Goingorganic.nl

Pure Indian Foods, Grass-Fed Organic Turmeric Superghee, 7.5 oz (212 g)

Grass-Fed Organic Turmeric Superghee, 7.5 oz (212 g) by Pure Indian Foods Eten, Ghee, Keto Vriendelijk

€ 17,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Pure Indian Foods, Grass-Fed Organic Turmeric Superghee, 7.5 oz (212 g)
Prijs: € 17,00
Inhoud: 0.25 kg, 5.6 x 5.6 x 11.4 cm
Productcategorie: Eten, Ghee, Keto Vriendelijk, Food, Ghee, Keto Friendly

Zuiver Indisch Voedsel, Gegrazuurde Organische, Turmeric Superghee, 7,5 oz (212 g) – een 5e generatie, familiebedrijf ghee-bedrijf, sinds 1889. Een unieke, vetoplosbare Turmeric voorbereiding. Usda organisch. Gecertificeerd organisch door njda. Tijdens het bezoeken van een bergachtig gebied in India zag ik turmericum, gember en zwarte peper vrij dicht bij elkaar groeien. Diepe binnenkant was ik me bewust van hun krachtige synergie en wist ze intuïtief dat als ze zo mooi groeiden terwijl ze in de natuur waren, dat zowel wetenschap als traditie hun unie zouden ondersteunen. Turmeric superghee is het gevolg van mijn vele jaren hard werken. Ik hoop dat je het leuk vindt. – Sandeep agarwal, formulator. goingorganic.nl Ik gebruik dit om de kruiden in mijn kitchari op te warmen en op gestoomde groenten wrijven. Het heeft een mooie, iets scherpe smaak, een hoge rookpunt, en studies tonen turmeric helpt ontsteking te verminderen. Het kan vlek dus wees voorzichtig. De smaak en de kleur van de kurkuma zijn sterk, je hoeft alleen maar een beetje hiervan te gebruiken. Ik heb het bij het koken aangevuld met een van de andere ghees van dit bedrijf.

Zeer goede kwaliteit en smaak. Ik raad het aan. Ik gebruik het met bijna alles. Hou van de smaak en de kleur. Ik gebruik het zelfs met mijn ochtend havermout. Het voegt eraan kokosmelk en mango toe). Het is erg lekker met alles wat ik tot nu toe heb geprobeerd, maar natuurlijk moet je van de smaak houden. Ik ben een beetje verslaafd. Ook heb je een zeer kleine hoeveelheid nodig om te genieten van het is tatse, heerlijke smaak en voegt geweldige kleur aan ei witte omletten toe. Ik ben niet nieuw in het gebruik van ghee (gezond, houdbaar alternatief voor gewone boter of andere kookolie) in mijn dieet maar tumeric Geïnfuseerd was iets wat ik wilde proberen. Deze superghee is echt speciaal omdat het biologisch is en het is gevuld met tumerische, gember en zwarte peper voor synergistisch evenwicht. Die kruiden geven deze ghee prachtige diepgeel kleurrijke en pittige smaak die ik echt van hou. Hoe gebruik ik het? Roerei zal nooit hetzelfde zijn zonder dat en dit is het gemakkelijkste en lekkerste ontbijt dat je ooit zal proberen.

Pure Indian Foods, Grass-Fed Organic Turmeric Superghee, 7.5 oz (212 g): Eten, Ghee, Keto Vriendelijk

Ik hield van het als kruiden voor pluimvee, vlees en groenten. Lepel van deze ghee geroerd in hete botenspekje of in het sudderen van de pasta saus zal er een schop aan toevoegen. Ook ik heb geprobeerd en hield van het toevoegen van dit in rijst, quinoa of pasta gerechten. Het enige wat je moet voorzichtig zijn, is dat tumerisch vlekken verlaat die echt moeilijk uit je kleding komen. Ik heb de zuivere Indische voedingsgarnaal superghee in mijn ochtend koffie gebruikt en het geeft het een interessante schop en maakt mijn koffie een vette textuur. Ik adviseer het meest kleinste stukje te gebruiken, want een klein beetje gaat een lange weg! De kurkuma heeft een zeer sterke peperachtige, buttery & lemony smaak en mag niet aan ieders smaak zijn. Turmeric superghee is het resultaat van kurkuma, gember en zwarte peper die relatief dicht bij elkaar groeien!

Pure Indian Foods, Grass-Fed Organic Turmeric Superghee, 7.5 oz (212 g): Eten, Ghee, Keto Vriendelijk

 Het grote ding over dit is dat je het met bijna alles kunt gebruiken. U kunt het in uw koffie zetten, het met uw aardappelen eten, het in een curry gebruiken, met roerei eten, in de melk melk / havermout enz. Drinken of met uw groenten. Persoonlijk werd ik niet onmiddellijk over de smaak gebracht, maar het is zeker op mij gegroeid en ik voel dat het bepaalde dingen een beetje boost geeft! Wat ik leuk vond over de kurkuma superghee is dat het een speciaal, een beetje pittige smaak gaf aan het voedsel waaraan ik het toegevoegd had, maar ook een mooie gele kleur. Ik gebruikte het op sauteed groenten, op zuurkool, gierst, op roerei, en ik voegde het ook bij hete thee. Voor mij werd elke maaltijd met kurkuma superghee zo veel leuker, ik kon gewoon niet verder eten, totdat ik een theelepel Turmeric Superghee aan mijn eten voegde. Het enige nadeel is dat ik een beetje voorzichtig moest zijn, aangezien de kurkuma vlekken. Ik adviseer het met u met mijn hele hart, turmeric superghee brengt een groot voordeel voor uw maaltijden en uw gezondheid! Pure Indian Foods, Grass-Fed Organic Turmeric Superghee, 7.5 oz (212 g) Ik ben vrij nieuw voor ghee, dus het kost wel wat verworven smaak om er aan te wennen. Het is gekruid met tumeric, dus het heeft een zeer sterke tumerische smaak.

Review: Pure Indian Foods, Grass-Fed Organic Turmeric Superghee, 7.5 oz (212 g)

Het zou wellicht geweldig zijn voor recepten die oproepen naar tumerisch. Momenteel gebruik ik het als kookolie omdat het hoge rookpunten heeft. De enige kwaliteiten die ik heb, zijn de gele vlekken die het op je handen en opwas wast. Tumeric kan echt vlekken verlaten. Aangeboren reactie, c-formule poeder, is een goede voedsel-gebaseerde vorm. Ik weet niet zeker wat je gehoord hebt, maar een glas rode wijn moet geen probleem zijn voor een keto-dieet. Vaak gebruikt bij intermitterend vasten, geeft ketoproof koffie veel energie en een goed verzadigd gevoel tijdens de vastenuren van de ochtend. Een aantal variabelen bepaalt de uiteindelijke kleur van ghee die thuis wordt gemaakt, van de boter tot de methode om het te maken. Ghee is overvloedig aanwezig in boterzuur, of ba zoals het meer algemeen bekend is, dat een vetzuur met een korte keten is dat een sleutelcomponent is voor een gezonde darmfunctie.

 Bovendien worden fytonutriënten afgebroken en oxideert het vet en vormen ze vrije radicalen die schadelijk kunnen zijn. Ketogeen maar niet kogelvrij: vermijd graangevoerde boter en ghee. Vermijd bouillon, commerciële dressings, voedingsgist, sojaproducten en alle azijn behalve appelazijn. Zowel yoghurt als kwark zonder toegevoegde zoetstoffen stabiliseren de bloedsuikerspiegel en het insulinegehalte en bevatten eiwitten die de eetlust onder controle houden en de energie verbeteren (47, 48). Hoewel ik dit zelf niet heb gedaan, ben ik er vrij zeker van dat het zou werken. Hoewel de voedingsprofielen tussen ghee en boter erg op elkaar lijken, heeft onderzoek lang gesuggereerd dat ghee een voedzame aanvulling op elk dieet kan maken. (Hoewel er sprake lijkt te zijn van een subset van individuen die een dramatische toename van het totale en LDL-cholesterol ziet, evenals geavanceerde markers zoals LDL-P / APOB). Omgevings- en leefstijlfactoren die vrije radicalen produceren, omvatten luchtverontreinigende stoffen, tabaksrook, gefrituurd voedsel en alcohol. Het is een vertrouwde smaak en past bij alles.

Ghee heeft meerdere voordelen en is veelzijdig. Door uw lichaam te onthouden van glucose, verandert het vetrijke ketogolische dieet met een laag koolhydraatgehalte uw lichaam in volledige ketose, een staat van vetverbranding in plaats van suiker of koolhydraten voor energie. Er zijn niet veel opties voor snacks en desserts in Keto, maar dit is erg lekker en gezond. Net zoals kokosolie is het een veelgebruikt vet dat op veel manieren gezond is. Dat is normaal, maar als je niet genoeg drinkt, kun je uitgedroogd raken.