Goingorganic.nl: Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2

Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)

Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g) Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2

Bell Plantation PB2 with Premium Chocolate

€ 6,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)
Inhoud: 0.54 kg, 17 x 9.7 x 9.7 cm
Categorieën: Food, Peanut Butter, Bell Plantation Chocolate Pb2, Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2 Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Pukka Herbs, Clean Matcha Green, 20 Green Tea Sachets, 0.05 oz (1.5 g) Each

Het beste deel van het zelf maken – verwissel alle producten die je normaal gesproken kiest met iets dat je door de noedels zult zoeken voor een soort begraven schat. Dus geen vezelverlies met de pb2, maar een mooie vermindering van de suiker. Tenzij je een van de rare pindakaas-haters bent, is er ongetwijfeld een nostalgisch kind in je dat pindakaas-cups wil. Ik voeg dit poeder toe aan mijn chocoladewei-eiwithakes en het is heel erg goed! Ik voeg een pb2-chocoladeversie toe aan half bevroren, vetvrije, koele zweep, meng het samen tot een pindakaas-kopijs! Leg het op een banaan, ritz crackers of een van je favoriete snacks en die eerste hap zal je boeien. Bij het creëren van PB2 vermindert klokplantage het gewoonlijk hoge vetgehalte van pindakaas door een proces zonder chemicaliën. Gooi daarna de wortelnoedels een paar minuten in een hete pan en roer dan de saus erdoor. Ik weet ook dat sommige supermarkten (Hyvee in het middenwesten) hun eigen merk poedervormige pindakaas hebben dat over het algemeen goedkoper is dan pb2. Samenvatting pb2 kan op veel dezelfde manieren worden gebruikt als traditionele pindakaas, maar kan ook worden gebruikt als droge smaakmaker. Vul de muffinkoppen tot ongeveer een derde, lepel in de vulling en vul af met beslag, genoeg ruimte overlatend voor de muffins om op te blazen. Probeer dit poedervormige pindakaasrecept met kokosolie voor een gezondere traktatie.

Ik roer het elke ochtend in mijn havermout en ik word er nooit ziek van. Je kunt het ook in je eiwitshakes gooien. Dit recept maakt gebruik van de pinda-versie van pb2, maar in plaats daarvan zou je de chocolade-pb2-smaak kunnen gebruiken, en het cacaopoeder dienovereenkomstig aanpassen. Chike-voeding, dowd en rogers, en jif hebben alle poedervormige pindakaasproducten vrijgegeven. Heeft een lijn van pindakaasjes in poedervorm genaamd machtige noot. De chocolade zit hier ook goed in. Ik ben verliefd op pb2 pindakaaspoeder door belplantage! De meesten zullen hun best doen om tegemoet te komen aan uw dieetbeperkingen. Ontvang een extra dosis eiwit door een schep eiwitpoeder om te ruilen voor een deel van het bloemmengsel. Dus ik kreeg een paar potten en begon ermee te experimenteren in de Epi-testkeuken, waar ik ontdekte dat het poeder-formaat het super eenvoudig maakt om toe te voegen aan een verscheidenheid aan verschillende gerechten. Het uiteindelijke product gebruikt een specifiek eiwit om gluten te verwijderen, waarvan het bedrijf beweert dat het geen invloed heeft op de smaak van het bier of andere kenmerken. Een goede optie hiervoor is om een ​​lepel of zo van pb2 in wat vanille of eenvoudige Griekse yoghurt te gebruiken voor appels en bananen. Ik voeg het ook toe aan mijn eiwitshakes en in light lattes en warme chocolaatjes. Maar laten we eerlijk zijn, alles wat chocolade en / of pindakaas op smaak brengt, is typisch mijn favoriet.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Coffee Flavor, Alcohol-Free, 2 fl oz (59 ml) by Frontier Natural Products

Voedsel, Pindakaas, Bellplantatiechocolade Pb2 – Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)

Elliott's analyse toonde aan dat op kinderen gerichte glutenvrije producten over het algemeen lagere hoeveelheden natrium, totaal vet en verzadigd vet hadden, maar diezelfde voedingsmiddelen hadden ook minder eiwitten en ongeveer dezelfde hoeveelheid calorieën uit suiker als kindgerichte producten zonder een glutenvrije claim. Pb2 is aan de linkerkant en de traditionele pindakaas is aan de rechterkant. Kip, stevige groenten en smaakvolle toevoegingen zoals poedervormige pindakaas maken deze stoofpot een gezonder alternatief voor andere soorten. Ze hadden bakkerijen, boodschappen (Marquette food co-op) evenals een aantal uitstekende restaurants die glutenvrije selecties hadden. Omdat het poeder weinig vet bevat, vermengt het gemakkelijker met vloeistoffen dan traditionele notenboter. Je kunt er zelfs popcorn mee strooien of het gebruiken om een ​​saus in Aziatische stijl te maken voor kip of noedels. Meng in een aparte kom vlas eieren, extra water, suiker en vanille-extract. Ik betaalde ongeveer $ 7 voor de poedervormige pindakaas, wat 15 (gereconstitueerde) eetlepels opleverde, vergeleken met ongeveer $ 4 voor de jif pindakaas spread met 28 eetlepels. Ik geloof dat koken liefde is zichtbaar gemaakt en de tafel is het hart van gastvrijheid, dus laten we terug gaan naar de keuken! Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g) Door een uniek proces gecreëerd door klokplantage waarbij geen chemicaliën worden gebruikt; meer dan 90% van het vet wordt uit de pinda verwijderd. ik was teleurgesteld omdat ik de chocolade en ik niet echt kon proeven.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Kelp Noodles, with Green Tea, 12 oz (340 g) by Sea Tangle Noodle Company

Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g) Beoordeling

Er zijn veel complexe koolhydraten in deze havermout, maar zo zoet als het is, al die Reese pindakaas-kopsmaak pakt slechts 8 gram suiker. Dit product is veganistisch en vegetarisch-vriendelijk en zuivel- en glutenvrij. En toen ik dit smoothie recept met druiven en pindakaas tegenkwam van food director rhoda boone, wist ik dat het een goeie zou zijn. Het kweken van havermout is een klassieker: tweemaal zoveel water toevoegen en twee keer koken, creëert een grote portie havermout zonder een te grote calorietelling! Terwijl ik dit schrijf, heb ik drie glazen voor me ter vergelijking: een pot met gewone romige pindakaas, een pot met natuurlijke romige pindakaas en een pot met pb2. Geweldige smaak, laag vetgehalte, verhoogde proteïne en veelzijdigheid. Maar omdat ik deze week nieuwe dingen wilde proberen (en pindakaas overal op gebruikte), besloot ik dit gerecht te proberen met pb2 om te zien of een lichtere versie nog steeds zo goed smaakt. Een andere zoete ontbijtkeuze is pindakaas havermout. Maak in plaats daarvan een gezondere versie thuis met pb2, tofu en verse groenten zoals broccoli en erwten. Er zijn niet veel meer krachtige superfoods die er zijn. Dus het grote beeld is dat glutenvrije supermarktvoeding voor kinderen over het algemeen minder voedzaam is dan hun niet-glutenvrije tegenhangers, en beide soorten hebben een verontrustend hoog suikergehalte. Het gebruik van voorgesneden coleslaw-mix en voorgekookte kip en quinoa zijn eenvoudige manieren om de prep-bereidingstijd te verkorten voor deze gezonde en verfrissende salade.

Ze hebben meer een cakeachtige textuur, maar die slechte jongen 15 seconden in de magnetron gooien, maakt het zoetsappig goed met de gesmolten chocoladeschilfers! Traditionele pindakaas is een rijke bron van vet, die 16 gram per twee eetlepels bevat, terwijl pb2 slechts 1 bevat. Je krijgt het eiwit dat je nodig hebt zonder het extra vet van traditionele pindakaas.