Goingorganic.nl

Planetary Herbals, Full Spectrum Kudzu, 750 mg, 120 Tablets

Full Spectrum Kudzu, 750 mg, 120 Tablets by Planetary Herbals Kruiden, Kudzu, Dwelmmisbruik, Verslaving

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Planetary Herbals, Full Spectrum Kudzu, 750 mg, 120 Tablets
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.16 kg, 6.1 x 6.1 x 11.2 cm
Productcategorie: Kruiden, Kudzu, Dwelmmisbruik, Verslaving, Herbs, Kudzu, Substance Abuse, Addiction

Planetary herbals, full spectrum kudzu, 750 mg, 120 tabletten – anti-alcohol ondersteuning. Herbal supplement. Goedgekeurd door michael tierra l. ac, o. m. d. De wortels van de gemeenschappelijke kudzu (pueraria lobata) zijn historisch in China gebruikt voor anti-alcohol-ondersteuning. Planetary Herbals full spectrum kudzu biedt de wortels en een hoogwaardig gestandaardiseerd extract om een ​​volledig spectrum van kudzu's bestanddelen en voordelen te leveren. In China wordt kudzu ook gebruikt om de wintergezondheid te ondersteunen en de dichtheid en spasmen van de nek en schouders te ontspannen. goingorganic.nl Uitstekend product, werkt goed, beperkt de cravings voor alcohol. Ik vond dat na 2 standaard glazen wijn men niet meer wil drinken. Product komt binnen een week in Australië binnen! Normaal gesproken duurt het ongeveer een maand voor iets anders om vanaf ons te komen. Ik zou dit product en deze betrouwbare site aan iedereen aanbevelen. Tom, dit product doet precies wat het beweert! Ik heb veel onderzoek gedaan naar kudzu-extracten en heb geleerd dat het in principe het enige wat je kan kopen, die effectief behandelt met alcoholkrachten en consumptie. Ik kan niet zeggen hoe blij ik dit product heb geprobeerd!

Het werkt en nu moet ik geen voortdurende strijd tegen gevechten tegenhouden! Ik heb veel meer energie en geld om een ​​productief leven te leven, grotendeels door de hulp van dit product. Ik ben zo blij met dit product, ik heb 13 flessen gekocht en zal het weggeven aan werknemers die met alcoholmisbruik worstelen en met hangovers aan het werk komen. Ik denk dat het de productiviteit zal verhogen! Zeer sterk aanbevolen. Ik moet zeggen dat ik heel sceptisch was toen ik alleen maar een kruid vertelde, dat de pijn van hoofdpijn kon voorkomen. Dit is mijn eerste poging van kudzu en ik kon niet gelukkiger zijn met de resultaten, in een periode van een maand heb ik maar één aanval gehad en dat was mijn schuld om een ​​ander kruid te roken. Topmerken voor webshop voor makkelijk te kopen en snel verzenden.

Planetary Herbals, Full Spectrum Kudzu, 750 mg, 120 Tablets: Kruiden, Kudzu, Dwelmmisbruik, Verslaving

Omg, tenslotte verlang ik het bier niet! Dit spul is geweldig. Het product helpt u bij te dragen aan het vertragen van de consumptie. Ik weet niet zeker welke alkaloïden in kudzu er voor zorgen dat ze kalmerende effecten hebben, maar ze zijn zeker sterk. 3-6 tabletten lijken goed te vergelijken met 0,25 mg xanax, wat niet slecht is voor een plantenextract. Het voelt een beetje meer sedating dan xanax, terwijl het minder hypnotisch is. Als je stress en boos voelt, help je dit om de rand van de kant te maken en je te laten komen met de oorzaak. Blijkbaar is kudzu ook vrij voedzaam. Dit product werkt. Ik kan een verschil zeggen wanneer ik dit supplement aanvaard. Ik ben minder geïnteresseerd in drinken. Erg behulpzaam. Dit is een geweldige preventieve behandeling voor cluster hoofdpijn.

Kudzu werkt goed voor mij, zolang ik bij de aanbevolen doseringshoeveelheden houdt, maar het duurt natuurlijk ook wat van je eigen wilskracht! Over het geheel genomen is mijn alcoholgebruik aanzienlijk afgenomen! De service en levering was ook snel, met de levering slechts 1 week vanaf de datum van de bestelling. En dat is helemaal onderaan het land. Helaas reageerde mijn man op wat het een van de veiligste kruiden was! Dit zou hem hebben geholpen met bloedsuikerspiegels, bloeddruk, maagdarmproblemen en het afbreken van zijn alcoholbehoeften. Na drie dagen zag hij dat zijn nek een beetje teder en stijf was en na een week was het zo erg dat hij nauwelijks zijn nek kon verplaatsen, het was alsof de klieren zwollen waren. Hij heeft seizoensallergieën en penicillineallergie, dus we weten niet of dit zijn reactie kan beïnvloeden. Zodra hij het stopte, ging zijn nek terug naar normaal. Nog even geduurd voordat ik een daling van de cravings heb gezien maar ik geloof dat het helpt. Mijn man en ik begonnen dit te nemen om ons verlangen om te drinken te beperken, de stress van het verplaatsen heeft te veel flessen wijn gezien! Terwijl ik nog steeds zin heb om te drinken, heeft het mijn verlangen om te snacken zeker afgeschrikt en lijkt me mijn eetlust te onderdrukken. In de hoop dat het een beetje langer drijft, zal hetzelfde effect voor alcohol hebben. Ik ben begonnen met het nemen van dit product omdat ik lees over studies die aangeven dat het voordeel is voor het verlagen van cholesterol omdat het hoge isoflavongehalte bevat. Planetary Herbals, Full Spectrum Kudzu, 750 mg, 120 Tablets Het label zegt anti-alcohol-ondersteuning en mensen die de fles zien, gaan ervan uit dat ik worstelen met alcoholisme.

Planetary Herbals, Full Spectrum Kudzu, 750 mg, 120 Tablets: Kruiden, Kudzu, Dwelmmisbruik, Verslaving

Review: Planetary Herbals, Full Spectrum Kudzu, 750 mg, 120 Tablets

Dit product lijkt mijn echtgenote vreselijke cluster hoofdpijn (ch) in de remissie te hebben gebracht. Het is altijd moeilijk om te weten of het toevallig toevallig is, maar zijn aanvallen stopten op de dag dat hij 4 tabletten per dag begon en hij heeft er niet sinds. Ik zou het sterk aanbevelen dat iedereen met ch dit een proberen! Dank je! Het lijkt erop dat kudzu een stimulerend effect heeft dat ik niet op de hoogte had toen ik bestelde. Dit was slecht voor mij, want ik heb angst en paniek problemen die ervoor zorgden dat ik meer drinken dan ik zou moeten beginnen. Ik zou het binnen 30 minuten kunnen werken. Van mijn eerste dosis was het dus definitief iets meteen. Dit kan goed werken voor iemand die niet gevoelig is voor stimulanten. Ook, webmd zegt dat kudzu oestrogene effecten kan hebben, en kan interfereren met hormonale geboortebeheersing zoals pillen. Ik heb ermee gestopt, maar dat betekent niet dat het iemand anders niet kan helpen. Het heeft mijn vader niet tegen alcohol geholpen. Misschien begrijp ik het gewoon niet, ik weet het niet. Significantly als niet al het gehaast voor alcohol voor deze bijna 10 jaar alcohol gewoonte geëlimineerd. Dienst ook als een eetlust suppressant!

Aanbevolen. Heeft drastisch gesneden op willekeurige cravings, hoewel niet genoeg om de stress-respons van de cravings te overwinnen. Gekocht dit voor mijn zoon, die aan zijn verslaving voor alcohol werkt. Vertel me dat het werkt, hij houdt ervan en ik bestelde meer voor hem. Heel blij om iets te vinden die de rand van het verlangen zal afnemen en het herstel helpen als een patiënt. Uw arts kan u vertellen om supplementen in te nemen terwijl u weer gezond bent. Door het verlangen naar cocaïne stijgt de hoeveelheid dopamine in de hersenen, dopamine genaamd, en interferentie hiermee. Ik kwam meer te weten over Kudzu Root via de facebookpagina heal thyself. Een goede algemene reiniging met een algemene bloed- en leverreinigingsformule helpt het lichaam ook de gifstoffen die door de verslavende stof ontstaan ​​uit het systeem te spoelen. Onderzoek in muizenmodellen suggereert dat kudzu gunstig is bij vrouwen voor de bestrijding van sommige postmenopauzale symptomen, zoals hypertensie en diabetes type ii. In feite zijn de meeste effecten van een kater te wijten aan een lage bloedsuikerspiegel en uitdroging. Puerarin is een natuurlijk hepatoprotectief middel – het beschermt tegen alcoholische leververvetting door het versterken van antioxidantafweer, het verminderen van ontstekingen, het remmen van afwijkende immuunresponsen en het herstellen van het vetmetabolisme. De onderzoekers merkten dat de personen die kudzu hadden genomen, meer slokken en slikken nodig hadden om een ​​flesje bier te maken. Na observatie was er een uitwasperiode en werden de behandelingen omgekeerd – degenen die kudzu-planten hadden gebruikt, kregen een placebo en vice versa.

 Passiebloem is een ander groot hulpmiddel tijdens de terugtrekkingsperiode omdat het helpt bij angststoornissen als gevolg van drugs- en alcoholmisbruik. Yoga heeft ook promis getoond in voorstudies die het drugs- en alcoholgebruik verminderen bij mensen met posttraumatische stressstoornis (PTSD). Voor meer informatie over het potentieel van kudzu als een kruidenbehandeling voor alcoholisme, lees kudzu en alcoholisme. Alle kruiden kunnen bijwerkingen en mogelijke interacties met andere medicijnen hebben, dus het is het beste om te praten met een gezondheidsdeskundige die goed geïnformeerd is over kruiden voordat ze worden ingenomen. Onderzoek suggereert dat het kruid het percentage dagen van onthouding kan verhogen en de gezondheid van de lever kan beschermen. Eerdere dierstudies suggereren dat antioxidant in kudzu de afbraak van aceetaldehyde afgeleid van alcohol remt. Een pilootstudie naar het effect van kudziwortel op de drinkgewoonten van patiënten met chronisch alcoholisme.