Goingorganic.nl: Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas, Klokplantagechocolade Pb2

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate, 6.5 oz (184 g)

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate, 6.5 oz (184 g) Klokplantagechocolade Pb2, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas

Bell Plantation PB2 Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate

€ 3,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate, 6.5 oz (184 g)
Inhoud: 0.23 kg, 14.5 x 6.6 x 6.6 cm
Categorieën: Bell Plantation Chocolate Pb2, Bell Plantation Pb2 Powdered Peanut Butter, Klokplantagechocolade Pb2, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
PB2, Powdered Peanut Butter, 16 oz (453.6 g) by Bell Plantation

Als je dacht dat pindakaas in poedervorm radicaal declicious was, wacht dan gewoon tot je chocolade pb2 probeert. Maar als u op zoek bent naar een chocolade / pinda-product ter vervanging van uw reese pindakaas kopje gewoonte, dit product is het niet. De wetenschap moet nog een dieetversie van pindakaas formuleren die de rijke, romige textuur en de diepe, nootachtige smaak repliceert. Ik heb dit van een paar supplementenwinkels gekregen, maar begon het op te pakken bij Walmart sinds ze het begonnen te dragen, en van de beste die ik me herinner is het altijd rond de $ 6-8 geweest, en met de hoeveelheid dingen die ik gebruik, want het is een grote waarde. Je mengt het poeder gewoon met water en roert tot je de consistentie van zachte pindakaas hebt. Bell plantation heeft een uniek proces gecreëerd dat geen chemicaliën gebruikt of de natuurlijke balans in pinda's verandert; toch wordt 90% van het vet uit de pinda gehaald. Ik wed dat je nog nooit pindakaas zo hebt gezien. Alle goede dingen met mate echter, als ik dit in grotere hoeveelheden of vaker at op de dag dat de koolhydraten en suiker me zouden inhalen en ik weer zou beginnen aan te komen, dus net als al het andere moet je je bewust zijn van calorieën in en calorieën uit als u dit wilt toevoegen aan een gezond dieet. Zoals ik eerder al aangaf, is PB2 een uitstekende manier om natuurlijke eiwitten en gezonde vetten aan je dieet toe te voegen, terwijl je ongewenste overtollige calorieën en vet vermijdt. Lijkt iets minder eiwit te hebben dan echte pindakaas, dus waarom niet bij de echte pindakaas blijven.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
PB2, Powdered Peanut Butter, 6.5 oz (184 g) by Bell Plantation

Klokplantagechocolade Pb2, Klokplantage Pb2 Poedervormige Pindakaas – Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate, 6.5 oz (184 g)

Ik schrijf nooit een recensie, maar hiervoor moet ik pb2 nemen en mixen met een rijke, magere shake en ongezoete amandelmelk. mijn favoriete pindakaaspoeder is heerlijk, maar gewoon te klein van een fles als je een zware gebruiker bent zoals ik ben. Pb in poeder zal geweldig smaken in elke smoothie die je normaal gesproken met notenboter zou maken, maar een klassieke pb-, banaan- en amandelmelk is consequent een hit. Ik wed dat mijn kinderen het verschil niet zouden weten! En dat maakt hen een zoet alternatief voor actieve levensstijlen, lijners en moeders die gezonde snacks voor hun kinderen willen. Omdat ze smaken als een boterham met pindakaas en jam, kun je op elk moment van de dag genieten van deze eiwit-pannekoeken als voedzame maaltijd of middernachtsnack. Probeer het met een gepoederde cacao pb als je zin hebt in iets zout en zoet. Ik begon aan een dieet en was zo gezond mogelijk aan het eten, en ik dacht: hé, ik kan dit maken maar in een gezondere vorm.

Normale pindakaas heeft hetzelfde eiwit- en vezelgehalte, maar heeft 96 calorieën en 8 gram vet per eetlepel. En het hebben van het in deze 1 lb pakketten maakt het veel meer betaalbaar dan het kopen van de kleine potten hier verkocht of rechtstreeks van de website van pb2 (Waar ze $ 10 verzendkosten toe te voegen). Chocolade pb2 voegt premium cacao toe aan de originele pb2 voor een heerlijke chocolade pinda-smaak die absoluut overheerlijk is. Recente artikelen 10 recepten voor kippendeeg die je in 30 minuten kunt maken. Ze willen weten hoe je een poedersmaak beter kunt maken dan echte pindakaas. Ik heb nu meerdere keren gekocht en zal dit vanaf nu consequent gebruiken voor gewone pindakaas. Ik ben dol op pindakaas, maar een boterham met pindakaas verbruikt het grootste deel van je dagelijkse inname van verzadigde vetten in het algemeen.

Ik heb er ook mee gebakken toen ik besloot om een ​​partij eiwit-brownies te maken. Dit in vergelijking met gewone pindakaas, of zelfs de hele natuurlijke pindakaas is puur verbazingwekkend. Je kunt het ook in je eiwitshakes gooien. Je kunt genieten van chocolade pb2 alles wat je wilt; het is nog steeds allemaal natuurlijk met 85% minder vetcalorieën, net als normale pb2. Niet herhalen wat anderen hebben toegevoegd over de manier waarop dit is gemaakt, maar gewoon toevoegen wat ik heb gevonden toen ik dit onderzocht. Onze chocolade pb2 twee heeft een combinatie van cocoa en chocolade. Nee, bel plantage pinda's bevatten geen ggo's. Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate, 6.5 oz (184 g) Bell plantation pb2 pindakaaspoeder bevat alle goede ingrediënten voor pindakaas, met 75% minder calorieën en 85% minder vet dan gewone pindakaas. Ik was sceptisch over deze pindakaas die overal in de buurt van de echte deal was, maar dat is het wel! Breng op smaak met zout en peper en laat het 5 minuten op laag vuur sudderen, roer de spinazie in vlak voor het einde van de 5 minuten.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Bell Plantation, PB2, with Premium Chocolate, 16 oz (453.6 g)

Bell Plantation, PB2, Powdered Peanut Butter with Premium Chocolate, 6.5 oz (184 g) Beoordeling

Poedervormige poedervorm kan niet noodzakelijkerwijs dezelfde voordelen vertonen. Wat de chocoladesmaak betreft, voegt het eerlijk gezegd niet veel toe, en als er iets is, smaakt de chocoladepindakaas me meer als pindakaas dan de gewone pindakaasaroma. Elke portie van pb2 heeft 5 gram eiwit, 5 gram koolhydraten en slechts een ongelooflijke 1. 2 eetlepels bieden u 5 gram eiwit. Ik ben al jaren op zoek naar pindakaas in poedervorm en was zo enthousiast om pb2 te proberen. Ze mengen zich in een cacao van topkwaliteit om de heerlijke pb2-chocolade te maken. Maar wanneer de stemming toeslaat, is het goed om te weten dat we van pindakaas kunnen genieten en toch erin slagen om af te vallen. Ik roer het elke ochtend in mijn havermout en ik word er nooit ziek van. Dit laat het poeder achter dat we in dit product zien. Ik hoorde over pb2 toen ik aan een eiwitshake dieet begon.

Het probleem met echte natuurlijke pindakaas is dat er geen emulgator in het recept zit (lees: gedeeltelijk gehydrogeneerde olie) om de pindakaas te binden tot een fluweelachtige textuur. Ik gebruik vaak een bolletje van een eiwitsupplement van mijn keuze en daarna twee eetlepels van pb2 met wat fruit en melk of amandelmelk. Hij keerde terug met een grijns op zijn gezicht, samen met een enorme klodder guacamole met deze enorme frietjes die vastzaten in de kloderij. Ze hadden bakkerijen, boodschappen (Marquette food co-op) evenals een aantal uitstekende restaurants die glutenvrije selecties hadden. dit is geweldige pindakaas met aanzienlijk minder calorieën en vet, dit is geweldige pindakaas met aanzienlijk minder calorieën en vet. In het begin was ik teleurgesteld omdat ik de chocolade niet echt kon proeven en ik kocht het om mijn chocola hunkering te bevredigen zonder al te veel calorieën. Het is geweldig op Graham crackers, saltines, gebruik het als een cupcake icing, een topping op ijs en in smoothies.