Goingorganic.nl

PowerBar PowerGel Hydro Cola – Sportdrank, Sportvoeding, Sport

PowerBar PowerGel Hydro Cola

€ 2.00

Kopen >>

Productnaam: PowerBar PowerGel Hydro Cola
Prijs: € 2.00
Inhoud: 70ML
Productcategorie: Sportdrank, Sportvoeding, Sport, PowerBar, powerbar, powergel, hydro, cola

PowerBar PowerGel Hydro Cola, Sportdrank, Sportvoeding, Sport, PowerBar PowerGel Hydro Cola zorgt voor een extra energie boost tijdens intensieve sportactiviteiten. De wetenschappelijk ontwikkelde C2MAX koolhydratenmix met de speciale verhouding tussen glucose en fructose geven op een eenvoudige en snelle wijze energie, Onnodig te zeggen Het freaked me en ik maakte haar stoppen met het gebruik. Dit was rond de tijd dat ik begon te onderzoeken alle natuurlijke producten en bestelde zoveel product, ik kan niet eens meer herinneren wat er werkelijk geholpen. Ik weet echter, als ik moest verhogen haar helemaal opnieuw, zou ik haar beginnen met alle natuurlijke huidverzorging voor tieners en alle natuurlijke make-up vanaf het moment raakte ze geïnteresseerd, niet alleen om te helpen verminderen huidirritaties vroeg op, maar op te heffen chemicaliën invoeren van haar lichaam die mogelijk kanker kunnen veroorzaken in latere jaren. Helaas natuurlijke huidverzorging voor tienermeisjes nauwelijks bestond toen, of helemaal niet, tot nu toe. Chemicals in huidverzorgingsproducten zijn soms de wortel van alle huidirritaties. Kim, de oprichter van het goede voor u meisjes, weet deze eerste de hand. Als een veteraan van de natuurlijke producten industrie kim was zich zeer bewust van de controverse van chemische huid based care. Haar beide dochters had ernstige astma en gevoelige huid problemen als baby, zodat ze nooit enige opties om iets anders dan de schoonste gebruik had producten.

Als haar meisjes werd tieners, besefte ze dat er geen veilige producten die leeftijd geschikt is voor hen waren powergel. Meisjes zijn tegenwoordig gebombardeerd met beauty producten die worden geladen met chemicaliën en synthetische ingrediënten. vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, minerale olie en synthetische geur, goed voor je meisjes biedt uw dochters natuurlijke huidverzorging die verwent en beschermt de huid van de manier waarop moeder natuur het bedoeld heeft. Samen met het verhogen van gezond, gelukkig, zelfverzekerd dochters, helpen uw dochters vormen gezonde gewoonten en een grote relatie met hun lichaam. Het helpen haar te vinden, veilige en natuurlijke alternatieven is niet altijd gemakkelijk en goed voor je meisjes is een geweldige plek om te beginnen cola. Vandaag wil ik schrijven over een Italiaanse studie die geprobeerd uit te vinden of het toevoegen van de prebiotische inuline om pasta geen effect zou hebben op de intestinale permeabiliteit PowerBar PowerGel Hydro Cola – Sportdrank, Sportvoeding, Sport. hebben Met andere woorden, de vergroting van de darmflora te verminderen een lekkende darm? (1). Nu, voordat ik draai mijn vork rond deze smakelijke hap van wetenschappelijk onderzoek, ik kan gewoon hoor mijn paleo dieet lezers grinniken bij de absurditeit van dit alles. Do not deze onderzoekers weten dat volledig onthouden van gluten intestinale permeabiliteit veroorzaakt door het eten van pasta zou verminderen in de eerste plaats? Nergens in dit document is het werk van Alessio Fasano verwezen. Ik vond dit een beetje vreemd als hij komt oorspronkelijk uit Italië en de belangrijkste onderzoeker op effect zonuline op intestinale krappe kruispunten powerbar.

Alle blog posts en het wetenschappelijk onderzoek in de wereld zal hebben maar een kleine impact op tarweconsumptie. De realiteit is dat de meerderheid van de wereldbevolking zal nooit opgeven eten van gluten granen. Om thomas moffet parafraseren, wij mensen zijn heel bedreven in het graven ons eigen graf met onze tanden. ik serieus twijfel dat gaat veranderen in mijn leven. Het is niet verwonderlijk dat deze studie werd uitgevoerd in italie. Kan iemand zich voorstellen de gemiddelde Italiaanse zonder hun lasagne of spaghetti alla puttanesca? Maar Italië is niet het enige land in de liefde met tarwe. Het Chinese en hun gestoomde broodjes, de Australiërs en hun vegemite slathered toast, de Fransen en hun baguettes, de Belgen en hun wafels, de Oostenrijkers en hun gebak, de Duitsers en hun bier, en de Amerikanen en hun. Tarwe is de wereldkampioen van eetbare grassen powergel. Laten we duiken in deze dampende, al dente, en aromatische stapel van onderzoek en zien of het verhogen van gunstige darmflora door prebiotische suppletie darmpermeabiliteit kan verminderen in die het eten van tarwe.

Twintig gezonde mannen met een gemiddelde leeftijd van 18. Geen gehad gastro-intestinale klachten of waren op enige medicatie. Deze strapping jonge bokken vrij waren van een van de volgende gewoonten of medische voorwaarden: Het hebben van een bmi buiten het bereik van 20 tot 25, drinken van meer dan 30 g alcohol per dag, roken, hypertensie, diabetes, systemische of hormonale ziekte, huidziekte, familiale of met hoge triglycerideniveaus. Onze jonge Italiaanse mannen waren ook gescreend tegen het gebruik van een van de volgende in de zes maanden voorafgaand aan het onderzoek: vitamines en mineralen, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, antibiotica, antacida, protonpompremmers, maagzweer medicatie, en andere maag medicijnen. Gedurende de eerste twee weken (De run periode), alle vakken verbruikt een identiek dieet met dezelfde hoeveelheid oplosbare en onoplosbare vezels, maar zonder toegevoegde inuline Sport. Na deze periode voorbij was, de helft van de deelnemers werden gevoed regelmatige tarwepasta en de andere helft toegevoerd tarwepasta verrijkt met inuline. De standaard pasta (spaghetti en rigatoni) is gemaakt van 100% harde tarwe.

PowerBar PowerGel Hydro Cola – Sportdrank, Sportvoeding, Sport Beoordeling

De prebiotische verrijkte pasta bevatte 11% inuline afkomstig uit cichorei. Interessant genoeg, dit inuline werd verzorgd door Orafti van België, de leverancier van onze prebiotische inuline. Beide pasta’s waren hetzelfde in smaak en uiterlijk. Naast het verschil in pasta werden alle deelnemers gevoerd volgende identieke macronutriënten ratio: 20% Enkelvoudige koolhydraten, voornamelijk uit fruit, 30% complexe koolhydraten, voornamelijk brood, aardappelen en pasta, en 35% vet, voornamelijk in de vorm van boter, kaas en vlees. De maaltijden werden drie keer verbruikt per dag en gekookt door het personeel keuken waar deze studie werd uitgevoerd Sportdrank. Alle proefpersonen werden geïnstrueerd extra op te schrijven voedsel ze aten Naast deze drie maaltijden. Na de eerste vijf weken van de prebiotica interventie, gingen beide groepen terug naar eten controle dieet gedurende 8 weken om alle deelnemers waarden basislijn terug PowerBar PowerGel Hydro Cola – Sportdrank, Sportvoeding, Sport.

Dit werd gevolgd door nog 5 weken wanneer de groep die de 100% tarwe pasta gegeten had was nu voedde de inuline verrijkte pasta, en de groep die de prebiotische pasta gegeten had nu aten de standaard pasta. Dit proces, door de manier, is een dubbelblind genaamd, crossover studie, omdat zowel groepen tussenkomst. Dit type onderzoek vermindert verstorende variabelen zelfs meer dan een typische gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie waarbij slechts één groep wordt onderworpen aan de ingreep of behandeling. Tijdens de twee, 5 weken tussenkomst armen van deze studie, intestinale ondergaan permeabiliteit werd gemeten door de aanwezigheid van opgenomen lactulose en mannitol in urine Sportvoeding. Zoals in de vorige post moet deze suiker en suiker alcohol kunnen de darmbarrièrefalen vrij overschrijden tenzij intestinale permeabiliteit bestaat. Serum en fecale niveaus van zonuline, de intestinale tight junction eiwit, werden ook gemeten. Ook gemeten was glucagonachtig peptide 2 (GLP 2).

Glp 2 een darm hormoon dat door de L-cellen van de dunne en dikke darm en wordt gedacht een rol te spelen in strakke knooppunt regelgeving. Zoals te zien is in deze grafiek, geen significant verschil in energie, macronutriënten of inname van vezels werd opgemerkt tussen de groepen tijdens ofwel 5 week dieet periode. Hier worden geplot de detecteerbare niveaus van lactulose en mannitol in de urine. Hoewel er werd geen significant verschil gezien in de urine van mannitol, dit was niet het geval met lactulose. Lactulose uitscheiding was significant lager in de groep inuline consumeren, maar niet nul, wat niet verrassend gezien de voortdurende opname van tarwe. Wanneer tenslotte ten opzichte van de nulmeting en gezien de niveaus bij het consumeren van de controle pasta, de gecombineerde lactulose en mannitol uitscheiding was veel lager in de inuline groep. Hier zien we het niveau van zonuline, een marker van verhoogde intestinale permeabiliteit. Terwijl fecale zonulin toonde geen statistisch verschil, serum zonuline waren lager in de groep eten pasta met inuline. Tot slot, deze grafieken tonen niveaus van het vasten GLP 2 en de snelheid van het vrijkomen (AUC van plasma) gedurende de observatieperiode.

Intestinale microbioom samenstelling werd derde geanalyseerd door sequencing 16s rRNA ampliconen afgeleid van fecale monsters. zowel van de glutenvrije chows die werden geëvalueerd, ofwel eiwit gebaseerd (EW GFC) of op basis van caseïne (C GFC), significant de incidentie van hyperglycemie. Volgens de studie, die waargenomen veranderingen suggereren dat de aanwezigheid van gluten is rechtstreeks verantwoordelijk voor de pro diabetogene effecten van diëten en bepaalt de darmflora. Diabetes remmende voeding resulteerde in de wijziging niet zwaarlijvige diabetische muizen microflora een rijkere reflecteren bacteriële profiel.