Goingorganic.nl: Natuurlijke Sport Supplementen, Eiwit Bars

BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar Original, Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each

BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar Original, Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each Sport, Eiwit Bars

BNRG Power Crunch Protein Energy Bar Original Triple Chocolate 12 Bars

€ 17,00

Ga naar webwinkel >>

Product: BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar Original, Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each
Inhoud: 0.57 kg, 16.8 x 15.2 x 7.4 cm
Categorieën: Sports, Protein Bars, Sport, Eiwit Bars Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Performance Series, Phase8, Multi-Phase 8-Hour Protein, Cookies and Cream, 2.00 lbs (907 g) by Muscletech

Organische tapioca (siroop en oplosbare vezels), biologische pinda's, organische erwtenproteïne, organische plantaardige glycerine, organische chocoladecoating (organische cacaobonen, organische erythritol, organische tapiocavezel, biologische cacaoboter, natuurlijke zoethoutsmaakstof, organisch stevia-extract (blad), biologische zonnebloemlecithine, biologische vanille-extract), biologische erwtenchips (organische erwtenproteïne, organische tapiocazetmeel), organische yaconstroop (wortel), organische gekiemde bruine rijsteiwit, biologische pindameel, organische acacia vezel, biologische smaak, zeezout. Een mooie bonus komt in de vorm van een hele lading vitaminen en mineralen die myproteïne in de mix heeft gegooid. Wanneer u 's middags extra energie nodig heeft, komen deze voedingssupplementen van pas. Elke vega one-maaltijdreep heeft 12 gram eiwit van gekiemde volkoren bruine rijst en erwteneiwit, evenals 4 gram vezels om je verzadigd te houden tot het avondeten. Organische tapiocasiroop (een minimaal geraffineerde, graanvrije zoetstof gemaakt van de cassave-wortel). Voor ongeveer $ 50 voor een doos van 12 zijn dit enkele van de duurste eiwitbars op deze lijst, maar ze zijn zo voedzaam dat ze de uitgave waard zijn. Sport-eiwitrepen hebben voordelen ten opzichte van op vocht gebaseerde supplementen bij patiënten met vochtbeperkingen.

Dit is de sterkste pre-workout die ik ooit heb gedaan! Het verzorgen van je lichaam na de training is een essentieel onderdeel van je trainingsprogramma. Als u vóór het trainen een eiwitreep eet, is dit het laatste wat u wilt. Vega sport-eiwitreep is gecertificeerd door veganistische actie zonder dierlijke ingrediënten, zoals zuivel, eieren of honing. Op het eiwitfront krijg je 21 gram en elke staaf bevat 212 calorieën. De fabrikant zegt dat vega sport proteïne bar je spieren zal helpen na de training, per zijn officiële website. Als je iets essentiëler dan een banaan nodig hebt om je te overmeesteren tot na je werk, neem dan ongeveer een uur voordat je de deur uitgaat een vega één maaltijdreep in. Hoewel hun wereldwijde waarde in de detailhandel tussen 2010 en 2015 met een benijdenswaardige 7 procent per jaar groeide, waren sport-eiwitrepen in hoge mate afhankelijk van een klein aantal markten, waarbij Australië en het Verenigd Koninkrijk bijna de helft van de totale omzetgroei bijdroegen. Quest-eiwitreep, chocoladepindakaas, 20 g eiwit, 4 g netto-koolhydraten, 170 calorieën, weinig koolhydraten, glutenvrij, soja-vrij, 2. Heeft de nieuwe formulering van vega sport-eiwitbar de verheven verwachtingen overtroffen? Na een grondige analyse is dit niet gebeurd . Er is 26 g eiwit voor 231 calorieën, een niet onredelijk suikergetal van 3. Voer energie-gels in, een van de meest populaire en legitieme producten op de markt voor recreatieve duursporters. De meeste opties voor fastfood kunnen zeer beperkt zijn als het gaat om glutenvrije en coeliakie vriendelijke opties, wat erg frustrerend kan zijn.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Vega, Sport, Recovery, Tropical Flavor, 1.2 lbs (540 g)

Sport, Eiwit Bars – BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar Original, Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each

Warrior-voedsel, rauw, compleet eiwitsupplement van gezondheid – of u nu een serieuze atleet bent die extra proteïne nodig heeft voor spiergroei en herstel of gewoon wat extra proteïne in uw dieet wilt, krijgervoeding is een organische, gezonde manier om neem deze belangrijke voedingsstof in. Al deze voordelen helpen verklaren waarom eiwitrepen een dieetbestanddeel zijn geworden in de Verenigde Staten. Vegan vitamine B-12 spray van nutrasumma – als u op zoek bent naar een snel absorberende vorm van b-12 die effectiever is dan standaard cyanocobalaminetabletten, is deze sub-linguale spray precies wat u nodig heeft. Bekijk vandaag nog onze beste sportvoedingsdranken online. Hoewel de organoleptische beperkingen van het produceren van eiwitrijke repen een beperkende factor zijn, kunnen en moeten sportvoedingmerken in de barcategorie meer doen om de relatieve aantrekkelijkheid van hun producten te vergroten. Om uit te breiden voorbij bodybuilders en topsporters, moeten sport-eiwitfabrikanten producten aanbieden die net zo lekker zijn als functioneel. De Vega sport-eiwitreep is aan het werk. BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar Original, Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each We zeggen dat het bcaa-gehalte van vega sport-eiwitbar solide is voor een eiwitreep. Quest voedings eiwitreep, bosbessenmuffin, 21g proteïne, 5g netto koolhydraten, 190 cals, koolhydraatarm, glutenvrij, soja-vrij, 2. De gemengde bessensmaak heeft een aangename tang maar cacao-brownie snijdt het door te proeven als het echte ding. De smaak van pinda en karamel doet een goede benadering van een snickers, maar de nieuwe pure chocolademunt is de echte opvallende. Meer specifiek zijn dit vega sportprestatie-eiwit en vega sport herstel versneller.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Xendurance, Fuel-5, Berry-Blend, 1.6 lbs (720 g)

BNRG, Power Crunch Protein Energy Bar Original, Triple Chocolate, 12 Bars, 1.4 oz (40 g) Each Beoordeling

De nieuwe formule van deze eiwitbar is een van de slechtste in de branche. Het stuurt energie in de vorm van glycogeen naar je spieren om ze te laten werken. Alle andere merken die ik heb geprobeerd, geven me maagkrampen. Om bestellingen te versnellen, kunnen we kleinere flessen vervangen als de bestelde hoeveelheid niet beschikbaar is. Fruit en yoghurt, noten en rozijnen, bagel sandwich en pasta met vleessaus zijn slechts een paar populaire voedingsmiddelen die een aangename combinatie van zowel eiwitten als koolhydraten bieden om te tanken, opnieuw te bouwen en spieren te herstellen. Muscletech nitro-tech crunch en bsn protein crisp bar bevatten daarentegen slechts 230 calorieën en 240 calorieën per portie. Ze vormen ook een geweldige maaltijdvervangingsbar als je onderweg bent, want ze bevatten ongeveer 250 calorieën en 30 gram koolhydraten om je brandstof te geven. Bcaas helpt de eiwitsynthese van het spierweefsel te verbeteren, spierweefsel te herstellen, het uithoudingsvermogen te vergroten, een positieve stikstofbalans te handhaven en de bloedsuikerspiegel te reguleren, onder andere. Samen met energierepen en -gels zijn herstelschokken een steeds populairder wordende nabehandelingstoeslag; ze bevatten proteïnepoeders die, gemengd met water of melk, helpen bij het herstel en het opnieuw opbouwen van de spieren na een zware training.

De fijne details: een perfect respectabele 20g proteïne wordt aangevuld met een flinke 7. Een recent in de circulatie gepubliceerd onderzoek, het tijdschrift van de Amerikaanse hartvereniging, vond dat het vervangen van de calorieën in geraffineerde koolhydraten door een dagelijks 40-gram (G) supplement van melk- of soja-eiwit een bescheiden verlaging van de bloeddruk.