Goingorganic.nl

Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Green Tea, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g)

Tulsi Holy Basil Tea, Green Tea, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g) by Organic India Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Green Tea, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.09 kg, 6.9 x 8.1 x 13.2 cm
Productcategorie: Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen, Food, Herbal Tea, Tulsi Tea, Supplements, Adaptogen

Organische India, Tulsi Heilige Basiliekhee, Groene Thee, 18 Infusiezakken, 1. 21 oz (34.2 g) – gecertificeerd organisch. Bevat cafeïne. Stress relieving & energizing. Usda organisch. Herbal supplement. Glutenvrij. Kosher. Individueel verpakt voor versheid.

India organisch. Gecertificeerd organisch door: controle unie. Tulsi – heilige basilicum is een kruid met genezende eigenschappen die stress verlichten en het immuunsysteem beschermen. Een harmonieuze mix van de 'onvergelijkbare' tulsi en de beste groene thee, gewoon geaccentueerd met een aromatische citroensmaaklift van tulsi. Deze prachtige smaak combinatie zorgt voor een natuurlijke energie boost met een dubbele dosis antioxidanten. Tulsi – een erfenis van goede gezondheid. Vermindert stress. Ondersteunt het immuunsysteem. Is overvloedig in antioxidanten.

Bouwt uithoudingsvermogen. Krachtig adaptogeen. Aids vertering. Anti-veroudering. Saldo metabolisme. Evenwicht op energie niveaus. Verheft de stemming. Over tulsi. In India wordt tulsi als 'de koningin van kruiden' geprezen en wordt gepresenteerd als een heilige plant die met genezende krachten wordt ingevuld. Traditioneel gegroeid in een aardpot in elke familie huis of tuin, tulsi (ook bekend als heilige basilicum) maakt een heerlijke en voedende kruiden 'thee' overvloedig in een groot aantal gezondheidsvoordelen. Tulsi's levensverhogende kwaliteiten, die herhaaldelijk in de oude Indiase geschriften worden teruggekomen, zijn terug te vinden in 5 000 jaar, zijn nu hier om u volledig te kunnen genieten.

Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Green Tea, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g): Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen

Zegen en namaste. goingorganic.nl Veel theezakjes in deze doos grote waarde uitstekend product geweldige prijs! Ok, maar het is soort van een vreemde na smaak. Deze thee wordt verkocht in het voedingsgebied (niet bij de reguliere thees) van onze lokale gezondheidsmarkten omdat het gezondheidsvoordelen heeft. Deze groene thee en de granaatappelgroene zijn mijn favorieten! Zeer erg lekkere Indische thee. Ik vind het zo leuk! Mijn man vindt het niet leuk, maar ik doe het! Dit is mijn 2e doos dat ik in 2 weken bestelde. Ik heb onlangs in de winkel gekochte thee gekregen vanwege bloemideeën en werd verteld over deze thee als alternatief. Dit is de beste dingen. Vol met gezondheidsvoordelen en fluoride vrij!

Ik versier het met stevia en maak het in dezelfde theemaker dat ik mijn origineel heb gemaakt. Werkt goed en ik drink het koud met wat ijs. Ik kan de hele dag weer mijn ijsthee danken aan deze dingen! Plus helpt het met mijn strenge dieet. Ik ben onder de indruk van webshop en organisch India. Deze thee, zoals alle ois-thee die ik heb geprobeerd, doet wat er staat, ontspannen, verjongt, wat de claim ook is! Ik hou van de smaak van deze thee. Ik had een kop koud aan het komen en ik gebruik twee tot drie tassen per kop voor een paar dagen en wauw, de koude stond nooit een kans. Ik zal binnenkort bestellen. Organisch en aangenaam proeverij. Ideaal voor iedereen die aan een droge mond lijdt. Mijn man houdt van deze best maar mijn favoriet is een lekkere citroen die webshop niet draagt. Gezond, voordelig drankje met antioxidantevoordelen. Dit is de goede thee.

Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Green Tea, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g): Voedsel, Kruidenthee, Tulsi Thee, Supplementen, Adaptogen

Ik hou niet echt van deze thee, ik drink het gewoon omdat het zo goed voor mij is. Het is de beste bron op de planeet voor tulsi, waarmee u beter met stress kan omgaan. Ik hou van groene thee, vooral trader, joes biologische groene thee. Ik hoop dat ik een extra groene thee voor een verandering vind als ik 4-6 kopjes per dag drink. Ik kon de eerste beker niet eens afmaken. Yuch! Mijn eerste keus van groene thee elke keer! Tulsi thee is de beste proeverij die wordt aanbevolen voor een betere gezondheid. Ik was van plan om koffie volledig te vervangen, die niet gebeurde. Ik drink echter meerdere kopjes tulsi thee en bestelt meer. Ik zal u vertellen wat ik niet leuk vind: ik vind het niet leuk om mijn bestelling te beperken tot 80 dollar alleen om de gratis verzending te ontvangen. Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Green Tea, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g)

Heilige basilicum en groene thee gaan goed samen. Ik waardeer deze thee te vinden. Alle tulsi thees zijn geweldig. Ik was van koffie houden, maar verandert in deze thee, het is zo goed! Verfrissend, het beste van beide, waardoor het erg makkelijk is om het beste voor onze lichamen te doen. Elke zak individueel verpakt, wat betekent dat ik meerdere kan nemen wanneer ik uitkom. Vele keer dat ik deze delen met anderen, ontvang ik altijd gunstige reacties. Hou ervan dat ze organisch zijn. Hou van deze thee. Het is zo goed voor je en de smaak is geweldig.

Review: Organic India, Tulsi Holy Basil Tea, Green Tea, 18 Infusion Bags, 1.21 oz (34.2 g)

Voeg wat honing toe en het is perfect. Ze helpen het lichaam letterlijk om zich aan te passen, aan te passen en opnieuw te kalibreren, afhankelijk van onze emotionele en fysieke omgeving. Deze plant doet zijn naam panax eer aan, wat betekent panacee of genezing. Alleen deze maand heb ik weer halverwege de maand een bloeding en ben ik teruggekomen naar deze post. Dit alles werd de volgende ochtend opgeruimd, dus ik dacht dat ik het nog één keer zou proberen, voor het geval het niet de schizandra-bes was. Beste ding – het is zo gemakkelijk te nemen als een thee of een tinctuur en het werkt snel. Maca is een ander adaptogen dat ik in mijn huis heb. Bij de mens is aangetoond dat panax ginseng met succes de subjectieve kalmte en sommige aspecten van werkgeheugenprestaties bij gezonde jonge volwassenen verbetert. Dus als je af en toe met maca aan het koken bent, geweldig, maar als je capsules inneemt, is het beter om ze voor altijd te laten vallen. Adaptogene kruiden hebben meerdere functies en worden meestal ook beschouwd als plantaardige afrodisiaca. Hier zijn enkele andere botanische producten die soms worden gebruikt als folkremedies voor stress. Omdat mijn symptomen zo ernstig waren, was dat geen optie voor mij.

Voeg eenvoudig 4 kruidentheeszakken van tulsi toe aan je volgende kombucha-recept. Regeneratieve landbouwmethoden gaan verder dan biologische en duurzame landbouw, door het regenereren van de bodem, het land en het omliggende ecosysteem om een ​​levendige gezondheid van het milieu te herstellen. Wat betreft thee gemaakt van alle natuurlijke kruiden, in de meeste gevallen zijn veel van de eigenschappen in deze stoffen alleen toegankelijk door ze gedurende bepaalde tijd te koken (vooral de wortels, blaffen en stelen van bepaalde planten). Over het algemeen heb ik nog nooit gehoord van eventuele contra-indicaties, maar het is het beste om met uw lokale endocrinoloog te bespreken of u op dit moment bent met antihyperthyroid-medicatie. Fyi, er is hier een geweldige kerel in Australië die een interessant perspectief heeft op drugs en opnamemethoden. Overvloedig in antioxidanten, organische gecertificeerde organische tulsi van india smaakt geweldig, verlicht stress, verhoogt de energie en verhoogt het immuunsysteem. Net als tulsi helpt het ook bij het ondersteunen van de natuurlijke reactie van het lichaam op stress.

 Met 17 jaar cycli, was de enige 3 maanden dat ik deze kwestie had toen ik een van deze slikte of dronk.