Goingorganic.nl

RADIUS, Floss Sachets, Natural Silk, 20 Per Pack

Floss Sachets, Natural Silk, 20 Per Pack by RADIUS Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: RADIUS, Floss Sachets, Natural Silk, 20 Per Pack
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.02 kg, 8.4 x 3.8 x 0.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Radius Floss, Dental Floss

Radius, floss zakjes, natuurlijke zijde, 20 per pak – gesponnen van natuurlijke zijden draad. 100% biologisch afbreekbaar. Afscheid nemen tot verspilde plastic flossers. Introductie van 100% biologisch afbreekbare stijlvolle en handige straal zijdenvlies zakjes. Super zacht, natuurlijk zijdeachtige ronde floss voor totale tand- en tandvleesbescherming. Het gehele product (floss en verpakking) is 100% biologisch afbreekbaar of composteerbaar in 60-90 dagen. Zijde draad gesponnen door corseda fair trade co-op in de bergen van Colombia. Coated in natuurlijk candelilla plantenwas. goingorganic.nl Geen verrassing, zoals normaal werken de meeste natuurlijke dingen beter dan door de mens gemaakt, en dit geval is niet anders.

Deze zijdenvlies werkt uitstekend. Mijn tanden voelen veel schoonmaker met deze natuurlijke floss dan de typische winkel-gekocht synthetische floss. Ik heb dit al jaren gebruikt en hoop dat ik het voor de komende jaren kunnen gebruiken. Natuurlijke borstels, zoals fuchs, zijn een goede aanvulling op deze floss. Ik heb jarenlang naar natuurlijke borstels en natuurlijke flossen gewisseld en zal nooit meer kiezen om weer naar synthetisch te gaan. Ik moet echter wel toegeven dat er één nauwe ruimte is waarin deze flosdraad niet kan komen. De floss bestaat uit blauwe en witte draden die aan elkaar zijn geweven. Het is zo gemakkelijk, dat ik soms wanneer ik het terugloop en ten vierde en op en neer het uit de spleet glijdt. Waarom – suiker veroorzaakt bacteriën (slecht), wat het risico op gaatjes kan vergroten, merkt dr. Nylon draden zien er zo goed uit, maar ze zijn scheurvast, wat een groot probleem is. We moesten het gewoon verduidelijken, dus je dacht niet dat de spekzijde naar glazuur of iets smaakte. Nou ja, in ieder geval niet zoals ik het zie, omdat ik het persoonlijk niet ethisch correct vind om plastic als wreedheid te labelen. Hier is een overzicht, een vergelijking van eco-dent in een kartonnen doos, le negri in een metalen blik, en tandveter in een hervulbare glazen container, evenals een paar meer opties aan de onderkant van de post.

RADIUS, Floss Sachets, Natural Silk, 20 Per Pack: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies

De voorgesneden floss-strengen bieden bovendien het gemak van de juiste hoeveelheid flosdraad. Ik ben vegan en het is geen langetermijnoplossing voor mij. Niet alleen was de verpakking bijna plasticvrij (er is een plastic etiket op de glazen container, waarvan jodi zegt dat het er is om te voorkomen dat het glas breekt als het valt), maar de floss is van natuurlijke zijde en er zit geen plastic spoel in , zoals er is met eco-dent. Voel je vrij om een ​​gratis consultatie, checkup of second-opinion bezoek in te plannen, neem contact op met de tandheelkunde praktijk van dr. Hoewel ze echter graag reclame willen maken voor hoe goed hun floss is (niet alleen is onze floss 100% vegetarisch, het is ook 100% biologisch afbreekbaar), vinden ze het toch niet erg om hun floss in een plastic omhulsel te stoppen. Le negri natuurzijde floss wordt geleverd in een recyclebaar metalen blik in plaats van een plastic container. U kunt mijn missie zonder plastic ondersteunen door dentale tandzijde en nieuwe navullingen zonder plastic te kopen.

RADIUS, Floss Sachets, Natural Silk, 20 Per Pack: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Radius Floss, Tandvlies

Dit type floss is geweldig voor die mannen die tijdens het flossen op zoek zijn naar een wittere glimlach. Kom later deze vrijdag terug om meer te weten te komen over de producten voor natuurlijke mondverzorgingsproducten voor tandheelkundegewassen en om mee te doen om ze zelf te winnen! Kortom, radiusproducten werken niet alleen beter, ze zien er ook nog mooier uit. Bovendien is eco-dent meer betaalbaar (100 yards in het pakket voor dezelfde prijs als dentale kant) en is het gemakkelijker te vinden in fysieke winkels zoals whole foods of pharmaca. Beth, dit is een cool artikel, maar we zijn een paar jaar geleden overgestapt op houten tandenstokers en hebben nooit meer achterom gekeken. Ik zal uw gegevens nooit met andere partijen delen zonder uitdrukkelijke toestemming van u. Er zijn momenteel meer dan 350 aanvragers die worden behandeld in de Verenigde Staten en Canada. RADIUS, Floss Sachets, Natural Silk, 20 Per Pack Ik gebruik daar echter opal pix voor, of een floss-threader doet het ook. Het is gearomatiseerd, dus dat kan een afweging zijn.

Review: RADIUS, Floss Sachets, Natural Silk, 20 Per Pack

Ik voel het met bries tussen de tanden glijdt. Elk van de onderstaande merken is een volledig veganvriendelijke tandzijde-optie. Met je pet op en het bepleiten van foltering op een zelf gelabelde categorie mensen waar je duidelijk niets van afweet, klink je als een typische wedergeboren zelfrechtvaardige fascist. Door speeksel als elektrolyt te gebruiken, reinigt de soladey ion5 tandenborstel zelfs op de plaatsen waar borstelharen niet kunnen komen. Als u kiest voor een van onze aanbevolen merken, kunt u flosdraad opslaan dat net zo goed voor u is als voor de dieren waarmee we onze planeet delen. Maar het belangrijkste is dat flossen uw leven kan verlengen en uw tandvleesgezondheid kan verbeteren, ja dat kan! Deze floss is gemaakt zonder dierproeven, alcohol, kunstmatige reinigingsmiddelen, kleur of synthetische parfums.

Ook al ben ik een goede vriend, dit is mijn handmatige tandenborstel. Moe van de puinhoop en het gedoe van het traditionele flossen van flossen, heb je een krachtiger hulpmiddel nodig voor het verwijderen van de schadelijke bacterie- en voedselresten tussen de tanden en onder de tandvleeslijn die het touwtje borstelt. Heb je gehoord van hen, hun kleine stokjes gebruikt als floss en veganist, heb je ook eens de miswak-tandenborstel geprobeerd die gemaakt is van een boom. Het is duidelijk belangrijk om de tanden te flossen, maar het is ook belangrijk om een ​​natuurlijke of chemische, gratis tandzijde te gebruiken. Over bacteriën gesproken, ik ben een beetje een goeroe als het gaat om probiotica – goede bacteriën – en ik heb ze altijd aanbevolen (Om in de mond te slikken of in capsulevorm in te nemen) voor de verlichting van orale problemen, ter ondersteuning van de gezondheid van het immuunsysteem en voor algeheel spijsverteringswelzijn. Het is een beetje te gewaxt voor onze voorkeur. Alper: het is ideaal om voor het slapengaan te flossen, maar de echte sleutel is om één keer per dag te flossen. Geweldige uitvinding, ik draag dit in mijn portemonnee, erg handig, geweldige kwaliteit, zeer comfortabel in gebruik en zo handig om te hebben dat ze dunner zijn dan een bankbiljet.

 Le negri wordt gemaakt in Frankrijk en is veel duurder dan tandveters. Ik gebruik de oude flossdispensers op het werk. Ik heb nog nooit gekookt met anti-aanbakpannen, dus toen het artikel zei dat mijn floss dezelfde antiaanbaklaag gebruikte, was het tijd om een ​​nieuw product te vinden. Ik weet niet zeker of ik het hierover eens ben, want ik heb geleerd dat de meeste mondspoelingen gemaakt zijn van grote hoeveelheden alcohol die de mond kunnen uitdrogen (in droge mond worden kleine scheurtjes snel doorgangen voor slechte bacteriën om in het systeem te komen en ons verkouden of erger) en maken de omgeving ook minder gastvrij voor goede bacteriën, ondanks het helpen om slechte bacteriën kwijt te raken. Als je kijkt naar de kleine lettertjes van een product en kunt zien dat het eigendom is van colgate-palmolive, procter en gok, kerk en dwight of johnson en johnson, is de kans groot dat het op dieren is getest. Maar ja, ik weet zeker dat er een opstand zou komen als dat echt zou gebeuren, zouden sommige extremistische groepen zeggen dat het inhumaan is. Dit zijn kauwtabletten, maar ik los ze op in de mond op de tong. Milieuvriendelijkheid: Eindelijk een geweldige verpakkingsoplossing! Ik besloot om deze radius vegan floss sachets te proberen met natuurlijke xylitol, mint, 20 tellen omdat ik meestal op het werk ben om popcorn te eten of een ander soort snack en ik zal krijgen. Eenvoudig als kauwgom, maar met effectievere reiniging en verfrissende kracht.

 U kunt op elk moment een kopie van uw opgeslagen gegevens opvragen en / of deze van mijn server verwijderen. Ik ga nu wat radius-tandenborstels kopen (van de fabrikant, maar niet amazon).