Goingorganic.nl

Parissa, Natural Hair Removal System, Brow Shaper, Mini Wax Strips, 32 (16 x 2 sided) Strips

Natural Hair Removal System, Brow Shaper, Mini Wax Strips, 32 (16 x 2 sided) Strips by Parissa Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

€ 6,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Parissa, Natural Hair Removal System, Brow Shaper, Mini Wax Strips, 32 (16 x 2 sided) Strips
Prijs: € 6,90
Inhoud: 0.05 kg, 3.6 x 8.1 x 16 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing, Bath, Beauty, Shaving, Wax Strips Hair Removal

Parissa, natuurlijk haarverwijderingssysteem, brow shaper, mini wax strips, 32 (16 x 2-sidige) strips – natuurlijk haarverwijderingssysteem. Gevoelige formule Uitdrukken. Gladde huid. Schoon en eenvoudig. Tevredenheid gegarandeerd. Mini-wax strips: een mess-free, express haarverwijderaar die wenkbrauw wakker maakt. Perfectioneer voor het vormen of onderhouden van browsjes tot 6 weken. Azulene olie: verzacht en verzacht de huid, voorkomt ingegroeid haar. Ideaal voor: beginners, touch-ups en reizen. Bevat: 32 (16 x 2-zijdige) mini strips. 8 Ml olie. goingorganic.nl hou ervan! Klein formaat maakt het zeer comfortabel om te gebruiken. vergeet niet om je gezicht met zeep te wassen alvorens wax strips te gebruiken, anders werkt het niet, deze zijn ideaal voor wenkbrauwen. Snel en effectief.

Maar door de vorm van strepen (rechthoekig) moet u wellicht aanraken om perfecte vorm te geven. Het doet het meest en je hoeft alleen maar aan te raken. Zal dit opnieuw bestellen en zal ook grotere bestellen aan mijn bovenlippen. Vereist geduld Ik heb deze jaren al voor mijn wenkbrauwen gebruikt! Geweldig was – doet het werk moeiteloos! Ik heb dit geprobeerd in plaats van het opwarmen van suikerwas en ermee te messen, het duurt altijd zo lang maar met behulp van deze is het super snel. Een motivatie om geweldige browsers te houden!

Goede strips! Beter dan hairoff! Om een ​​of andere reden was ik aan het denken dat deze een beetje beter vormden, zodra ik erachter was hoe ze ze zouden gebruiken, hebben ze goed gewerkt op mijn dikke wenkbrauwen, maar ik vond het moeilijk om elke vorm te krijgen, dus ik denk dat deze goed geschikt zijn voor touch ups . Ze werken goed, maar zijn een beetje fiddly, makkelijk te gebruiken, hebben het kleine haar niet genomen. Makkelijk te gebruiken. Maar je moet nog steeds de overblijvende haren plukken – krijg niet al haar. Deze waren geweldig voor touchups, maar ik zou ze niet gebruiken voor een hervorming of serieuze wasbaan. Ik heb hier niet een kleine strip gezien, er gaat niets mis met dit, ik gebruik het ook voor mijn bovenlip. Niet wat ik dacht dat het zou zijn. Echt, dit is 2,5 sterren voor mij. De strips van wax zijn een goede kleine maat voor het wenkbrauw gebied. Het heeft de fijne blonde zachte haren verwijderd, maar als je donkergroot haar hebt, heb ik mijn twijfels dat het voor jou zou werken. Ik heb een paar donkere blonde haren die het niet heeft verwijderd. Dit alleen is geen dealbreker voor mij omdat ik gewoon een paar willekeurige haren moet afsluiten, maar ik zal niet terugkopen.

Parissa, Natural Hair Removal System, Brow Shaper, Mini Wax Strips, 32 (16 x 2 sided) Strips: Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

De manier waarop de wasstrips verpakken zijn, is slecht. De was zit tussen 2 stuks plastic en u schuift het voorzichtig in 2 stuks. Nou, het maakte niet uit hoe langzaam en voorzichtig ik was, met het in de helft trekken, de was ook niet uit elkaar gekomen, zodat ik het helemaal niet kon gebruiken of slechts een beetje daarvan zou afschillen, dus ik moest proberen een Teeny bit wax. Mijn zoekopdracht gaat door. Makkelijk te gebruiken en helemaal geen pijn. Handig. Alleen één keer gebruikt, maar ik merkte niet dat er iets was verwijderd, veel huidirritatie. Zal opnieuw proberen, en update als de resultaten verschillend zijn. Ik weet niet of het te warm was of wat, maar ik kon deze strips helemaal niet uit het plastic krijgen, niet gewerkt, alles blijft op mijn wenkbrauwen.

Parissa, Natural Hair Removal System, Brow Shaper, Mini Wax Strips, 32 (16 x 2 sided) Strips: Bad, Schoonheid, Scheren, Wax Strips Ontharing

Dit product begreep ik niet hoe te gebruiken, of het werkte niet voor mij. Ik zal het opnieuw proberen om te zien of ik iets gemist heb. Heel slecht. Niets is verwijderd, vorm de wenkbrauwen niet. Het lieflijke, vertrouwde gezichtskitje was mijn absolute redder met dit supergeheime probleem dat ik me probeerde te verbergen voor de wereld. Ik heb de amandelgeur gebruikt, die een sterke geur heeft wanneer je hem voor het eerst afdoet, maar niet blijft hangen als je hem toepast. Verwijder je waxstrip snel in de tegenovergestelde richting van de haargroei en zo dicht mogelijk bij de huid. Parissa, Natural Hair Removal System, Brow Shaper, Mini Wax Strips, 32 (16 x 2 sided) Strips Ontharingscrème werd vrij mainstream in de vroege jaren 2000. Ik blijf bij de draadsnijder, of in een mum van tijd, heb je een verstandige kamergenoot die je wasstrips voor je uit trekt. Van cocochanel dat in de jaren 20 een bruiningsolie-rage doet ontstaan, tot reiniging met een koude crème in de jaren vijftig, tot de Koreaanse maskers en slakcrèmes uit de jaren 2010, ontdek hoe huidverzorging de afgelopen 100 jaar is geëvolueerd. Houd de lip met easy grip (afgeronde rand) vast en trek de strip met één snelle beweging weer op zichzelf, waarbij u de tegenovergestelde richting van de haargroei trekt en de huid strak houdt met uw vrije hand. Hiphop-wasstaafjes verwijderen is allemaal natuurlijk zonder bijwerkingen, geen donkere huid, geen rommel, geen brandwonden, geen uitslag en gemakkelijk opruimen. Ik gebruikte een föhn in plaats van mijn handen om ze te verwarmen (slechts ongeveer 5-10 seconden), dus het was niet te warm.

Review: Parissa, Natural Hair Removal System, Brow Shaper, Mini Wax Strips, 32 (16 x 2 sided) Strips

Met deze vraag heeft de markt een keur aan ontharingsproducten geleverd. Gebruik een metalen spatel of botermes om zoveel mogelijk af te schrapen. Door 70 tot 90% van het haar los te laten, zo niet meer, reduceer of verwijder je de noodzaak van ontharing, legt Dr. Hoewel het scheren niet kan garanderen dat alle gezichtshaar gelijkmatig wordt verwijderd, kan bleken fragmentarisch worden met abnormale gouden haartjes. Zowel laser als ipl werken door de melanine in de haarzakjes te richten en ze te zappen met golflengten van licht. Verwijder ongewenst lichaamshaar zonder de noodzaak van een scheermes met de gel van de gel gel crème gevoelige formule ontharing met pomp. Scheren is veruit de meest gebruikelijke methode voor ontharing en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Twee keer scrubben tijdens de week of tot twee dagen voorafgaand aan elke vorm van ontharing zal helpen. Terwijl het scheren een mooie, gladde huid onthult, moet je het regelmatig blijven doen om de soepele resultaten te behouden. Deze voorgewaxte strips bieden een handige no-mess aanpak voor ontharen in de privacy van uw eigen huis. Strijk een mousseline-strook over het gebied, trek de huid strak en trek de strip terug in de tegenovergestelde richting van de haargroei. Nadat ik een schoonheidseditor werd, probeerde ik threading (Off the charts ouch).

Of een vrouw haar lichaamshaar vrijelijk wil laten groeien of volledig wil laten verdwijnen, is haar voorrecht. Er is ook een klein, klein risico om jezelf tijdens het scheren te snijden dus neem altijd extra zorg, zelfs als je haast hebt en over die onhandig gevormde plekken (zoals enkels en knieën). Ik krijg mijn hele gezicht ongeveer een keer per twee maanden in de ring, meestal op een donderdag of vrijdag omdat ik een hersteltijd van drie dagen nodig heb. Hierdoor kun je langer haar vrij blijven dan te scheren, maar het kan weer variëren met hoe snel je haar groeit. Sommige ontharingsmiddelen die naamloos gewoon glad blijven, maar deze ruiken naar een generieke frisse geur (die zelf gemakkelijk gemaskeerd kan worden als je daarna een vochtige lotion op je huid hebt). Ik heb veel geprobeerd om thuis te waxen toen ik een tiener was, maar geen van hen werkte ooit, dus ik had mezelf opgegeven om de laatste 10 jaar te scheren. De ontharingswasstroken van Nad ontharen contourweefsel, dat zachter en flexibeler is en gemakkelijker aan te passen aan de huid. Terwijl u het lipje van de veetrekker vasthoudt (afgeronde rand), trekt u de strip met één snelle beweging terug in de tegenovergestelde richting van de haargroei, houdt u de strip zo dicht mogelijk bij de huid en houdt u de huid strak met uw vrije hand. Na het verwijderen van haar in de lente met de strips, onderhoud ik in de zomer met een epilator. Volg ons op interesse voor meer beauty product recs en make-up inspo.

Zolang je de aanwijzingen volgt en een kleine testruimte probeert voordat je helemaal uit je dak gaat, moet je het wel goed doen.