Goingorganic.nl

RADIUS, Source Toothbrush, Super Soft, 1 Replacement Head, 1 Toothbrush

Source Toothbrush, Super Soft, 1 Replacement Head, 1 Toothbrush by RADIUS Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

€ 6,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: RADIUS, Source Toothbrush, Super Soft, 1 Replacement Head, 1 Toothbrush
Prijs: € 6,00
Inhoud: 0.05 kg, 22.9 x 5.6 x 2.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes

Radius, bron tandenborstel, superzacht, 1 vervangende kop, 1 tandenborstel – super zacht. Ftalaatvrij. Latex vrij. Bpa gratis. Omgekeerde handgreep voor linkerhand. Handgreep gemaakt met upcycled natuurlijke vezels. Wreedheid vrij. De natuurlijke keuze voor de natuurlijke glimlach. Slankere tips zorgen voor een diepere penetratie van de gomlijn.

Breed, gevlekte borstels met slanke nekhulp, versterken de tandvleesweefsel voor verminderde kansen op bloeden / afnemende tandvlees en emaille erosie. Upcycled # 5 handvat & groente-gebaseerde borstels verminderen afhankelijkheid van fossiele brandstoffen / aardolie. Vervangingshoofd elimineert 93% afval met elk nieuw hoofd. Onbreekbare slanke nek: voor het beste bereik in strakke ruimtes. Een van een soort handvat materialen mooie, natuurlijke look & feel. Omkeerbaar rechts- en linkerhand ontwerp voor ergonomisch borstelen om de druk op de tanden en tandvlees te verminderen. Onze producten zijn gemaakt op onze low-energy machines en we opereren in een vrouwelijke, zonne-energie-faciliteit in pennsylvania. Ons duurzame productieproces stelt ons in staat om de hoeveelheid afval die we doen te verminderen, te verminderen. Wat weinig afval we maken, wordt gerecycled en opnieuw gebruikt om nieuwe producten te maken. Elk product wordt met de hand gecontroleerd en ontworpen om te duren. goingorganic.nl Ik dacht dat deze borstels zachter zouden zijn dan radiusbron tandenborstel zacht, maar ze zijn niet zo zacht, zoals ik verwachtte. Het past goed in beide handen, niet alleen door het formulier, maar ook vanwege het materiaal dat gebruikt wordt voor de handgreep.

RADIUS, Source Toothbrush, Super Soft, 1 Replacement Head, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Het is erg warm en aangenaam om vast te houden en geeft u een goed gevoel. De tandenborstel zelf is zacht en groot, groter dan gewone tandenborstels. In tegenstelling tot de meeste tandenborstels komen de borstels niet zo makkelijk uit, zodat u niet kan slikken zoals u normaal doet. Het hoofd is makkelijk te vervangen en wordt zeer stevig vastgehouden. Over het algemeen denk ik dat het de prijs waard is, het is simpel, elegant en goed presteert, het heeft dat goed gedaan en goed ontworpen, dat je extra betaalt voor, tot nu toe zo goed. Product krijgt de baan gedaan en is niet te groot voor de mond, althans voor de mijne, en het biedt een breder reiniging op tandvlees, maar borstels zijn echt superzacht, geen leugen. Geen problemen met slijtage. Als u zachte tandvlees van tandvlees heeft, is deze tandenborstel voor u de beste. Ze zouden deze soort tandenborstel in de supermarkten moeten verkopen. Ik kan het nu van webshop halen. Beste koop voor mondverzorging!

 Aangenaam geconstrueerd, gerecycleerd kunststof handvat en vervangbaar hoofd een plus. Hou van deze gerecycleerde, milieuvriendelijke, wreedheidvrije en super zachte tandenborstel. Het is amaziiing, zo zacht is het bijna orgasmisch. Effect van een chloorhexidine mondspoeling op tandplak, tandvleesontsteking en kleuring bij gingivitispatiënten: een systematische review. Wat deze borstel slim maakt – deze bevat een Bluetooth-chip voor het bijhouden van uw poetsgewoonten via de mobiele app, druksensoren en vijf sonische borstelstanden. Het is aangetoond dat een elastomeerstrip het afdichtmiddel dieper afdekt in de tegenoverliggende kauwvlakken en kan ook fluoridetandpasta in kauwoppervlakken dwingen om te helpen bij het remineraliseren van gedemineraliseerde tanden. Hoewel de hoge prijs als een negatief kan worden beschouwd, blijft het een feit dat ze het beter doen. Veel gezondheidswebsite publiceerde elektrische tandenborsteloverzichten door tandartsen 3. Dat is wanneer het wordt aangeduid als calculus en moet worden verwijderd door een tandheelkundige professional. De ultrazachte siliconen minimaliseren schaafwonden op tanden en tandvlees en zijn hypoallergeen. Uw tandarts heeft u enkele weetjes gegeven over hoe u uw eigen mondhygiënepraktijken kunt blijven verbeteren.

RADIUS, Source Toothbrush, Super Soft, 1 Replacement Head, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Tandenborstels zijn een van de broodnodige items die we vaak vergeten over kopen en die we gewoon als vanzelfsprekend beschouwen. RADIUS, Source Toothbrush, Super Soft, 1 Replacement Head, 1 Toothbrush Je hebt van jongs af aan geleerd om een ​​deel van je dagelijkse routine flossen en borstelen. Die reinigingen verdienen niet zoveel geld als het hebben van dat wortelkanaal, maar we zijn gefocust op wat er echt toe doet en wat uiteindelijk het beste is voor mensen en hun mondgezondheid. Ik herinner me dat ik de tandpasta van de blauwe kam op de kleine tandenborstel van onze dochter had gespoten en me realiseerde dat dit niet klopt. De waterdichte container was aan het einde van de reis half gevuld met water en het spreekt vanzelf dat zijn telefoon het niet gehaald heeft. Het is ook de best smakende tandpasta die ik ooit heb geprobeerd. Quip's doel is om mensen te helpen betere gewoonten te creëren om problemen met hun tandvlees en tanden te voorkomen. De voor de hand liggende plaats om te beginnen, zei en nooit, lag aan de basis: tandenborstels. Routine schaal en polijsten voor parodontale gezondheid bij volwassenen. Lees onze blog voor meer informatie over mondverzorgingstips voor baby's, peuters en kinderen.

Review: RADIUS, Source Toothbrush, Super Soft, 1 Replacement Head, 1 Toothbrush

Nanozilver onderdrukt de ademhaling en het metabolisme van een bacteriecel en remt zo de celgroei die normaal gesproken infectie, geur, ziekte enz. Veroorzaakt. Nu wil Quip professionals toevoegen aan zijn web om een ​​systeem te creëren dat tandartsen met patiënten verbindt om mensen betrokken te houden tussen afspraken . Als u echter twijfelt, kunt u altijd kleiner blijven en zelfs een kinder-tandenborstel kiezen als borstels van volwassen grootte ongemakkelijk zijn. Effect van poetskracht en tijd op tandplakverwijdering met behulp van een elektrische tandenborstel. Deze bacterie kan leiden tot ziekte, gaatjes en tandvleesaandoeningen. Een ander essentieel onderdeel van het behoud van de mondgezondheid is door minstens één keer per dag te flossen. Com kan een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten op deze website. We zijn ervan overtuigd dat preventieve zorg het fundamentele aspect is om een ​​goede mondgezondheid te blijven. Bewaar tandenborstels niet in een kamer met een toilet, aangezien is aangetoond dat doorspoelen een groot aantal kleine druppeltjes opvoert, waardoor de borstel zou kunnen vervuilen.

Orale microbiol-immunol 2000; 15 (5): 313-6. De werkzaamheid van elektrische tandenborstels na een poetsoefening: een systematische review. Ik ben een grote fan van twee soorten bewegingen van de elektrische tandenborstelkop: Oscillatie (draaiende beweging van de tandenborstel heen en weer op 30 graden) en pulsatie (op en neer duwen). Deze fundamentele problemen waren geworteld in het feit dat traditionele elektrische tandenborstels soms te complex zijn met betrekking tot verschillende instellingen die bij het penseel horen en niet zijn afgestemd op de mondgezondheidsbehoeften van consumenten. Maar zijn ze effectiever dan het handmatig tandenpoetsen met een traditioneel penseel – de Amerikaanse tandartsenvereniging (Ada) heeft dit onderwerp in meerdere persberichten behandeld, omdat handmatige penselen inderdaad zo effectief kunnen zijn als elektrisch. Elektrische opzetborstels moeten net zo vaak worden vervangen. Kleefcrème heeft meestal een aangename muntsmaak en is verkrijgbaar in verschillende houdvastheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

15 Tandenborstels met de ada-zeehond hebben gegevens over deze parameters laten beoordelen door de ada-raad voor wetenschappelijke aangelegenheden en hebben de aanbevelingen voor tandenborstels gehaald.