Goingorganic.nl: Etherische Oliën, Reinigen, Zuiveren, Dennennaaldenolie

Aura Cacia, Organic, Pine, .25 fl oz (7.4 ml)

Aura Cacia, Organic, Pine, .25 fl oz (7.4 ml) Review

€ 6,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Aura Cacia, Organic, Pine, .25 fl oz (7.4 ml)
Inhoud: 0.25 fl oz, 0.05 kg, 2.3 x 2.3 x 6.4 cm
Categorieën: Dennennaaldenolie, Reinigen, Zuiveren, Etherische Oliën

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Now Foods, Essential Oils, Myrrh, 20% Oil Blend, 1 fl oz (30 ml)

Pure etherische olie, versterkend, biologisch USDA, biologisch gecertificeerd door QAI, onze belofte, biologisch gecertificeerd, geen synthetische stoffen, getest op echtheid, niet getest op dieren, gedistilleerd uit takken en naalden van grove den in Frankrijk, gedistilleerd uit Aura Cacia Organic Essential Oils zijn een premium keuze voor wellness.

Draag als lichaamsparfum, gebruik in bad en/of gebruik in aromalampen ter bescherming. Meng etherische olie van sandelhout met etherische olie van wierook om spirituele vibraties naar je volle maanrituelen te brengen. Het dragen van etherische olie van jasmijn met de bedoeling om geld te trekken, zal je rijkdom opleveren. Zijn etherische oliën alleen geschikt voor aromatherapie? Geef basilicum essentiële olie cadeau om geluk te brengen in een nieuw huis. Om geld te trekken, wordt etherische olie van patchoeli op geld, portemonnees en portemonnees gestrooid. Het mengen van een paar druppels van deze essentiële oliën met jojoba-olie helpt je gezicht glad en gehydrateerd te houden zonder de vette film achter te laten die geassocieerd wordt met chemische moisturizers. Zo vermeldt de bijbel nogal wat soorten olie uit bomen, zoals wierook en mirre. Clary sage etherische olie wekt zachtjes het engelachtige rijk van het onderbewustzijn en brengt harmonie en doel. Dille etherische olie brengt alle huidige aspecten van het leven samen; voor de levensadem. Kaneel etherische olie is goed voor welvaart en bescherming. Beschrijving basilicumolie wordt gewonnen uit het aromatische kruid, heeft een krachtige kruidige geur met kamferachtige tonen.

Dennennaaldenolie, Reinigen - Aura Cacia, Organic, Pine, .25 fl oz (7.4 ml)

Gebruik etherische olie van dennen in een oliebrander (2-3 druppels toegevoegd aan water) om te reinigen, genezen, beschermen en zuiveren. We raden af ​​om essentiële oliën rechtstreeks met badzout te mengen, omdat veel voorverpakte mengsels niet vooraf zijn getest om verdunningsverhoudingen te garanderen. Ga voorzichtig om met kinderen, ouderen en huisdieren. Essentiële olie van citroengras wordt gebruikt als aromatherapie om spierpijn te verlichten, extern om bacteriën te doden, insecten af ​​te weren en pijn in het lichaam te verminderen, en intern om uw spijsverteringssysteem te helpen. Tea tree etherische olie wordt geacht dezelfde reinigende eigenschappen te hebben en kan worden gebruikt om verschillende infecties te behandelen. 6 Immunologische en psychologische voordelen van aromatherapie-massage. Etherische olie van niaouli verwijdert negatieve energie en beschermt tegen psychische aanvallen. Magisch gezien is etherische olie van witte berk een beschermings- en zuiveringsgeest die ons bewaakt en begeleidt. Voor maximale hydratatie van de huid en om vocht vast te houden, brengt u crème, lotion of lichaamsolie rechtstreeks op de vochtige huid aan. Je kunt ook etherische olie van citroen mengen met een verscheidenheid aan andere essentiële oliën. Spiritueel geeft patchoeli etherische olie een gevoel van de heiligheid van het leven. Het gebruik van etherische oliën met drageroliën zoals jojoba of arganolie kan ook je haardoelen helpen. Essentiële olie van Petitgrain zorgt voor een zacht ontwaken.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Olbas Therapeutic, Aromatherapy Inhalant and Massage Oil, 0.32 fl oz (10 ml)

Dennennaaldenolie, Reinigen – Aura Cacia, Organic, Pine, .25 fl oz (7.4 ml)

Essentiële olie van dennen heeft een lang en krachtig leven gehad op deze planeet. Essentiële olie van nardus helpt contact te maken met de potentiële engelen. Kies voor je spirituele ontwaking of meditatieve oefeningen de etherische olie die het meest bij je klinkt. Essentiële olie van den is een krachtige bron van wijsheid en een lang leven. Het maakt deel uit van het holistische genezingsspectrum dat naast etherische oliën ook gebruik maakt van andere natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën, jojoba (een vloeibare was), kruiden, zeezouten, klei en modder. Essentiële olie van citroen is een reinigende geur die de aarde, de maan en het water vertegenwoordigt. Doe 8 tot 10 druppels in je bad en/of draag een paar druppels als lichaamsparfum. Gebruik in aromalampen, diffusors en/of oliebranders voor bescherming en zuivering. Marjolein etherische olie, gedragen als parfum, brengt geluk en bescherming. Essentiële olie van petitgrain is als een zachte hand die ons reikt om ons te begeleiden naar innerlijke vrede, vreugde en spirituele kracht.

Metabolisme: etherische olie van den verhoogt ook het metabolisme en verhoogt zo uw activiteitsniveau. Met een zoete, bloemige geur zijn er veel actuele en aromatische geraniumolie-toepassingen, waaronder hoogwaardige parfums en huidverzorgingsproducten. Gebruik het in aromalampen, diffusors of oliebranders (3 tot 5 druppels toegevoegd aan water), in bad (8 tot 10 druppels) en draag het als een lichaamsparfum om bescherming te bieden aan u en uw huis. Het gebruik van rozemarijnolie is vrij eenvoudig en het kan een citrusachtige, kruidachtige geur geven aan aromatherapie-melanges. Magisch wordt etherische olie van engelwortel gebruikt in genezende mengsels en voor innerlijke visioenen. Monoterpines zijn niet in water oplosbaar, dus vermijd het gebruik van etherische oliën die rijk zijn aan deze verbindingen in het bad, tenzij ze een vetachtige stof bevatten zoals jojoba-olie of iets dergelijks. Magisch gezien verlicht etherische olie van hyacint depressie en verdriet. Het kan worden gebruikt in huidverzorging om een ​​vette huid te behandelen. Vrouwelijke energie: etherische olie van Mellissa betovert je geluk. Stressstoornis: de gezondheidsvoordelen van dennenolie bevatten ook enkele emotionele voordelen. Aromatisch – kan worden gebruikt met een diffuser voor etherische olie om therapeutische aromatische voordelen te bieden of gewoon om uw ruimte te parfumeren. Etherische olie van wintergroen past goed bij essentiële oliën van munt, narcis, oregano, tijm, vanille en ylang-ylang olie. Deze etherische olie heeft een stimulerend, verkwikkend en verfrissend aroma dat je zal verheffen.

Aura Cacia dennennaaldolie: voor alle andere toepassingen verdunnen in dragerolie. Vanwege de geneeskrachtige eigenschappen is tea tree etherische olie geweldig voor het reinigen van zowel je lichaam als je ruimte. Patchouli-etherische olie herinnert ons eraan dat rustig zitten onder een boom goed is, als er een doel in zit; het doel van kennen en waarderen. Essentiële oliën eerst mengen met een dragerolie en daarna met badzout is de juiste keuze. Rose otto etherische olie is de olie van de godin Venus en behoort tot het element water. Gebruik etherische olie van pepermunt om vloeren, meubels en muren schoon te maken om ze te ontdoen van negativiteit. Gebruik 10 tot 15 druppels etherische olie van anijs in uw bad voor zuivering. Citroen eucalyptusolie van de bladeren wordt op de huid aangebracht als medicijn en insectenwerend middel; gebruikt voor het voorkomen van tekenbeten door muggen en herten; voor de behandeling van spierspasmen, teennagelschimmel (Onychomycosis) en artrose en andere gewrichtspijn. Mandarijn etherische olie is een van de engelachtige geuren.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Earth's Care, Sweet Almond Oil, 8 fl oz (236 ml)

Aura Cacia Pine Needle Oil Dennennaaldenolie, Reinigen, Zuiveren, Etherische Oliën

Ik meng een spuitfles met half heet water, half azijn, laat er vers gesneden citroenen in vallen samen met lavendel en essentiële oliën van kruidnagel. Nu is dennenaaldolie 100% puur en natuurlijk, en wordt met stoom gedestilleerd uit de twijgen, naalden en knoppen van oude pijnbomen. Anjer (Absolute) etherische oliën kalmeert de ziel en brengt een gevoel van eenheid met het universum. Etherische olie van zwarte peper is een van de engelachtige geuren. Interne consumptie van etherische olie van dennen kan gevaarlijk zijn omdat er kans op nierschade bestaat. Essentiële olie van citroengras heeft zijn oorsprong in Zuidoost-Azië, maar wordt nu in landen over de hele wereld verbouwd. Jasmijn etherische olie helpt bij medeleven, liefde en doel. Bergamot etherische olie is opbeurend en rustgevend. Gebruik voor bescherming 3 tot 5 druppels etherische olie van basilicum in een aromalamp in elke kamer van een huis. Mimosa etherische olie komt binnen de engelachtige rijken van droomtoestanden. Als u insecten in uw badkamer heeft, laat dan olie rond de wastafel en het toilet vallen.

Pitch-perfecte dennenolie is wild gemaakt van de naalden van de Canadese torenhoge boom.