Goingorganic.nl

RADIUS, Kidz Toothbrush, Very Soft, 6yrs+. Right Hand, Yellow, 1 Toothbrush

Kidz Toothbrush, Very Soft, 6yrs+. Right Hand, Yellow, 1 Toothbrush by RADIUS Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: RADIUS, Kidz Toothbrush, Very Soft, 6yrs+. Right Hand, Yellow, 1 Toothbrush
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.02 kg, 3 x 5.6 x 21.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes

Radius, Kidz Tandenborstel, Zeer Zacht, 6yrs +. Rechterhand, geel, 1 tandenborstel – Ada aanvaard- Amerikaanse tandheelkundige vereniging. Wreedheid vrij. Premium radius, borstelharen. Bpa gratis en fda goedgekeurd plastic. Aangepaste greep voor kinderen 6+. Radius glad ovaal hoofd. Drukvast borstelen. De natuurlijke keuze voor een natuurlijke glimlach. Gemaakt in de VS. 100% op basis van plantaardige borstels. Duurzaam verpakkingsontwerp vermindert de plastic inhoud met 30% en verhoogt het hernieuwbare papierresultaat tot 65% – scheidt gemakkelijk voor recycling. Alleen tanden poetsen met tandpasta en flossen kan dat doen.

Als u meer wilt weten over producten en mondhygiëne gewoonten die u zullen helpen om uw beste mondgezondheid te behouden, bel ons dan vandaag om een ​​afspraak te maken. Oliën van kaneel, kruidnagel, roos of pepermunt werden gebruikt als smaakstoffen. De meeste professionals bevelen aan om uw borstel minimaal eens in de drie 4 maanden te vervangen. Het is aangetoond dat een elastomeerstrip het afdichtmiddel dieper afdekt in de tegenoverliggende kauwvlakken en kan ook fluoridetandpasta in kauwoppervlakken dwingen om te helpen bij het remineraliseren van gedemineraliseerde tanden. Nadat ze zijn gesynchroniseerd, kunnen tandartsen op een knop klikken om te bevestigen dat patiënten op tijd komen en ze belonen door te betalen voor de volgende twee hervullingen van hun quip-abonnement. Nieuw – de oraal-b professionele vervangende tandenborstel voor tandvleesverzorgingsproducten biedt de meest geavanceerde zachte reiniging van oral-b. Het is ook erg belangrijk om tandenborstels te vervangen nadat je verkouden bent, omdat de borstelharen kiemen kunnen verzamelen die kunnen leiden tot herinfectie.

RADIUS, Kidz Toothbrush, Very Soft, 6yrs+. Right Hand, Yellow, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

We zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve mondzorgproducten van hoge kwaliteit aan consumenten en tandartsen. Verzorging tandenborstel: reinigen, opbergen en vervangen. Er zijn veel modellen elektrische tandenborstels voor kinderen. Mensen met mobiliteitsproblemen kunnen merken dat een elektrische tandenborstel gemakkelijker te gebruiken is dan een traditionele tandenborstel. De tandheelkundige professional kan ook aantekeningen toevoegen over een specifieke aanbeveling, zoals schoonmaken rond kronen, orthodontie of implantaten. Tandenpoetsen alleen verwijdert geen tandplak van alle oppervlakken van de tand aangezien 40% van de oppervlakken interdentaal zijn. Het is onze verantwoordelijkheid als tandheelkundige professionals om te bepalen welke technologie geschikt is om aan te bevelen aan specifieke patiënten. Het wordt afgeraden om tandpasta te gebruiken, omdat het te schurend is voor acryl, en er blijven plaque-retentiekrassen achter in het oppervlak.

Het voert dit jaar een aantal programma's uit om het dentale verbindingsplatform te perfectioneren. Deze penselen worden ook geleverd met leuke tekens erop afgedrukt. Sommige tandpasta's worden niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 6 jaar. Geen volumineuzere borstel of oplader meer om uw dag te verzwaren. Langzame afgifte van fluoride tandheelkundige apparaten voor de beheersing van tandbederf (Cochrane review abstract). Tandheelkundig werk laten doen is een letterlijke pijn in de mond en het is ook een pijn in de begroting. Voedingsmiddelen met een hoog vezelgehalte kunnen helpen de speekselstroom te vergroten en een bolus van vezels zoals selderiekoord kan speeksel in gevangen voedsel binnen putjes en kloven op kauwvlakken waar meer dan 80% van de holtes voorkomt, verdunnen om koolhydraten zoals suiker te verdunnen, zuur neutraliseren en remineraliseren tanden op gemakkelijk bereikbare oppervlakken. 1% Bij volwassenen van 65 jaar en ouder, vergeleken met slechts 24. Deze kleurrijke tandenborstel kan worden aangepast met acht stickers en heeft een interactieve app om tandenpoetsen aan te moedigen. Vergeet niet om de buitenkant, binnenkant en kauwvlakken van je tanden te poetsen, evenals je tong. De mondelinge b duurt ook een volledige verbintenis van twee minuten. Je kunt jezelf opnieuw infecteren door dezelfde tandenborstel te houden als je weer gezond bent. Vervang uw tandenborstel om de drie maanden of wanneer deze versleten is.

Categorie: , , , , , , , , , ,

Vergelijkbare producten:
Zion Health, Adama Ancient Minerals, Hydrating Shampoo, Coconut Jasmine, 16 fl oz (473 ml)
Zion Health, ClayBrite, Natural Toothpaste, Natural Mint Flavor, 3.2 oz (92 g)
Zion Health, Adama, Ancient Minerals Shampoo, Anti Frizz Formula, Sweet Pear, 16 fl oz (473 ml)
Zion Health, Clay Dry Deodorant, Original Silk, 2.5 oz (75 ml)
Zion Health, Adama, Ancient Minerals Shampoo, Original, Pear Blossom, 16 fl oz (473 ml)