Goingorganic.nl

Plum Organics, Super Puffs, Organic Veggie, Fruit & Grain Puffs, Mango & Sweet Potato, 1.5 oz (42 g)

Super Puffs, Organic Veggie, Fruit & Grain Puffs, Mango & Sweet Potato, 1.5 oz (42 g) by Plum Organics Gezondheid Van Kinderen, Babyvoeding, Babyhapjes En Vingervoer, Puffers

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Plum Organics, Super Puffs, Organic Veggie, Fruit & Grain Puffs, Mango & Sweet Potato, 1.5 oz (42 g)
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.11 kg, 20.6 x 7.9 x 7.4 cm
Productcategorie: Gezondheid Van Kinderen, Babyvoeding, Babyhapjes En Vingervoer, Puffers, Childrens Health, Baby Feeding, Baby Snacks, Finger Foods, Puffs

Pruimen Organics, Super Puffs, Organische Groenten, Fruit & Graan Puffers, Mango & Zoete Aardappel, 1. 5 oz (42 g) – Met Echte Groenten En Fruit. 14 Vitamines & mineralen. Gebakken Met Volkoren. Usda organisch. Certified organic by oregon tilth. BPA-vrij. Eet je kleuren. Organische Groenten.

Volkoren. Echt fruit. De goede dingen die je gelukkige, smakelijke barstjes van kleur maken die baby gelukkig maken. Perfectioneer voor kleine vingers, super puffen stimuleren zelfvoeding en oplossen makkelijk in grinzen en giechels. Verrukk de kleine smaakpapillen en leer je kleine sterren om hun kleuren te eten. Feed geweldig. Inspireer kleine snackers om hun kleuren te eten met smaakvolle combinaties en een regenboog van voedingsgoede. Voeding – 14 essentiële vitaminen en mineralen: 10% dv vit.

A & ijzer, 23 mg choline. Baby stage – perfecte snack voor baby – smelt gemakkelijk en stimuleert zelfvoeding. Palate – Geniet van kleine smaakpapillen met een levendige mix van zoete aardappel & mango. Belofte – gecertificeerd organisch, geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Is je baby klaar voor super puffers? Je baby kan klaar zijn voor super puffers als hij of zij met de buik van de vloer kruipt. Eet dikker, chunkier eten purees. Pak klein voedsel tussen duim en eerstevinger op. Gebruikt kaak om te mash eten. goingorganic.nl Mooie, milde, zoete combinatie van mango en zoete aardappel zonder dat het te kunstmatig is. Mijn baby is 9 maanden oud en kan de kleine stukjes niet op zijn eigen nog maar opnemen, maar geniet er heel erg van, ik pop het in zijn mond. Handige container maar het is niet luchtdicht. Ik moet de hele fles in de koelkast opslaan, anders wordt het makkelijk verouderd. Zal zeker de andere smaken proberen!

Plum Organics, Super Puffs, Organic Veggie, Fruit & Grain Puffs, Mango & Sweet Potato, 1.5 oz (42 g): Gezondheid Van Kinderen, Babyvoeding, Babyhapjes En Vingervoer, Puffers

Mijn kinderen (1 jaar oude thwins) houden van hen, en het is waar dat de smaak erg goed is! Ze smelten in de mond en zijn makkelijk te nemen met kleine handen. Ik zal ook andere smaken proberen, maar ik raad deze zeker aan. Mijn baby houdt ervan! Geweldige smaak voor kinderen en volwassenen ook! De mango-smaak is sterk en smaakt goed! Zeker een goed product om te proberen voor je kind die vingervoer begint! Ik heb pruimorganische puffen gekocht in verschillende smaken, en de kinderen houden van ze allemaal. Mijn kinderen houden gewoon van deze. Gebruikt om ze te eten als alleen behandeld, bracht voor een vriend, ze zei dat haar baby het leuk vindt! Goede smaak. Mijn baby houdt van dit en ze smelten in haar mond. Mango-smaak houdt zo veel van!

 Veel plezier, dit zijn geweldig om je baby te helpen om de vingergreep te ontwikkelen. Ze oplossen snel, dus ik hoef me geen zorgen te maken over hun verstopping. Mijn baby houdt van alle snacks, maar hij kan dit accepteren. Zelfs ik vind deze smaak leuk, en ik vertrouw dat het gezondheid is. Mijn 30 maanden meisje houdt nog steeds van hen. Smaak niet slecht. Zo leuk, kinderen, zoals dit heel erg. Goed en waardevol. Ze hebben ook organische maizena's die groter zijn als je baby moeite heeft met het opnemen van de gierstrookjes. Houd er rekening mee dat uw baby alleen hapjes moet krijgen die zacht, gemakkelijk gepureerd en geschikt voor de leeftijd zijn. Als wat het zegt waar is, dan was je baby niet allergisch voor de granen, maar in feite niet in staat om ze te verteren, vandaar het braken. Je kunt ook rijstpasta of eiwitrijke quinoa-pasta krijgen om het op te zetten.

Plum Organics, Super Puffs, Organic Veggie, Fruit & Grain Puffs, Mango & Sweet Potato, 1.5 oz (42 g): Gezondheid Van Kinderen, Babyvoeding, Babyhapjes En Vingervoer, Puffers

Ik had grootse plannen om mijn eigen babyvoeding te pureren, maar wist niet of ik moest beginnen met fruit of groenten. Ja, zelfvoeding kan rommelig zijn voor kleinere baby's, maar het moet aangemoedigd worden omdat het helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, oog-handcoördinatie en vooral een stap naar onafhankelijkheid is. De enige babysnacks met toegevoegd vitamine B en calcium, evenals vitamine D, een voedingsstof die baby's die borstvoeding krijgen, vaak tekortschieten. Plum Organics, Super Puffs, Organic Veggie, Fruit & Grain Puffs, Mango & Sweet Potato, 1.5 oz (42 g) Een klein onderzoek met de naam kauwen hierop: niet alle producten die als eerste vingervoeding zijn aangemerkt, zijn gelijk, maar veel voedingsmiddelen die voor baby's zijn gemaakt, stikken in feite gevaren! Zorg ervoor dat uw baby rechtop in haar stoel zit, bied haar hanteerbare porties aan en leer het verschil tussen kokhalzen en stikken: een verstikkend kind zal doodsbang kijken, zal geen geluiden maken en zal niet kunnen ademen , terwijl een baby die een propreflex heeft gehad, hoest en geluiden maakt. Het pad van de natuur heeft een grote lijn biologische koude ontbijtgranen, met verschillende tarwevrije soorten zoals haverbeten, zonsopgang van mesa en gierstrijstflakes. Maar houd in gedachten dat baby's hun gezicht vaak kreuken als ze iets nieuws proberen, wat kan lijken alsof ze iets niet leuk vinden, zegt Dietz.

Review: Plum Organics, Super Puffs, Organic Veggie, Fruit & Grain Puffs, Mango & Sweet Potato, 1.5 oz (42 g)

Maar toen ik erover nadacht en wat baby's in de oudheid aten, dacht ik dat ze hun kinderen waarschijnlijk hadden gevoed wat er in hun tuin groeide. Het is ook belangrijk om je babyorganics van begin af aan te serveren – waarom geef je je babyvingervoedsel vol met pesticiden – als je een nieuw klein muncher hebt, vraag je je misschien af ​​wat voor soort voedsel gezond, lekker en veilig voor hem is. Dit lijkt op het eerste gezicht logisch, omdat baby's van nature meer ijzer nodig hebben dan ze op ongeveer zes maanden tijd uit de moedermelk krijgen. Andere supplementen: zoals vermeld in mijn eerdere berichten, moet je dit aanvullen met b12, een veganistische dha, en misschien wil je vitamine D-suppletie overwegen. Vandaag heb ik wat groene trekjes bereid met boerenkool en appel, een heerlijke mix. Er zijn verschillende heerlijke notenpasta's verkrijgbaar, waaronder amandel, cashewnoten, hazelnoot en macadamia. Naast een zware dosis suiker bevatten deze trekjes ook natuurlijke smaakstoffen, een term waarover weinig regulatie ontbreekt. Ik ben geen grote fan van het voeden van puree voor een lange tijd (het voeden van een baby met een lepel is geen snel proces) dus ik heb de neiging om gewoon een snelle hash te maken met kleine genoeg stukjes om veilig te zijn voor de baby, maar dik genoeg om op te halen en op eigen gelegenheid eten. Ze is best goed met trekjes, maar het zijn de gladde dingen zoals avocado en zoete aardappel enz.

Voor het eerst neemt de baby iets anders dan moedermelk op, wat zo'n perfect voedsel is voor je kleintje. Elke hapklare, gemakkelijk te eten stukjes voedsel die je baby zelf kan oppikken en eten, kwalificeren zich als hapjes. Maar zoals een Canadese vader recentelijk heeft geleerd, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de waarschuwingen op etiketten voor babyvoeding als een belangrijke manier om de baby te beschermen tegen verstikking. De mythe van de groene trek: Ja, de bladerdeeg waar je baby van geniet is een mooie smaragdgroene kleur, waardoor je denkt dat hij vol zit met broccoli en boerenkool. En inderdaad, deze trekjes bevatten poedervormige groenten, die helaas alle vezels van echte groenten missen en die het lichaam niet op dezelfde manier absorbeert als echte groenten. Dit werd nooit voorgesteld bij mijn eerste kind en hoewel ik dankbaar ben dat hij geen allergieën heeft en nu een geweldige eter is, zou ik willen weten wat ik nu weet om hem meer voedzame eerste voedingsmiddelen te geven. En toch is dit om een ​​of andere reden standaard voedingsadvies voor baby's in de VS.

Nogmaals, dit lijkt contra-intuïtief als een eerste voedsel, maar vlees is een complete bron van eiwitten en aminozuren en de lever is de multivitamine van de natuur.