zintuigen verrijkt en ontwricht, de stemming opheft, toxines uit het lichaam spoel, het immuunsysteem stimuleert, infectie bestrijdt, genezing vergemakkelijkt, ontsteking vermindert, pijn en zwelling van de slijmvliezen verlaagt, metabolisme en vet verbetert brandend, verhoogt de energie niveaus, hulpvertering, voorkomt maagzuur en zure reflux, verlaagt misselijkheid en bloated, verbetert de eetlust, verbetert maag- en darmzweren, verzacht de maagvoering, vermindert de ontsteking van de dikke darm, helpt de bloedsuiker te stabiliseren en de insuline niveaus te regelen, voorkomt bloedspieken normaliseertbloeddruk, triglyceriden en ldl of slechte cholesterolgehalten, terwijl het verhogen van hdl of goed cholesterol, beschermt tegen beroertes, atherosclerose en perifere arteriële ziekte, verzacht en genezen droge en beschadigde huid en vermindert zelfs het risico op kanker. Het kan ook extern worden gebruikt. Een gebruikte theezakje kan topisch aangebracht worden om huidirritatie en ontsteking te verminderen, wonden te wonden, abscessen, zweren, insectenbitten, littekens, kneuzingen, snijpunten, kiemen, blaren, brandwonden en uitslag. Een tulsi en gotu kola gezichtsmasker of scrub verbetert de huid, verheldert en verheldert huidtint, vermindert roodheid, vlekken, vlekken en kleine lijnen, voorkomt voortijdig veroudering. Ik hou van deze thee: het verligt de symptomen van mijn zure reflux en gastritis, kalmeert me en helpt me beter te slapen. Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Gotu Kola, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g) Ik zou het aanraden aan iedereen die hun immuunsysteem wil stimuleren en hun algemene gezondheid en welzijn verbeteren.

Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Gotu Kola, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g): Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen

Review: Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Gotu Kola, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g)

Deze tulsi thee heeft het extra voordeel van gotu kola en deze smaak van tulsi thee wordt niet zoet zoals sommige van de organische Indië thees. Ik verkiezen ongezoete thee. Mercola heeft een website op tulsi op zijn website waarin staat dat voordelen de helpt bij het ondersteunen van de gezondheid van uw ademhalingsstelsel * geeft u antioxidantbescherming tegen vrije radicalen * zorgt voor een kalmerend effect en verligting van af en toe stress * helpt uw ​​immuunsysteem te ondersteunen * de gezondheid van uw spijsverteringssysteem * helpt u bij het behoud van de bloedsuikerspiegel al in het normale bereik * gotu kola ook bekend als brahmi heeft ook veel voordelen. Meestal gebruikt als een hersenen tonic voor verbeterd geheugen, concentratie en helderheid van de geest. Mijn theezameling is soms onbeleefd, maar dit is een thee die je altijd in de kast vindt. Doe wat onderzoek naar heilige basilicum (tulsi) als u het niet bekend maakt – de lijst met mogelijke voordelen is indrukwekkend. Deze thee is gecertificeerd biologisch en ik ben persoonlijk erg blij geweest met de producten uit organisch India. Dit is mijn dagelijkse ochtendbeker thee. Een oase van rust in een andere hectische dag.

De organische tulsi theezakjes hebben aluminium nietjes. Als u uw biologische thee stepping, verwarmt u ook de aluminium nietjes. Maakt veel zin. Ik heb de doos teruggekomen nadat ik dat ontdekte. Wens dat ze dat op de doos zouden vermelden. Het is niet zinvol voor een organisch product. Dit is een geweldige combo, ik hou ervan en drink het elke dag! Ik zal u vertellen wat ik niet leuk vind: ik vind het niet leuk om mijn bestelling te beperken tot 80 dollar alleen om de gratis verzending te ontvangen. Een vrij smakelijke thee. Wat je graag eet of drinken is meestal wat je lichaam nodig heeft, tenzij candida en andere parasieten je hebben gekaapt). Gecombineerd dit met nature antwoord en vond de combinatie om me alert te houden, maar toch rustig met een milde energie boost. Goede kwaliteit thee, ideaal voor het verminderen van effecten van stress. Echt leuke verfrissende thee. Heilige Basiliek en Gotu Kola zijn mijn twee favoriete kruiden. Ik voel me absoluut geweldig wanneer ik dit drink.

Ik zal nooit stoppen met het bestellen van dit. Ik heb deze mix gevonden om buitengewoon goed te werken voor nerveuze spanning. Het is zeer kalm en ontspannend aan het lichamelijke lichaam, het helpen om spierkrampen en dergelijke te verlichten. Ik raad het aan! We kwamen terug en kregen meer! Unieke smaak en aroma die u helpt om te ontspannen en te vernieuwen! Ik hou van de tulsi-theekaartjes in het algemeen en ik hou ook van deze, maar de roos slaat deze uit voor ontspanningseffect en smaak. dat is maar mijn persoonlijke voorkeur.

Kwaliteitsproduct, redelijke prijzen en snelle service. Altijd verbaasd over hoe snel mijn bestelling komt van Amerika naar Australië. Zeer gelukkige klant.