Goingorganic.nl

Ortholon Glutathion-Optima Vegetarische Capsules 80st – Antioxidanten, Populaire supplementen, Voedingssupplementen

Ortholon Glutathion-Optima Vegetarische Capsules 80st

€ 27.00

Kopen >>

Productnaam: Ortholon Glutathion-Optima Vegetarische Capsules 80st
Prijs: € 27.00
Inhoud: 80CP
Productcategorie: Antioxidanten, Populaire supplementen, Voedingssupplementen, Ortholon, ortholon, glutathion, optima, vegetarische, capsules, 80st

Ortholon Glutathion-Optima Vegetarische Capsules 80st, Antioxidanten, Populaire supplementen, Voedingssupplementen, Ortholon Glutathion-Optima bevat ingrediënten die gericht zijn op de aanmaak van stoffen die de lever ondersteunen bij de reinigende werking. Glutathion is de sterkste anti-oxidant van het lichaam.Dosering2 maal daags 1 capsule bij een maaltijd Dus schouderophalend af Victor Conte’s reputatie als een beruchte steroïde pusher, zegt hij, is het niet moeilijk voor hem. Conte heeft de Texas Rangers centrum fielder met een verscheidenheid van pillen en poeders bedoeld voor 18 maanden. Niet eenmaal Byrd gevraagd conte of een van het een positieve drugstest zou kunnen leiden. Uit onze gesprekken, was er geen noodzaak om te vragen. Byrd is zich ervan bewust dat conte voorzien illegale prestatiebevorderende stoffen aan Marion Jones, Tim Montgomery, rekening Romanowski, Dwain Chambers, Kelli White en vele andere topsporters. Hij weet dat Jason Giambi en andere honkballers verworven steroïden door de baai gebied laboratorium coöperatief dat conte opgericht en geëxploiteerd. Hij beseft Barry Bonds gezichten federale meineed kosten voor het liegen over Balco drugs. Dus Byrd, een potige acht jaar veteraan, wist waar hij aan begon toen hij stuurde conte die eerste e-mail in januari 2008 Voedingssupplementen. Sommige van voedingssupplementen Victor Conte’s gebruikt door rangers outfielder Marlon Byrd.

Zaken gaat nu door het acroniem SNAC, staande voor wetenschappelijk voeding voor geavanceerde conditioning. Byrd lezen over SNAC producten op conte’s website, wilde wat en stak zijn hand uit. ik had het doen van de GNC kunt zoeken, zet dit product met dat, het zoeken en zoeken, Byrd zei. Later moest hij de producten naar de rangersSpring trainingslocatie in verrassing, Arizona. En om de rangersClubhouse in Arlington, Texas. Marlon bezig was met een arts, het doen van bloedonderzoek, een vrij geavanceerde regime, conte zei. Hij gefaxt mij de bloeduitslagen en voedingsprogramma Populaire supplementen. Ik vertelde hem, U neemt een beet van dit en een hap van die. Ik zal je leren hoe om te gaan zitten en hebben een feest. Byrd en conte ontwikkelde een lange afstand relatie, periodiek chatten via e-mail en telefoon, en conte bedacht een gedetailleerd dagelijks regime van supplementen Ortholon Glutathion-Optima Vegetarische Capsules 80st – Antioxidanten, Populaire supplementen, Voedingssupplementen. Byrd was zo blij dat hij overeengekomen om de producten te promoten, om een SNAC atleet te worden. Byrd gestuurd conte een foto van zichzelf verpletterende een honkbal en ondertekend: Victor.

Net vorige week conte voegde de foto voor een online galerie dat omvat uiteraard juiced bodybuilders evenals obligaties, jones, Romanowski en andere professionele atleten wier loopbaan zijn voor altijd verbonden met steroïden. Hij wilde dit gezin meedoen, conte zei. Twee jaar geleden, de rangers geïnstrueerd werper Scott Feldman te vervreemden van proglycosyn hij zou verkregen uit SNAC na een verslaggever zag het in zijn kastje ortholon. Feldman distantieerde snel zich van conte, ook, beweren dat hij nooit gebruikt het product. Echter, SNAC aankoopbewijzen geproduceerd door conte een paar dagen geleden geven de werper gekocht een totaal van 16 tubs van proglycosyn in januari, februari en april van 2007, veel meer dan een persoon zou kunnen gebruiken. De rangersRevulsion van enig verband met conte was begrijpelijk toen. Zijn naam zo niet zijn koopwaar werd bezoedeld. Obligaties naderde Hank Aaron’s home run record, en Balco was synoniem met vreemdgaan. De federale onderzoek naar de werking conte was aan de gang, met als hoogtepunt de meineed aanklachten tegen obligaties in november 2007. De SNAC voorcompetitieseizoen pakketten worden kort voor balspelen genomen en zogenaamd te helpen energie en richten. Twee jaar later echter, Balco is nauwelijks relevant in debatten dan peds ortholon. Steroïden beschuldigingen tegen top echelon spelers Roger Clemens.

Sammy Sosa en Manny Ramirez hebben niets te maken met conte. Voormalig mets clubhuis attendant Kirk Radomski is de laatste drugshandel schurk, met het vertellen boek om het te bewijzen. De zaak tegen obligaties in de wacht als aanklagers wanhopig proberen om genoeg bewijs verzamelen om een proef te verdienen. Dus is het logisch de rangers zijn niet het maken van het persoonlijk deze keer. In plaats van het adres conte of zijn producten wanneer gevraagd over Byrd’s vullen regime, general manager Jon Daniels zei in een e-mail, onze club alleen leveringen en beveelt NSF sport gecertificeerde producten, en alle andere producten worden ontmoedigd. Nsf is een internationale volksgezondheid en veiligheid bedrijf dat heeft gewerkt met MLB voor meerdere jaren om een lijst van voedingssupplementen die is gegaan door een strenge certificatieprocedure programma bieden. Certificering is duur, echter, en een bedrijf als SNAC kon opwaartse van EUR 100.000 te besteden om alles te hebben wordt producten die op de goedgekeurde lijst voor MLB capsules. Alleen 53 producten van 15 bedrijven zijn momenteel gecertificeerd voor de sport door het NSF, waardoor ze in aanmerking komen voor MLB-teams om hen te voorzien in hun trainingsfaciliteiten. Snac is niet op de lijst en Byrd zei hij heeft niet gevraagd MLB aan de producten die hij neemt goedkeuren. Het is strikt marketing, en ik geloof niet dat de meerderheid van de spelers in honkbal of voetbal te volgen die lijst, conte zei. Is het echt het verstrekken van de atleten met een volledige lijst van de effectieve producten? Ik denk het niet.

Ortholon Glutathion-Optima Vegetarische Capsules 80st – Antioxidanten, Populaire supplementen, Voedingssupplementen Beoordeling

Snac producten, conte zei, worden geproduceerd in faciliteiten die zijn verstreken good manufacturing practices audits. Hij zei geen atleet met een SNAC product is voor een verboden substantie positief getest, en dat hij bijzonder waakzaam te zijn omdat een positieve test gekoppeld aan een van zijn producten kon hem ruïneren, gezien zijn achtergrond ortholon. Conte voelde zich vooral gerechtvaardigd door de Balco onderzoek, waar een schamele vier maanden in de federale gevangenis in 2005 na 40 van de 42 aanklachten tegen hem werden gedropt. Hij een keer genoot van de bekendheid, toen groeide moe van het samen met iedereen Ortholon Glutathion-Optima Vegetarische Capsules 80st – Antioxidanten, Populaire supplementen, Voedingssupplementen. Nu zegt hij dat hij wil alleen maar om sporters te helpen hun potentieel te bereiken door het gebruik van legale supplementen. Waar ik trok de parallel tussen mijn juridische producten en anabole steroïden is dat zowel zijn echt over herstel, het versnellen van de genezing en weefselherstel, zei hij. Wat deze producten doen, vergelijkbaar met wat steroïden doen, is in staat een atleet om sneller te herstellen naar een diepere trainingsbelasting doen. je bent niet van plan om de aard van de voordelen die u zou van anabole steroïden vanaf elke over de toonbank supplement. Maar kun je 25 procent van dat effect met geavanceerde nutritionele ondersteuning programma’s ortholon. Ja, dat kan. Conte betreurt dat naar beneden gaat het hellend vlak van de verkoop van illegale drugs. Hij blijft samenwerken met atleten, de wereld klasse sprinter Chambers misschien wel de meest prominente.

Conte erkent dat Byrd is de enige voetballer inkoop zijn producten. Ik weet niet of mensen hem een zwarte lijst, Byrd zei. Iedereen die ooit positief getest kan een tweede kans te krijgen, maar hij kan niet? Dat heeft geen zin om mij. Byrd herinnert stijgen van onvoorstelbare diepten zichzelf. Hij verloor zijn beurs om Georgia Tech in 1996 na het lijden van een infectie van de tibialis anterior spier zo ernstig artsen bijna geamputeerd zijn rechterbeen en vertelde hem dat hij zou nooit spelhonkbal weer. Zijn gewicht explosief gestegen tot £ 315 tijdens zijn twee jaar revalidatie, maar uiteindelijk schreef hij zich in Georgië perimeter junior college en herwon zijn swing en zijn snelheid. Thephiladelphia Phillies pakte hem in de 10e ronde van het ontwerp van 1999.

Ik ging door een punt in mijn leven waar ik kreeg een tweede kans, zei hij. De twee mannen ontmoetten elkaar in persoon voor de eerste keer afgelopen zaterdag toen de Rangers waren in San Francisco voor een interleague serie tegen de reuzen. Ze pakte een tafel in een hotel koffieshop en praatten voor meer dan een uur. Zonder dat, was ik een beetje meer dan normaal te slepen. dagelijkse regime Byrd’s niet normaal niet wankelen. Hij neemt aerobitine voordat batting practice, dan weer kort voor de wedstrijd samen met twee of drie vitaliseren pillen. Hij neemt ZMA als hij terugkeert naar zijn hotelkamer voor de nacht. Een uur voor games, Byrd neemt ook een speciale formule conte een pre concurrentie pakket dat zes capsules, twee poeders en een sublinguale omvat noemt dosering van de cel brandstof adenosine trifosfaat (ATP), verkregen uit een lab in de Oekraïne. Vasthouden aan het plan neemt een bewuste inspanning, Byrd zei. Dat is de reden waarom veel jongens niet willen doen.

Ze zouden liever gewoon eet een eiwit bar. Toen ik doe alles goed, neem alles op de exacte tijden ik moet, ik heb meer energie en focus. Byrd dringt erop aan dat is alles wat hij is op zoek naar een subtiele bounce in zijn stap en een verhoogde concentratie. Ondanks zijn gedrongen 6 voet, £ 245 frame, hij sloeg slechts 44 homeruns in zijn carrière. Hij had 10 elk van de laatste twee seizoenen zijn beste in de majors en heeft vier dit jaar tijdens het spelen bijna elke dag omdat Josh Hamilton is out met een blessure.