Goingorganic.nl: Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g)

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g) Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Bell Plantation PB2 Powdered Peanut Butter

€ 3,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g)
Inhoud: 0.23 kg, 14.7 x 7.4 x 7.4 cm
Categorieën: Food, Peanut Butter, Bell Plantation Pb2 Powdered Peanut Butter, Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Frontier Natural Products, Whole Celery Seed, 16 oz (453 g)

Omdat ik de pindakaasverslaafde ben die ik ben, moest ik het proberen. Pindakaas in poedervorm bestaat uit geroosterde pinda's die zijn geperst om het grootste deel van de olie te verwijderen en vervolgens worden gemalen tot een fijn poeder. Dus ik was blij om te ontdekken dat dit poeder biologisch en 100% natuurlijk was. Je vindt het meestal vlak naast de andere notenpasta's en jam (maar helaas is er nog geen pinda-alternatief op de markt, dus geen poedervormige amandelboter). Als u er een deel van uw voedselopslag van maakt, betekent dit dat u op elk moment toegang hebt tot pindakaas. Het is veel beter voor mijn doeleinden dan een pot met pindakaas rond te houden en ik hoop dat dit niet wordt gestaakt. Ik raad aan het pindakaaspoeder van gekke richard te mengen tot een voedsel waarvan je al weet dat je baby niet allergisch voor is. Als u op zoek bent naar informatie over gezonde snacks, kijk dan in onze gids voor eten en drinken.

Je kunt poedervormige pindakaas reconstrueren met water om een ​​brood te verspreiden, maar het heeft niet de romige textuur van gewone pindakaas, zegt ellen klosz, testprogramma-leider voor voedsel bij consumentenverslagen. De menginstructies deze eenvoudig, 2 eetlepels poeder met 1 en 1/2 eetlepel water. Poedervorm pindakaas kun je het eet vaker zonder te overdrijven op vet. Onderzoekers vinden dat baby's met een hoog risico op het ontwikkelen van een pinda-allergie, die het equivalent van ongeveer 4 ophopende theelepels pindakaas elke week werden gevoed, te beginnen op de leeftijd van 4 tot 11 maanden, waren ongeveer 80 procent minder kans op een allergie voor het ontwikkelen peulvruchten op 5-jarige leeftijd dan vergelijkbare kinderen die pinda's hebben vermeden. Gaat ermee akkoord, hoewel je voor de helft van de prijs een natuurlijke pindakaas kunt kopen die van nature perfect is gemaakt. Dit voegt een geweldige smaak van pindakaas toe, zonder de toevoeging van een ton extra vet / calorieën die wordt geleverd met gewone pindakaas. Omdat het grootste deel van het vet is verwijderd uit poedervormige pindakaas, is er bezorgdheid dat de in vet oplosbare vitaminen ook verloren gaan. Ik ben erg blij met de resultaten die ik met dit poeder heb bereikt en het is ook een geweldige topping voor wafels, havermout, smoothies, enz.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Cut & Sifted Nettle, Stinging Leaf, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products

Voedsel, Pindakaas, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas – Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g)

Ik denk dat ik de chocolade het liefst beter gebruik. Massale bouillonblokjes van Massel 7 zijn gemaakt van een unieke mix van plantaardige ingrediënten en zijn de eenvoudigste, meest veelzijdige manier om sensationele smaak toe te voegen aan soepen, bouillon, risotto's en andere zelfgemaakte favorieten. Je voegt een beetje water toe aan het product, mengt en gebruikt het dan als je standaard spread. Twee eetlepels traditionele pindakaas bevat ongeveer 180 calorieën, terwijl het twee eetlepels (ongeveer 12 gram) pb2-poeder bevat en slechts 53 calorieën bevat. Ik vind het leuk om het te gebruiken wanneer ik het kan, zegt Lindsay Martin, ms, rd, een geregistreerde diëtist bij hilton hoofd gezondheid gewichtsverlies resort. Pb2 pindakaaspoeder is een caloriearm, vetarm alternatief voor de traditionele pindakaas. Het was heel soepel, dus ik denk dat de aangedreven pindakaas een uitstekende start kan zijn. 14 gram) pindakaas in poedervorm tot een half kopje (122. Deze studie, gepubliceerd in 2014, schat dat 1 op 10 cardiovasculaire sterfgevallen wordt toegeschreven aan een hoge zoutinname. Ik geniet nog steeds van het eten van zowel gewone pindakaas als de poedervormige versie, maar als je vet, calorieën, suiker, enz. In de gaten houdt, is dit een prachtige vervanger om bij de hand te hebben. Pb in poeder zal geweldig smaken in elke smoothie die je normaal gesproken met notenboter zou maken, maar een klassieke pb-, banaan- en amandelmelk is consequent een hit.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Larabar, Peanut Butter & Jelly, 16 Bars, 1.7 oz (48 g) Each

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g) Beoordeling

Het uiteindelijke product gebruikt een specifiek eiwit om gluten te verwijderen, waarvan het bedrijf beweert dat het geen invloed heeft op de smaak van het bier of andere kenmerken. Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g) Gedehydrateerde bananen met het chocolade-pb poeder maken een heerlijk snel ontbijt met gewoon water. Natuurlijke currybouillon en kruidenblokjes van edward en zonen – met deze snelle en handige blokjes van edward en zonen, heb je curry in een haast gemaakt tot in de perfectie elke keer! Ontvet pinda-meel, dat gemaakt is door ontvet pinda's te vermalen, bevat nul gram vet en geen vitamine e (17). Ze willen weten hoe je een poedersmaak beter kunt maken dan echte pindakaas. Vanochtend heb ik 1 theelepel pb met cacaopoeder gemengd, in de magnetron gedaan. Meng in een aparte kom vlas eieren, extra water, suiker en vanille-extract. Smucker co, orrville, ohio, zei dat het het eerste nationale merk is dat de pinda-poedercategorie invoert met jif pindapoeder in gewone en chocoladevariëteiten. Wanneer ze zich niet een weg baant door een keuken, kun je haar thuis zien sporten of thuiskomen met haar 3 kinderen en mopshond.

Ik heb al eerder gezegd dat ik graag poedervormige pindakaas toevoeg in mijn smoothies, omdat het de beste proteïne toevoegt. Dit levert het knelpunt alleen op als je je eigen fijngehakte pinda's toevoegt. Dat is wat ik dacht toen ik pbfit pindakaas poeder kreeg om te proberen. Pindaboter in poeder is gemaakt van echte pinda's. Hoewel het etiket met voedingsfeiten voor pb2 geen informatie bevat over het vitamine E-gehalte, kan analyse van een vergelijkbaar product, pindabloem, een vergelijking opleveren. Traditionele pindakaas heeft 16 tot 18 gram vet in 2 eetlepels. Het heeft een zeer goede peanut-buttery smaak en als je ermee kookt of het mixt in drankjes of smoothies (zoals een bananensmoothie), is de textuur een non-issue.

Terwijl een portie van 2 eetlepels van je gewone pindakaas je ongeveer 200 calorieën en 16 gram vet achterlaat, bevatten twee eetlepels van pb2 45 calorieën en 1. Dit product is veganistisch en vegetarisch-vriendelijk en zuivelproducten en glutenvrij. Vervolgens toegevoegd aan een kom vanille Griekse yoghurt en gegarneerd met een handvol knapperige ontbijtgranen en bessen! Gemaakt van alle natuurlijke ingrediënten, deze veganistische bouillonpoeders zijn. Net als alle producten voor de klokaanplant zijn pb2 en chocolade pb2 allemaal natuurlijk, vrij van conserveringsmiddelen en bevatten ze geen kunstmatige zoetstoffen. Nam de 36 beste pindaboter in Amerika mee naar ons voedingslaboratorium en analyseerde de ingrediënten, waarbij elk merk op gezondheid werd gerangschikt. Bovenaan met verse bosbessen voor een vergelijkbare smaak als die pb en j, en voeg veel noten en geroosterde zaden toe voor een goede textuur.