Goingorganic.nl

OxyLife, Hydroxy Cool Sense Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml)

Hydroxy Cool Sense Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml) by OxyLife Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling

€ 7,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: OxyLife, Hydroxy Cool Sense Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml)
Prijs: € 7,50
Inhoud: 0.59 kg, 21.6 x 6.1 x 6.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Mouthwash

Oxylife, hydroxy cool mondspoelmiddel, koele munt, 16 fl oz (473 ml) – voedingssupplementen. Zuurstof verbeterde mondverzorging. Alcohol vrij. Vecht geur die bacteriën en plaque veroorzaakt. Chloorvrij. 100% ingrediënten van de voedselkwaliteit. Beide slechte adem en plaque zijn te wijten aan een buitensporige bacteriële telling in de mond. Koolzinnige mondwassingen doden deze kiemen op contact. 35% Voedingswaterstofperoxide is een van de veiligste en meest effectieve germiciden die bekend zijn.

De voordelen zullen bijna direct zichtbaar zijn. goingorganic.nl Toen ik voor mijn kwartaallikse tandreiniging ging, was de hygiënist verbaasd over hoe weinig vlekopbouw er op mijn tanden was en ik drink koffie, thee en rode wijn. Mijn schoonmaaktijd is verkort met een goede 15 minuten! Het enige wat ik anders heb gedaan met mijn tanden, is met dit product spoelen. Beste waterstofperoxide mondspoelmiddel. Beste smaak in de categorie. Zal opnieuw in de toekomst kopen. Eerst werd ik een beetje afgedaan door de smaak en schuim die komt als het peroxide door de bacteriën geactiveerd wordt, maar al snel werd ik helemaal verliefd op het gevoel dat dit aan mijn mond liet! Het is zo veel beter en zacht maar krachtig dan elk sterk en alcoholgehalte product. Het verzacht tekenen van ontsteking in tandvlees en het is een spaarder in de ochtend nadat ik mijn hakjes op de avond heeft gehad en de deur hoeft uit te spoelen. Ik ben verslaafd!

Werkt goed, moeilijk om voedselkwaliteit waterstofperoxide te vinden, gemengd met de juiste kracht om kiemen in je mond te vermoorden. Dit product laat mijn mond fris en schoon voelen en h. P. Heeft veel goede eigenschappen wanneer het correct wordt gebruikt. Alleen product van het is aardig op de markt, voor zover ik weet. Gebruik deze mondspoelmiddel en weet dat uw mond helemaal schoon is nadat u poetst! Ik gebruik dit om mijn mond na het poetsen te spoelen zonder water te gebruiken. En ook tegelijkertijd om mijn tanden te gieren en te wisselen. Ik voel me eigenlijk vinden, zo fris en schoon. Het heeft geen brandend effect, ik hou ervan. Ook als ik een beetje pijnlijke keel voel, kom ik hier met mijn mond en ik ben oke dan. Zeer tevreden, ik was verrast door de aangename smaak en effectiviteit van dit product. Ik had onlangs een botimplantaat in mijn bovenkaak ter voorbereiding op een tandimplantaat. Het implantaat was niet goed genezen. Binnen enkele dagen na het gebruik van dit product, heeft de tandarts aangekondigd dat de genezing verbeterd was en hij zou me nog een maand niet meer moeten zien. Vroeger keek hij elke week op me. Dit product is niet alleen erg gezond om te gebruiken, maar het reinigt de mond beter dan alles wat ik ooit heb gebruikt.

OxyLife, Hydroxy Cool Sense Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling

Het zal vanaf nu een permanent onderdeel van mijn hygiëne zijn. Ik kreeg goede feedback de laatste keer dat ik mijn tanden kreeg, nadat ik dit product een paar keer had gebruikt. Deze mondspoeling kiekt dood en de smaak is mild. Ik poets mijn tanden met de mondspoel en mijn tanden voelen zo schoon en geen slechte adem. Ik beveel het sterk aan. Wanneer zal fabrikanten erachter komen dat stevia 300 keer zoeter is dan suiker en hun ingrediënten niveaus krijgen? Geen wonder dat het label waarschuwingen heeft om kinderen niet te laten slikken. Dit spul is als koolhulp op steroïden. Ik heb het gekocht toen hpm mondspoel was uitverkocht. Nu ik nu weer hpm heb, meng ik het als een manier om het te gebruiken. Alles wat opzij is, als je langs de onnodige zoetheid kan komen, is het effect een langdurige, frisse, schone mond. Het werkt echt! Helpt mijn tanden wit te houden en dienen als mondspoel. Dit is mijn eerste keer om mondspoelen in de tijd te gebruiken! Deze dingen smaakt erg slecht, maar lijkt goed te werken.

OxyLife, Hydroxy Cool Sense Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml): Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Mondspoeling

Ik ga iets anders proberen als dit uitkomt. Bedankt voor dit product. Dit mondspoelmiddel is 35 procent waterstofperoxide, waar ik gewaarschuwd was tegen het gebruik door anderen, omdat het te geconcentreerd zou kunnen zijn. Ik lees dat 3 procent het juiste percentage is om te gebruiken. OxyLife, Hydroxy Cool Sense Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml) Voor een gezonde mond heb je meer nodig dan de parelwitte glimlach en frisse adem die iedereen begeert. De gel wordt aangebracht door deze op de tanden te smeren. Actieve ingrediënten in mondwater, vooral de antimicrobiële, verminderen plaque wanneer je ook poets en floss. Aangezien alcohol echter kan drogen, kan het verstandig zijn om een ​​alcoholvrije mondspoeling aan te bevelen. Kinderen die jonger zijn dan zes jaar hebben meer kans om de vloeistof in te slikken, en dit kan schadelijk zijn voor hun gezondheid. Het kan ook een ontstekingsreactie in het hele lichaam veroorzaken. In de jaren twintig van de vorige eeuw weerlegde de Amerikaanse tandartsenvereniging echter de cosmetische beweringen van tandverzorgingsfabrikanten, en veroordeelde ze de destructieve schuurmiddelen en schadelijke bleekmiddelen die in veel producten worden gebruikt. Alleen al het gebruik van mondwater zou hetzelfde zijn als niet baden en het gebruik van cologne om de geur te maskeren. Afhankelijk van het type dat je koopt, worden sommige mondwaters aangevuld met fluoride en andere met cetylpyridiniumchloride, wat een antiversteking / antiplaque-chemische stof is. Sommige maken gebruik van een specifiek brokkelontwerp en andere bevatten een chemisch anti-tandsteen polyfosfaatingrediënt.

Review: OxyLife, Hydroxy Cool Sense Mouthwash, Cool Mint, 16 fl oz (473 ml)

 Moderne mondhygiënepraktijken kunnen gedeeltelijk de schuld zijn. Veel gebruikte ingrediënten waren orris-wortel, gepoederd cuttlebone (de binnenwand van een inktvis), natriumbicarbonaat (baking soda), calciumcarbonaat (krijt) en houtskool. Bovendien kan het onderhouden van een goede mondhygiëne ernstige medische problemen voorkomen en u helpen uw tanden gezond te houden voor het leven. Een vierde mondwater dat een kruidenextract bevatte, droeg bij tot de controle van de plaque, maar de verbetering was niet significant. Als sinusproblemen je droge mond veroorzaken, is er ook een xylitolspray voor. Heeft u vragen over mondwater? Bel dan Westermeier Martin Dental Care om een ​​afspraak te maken met uw tandarts. Dagelijks, na het poetsen, gebruikt tandzijde tandplak tussen de tanden, om naar de plaatsen te komen die een tandenborstel niet altijd kan bereiken.

Bovendien kunnen problemen worden opgelost zodra ze beginnen te vertonen. De basis van een tandheelkundige zorgroutine omvat borstelen en flossen. Met je lippen gesloten en de tanden enigszins uit elkaar gehouden, zwaai de vloeistof rond met zoveel mogelijk kracht. Probeer een druppel op uw tandenborstel te plaatsen en uw tong lichtjes te borstelen, laat de olie zitten tot uw laatste spoeling en optioneel maar aanbevolen, gebruik een tongkrabber. Mondwater kan nooit worden gebruikt als een vervanging voor poetsen en flossen, ongeacht hoeveel mensen wensen dat ze gewoon zouden spoelen, slurpen en spugen voor een betere mondgezondheid. Het is het beste om ten koste van alles iets kunstmatigs te vermijden. Deze mondspoeling laat zeker een opgefrist gevoel in mijn mond. Cochrane-database met systematische reviews. Ze bestaan ​​uit een handvat met een stuk draad bedekt met taps toelopende borstelharen, ontworpen om te worden geplaatst in de interdentale ruimte voor het verwijderen van tandplak. Het is een van mijn favoriete minuten van de dag geworden.

Ik kan het niet zeker weten, omdat ik het niet lang genoeg heb gebruikt om echt een enorm verschil op te merken. In combinatie met tand- en tongpoetsen en flossen kan mondwater het niveau van bacteriën in uw mond helpen verminderen. Ik stel me voor dat de impact gering zou zijn in vergelijking met swishing met mondwater. Een goed mondzorgregime hebben is belangrijk als u die ongewenste mondgezondheidsproblemen effectief wilt voorkomen. Onthoud tenslotte dat cosmetische of therapeutische, mondspoelingen niet in de plaats komen van poetsen en flossen, maar in plaats daarvan dienen als aanvullende oefeningen voor een betere mondhygiëne. Cosmetische mondspoelingen maken stukjes voedsel los van je tanden, bestrijden bacteriën en verminderen tijdelijk een slechte adem, terwijl therapeutische mondwater specifieke ingrediënten bevatten voor het bleken van tanden, het verminderen van holtes of gingivitis, of het versterken van het glazuur om de gevoeligheid te verminderen. Mondhygiëne is de praktijk om de mond schoon en vrij van ziekten en andere problemen te houden (E. Veillonella en actinomyces lijken de sterkste nitraatverlagende activiteit te hebben.) Antibiotica en antibacteriële mondwater (zelfs kruiden) mogen alleen worden gebruikt als er orale dysbiose is .