Goingorganic.nl

Planetary Herbals, Vitex Extract, (Chaste Tree Berry), 2 fl oz (59.14 ml)

Vitex Extract, (Chaste Tree Berry), 2 fl oz (59.14 ml) by Planetary Herbals Kruiden, Kippenbessen

€ 7,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Planetary Herbals, Vitex Extract, (Chaste Tree Berry), 2 fl oz (59.14 ml)
Prijs: € 7,90
Inhoud: 0.14 kg, 3.8 x 3.8 x 11.7 cm
Productcategorie: Kruiden, Kippenbessen, Herbs, Chaste Berry

Planetaire kruiden, vitex-extract, (kuisboombessen), 2 ml (59,14 ml) – ondersteunt vrouwenhormoonregulering. Herbal supplement. Goedgekeurd door michael tierra l. ac, o. m. d. goingorganic.nl Het is een krachtig extract. Ik gebruikte de capsules en ik besloot ook de tinctuur te proberen. Het verschil is dat je het echt kan voelen, ga rechtdoor naar de baarmoeder en kalmeer het. Ik neem elke ochtend 70 druppels (bijna 2 volle eetlepels) op de lege maag. De smaak is niet goed, maar het heeft me geholpen met ttc. Ik vind het een heel goed product, en elke maand gebruik ik het, ik zie een verschil in mijn totale wezen. Ik kan mijn progesteron niet meten, maar ik voel me warmer tijdens de luteale fase, in plaats van steeds koud te zijn. Ik denk dat het ook helpt bij ovulatie. Ik neem dit op wakker en voor bed. Het is veel makkelijker om te drinken gemengd met 100 ml water.

Ik heb ze nu maar een maand nu in beslag genomen en ik zie mijn volwassen acne opruimen. Ik neem het met de wortel van de wortel, leververgiftiger, dim, gele huidreiniging en zink. Mijn dochters voedingsdeskundige adviseerde dit om te helpen met haar pms. Ze haat het nemen van vitaminen en supplementen, maar besliste het te proberen. Ze heeft het nu al meer dan een jaar in gebruik genomen. Ze voelt het verschil wanneer ze het neemt en noemt het haar gelukkige druppels. Ik geloof dat ze zou kunnen gebruiken om het elke dag te nemen maar ze neemt het alleen tijdens haar pms-tijd. Gevonden dit een goede hulp bij het reguleren van perioden, helpt bij krampen, moet regelmatig worden genomen, effecten zullen niet voor ongeveer een maand gevoeld worden, met vier vrouwen in het huis, zullen we niet zonder vitex zijn. We nemen het voor hormonale onevenwichtigheden: pms, peri-menopauzale symptomen, enz. Als ik dit zo vaak als het etiket aanwijst, zou ik er binnen enkele kwesties overheen gaan. Heeft niets gedaan voor mijn pms die ik kon vertellen. Ik kocht het om mijn pms borstzwelling te helpen). Dames, dit helpt bij pms (vooral krampen), geweldig voor vrouwelijke orgelbalancering. Ik hou ervan en zweren erbij.

Planetary Herbals, Vitex Extract, (Chaste Tree Berry), 2 fl oz (59.14 ml): Kruiden, Kippenbessen

Beveel het sterk aan. Nog steeds deze caps, ze hebben geen slechte bijwerkingen, makkelijk op de buik geen problemen wat ooit. Kleine makkelijke caps. Liefde. Ik gebruik het elke maand om te helpen met krampen en hoofdpijn. Mijn dochter gebruikt het ook. Hou van dit goed voor de menopauze, dit product is geweldig. Het heeft mijn menstraalcyclus gereguleerd. Begon dit bij mijn docs advies. Helpt. Lichte en natuurlijke ondersteuning. Kregen voor hormoonbalancering en kon niet vertellen of het geholpen is maar met veel is aangetoond. Sorry. Anders goed. Vitex groeit meestal van drie tot negen voet lang, maar onder teelt kan ontwikkelen tot 20 voet lang.

De Grieken gebruikten de bessen om verschillende vrouwelijke klachten te behandelen. Hij benadrukt dat het van buitenaf (als poltice of fomentation) dienstbaar is bij ontstekingen, giftige beten en wonden. Er zijn nog geen studies over mensen gedaan die dit ondersteunen, alleen traditioneel gebruik. De plant is een bladverliezende struik die afkomstig is uit de mediterrane, europese en centraal-aziatische landen. Vrouwen die minder dan ideale levensstijlgewoonten hebben, zullen waarschijnlijk niet de volledige effecten van vitex ervaren. Verder heeft het supplement componenten die helpen bij het winnen van energie in het lichaam en het verkrijgen van een betere ondersteuning van de algemene gezondheid. Hoewel aangetoond is dat er geen interferentie is met orale anticonceptiva (anticonceptie), vanwege beperkt onderzoek, mag vitex niet worden gebruikt in combinatie met voorgeschreven medicijnen die hormonen bevatten in het geval dit hun activiteit zou kunnen verstoren.

Planetary Herbals, Vitex Extract, (Chaste Tree Berry), 2 fl oz (59.14 ml): Kruiden, Kippenbessen

In Polen wordt een plant gekweekt, vaak in thuistuinen voor decoratieve doeleinden, maar vanwege de zeer lage temperatuur bereikt het niet zulke proporties als in natuurlijke omstandigheden. Agnus-castus komt van de Griekse agnos castus, kuis, omdat de plant sinds die tijd in verband is gebracht met kuisheid. Planetary Herbals, Vitex Extract, (Chaste Tree Berry), 2 fl oz (59.14 ml) Ik wil hier een snelle studie laten zien. Het gebruik van kuisebes tijdens de zwangerschap is gecontra-indiceerd en het gebruik tijdens de borstvoeding is controversieel. Gemengd met een klodder appelmoes eet hij het merk starwest botanicals. Nu, als de kuisboom dopamine in evenwicht brengt, remt het een ander hormoon in de hersenen van het gaan van hoog genoemd prolactine. Dit geeft aan dat de peper van de monnik niet kan worden geïntegreerd in een gebruikelijk vruchtwisselingssysteem. In warmere klimaten wordt het gekweekt als sierplant om vlinders en andere bestuivers naar de tuin te trekken. Chasteberry wordt verondersteld te werken door de afgifte van het hormoon prolactine uit de hypofyse te onderdrukken. Reguleert stemmingshormonale onbalans geassocieerd met pms kan prikkelbaarheid, woede, depressie, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Het gebruik van chasteberry voor deze aandoening blijft controversieel. Eerste geproduceerd een gestandaardiseerd chasteberryxtract. Vinifera) en in de verte aan ijzerhard en citroenverbena. Deze informatie mag niet worden geïnterpreteerd als specifiek medisch advies.

Review: Planetary Herbals, Vitex Extract, (Chaste Tree Berry), 2 fl oz (59.14 ml)

 Een veelzijdige vrouwenkruid, kuise boom combineert goed met andere vrouwenkruiden zoals zwarte cohosh. De bessen kunnen worden gedroogd en gebruikt als vervanging voor peper. Geen van deze aspecten heeft echter enige basis. Algemeen voorgesteld gebruik van vitex is dagelijks 900-1000 mg. Het is enigszins onthullend dat vitex agnus castus tot op zekere hoogte niet in de officiële geneeskundeboeken is opgenomen, wat aangeeft dat het het meest werd gebruikt in de volksgeneeskunde. De pony zou soms in zijn stal liggen en was 's ochtends moeilijk op te staan ​​en zou zijn stijve benen achter zich aanslepen, nauwelijks en langzaam de schuur uit. Dong Quai, de Chinese koningin van kruiden, draagt ​​ook de vrouwelijke ginsengmoniker. Gaia-kruiden maken gebruik van gecertificeerde organische kuisboombes om een ​​volledig spectrum kruidenextract te bieden voor de gezondheid van vrouwen. Hoewel vitex veilig moet zijn in het eerste trimester, moet u stoppen met het gebruik nadat u uw zwangerschap heeft bevestigd. Chadha, chief ed, the wealth of india (Raw materials), 11 vols.

 Vitex bevat geen specifieke hormonale bouwstenen. Deze plant is een lid van de apiaceae-familie en ziet eruit als een neef van de wortel. In studies deelnemers aangevuld met vitex voor zo lang als 3-5 maanden vóór het meten van resultaten. Een in 1997 uitgevoerd Duits onderzoek toonde aan dat dagelijks gebruik in capsulevorm een ​​effectieve behandeling was voor symptomen van pms. Het supplement zal in staat zijn om het evenwicht in de vrouwelijke hormonen in het lichaam op te voeren om een ​​jeugdig uiterlijk zichtbaar te maken. Praktisch gezien prijst hij het ook aan als remedie tegen winderigheid van de maag of winderigheid. Deze vroege oogst heeft geen effect op de kwaliteit.

Chasteberry kan prolactinesecretie remmen en is daarom gesuggereerd als een potentiële therapie bij hyperprolactinemie, een aandoening die wordt gekenmerkt door verhoogde serum prolactinespiegels.