Goingorganic.nl

Organic India, Tulsi Tummy Tea, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.14 oz (32.4 g)

Tulsi Tummy Tea, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.14 oz (32.4 g) by Organic India Gezondheid, Spijsvertering, Maag, Kruidenthee, Tulsi Thee

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Organic India, Tulsi Tummy Tea, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.14 oz (32.4 g)
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.09 kg, 6.6 x 7.9 x 13 cm
Productcategorie: Gezondheid, Spijsvertering, Maag, Kruidenthee, Tulsi Thee, Health, Digestion, Stomach, Herbal Tea, Tulsi Tea

Organische India, Tulsi Mouwthee, Caffeinevrije, 18 Infusiezakken, 1. 14 oz (32.4 g) – Echt wellness. Gecertificeerde biologische. Rustgevende spijsverteringssteun. Met gecertificeerde organische geneeskrachtige kruiden en tulsi-heilige basilicum. Usda organisch. Herbal supplement. Gecertificeerd organisch door: controle unie. Individueel verpakt voor versheid. Glutenvrij. Drie heilige variëteiten van tulsi: vana, krishna en rama, die krachtige herstellende krachten bieden, worden gemengd met gember, kaneel en andere kalmerende spijsverteringskruiden om effectieve spijsvertering te bieden. Deze heerlijke en effectieve mix van helende kruiden ondersteunt, verzacht en zet de maag en het spijsverteringsstelsel op. Tulsi – een erfenis van goede gezondheid. Vermindert stress.

Ondersteunt het immuunsysteem. Voldoende in antioxidanten. Bouwt uithoudingsvermogen. Krachtig adaptogeen. Aids vertering. Anti-veroudering. Saldo metabolisme. Evenwicht op energie niveaus. Verheft de stemming. Over tulsi.

In heel India wordt tulsi (ook wel heilige basilicum genoemd) beschouwd als de koningin van kruiden en wordt vereerd als een heilige plant die met genezende kracht wordt geïntroduceerd. Traditioneel gegroeid in een aardpot in elke familie thuis of tuin, tulsi's opvallende levensverhogende kwaliteiten, die herhaaldelijk in de oude Indiase geschriften van 5 000 jaar worden genoteerd, zijn nu hier voor u volledig te genieten. Namaste. goingorganic.nl Dit is een smakelijke thee, en u kunt minstens 2 brouwen uit de zak krijgen, afhankelijk van hoe sterk u uw thee wilt. De enige reden dat ik dit niet 5 sterren geeft, is omdat ik het voor algemene immuunondersteuning drink, en geen buikproblemen, dus ik kan het niet adviseren over het effect op de spijsvertering! Ik dronk deze thee terwijl ik een maagvirus had, behoorlijk krachtig, gaf me niet te veel voor de smaak, maar bleef mijn spijsverteringskanaal van haywire gaan! Ik geniet van de tulsi thees uit organisch India, de kaneelroos & Chai Masala zijn heerlijk! Koud of heet! Mijn vader houdt van dit, maar wou dat het geen stevia bevat, ik heb dit eerst in India geprobeerd omdat een vriend het aanbevolen heeft. Ze had het gekocht in Australië en nam het mee naar India – alleen om op onze allereerste winkeldag een Indiase winkel te vinden!

Organic India, Tulsi Tummy Tea, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.14 oz (32.4 g): Gezondheid, Spijsvertering, Maag, Kruidenthee, Tulsi Thee

 Ik kocht een doos en had elke ochtend een kopje in India – niet eens had ik een boze buik. Het heeft me in staat gesteld om al het heerlijke voedsel van India te genieten, zelfs met mijn delicate westelijke buik! Een aromatische mix van kruiden maakt deze thee een goede keuze, vooral om vertering te vergemakkelijken, goed om te verteren. Ik merkte niet een groot verschil op en ik zorgde niet erg voor de smaak. Een bekende natuurlijke antiemitische gember wordt vaak gebruikt en aanbevolen voor misselijkheid. Het helpt ons om u beter van dienst te zijn, dat is alles waar we om geven. Deze nootachtige gearomatiseerde voedende thee zit vol met vitamines en antioxidanten en is populair in heel Azië. Er is veel literatuur over de gezondheid van thee en hart, aldus anna ardine, manager klinische voeding bij het ziekenhuis van magee-vrouwen van de universiteit van het medisch centrum van Pittsburgh. Maar ik ga de gemakkelijkste en snelste manier om het te maken delen.

Organic India, Tulsi Tummy Tea, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.14 oz (32.4 g): Gezondheid, Spijsvertering, Maag, Kruidenthee, Tulsi Thee

En het komt met bepaalde ongewenste effecten. Het is een voedingskrachtcentrale die de energie verhoogt zonder de zenuwachtigheid die je van cafeïne krijgt, het verbetert de mentale functies, stimuleert het immuunsysteem en is gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en om gewichtsverlies te bevorderen. In tegenstelling tot de thee met twinings, is dit een zeer complexe thee, die zuur, zout, geroosterd, zoet en bitter combineert tot een complexe smaak voor een geavanceerd palet. Consumenten zeggen dat het drinken van deze thee heeft geholpen met maagpijn. Je zou kunnen zeggen dat senna een natuurlijk laxeermiddel is. We bieden een restitutie van 100% op ongeopende supplementen (minus probiotische mix) binnen 90 dagen na aankoop, na aftrek van de verzendkosten. Organic India, Tulsi Tummy Tea, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.14 oz (32.4 g) Modern wetenschappelijk onderzoek naar tulsi toont de vele psychologische en fysiologische voordelen van het consumeren van tulsi en geeft een blijk van de wijsheid die inherent is aan hindoeïsme en ayurveda, die tulsi viert als een plant die kan worden vereerd, ingenomen, in thee gezet en gebruikt voor medicinale en spirituele doelen in het dagelijkse leven. Het warm drinken van lauwwarme tulsi-thee helpt vaak bij het behouden van een goede luchtwegen en voorkomt dat de gewone verkoudheid verergert tot complexe ademhalingsaandoeningen. Als je meer tips wilt om gas, opgeblazen gevoel en obstipatie te verminderen, kom dan bij me langs voor de aankomende online les yoga voor een opgeblazen gevoel en obstipatie. En als het je lukt om voor eens en voor altijd een kopje thee te gooien en je verslaafd raakt aan een van deze, zul je uiteindelijk veel gezonder voelen!

Review: Organic India, Tulsi Tummy Tea, Caffeine-Free, 18 Infusion Bags, 1.14 oz (32.4 g)

Vooral theeën die zowel diuretica als cafeïne bevatten. Ten tweede is het voor veel kinderen een traditie van de kindertijd om ginger ale te drinken als je een maagklachten hebt. Het is sterk genoeg om naar mijn mening als een tonicum te worden beschouwd, dus houd ik het een paar dagen bij de hand om de hele dag te drinken. Als een wetenschap van het leven en 's werelds oudste medische systeem, heeft ayurveda een holistische benadering van gezondheid en ziekte die zich richt op het behouden en bevorderen van een goede gezondheid en het voorkomen van ziekten door middel van gezonde leefstijlpraktijken. Misschien is het belangrijkste onderdeel van een teatox het voedsel dat u naast deze ontgifting eet. Tulsi heeft immunomodulerend (helpt het immuunsysteem te verbeteren), hoeststillend (onderdrukking van hoest) en slijmoplossend (helpt bij het verdrijven van slijm) eigenschappen die verlichting bieden bij verkoudheid, hoesten en andere aandoeningen van de luchtwegen. Thee biedt zoveel meer dan alleen warmte en hydratatie. Deze dampen, samen met kruiden zoals grindelia en weegbree, helpen de gezondheid van de bovenste luchtwegen te ondersteunen. Thyme bevat ook grote hoeveelheden anti-oxidanten, die uw cellen beschermen tegen oxidatieve stress (een soort stress in ons lichaam veroorzaakt wanneer toxines niet in balans zijn door anti-oxidanten die zijn geassocieerd met veroudering, geheugenverlies en kanker). Als u op zoek bent naar zowel een eetlustremmer als detox-thee, dr. Voeg, nadat de thee is afgekoeld, honing toe naar smaak. Om uit deze carrousel te navigeren, gebruikt u de sneltoets om de volgende of vorige kop te selecteren.

Als dat na een week niet meer voor u werkt, blijf dan uw dosis opdringen. De zoete rozenthee van Tulsi werd 's nachts onze bestseller. Hoewel deze punten de voordelen weerspiegelen van het hebben van thee, voornamelijk groene of kruidenthee na de maaltijd, is er de andere kant aan. Bovendien bevat het verschillende voedingsstoffen, waaronder ijzer, calcium en vitamine K (voor gezondheid van de botten) en tryptofaan, de voorloper van serotonine, een neurotransmitter met gevoel voor het gevoel. Onlangs vroeg een van de spinazie- en yogaliefhebbers me over mijn favoriete thee om de maag te kalmeren. De exacte oorsprong van basilicum is enigszins onduidelijk, maar er wordt geloofd dat basilicum oorspronkelijk is voor gebieden in Azië en Afrika.