Goingorganic.nl

Phyto Health Tinospora Cordifolia – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen

Phyto Health Tinospora Cordifolia

€ 14.00

Kopen >>

Productnaam: Phyto Health Tinospora Cordifolia
Prijs: € 14.00
Inhoud: 60CP
Productcategorie: Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen, Phyto Health Pharma, phyto, health, tinospora, cordifolia

Phyto Health Tinospora Cordifolia, Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen, Phyto Health Tinospora Cordifolia is een voedingssupplement op kruidenbasis.Versterkt het immuunsysteem. Geeft pollen minder kans. Helpt om vrijer te ademen door de neus. Dosering2-4 capsules per dag innemen Het probleem is, de meeste mensen met overgewicht hebben te hoge leptine niveaus vanwege leptineresistentie, een proces vergelijkbaar met het begrip insulineresistentie. wezen de hersenen wordt gedesensibiliseerd, waardoor het moeilijk voor het lichaam stuurt de hersenen signalen. Dit kan leiden tot eetbuien en gewichtstoename. De hersenen gelooft het lichaam in een uitgehongerde toestand en vertelt deze te blijven vet op te slaan. Deze gevoeligheid voor leptine kan ertoe leiden dat de hersenen om te geloven het is in een constante staat van de honger. Leptine weerstand is in wezen het idee dat je lichaam is zwaarlijvig, maar je hersenen wordt uitgehongerd, vandaar de redenen waarom mensen blijven overeten.

Onderzoek heeft aangetoond dat het verlagen van leptine niveaus in mensen met overgewicht kan je lichaam opnieuw op te starten en te helpen bij het afvallen. Terwijl koolhydraten in groenten en fruit zijn goed voor je, anderen kunnen ertoe leiden dat uw bloedsuikerspiegel te stijgen en verstoren uw hormoonbalans. Het eten van te veel van hen kan leptine niet effectief als een eetlustremmer te maken. We willen niet teveel koolhydraten worden omgezet in vet health. Supplementen die natuurlijke ingrediënten zoals witte bonen extract bevatten is aangetoond om te helpen stoppen met koolhydraten uit uiteindelijk wordt omgezet in vet. Je hebt gegeven uw lichaam de hulp die het nodig heeft om leptine controle, nu blijven werken: Eet een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatig sporten. Bevat gezonde vetten: oliezuur, een enkelvoudig onverzadigde omega-9 vetzuur, wordt beschouwd als een goede vet dat niveau van slechte cholesterol (LDL) verlaagt in uw bloed, spikes het goede (HDL) cholesterol en verlaagt het risico op een beroerte en hart-en vaatziekten. Aids gewichtsverlies: Je lichaam behandelt enkelvoudig onverzadigde vetzuren als een langzaam brandende energiebron, waardoor het wordt niet weggestopt als vet cordifolia. Deze vertraging zorgt voor verzadiging, het verminderen van honger en eetlust Phyto Health Tinospora Cordifolia – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen.

Het is hoog in gezonde vetten en minder in verwerkte koolhydraten, waardoor het ideaal is in een gewichtsverlies dieet. Voor de cardiovasculaire gezondheid: Vitamine E voorkomt cholesterol oxidatie; vitamine B6 en foliumzuur verminderen gevaarlijke homocystenine in het bloed; kalium reguleert de bloeddruk; fytosterolen verminderen de absorptie van cholesterol; voedingsvezels regelt de bloedsuikerspiegel; enkelvoudig onverzadigd oliezuur en beta sitosterol verminderen gevaarlijke LDL-cholesterol en verhoogt meer gunstige HDL cholesterol. Anti kanker: Avocado bevat een krachtige combinatie van anti-inflammatoire en antioxidanten, fytochemicaliën en oliezuur, die helpen de groei van kankercellen die de borst remmen, mond, huid en prostaat cordifolia. Avocado aren selectief de oxidatieve stress, kankercellen, extreme dodelijke niveaus, onder toevoeren antioxidant en inflammatoire voedingsstoffen niet kankerachtige normale cellen. Ontstekingsremmende: Ontsteking wordt beschouwd als de oorzaak voor de meeste niet-besmettelijke ziekten. Avocado’s hebben een overvloed aan anti-inflammatoire middelen achtige plant phytonutrient, polyfenolen en flavonoïden die artrose en reumatoïde artritis te voorkomen. Voor de gezondheid van het oog: Avocado bevat het wonder carotenoïde leutein, een antioxidant die oxidatieve stress schade voorkomt, de voornaamste reden voor slecht zicht, cataract en leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD). Gevechten diabetes: AvocadosLow glycemische index houdt hoge triglyceride niveau in controle, en het is zeer goed oplosbaar vezel kan insulineresistentie (Type2 diabetes) achteruit tinospora.

Het is 7 carbon suikers helpt bij het reguleren van de manier waarop de bloedsuiker (glucose) wordt gemetaboliseerd, door het blokkeren van de activiteit van een enzym genaamd hexokinase, en het veranderen van het niveau van de activiteit door middel van een metabole route genaamd glycolyse. Rijk aan foliumzuur: Foliumzuur, een in water oplosbare vitamine B, is gedurende de periodes van snelle celdeling en groei, zoals kindertijd en zwangerschap, voorkomen van aangeboren afwijkingen, zoals neurale buis en spina bifida. Foliumzuur is essentieel voor gezonde cellen en weefsels ontwikkeling en metabolisme van homocysteïne en helpt normale niveaus van deze handhaven aminozuur. De hoge niveaus van foliumzuur in avocado’s ook beschermen tegen een beroerte. immuniteit booster: De master antioxidant glutathion ondersteunt de lever en het zenuwstelsel. Het is verantwoordelijk voor het aanvullen en het recyclen van andere antioxidanten in het lichaam tinospora. De glutathion in avocado stimuleert het immuunsysteem, vertraagt verouderingsproces, en bevordert een gezond zenuwstelsel. Settles spijsvertering: Voedingsstoffen en enzymen in avocado verminderen ontstekingen in de maag en de slijmlaag dunne darm, het verbeteren van het vermogen van het lichaam om carotenoïden te absorberen, waaronder bètacaroteen en lycopeen, en andere vitale voedingsstoffen.

Phyto Health Tinospora Cordifolia – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen Beoordeling

Huidverzorging: De enkelvoudig onverzadigde vetten (omega 9) in avocado je huid te beschermen tegen rimpels en andere zichtbare tekenen van veroudering en ook de behandeling van psoriasis. Vitamine E helpt beschermen tegen veroudering foto van blootstelling aan de zon en vitamine C is cruciaal in de schepping van elastine en collageen, voor het behoud van de elasticiteit en stevigheid van uw huid. Tegen de ziekte van Alzheimer: Foliumzuur voorkomt de vorming van verwarde zenuwvezels, een aandoening die gewoonlijk geassocieerd met de ziekte van Alzheimer. Avocado’s combineren hersenen gezonde omega-3 vetzuren met natuurlijke vitamine E, voorkomen van de progressie en omkering van de ziekte van Alzheimer in het beginstadium cordifolia. Behandelt halitose: Avocado is lang gebruikt als een natuurlijke en effectieve mondspoeling en meestal slechte adem remedies. Het is onoplosbaar vezels reinigen van de dikke darm en spijsverteringskanaal, die de werkelijke oorzaak van beslagen tong en slechte adem Phyto Health Tinospora Cordifolia – Overig, Populaire supplementen, Voedingssupplementen. rijk aan vitaminen: Avocado zijn een uitstekende bron van vitamine K, vitamine b9, B6, B5, vitamine C, vitamine E, en mineralen zoals koper, ijzer, fosfor, magnesium en kalium. B vitaminen helpen bij het metabolisme lichaam, vitamine k voedt het skelet (Bone) kader, en vitamine E verzorgt het oog aandoeningen zoals retinopathie voorkomen.

Voedingsvezels bron: Source zowel onoplosbare en oplosbare vezels. Onoplosbare vezels stimuleert efficiënte stoelgang elimineren van constipatie en darmkanker. Oplosbare vezels verandert in een gel, die verzadiging toeneemt, fungeert als een langzame energiebron, en regelt eetlust Overig. Aids opname van voedingsstoffen: Avocado’s, indien opgenomen in salades, verhogen de absorptie van carotenoïden (Een groep van voedingsstoffen die beta-caroteen en lycopeen) bevat met ongeveer 200%. Elke keer als je knippert, je natuurlijke tranen houd je ogen gehydrateerd en gezond. Maar als je droge ogen, doe je ogen niet genoeg tranen produceren. Ongemakkelijk droogheid kan het gevolg zijn van het werken op een computer voor langere tijd en niet knipperen vaak genoeg, terwijl de meer ernstige gevallen van chronische droge ogen of droge ogen syndroom kunnen bestaan symptomen als een zanderig gevoel, branden, en irritatie.

In het ergste geval kan droge ogen zijn vergezeld door een ontsteking en leiden tot littekens van het hoornvlies, en zelfs verlies van het gezichtsvermogen (Opmerking: Als u pijn aan de ogen of veranderingen in het gezichtsvermogen ervaart, raadpleeg dan een arts). Vaak daders van droge ogen zijn onder bepaalde medicijnen, de leeftijd en de daarmee samenhangende hormonale veranderingen, en medische aandoeningen waaronder diabetes. In een bijzonder opmerkelijk studie gepubliceerd in hoornvlies, 36 patiënten met droge ogen syndroom kregen ofwel placebo of omega-3 vetzuren (die bestond uit 450 mg EPA, 300 mg DHA en 1000 mg lijnzaadolie) per dag gedurende drie maanden. Opmerkelijk is dat 70% van degenen die de omega 3 vetzuren ervaren een verbetering van hun symptomen van droge ogen tegenover slechts 7% van de controle groep. Een ander onderzoek dat de effecten van duindoorn olie onderzocht op droge ogen, publiceerde in het tijdschrift van de voeding. Vond dat mensen leeftijden 20 tot 70 met droge ogen die 2 g nam van duindoorn olie voor 3 maanden ervaren minder roodheid en verbranding, en minder traanverdamping uit de ogen. Duindoorn olie is rijk aan omega 7, omega 9, omega 6 en omega 3-vetzuren. Vitamine A beschermt het hoornvlies en is essentieel voor een goede zicht.

Bovendien is een tekort aan deze vitamine kan veroorzaken en verergeren droge ogen. Oogdruppels met vitamine een doeltreffend gebleken voor droge ogen te zijn. Een studie met 50 patiënten met droge ogen, gepubliceerd in het American Journal of oogheelkunde, geconcludeerd dat vitamine A vier maal daags druppels waren een effectieve behandeling voor droge ogen aandoening.