Goingorganic.nl

Promax Nutrition, LS, Lower Sugar Energy Bar, Chocolate Fudge, 12 Bars, 2.36 oz (67 g) Each

LS, Lower Sugar Energy Bar, Chocolate Fudge, 12 Bars, 2.36 oz (67 g) Each by Promax Nutrition Sport, Proteïne Bars, Maaltijd Vervanging Schudden

€ 15,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Promax Nutrition, LS, Lower Sugar Energy Bar, Chocolate Fudge, 12 Bars, 2.36 oz (67 g) Each
Prijs: € 15,50
Inhoud: 0.86 kg, 6.4 x 16.3 x 19.3 cm
Productcategorie: Sport, Proteïne Bars, Maaltijd Vervanging Schudden, Sports, Protein Bars, Meal Replacement Shakes

Promax voeding, ls, lagere suiker energie bar, chocolade fudge, 12 bars, 2. 36 oz (67 g) elk – allemaal natuurlijk. 18 G eiwit. 9 G suiker. 56% Dagelijkse waardevezel. 40% Minder suiker dan vooraanstaande regelmatige energiestaven. Maaltijdvervanging. On-the-go snack workout hulp. Natuurlijk gezoete met stevia. 9 G suiker versus 15-21 In de leidende regelmatige energie bar. We zijn promax. Wij zijn passie voor gelukkige, fit, goed gevoed individuen.

We geven ons om wat er in de mond en de lichamen van mensen gaat. Wij zijn 18 g aanvullend eiwit, alle natuurlijke ingrediënten, 14 g vezel, 9 g suiker en smakelijke smaken. Wij zijn eiwit voor de mensen. Elke dag sinds 1996. Promax. Het leven is gaan. De wekker is ons starterpistool.

De nieuwe dag, ons stadion. We hebben geen time-outs en we willen geen. Wij zijn de atleten van de alledaagse. We zijn de eerste die de vlucht neemt. Wij zijn de eerste om zeilen te zetten. We gaan terwille van het gaan. We doen terwille van het doen. We eten op reis, drinken onderweg, slapen op reis. Daarom verpakt promax zijn lagere suikerstaven met 18 g aanvullend eiwit, alle natuurlijke ingrediënten, 14 g vezels en smakelijke smaken. Dus we kunnen het op elke manier bewegen, opgroeien, vormen of vormen.

We houden ervan om te bewegen en in te voegen. We lopen op kans. 24 uur zonsondergang naar zoemer. Onze doorreisroutes krijgen de deals gedaan. Onze volleys verhogen de kinderen. Onze druk zet de cheques in de dozen neer. Sinds 1996 is promax de brandstof voor het doen. goingorganic.nl Grote smakelijke bar voelde vol alsof ik een grote lunch had gehad. Zal zeker weer kopen. Ideaal voor drukke mensen die geen tijd hebben voor lunch, maar na het werk naar de sportschool gaan. Textuur is geweldig, niet krijtig of hard, pas op een kleinere bar dan regelmatige promax bars, goede prijs goede smaak, hoewel te veel koolhydraten en suiker. Deze bars zijn allemaal goed, de lagere suiker smaak neemt een beetje aan gewend als je de hogere suiker hebt gehad in het verleden, maar je past snel. Hou ervan, vooral als gevolg van lage suikergehalte!

Promax Nutrition, LS, Lower Sugar Energy Bar, Chocolate Fudge, 12 Bars, 2.36 oz (67 g) Each: Sport, Proteïne Bars, Maaltijd Vervanging Schudden

Perfect na het uitwerken en tussen de maaltijden haast! Beste aanbevelingen! De promax eiwit bar smaakt erg goed, en heeft een fudgy textuur. Hoewel het is gemaakt met Stevia Sweetening, smaakt het er niet van. Een beetje hogere calorie telling dan de rest van de eiwit bars op de markt, maar nog steeds geweldig! Heerlijke smaak, smaakt goed en ik hou van de textuur, het proeverij en de lage suiker. Klein kleiner dan de reguliere bars, maar nog steeds goede smaak en vulling. Dit zijn de beste smaken, lage suikerbars. Ik hou van deze bars. Ze hebben een prachtige zachte brownie-achtige consistentie en ze proeven heerlijk. Ik eet meestal voor een lange termijn en ik vind dat ze mijn maag niet verstoren en energie geven voor een langdurige maar minder intense ronde. Met hogere intensiteit loopt ik iets met meer suiker, maar dit is perfect voor een lage impact, maar langdurige activiteit, zoals langzaam joggen of wandelen. Ik zal deze bars zeker weer kopen zodra ik uitkom. Deze bars smaakt goed, en ze vullen echt, maar voor de hoeveelheid eiwit die u krijgt, wens ik dat ze iets minder calorieën hadden. Dat gezegd hebbende, als smaak de belangrijkste factor in een eiwitbalk voor u is, zijn deze een goede aankoop.

Promax Nutrition, LS, Lower Sugar Energy Bar, Chocolate Fudge, 12 Bars, 2.36 oz (67 g) Each: Sport, Proteïne Bars, Maaltijd Vervanging Schudden

Ik heb meestal een halve bar van dit na een lichte training of wanneer ik gewoon een snack nodig heb om me over te tijden tot de maaltijd. De smaak is oke, beter dan nog een paar andere merken die ik heb geproefd, hoewel ik het gevoel heb dat het verbeterd kan worden. En zo is het niet zo lief, en ik hoop dat ze ook een lagere suikerversie voor hun koekjes en room hebben. Krijg dit voor mijn broer, hij houdt meestal van de rotsbouwers. Deze zijn een beetje kleiner, maar ze zijn lekker. Deze bars zijn echt goed. De verzender moet koude verpakkingen bevatten om dit te voorkomen. Promax Nutrition, LS, Lower Sugar Energy Bar, Chocolate Fudge, 12 Bars, 2.36 oz (67 g) Each De bars zijn lekker en vullend. Ze leveren voedingsstoffen en energie, net zoals geadverteerd. Volgende keer zullen we de non-chocolade verscheidenheid moeten bestellen. Maar slecht. We houden van chocolade! Ik ben een grote fan van promax. Ik denk dat deze was echt droog en de smaak is een beetje saai in vergelijking met andere promax ls en gewone versies. Kies hiervoor de pindakaas.

Review: Promax Nutrition, LS, Lower Sugar Energy Bar, Chocolate Fudge, 12 Bars, 2.36 oz (67 g) Each

Maar het is nog beter dan andere bedrijven. Geproefd soort nep. Leuk proeverij en geweldig dat het weinig suiker heeft, maar liet me queezy voelen. Ik hou van deze, ze hebben de beste textuur van de eiwitbalken die ik heb geprobeerd – en ze proeven ook goed. Goede keuze! Voor mij is deze smaak als alcohol. Gaat goed met koude melk of met koffie.

 Ik heb liever de zoetvoedingsstaven, maar dit was veel goedkoper. Als dit binnen hetzelfde prijsklasse zou vechten, zou ik dit 2 sterren hebben gegeven. Er zijn de laatste tijd ontzettend veel supplementen om aan je dollars te wennen. Energiegels en andere supplementen zorgen ervoor dat je jezelf tot het uiterste kunt duwen en je uiterste best kunt doen. Lindsey is de voedings- en bewegingsdeskundige van idealshape. Hoewel deze repen zijn samengesteld uit soja-eiwitisolaat, bevatten ze ook melk, soja en noten, dus als er allergenen voor u zijn, controleer dan het etiket! Ik meng het met ongeveer 20 gram magere melk gedurende ongeveer een minuut om een ​​super romige shake te krijgen. Als je het leuk vindt wat we doen, kun je ons steunen via de door ons gekozen links, die ons commissie opleveren. Altijd en overal als je er een drinkt, zul je het waarderen dat de heerlijke smaak van melkchocolade echt lekker smaakt.

Degenen die je van voedsel moet krijgen, worden essentiële aminozuren genoemd. Ze kunnen ook een handig en gezond onderdeel van je dagelijkse routine maken, helpen met fitnessdoelen, vitamines, mineralen en andere benodigde voedingsstoffen toevoegen aan je dieet, en zelfs door je geld te besparen. Je zult nog steeds de andere calorieën en voedingsstoffen moeten krijgen die je nodig hebt van normale, gezonde maaltijden. Wei is zeer insulinogeen en wordt heel snel verteerd (in vergelijking met andere soorten eiwitten, zoals caseïne). Als je een maaltijd wilt vervangen door een shake, ga je gang en doe je een maaltijdvervangende shake (we houden van idealshake). Bepaalde maaltijdvervangers, met name die met claims van energie of met een lijst van kruideningrediënten in plaats van een voedingsblok, kunnen gevaarlijk zijn. Het is alsof je je eigen persoonlijke chef altijd bij je hebt die constant klaar staat om je de voedzame maaltijd te geven die je nodig hebt, precies op het juiste moment. Er is ook een waarschuwing voor degenen die allergisch zijn voor bepaalde soorten eiwitten zoals soja. Isomalto-oligosaccharide is een prebiotische vezel en een oligosaccharide die een hoge fodmap is. Hoewel ze tijdelijk kunnen worden gebruikt, wordt het altijd aangeraden om het grootste deel van de tijd een manier te vinden om echt voedsel te eten (ik weet dat ik dit feit vaak heb genoemd en dit is expres om aan te tonen hoe belangrijk het is).

De sleutel is om shakes in een snuifje te gebruiken en te vertrouwen op hele voedselbronnen voor de rest van uw maaltijden.