Goingorganic.nl

PlantFusion, Phood, 100% Whole Food Meal Shake, Chocolate Caramel, 31.8 oz (900 g)

Phood, 100% Whole Food Meal Shake, Chocolate Caramel, 31.8 oz (900 g) by PlantFusion Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

€ 42,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: PlantFusion, Phood, 100% Whole Food Meal Shake, Chocolate Caramel, 31.8 oz (900 g)
Prijs: € 42,00
Inhoud: 1.07 kg, 24.4 x 14 x 14 cm
Productcategorie: Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden, Supplements, Meal Replacement Shakes

Plantfusion, phood, 100% Volle Maaltijdschake, Chocoladecaramel, 31. 8 oz (900 g) – Niet-Gmo Belofte. Plantaardig eiwit 18 g. Volle vitaminen 21. Organische superfoodjes 17 g. Omega 3-6-9 4. 4 g. Probiotica, greens & vezels. Glutenvrij. Geen zuivel. Geen soja. Geen dier Hypoallergeen. Voedingssupplement. Optimale voeding in een gemakkelijke, heerlijke shake. Maak een snelle shake. Voeg toe aan smoothies. Meng in je voedsel. Gemaakt met vitashine. Eight key essentials = een volledige maaltijd.

Plantfusie-eiwitmengsel. Hoog in vezel. Cruciferous greens. Spijsverteringskanalen. Energieverbeterende superfoods. Gezonde omega feiten. Probiotica. Organische gehele voedsel vitaminen. Begrijpen van de aanvullende feiten. Organische superfood energie matrix. Modcarb – gepatenteerde mix van complexe koolhydraten uit organische oude korrels. Natuur's perfecte duurzame energiebron.

En de superfruit-baobab, een ongelooflijk energievoedsel dat is geoogst uit Afrika's productieve boom van het leven. Gehele voeding vitamine / minerale w / greens complex. 100% van onze vitaminen en mineralen zijn afkomstig van organische planten. Geen chemisch geïsoleerde vitaminen toegevoegd. Bevat een unieke mix van organische kruisgroenten om antioxidantvoeding, hartgezond en glucosebalans te ondersteunen. Plantfusie multi-bron eiwit mengsel. Vijf uniek evenwichtige eiwitbronnen met verbeterde niveaus van belangrijke vertakte keten aminozuren en glutamine. Land & zee efa mix. Meer dan alleen omega-3's. Ons complexe mengsel van vlas, algine en zonnebloem is ook rijk aan natuurlijk voorkomende phytonutriënten zoals luteïne, zeaxanthine en tocotrienolen. Probiotische, spijsverterende enzymmengsel lactospore. Wordt in wetenschappelijke studies getoond om stabiliteit en kracht langer te houden dan andere probiotica. Plus, natuurlijke enzymen om te helpen bij de spijsvertering. goingorganic.nl Ok. Ik hou van deze spullen. Sinds dat ik een paar maanden geleden phood ontdekte is het mijn favoriete voedingssupplement geworden.

PlantFusion, Phood, 100% Whole Food Meal Shake, Chocolate Caramel, 31.8 oz (900 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

Het is een geweldig plantaardig voedsel met vrijwel alles wat ik zoek om mijn voeding te aanvullen. De smaak is uitstekend in zowel de chocoladecaramel en de vanille. Ik leg het in mijn shakes en smoothies, op mijn graan en in mijn muesli. Gemengd met water alleen maakt het een aangename en smakelijke na-workout maaltijd, maar ik meng het vaak met sappen of amandelmelk. Meer dan alleen een eiwitpoeder, heeft phood een goede balans van complexe koolhydraten, kwaliteit plantaardige eiwitten, evenwichtige omega 3, 6 en 9, probiotica en spijsverteringsenzymen. In de afgelopen paar jaar heb ik verschillende plantaardige eiwitpoeders gevonden die ik leuk vind en veel heb gebruikt, maar ik denk dat phood vrijwel die voor mij vervangt. Het heeft wat mijn lichaam nodig heeft en wil. Ik heb ze allemaal geprobeerd, en dit is de beste. Ik moet vaak op reis gaan, en ik kan deze dingen invullen. En ik voel me snel energiek en klaar om te gaan. Smaak heeft niets te maken met chocoladecaramel, het smaakt groen. Niet afstotend kindoff groen, maar het is niet iets dat je zult kijken uit naar drinken. Het mengt relatief gemakkelijk, maar de textuur is een beetje zacht. Ondanks de 200 calorieën per portie, houdt het me niet vol, zelfs als de shake wordt opgewaardeerd met bananen, vlas en chia zaden en een beetje kokosolie. Later bewerken – je wordt na een paar dagen gewend aan de smaak, dus het is goed.

PlantFusion, Phood, 100% Whole Food Meal Shake, Chocolate Caramel, 31.8 oz (900 g): Supplementen, Maaltijdvervanging Schudden

 Ik waardeer eigenlijk dat het minder lief is dan andere soorten maaltijdvervangende shakes. Ik vond dit product door al de componenten te tikken die ik niet konden eten voor dat moment (goed, bijna alles: en naar mijn smaak was het geweldig! Voor een persoon die altijd hongerig was en geen gluten, suiker, zeevruchten, noten kon eten , enzovoort – het was een echte vondst! Eet nog steeds dit product en ben zeer dankbaar om het te hebben. Ik gebruik dit als een ander soort eiwit, het lichaam wordt gewend aan één soort eiwit, dus ik gebruik verschillende soorten. PlantFusion, Phood, 100% Whole Food Meal Shake, Chocolate Caramel, 31.8 oz (900 g) smaak. Ik zou een beetje meer water gebruiken dan voorgesteld, maar dat mijn mening, de vanille smaak is absoluut verschrikkelijk, dit is een beetje beter. Ik zal proberen om iets te vinden die geschikt is om het te vermengen, om het minstens semi-plezierig te maken, wat gemakkelijker moet zijn met deze dan de vanille.

Review: PlantFusion, Phood, 100% Whole Food Meal Shake, Chocolate Caramel, 31.8 oz (900 g)

Ik wou dat ze dit zonder het erwteproteïne zouden herformuleren, wat de smaak opknapt. Het is niet zoals chocolade of kameel, is niets waard. Wat een verspilling. Ik heb met tegenzin het een ster moeten geven, omdat het systeem me niet toelaat het niets te geven. Tenzij voorzichtigheid wordt betracht, kan een overaanbod aan bepaalde voedingsstoffen ontstaan, wat tot toxiciteit kan leiden. Geen van de producten van orgain is halal gecertificeerd. Om ervoor te zorgen dat wat u koopt de noodzakelijke vitamines en mineralen bevat, zoekt u naar producten met het label geformuleerde maaltijdvervanging. We kozen alleen voor de hoogste kwaliteit ingrediënten. 5 gram vet, 20 gram eiwit, 8 gram koolhydraten en 3 gram vezels. Deze zelfgemaakte shake bevat ongeveer 400 calorieën, 30 gram eiwit en 30 gram koolhydraten. Proteïne-shakes bevatten over het algemeen geen toegevoegde vitaminen en mineralen anders dan die worden geleverd door de eiwitbron (E.

De informatie op deze site is alleen voor informatiedoeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor advies van uw arts of andere zorgverlener of alle informatie op of in een productetiket of verpakking In een onderzoek waarbij dieters hun eiwitinname verdubbelden, ervoeren ze een verminderde eetlust en verbruikten ze minder calorieën, wat uiteindelijk leidde tot aanzienlijk gewichtsverlies. U moet niet stoppen met het nemen van medicatie zonder eerst uw arts te raadplegen. Dit omvat het verstrekken van het aminozuurgehalte, waarbij het aangeeft dat het volledig natuurlijk is, en het controleren van de voedingsfeiten om ervoor te zorgen dat de calorieën en suiker laag zijn, terwijl de eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen hoog zijn. Dikkere plastic zakken gratis leveren is erger dan zinloos. Ik heb ontdekt dat de idealshake uitstekend werk levert, want aan het eind van de dag ben ik op 1500 calorieën en heb ik geen honger en trek ik meer voedsel naar wat ik vroeger was. Vloeibare maaltijdvervangers in een blik of een fles zijn gemakkelijk te transporteren; er is geen voorbereiding of opruiming vereist en sommige producten hebben geen koeling nodig. Het voldoet aan al onze criteria voor een heerlijke en effectieve maaltijdvervangende shake. Ten eerste, zie je nog steeds resultaten met idealshake – als dat zo is, dan kun je absoluut idealshake blijven gebruiken. Er waren ook verminderingen van insuline en hemoglobine a1c.

Als u echter specifieke vragen heeft, vraag dan advies aan uw zorgteam. Ideallean vereist dat je veel van je eigen maaltijden maakt, omdat het eiwit een supplement is voor de andere maaltijden die je eet.