Goingorganic.nl

Organix South, TheraNeem Organix, Herbal Outdoor Spray, 4 fl oz (120 ml)

TheraNeem Organix, Herbal Outdoor Spray, 4 fl oz (120 ml) by Organix South Huis, Insecten

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Organix South, TheraNeem Organix, Herbal Outdoor Spray, 4 fl oz (120 ml)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.14 kg, 16.3 x 3.8 x 3.8 cm
Productcategorie: Huis, Insecten, Home, Bug, Insect Repellent

Organix south, theraneem organix, kruiden buitenspray, 4 fl oz (120 ml) – neem bescherming. Veilig voor de hele familie. Parabenvrij gluten. Vegan. Neem wordt gerespecteerd door ayurvedische beoefenaars voor het vermogen om gezonde huid te ondersteunen en te beschermen. Theraneem organix kruiden outdoor spray is een rustgevende en beschermende formule die gecertificeerde organische olie en blad extracten bevat, evenals andere essentiële oliën. Deze op water gebaseerde en geconcentreerde formule is oorspronkelijk gemaakt voor gebruik in de florida everglades om uw buitenactiviteit te ondersteunen en te verbeteren. goingorganic.nl Ik woon in een subtropisch klimaat met velen! Bugs die op mijn vlees naar huis willen gaan. Ik zet dit elke ochtend aan en werkt de hele dag. Ruikt goed. Toen ik eucalyptus of citronen gebaseerde afstotende middelen gebruikt, zou ik opmerkingen van anderen over de geur krijgen, maar niemand lijkt deze op te merken. Ook bij andere afweermiddelen krijg ik nog steeds beten op onbehandelde huid, maar deze lijkt me af te stoten van een grotere afstand, dus zelfs als ik een plek mis, krijg ik nog steeds geen beetje! Pompspray lijkt wimpy voor dikte van het product. Dat kan een afwijking zijn met de ene (en eerste) fles die ik heb gekocht.

 Ik schroef gewoon de top en toepassen als een lotion. Zal opnieuw kopen, zelfs als de pompen gebrekkig zijn. Ik heb buitengewoon gevoelige huid (ik gebruik meestal producten die zijn ontworpen voor baby's / kinderen) en hebben geen bijwerkingen op deze spray. Geweldig product voor mij. Dit product heeft een geweldig aroma. Tot nu toe ben ik nog niet door muggen gebeten. Hou van dit product, geen schadelijke chemicaliën en een zeer aangename geur. Leef in Miami (38 jaar), met pensioen en buiten in de patio voor uren elke dag (schemering en dageraad). We gebruiken dagelijks niets anders (familie en kleinkind plus al onze gasten).

Organix South, TheraNeem Organix, Herbal Outdoor Spray, 4 fl oz (120 ml): Huis, Insecten

 Ik ben er van overtuigd dat chemisch giftige sprays en mist (zenuwgas) niet alleen muskieten vermijden (sommige van hen, nooit allemaal), maar ze zijn schadelijk voor mensen, vooral kinderen en huisdieren, vogels, voordelige insecten, zelfs in kleine doses in de korte en lange termijn. Toegekende theraneem spray moet vaker worden toegepast dan de chemische bij schemering en dageraad, maar het is mij het waard. Dit is de ergste natuurlijke insectenafstotende stof die ik ooit heb gekocht, en in een moeras leven heb ik ze allemaal geprobeerd. Dit doet minder dan niets, ik zweer dat het hen aantrekt! Gak! Kwantum gezondheid, het lijkt erop dat het zover is. En niet hun uiterste, die minder goed werkt dan de reguliere.

Dit is geweldig voor tijger muggen, de muggen geen andere afweermiddel verdient echt weg. We hebben hier in Griekenland een enorm groot probleem in sommige gebieden, en dit is beter dan de dasspray of -stok, omdat het niet olierig is en het geen citronella-geur laat. het is ook perfect als een lotion. Voor mijn dochter 21 maanden heb ik een beetje op haar haar gezet als een styling creme! Dus ze bijten haar niet om het gezicht van de nekooren). Ik heb al de webshop repellants geprobeerd, tijger muggen zijn iets echt smerig, dit is het eerste product dat langer dan 30 minuten duurt. Ik denk dat de neem het werk is! Ik weet het niet zo zeker over de effectiviteit. Iets wat nuttig moet ik zeggen. Misschien moet ik veel meer toepassen. Ruikt als critrus Niet slecht. De geur is niet te sterk en ik vond het echt werkte in de avond. Het enige slechte ding is dat het niet op vriendschappelijke wijze aanhoudt, de spray ruikt erg mooi en werkt echt tegen muggen, ze zullen niet op mij landen als ik dit toepassen!

Organix South, TheraNeem Organix, Herbal Outdoor Spray, 4 fl oz (120 ml): Huis, Insecten

 Ik heb eigenlijk wat ingewreven en keken naar de mug die probeerde een onontgonnen gebied te vinden om op te landen! Ik had wel verwacht dat het meer spuit was. Het is eigenlijk een vloeibare lotion. Hoewel ik verwachtte dat het gewoon sproeide was en niet verspreid zou worden, is het als een lotion, ik gebruikte dit toen mijn man en ik een middag onze kleinkinderen naar de kreek namen. Organix South, TheraNeem Organix, Herbal Outdoor Spray, 4 fl oz (120 ml) Het hield de insecten uit. Het label geeft geen aanwijzing dat dit insecten afstoot. Zegt gewoon gebruikt in de florida everglades. Aangezien het onder mijn zoektocht naar organische insectenafstotende stof kwam, kocht ik het. Het werkt niet voor mij. Ik werk met paarden tot zonsondergang – de muggen blijven niet van me terwijl ik dit product gebruikt, ongeacht hoe veel ik opnieuw gebruik. Niet alleen zal een muntsoort van de plant werken, maar er zijn ook andere die ze kunnen afschrikken, waaronder basilicum, lavendel, citroengras, citroentijm, rozemarijn, venkel, bieslook, citroenmelisse, oregano, peterselie en tijm.

Review: Organix South, TheraNeem Organix, Herbal Outdoor Spray, 4 fl oz (120 ml)

Bovendien, wanneer je zonnebrandcrème nodig hebt, is het meestal op die momenten van de dag dat muggen niet zo actief zijn, zei hij. Het is het beste om niet meer te gebruiken dan je nodig hebt. Ze vervuilen de lucht, en sommigen kunnen zich in onze watersystemen onder andere schadelijke effecten ophopen. Dit is gedeeltelijk functioneel: lotions gaan langer mee en je kunt ze met meer precisie toepassen. Kies hotelkamers of andere accommodaties met airconditioning of goede raam- en deurschermen, zodat insecten niet binnen kunnen komen. Matt en Betsy hebben een passie voor natuurlijk leven en bouwen aan een gelijkgestemde gemeenschap gericht op een duurzame levensstijl. Ik raad aan om ten minste één kruid uit de mintfamilie te gebruiken. Als u het type persoon bent dat graag meer tijd buitenshuis doorbrengt maar bang bent voor insectenbeten, hoeft u zich geen zorgen meer te maken! Ik wou dat ik dit had onthouden toen we dit jaar mieren in onze keuken hadden (Again)! De linalool kan nog steeds aanwezig zijn, zelfs als het wasverzachterblad is gebruikt. Sommige van de spuitbussen die we probeerden, straalden genoeg af, om gelijktijdig twee volwassen armen te bedekken. Ik zal dit product zeker in de toekomst dragen en zou het iedereen aanbevelen.

Het is zo zeer effectief en als u de mint flavoured listerine gebruikt, ruikt uw huis ook goed. Zie hieronder voor speciale instructies om baby's, kinderen en zwangere vrouwen te beschermen. Het gebruik van een natuurlijke afweermiddel, zoals essentiële oliën, is een veel veiligere methode om insectenbeten af ​​te weren zonder schadelijke bijwerkingen. Ik stop het in een kleine spuitfles, ongeveer 3/4 listerine en 1/4 water. Ik weet dat dit gek zal klinken, maar ik ben dol op het huisdier vlooien en teken spray van endurapet voor een insectenwerend middel. Als je het geluid van Picaridin leuk vindt maar een andere manier van aanbrengen wilt, kun je ook natrapel 8 uur insectenwerende doekjes proberen. Gesynthetiseerde olie van citroen eucalyptus (Ole) extract (niet de essentiële olie) is ook een effectief muggenspray.