Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Vezels, Glucomannan (Konjacwortel), Pgx, Glucomannan (Konjacwortel) Poeder

SlimStyles, PGX Granules, Unflavored, 5.3 oz (150 g) by Natural Factors

SlimStyles PGX Granules Un Factors

€ 15,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Natural Factors, SlimStyles, PGX Granules, Unflavored, 5.3 oz (150 g)
Inhoud: 0.2 kg, 10.7 x 8.9 x 8.9 cm
Categorieën: Supplementen, Vezels, Glucomannan (Konjacwortel), Glucomannan (Konjacwortel) Poeder, Pgx

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
De La Cruz, Castor Oil, 2 fl oz (59 ml)

Natuurlijke factoren, slimstyles, pgx granules, ongeglazuurde, 5,3 oz (150 g) – voedingssupplement. Vermindert de eetlust. Bevordert gezonde bloedsuikerspiegels die al in het normale bereik liggen. Verlaagt de glycemische index. Glutenvrij. Natuurlijke factoren. 5 G per portie pgx. mironon Ik heb dit product 3 keer per dag gebruikt in plaats van mijn of diabetische medicijnen en mijn bloed suikers zijn het beste dat ze in 10 jaar zijn geweest. Als iemand mijn bloedwerk ziet, zouden ze niet weten dat ik zelfs diabetes heb. Gelieve nooit te stoppen met het verkopen van dit. Het beste deel is dat er geen bijwerkingen zijn, zoals voorgeschreven diabetische medicijnen. Terloops, ik ben een verpleegster. Dit product heeft positief geholpen bij de controle op diabetes. Een familielid heeft bewezen door een dokter dat dit met een maaltijd heeft geholpen om ze vol te voelen en hielp het bloedsuikervlak op een meer gecontroleerd niveau te houden. De enige suggestie die ik zou maken is om het zeker te voegen aan genoeg water om het helemaal te laten ontlopen (ongeveer 6 of 7 minuten) voordat u het met sap mengt en stevia toevoegt. Ik zou niet zonder dit zijn, het heeft me echt geholpen met gewichtstoezicht.

Ik maak drankjes met behulp van natuurlijk geprefereerde wei, lecithine en pgx, dan liquidiseren. Een ander idee (vreemd maar ik hou ervan) is een halve zak of meer gemengde sla, zoals babyblad, zout, ionische minerale druppels, een beetje ui, selderij, tomaat, pgx en lecithine. Het maakt de huid echt gloeiend! Pgx lijkt beter te liquideren met lecithine korrels. Houdt honger weg voor uren. Dit product werkt echt. Ik gebruik het ongeveer 15 minuten voor een maaltijd en het vermindert mijn eetlust dramatisch voor ongeveer 2 uur. Drink er veel water mee of het werkt niet zo goed. U kunt andere aroma's of eiwitpoeder toevoegen en het aan een puddingachtige consistentie laten verdichteren en ook als een hoge vezelslange snack gebruiken. Sterk aanbevolen als bron van vezels en om gewichtsverlies te helpen. Ik heb al meer besteld. Ik hou ervan om een ​​scoop van dit product te zetten met 8 0z water, 4 oz amandelmelk, 4 pakketten splenda (of een soort zoetstof) en 1/2 theelepel kaneel in mijn cocomotie (warme cacao maker). De mix zal verdikken als het wordt verwarmd.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Organic Wheatgrass Juice Powder, 4 oz (114 g) by Activz

Natural Factors, SlimStyles, PGX Granules, Unflavored, 5.3 oz (150 g): Supplementen, Vezels, Glucomannan (Konjacwortel), Glucomannan (Konjacwortel) Poeder, Pgx

Ik doe het in een kom en eet het met een lepel. Ik hou ervan! Ik heb nooit zo veel van mijn vezelaanvulling genoten. Ik gebruik dit product in combinatie met een verlies calorie dieet en ik heb gewicht verloren. Het heeft mijn honger aanzienlijk verminderd en het gemakkelijker gemaakt om het dieet te houden. Ik blijf gewicht verliezen en ik ben mijn ideale gewicht naderbij. Ik neem 5 g drie keer per dag, maar ik ben van plan om er een keer per dag terug te knippen. Het werkt echt. Heel goed gewerkt bij het afnemen van eetlust. Zal herbestellen. Wees voorzichtig om niet te veel te vroeg te gebruiken, of u kunt darmontsteking ervaren (ik had twee keer maagpijn). Lijkt een paar dagen consistent gebruik te maken om honger / cravings te stabiliseren, dus geef niet op. De textuur wordt zeer snel korrelig bij het mengen. Beste methode die ik heb gevonden is om te mengen met suikervrije drankmengpoeier (oceaanspray onderweg is goed) voeg ongeveer 6 oz zeer koud water en chug alles tegelijk toe. Hoe meer je wacht, hoe gramer de textuur wordt.

Natural Factors, SlimStyles, PGX Granules, Unflavored, 5.3 oz (150 g): Supplementen, Vezels, Glucomannan (Konjacwortel), Glucomannan (Konjacwortel) Poeder, Pgx

Over het algemeen, het proberen waard. Helpt je vol te voelen tussen de maaltijden. De literatuur noemt het ook hulpmiddelen bij het verminderen van cholesterolgehalten, het is als metamucil op steroïden. Geweldige kwaliteit-goede resultaten. Slechts overlast is dat het spullen moeilijk uit het glas kunnen afkoelen wanneer u het uitpompt, maar met alle voordelen van veel meer regelmatige, is het een kleine prijs om te betalen. Het is niet opgelost in het water, maar het beweert niet dat het zal. Natural Factors, SlimStyles, PGX Granules, Unflavored, 5.3 oz (150 g) Het zegt dat het met water zal mengen. Ahh, ik zal de beschrijving de volgende keer nauwkeuriger lezen. Het resultaat was als tapioca drinken. Zou graag weten hoe anderen dit product gebruiken. Lijkt als een goed idee. Ik had mijn bloedsuiker getest en het was ongeveer 139-140 uur na de maaltijd. Tonite Ik heb een test gedaan, en nam de 1 scoop pgx ongeveer 50 minuten voor het eten van mijn maaltijd.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Source Naturals, Astaxanthin, 2 mg, 120 Tablets

Review: Natural Factors, SlimStyles, PGX Granules, Unflavored, 5.3 oz (150 g)

Ik at een grote maaltijd met veel koolhydraten, ect. Mijn bloedsuiker zou hoog moeten zijn geweest. Het was laag! Het was maar 94! 1 uur na de maaltijd was 94! Gewoon geweldig! Dat betekent dat pgx mijn bloedsuiker 33% verlaagd heeft. Als dat geen vervanging voor metformine is, weet ik niet wat er is. Dit is krachtige dingen! Ik las dat het nemen van pgx met probiotica ook bij de darm bijwerkingen zal helpen! Voeg toe aan een ochtend smoothie het voegt vezels toe en houdt u langer en helpt bij het controleren van de eetlust. Voeg het toe aan havermout, ontbijtgranen en alles!

Het is onaangenaam en zal de smaak niet vernietigen. Gebruik bij koken als verdikkingsmiddel en haal de gezondheidsvoordelen op. Dit werd aanbevolen door mijn natropath. Uitstekend gebruikt als vezel. Smaak is sappig, kan mijn eetlust verminderen en gewicht verliezen. Ook geweldige 4 regelmatigheid. Geen toegevoegde calorieën zoals pgx capsules hebben. Voorgeschreven door mijn zorgverlener om te helpen bij het verhogen van bulk als hulpmiddel om te helpen bij complicaties van de colon na complicatie van de operatie. Het lijkt mij een zachte manier om me te helpen met mijn behoeften. Ik ben tevreden.

Zeer goed product. Gebruik als dieethulpmiddel. Het helpt bij het verlangen van voedsel. En is een uitstekende hulp voor het controleren van bloedsuiker bij diabetici. Houdt de suiker leestabiel. Voorkomt hoge en lage bloedbezettingen. En ook bijstaan ​​regelmatig bij te blijven. Mengt helemaal niet goed en lijkt op het slikken van kleine blobs jelly, maar het werkt wel. Ik snap normaal gesproken de munchies 's avonds dus ik neem dit om 17 uur en controleert mijn aveteten' s nachts. Fyi: wat je ook doet, probeer niet alleen een lepel vol te slikken, je zal jezelf verstikken. Meng het met wat water en geef het gewoon af. Dit product is een van de weinige voedingssupplementen die mijn darm niet opzwellen. Ik heb geen gewichtsverlies gezien, maar ik heb geen gewichtstoename gezien. De korrels werken veel beter dan de capsules. Zodra het gemengd is, moet je ervoor zorgen dat je het opkomt, anders wordt het een geletonige glop.

Je kunt zien waarom het effectief is – zeker dat doet dat ook in je darm. Ik wil echt pgx toevoegen aan mijn dieet, maar het is moeilijk om een ​​paar redenen. Ten eerste wordt het niet goed gemengd. Ik moet het in een kleine hoeveelheid sap en drinken onmiddellijk, en het laat nog steeds granules over de beker (dus voeg ik dikwijls meer sap toe en probeer het allemaal te krijgen). Ten tweede, het veroorzaakt verschrikkelijk gas! Ik hoopte dat dit les veel gebruikt zou hebben, maar ik heb al een maand gebruikt en heb nog steeds problemen. Ik hou echt van dit product, ik gebruik het specifiek om honger te bestrijden alvorens ik klaar ben om te eten, en ik vind dat het me een beetje langer kan binden tot ik klaar ben.