Goingorganic.nl

RADIUS, Tour, Travel Toothbrush, Soft, 1 Toothbrush

Tour, Travel Toothbrush, Soft, 1 Toothbrush by RADIUS Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

€ 3,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: RADIUS, Tour, Travel Toothbrush, Soft, 1 Toothbrush
Prijs: € 3,90
Inhoud: 0.02 kg, 22.9 x 5.8 x 3.3 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes

Radius, rondreis, tandenborstel, zacht, 1 tandenborstel – ontvouwen – snapborstel. Ftalaatvrij. Latex vrij. Bpa gratis. Plaats een nieuw hoofd voor hergebruik. Tandenborstel vouwen binnen. Reizen in stijl. Een vervangbaar hoofd inbegrepen. De natuurlijke keuze voor de natuurlijke glimlach. Wreedheid vrij. Fda-radius is geregistreerd onder de jurisdictie van de Food & Drug Administration – USA. Reiniging van uw mond en onze omgeving op hetzelfde moment. Het idee is vrij simpel. als u een kwaliteitsproduct maakt, zal het langer duren en zullen mensen het niet weggooien. Onze producten zijn gemaakt om te laten, wat betekent dat ze langer worden gebruikt en de stortplaatsen niet opvullen, terwijl u nog steeds de excellence biedt die u van radius hebt verwacht.

Maak het jack-mes ontwerp schoon voor een slanke, compacte reis terwijl u nog steeds genieten van de luxe radiusborstervaring. Herbruikbare handvat en vervangende kop voor ultieme ecologisch bewuste bruikbaarheid. Perfect voor alle reisbehoeften. Slimme nek voor makkelijk bereik in strakke ruimten en zachte masseerborstels om het tandvleesweefsel te versterken voor verminderde kansen op bloeden / afnemende tandvlees & emaille erosie. Zero-petroleum houtbasis kunststof handvat & op basis van groente-gebaseerde borstels voor 100% milieuvriendelijke reizen. Vrij van alle bpa, ftalaten en latex. Onze producten zijn gemaakt op onze low-energy machines en we opereren in een vrouwelijke, zonne-energie faciliteit in pennsylvania. Door ons duurzaam productieproces kunnen we de hoeveelheid afval die we creëren verminderen. Wat weinig afval we maken, wordt gerecycled en opnieuw gebruikt om nieuwe producten te maken. Elk product wordt met de hand gecontroleerd en ontworpen om te duren. goingorganic.nl Eindelijk kocht ik de reisgrootte, omdat ik de gewone tandborstel voor thuis heb gebruikt. Het vouwt zichzelf in, dus geen aparte container nodig. U vervangt met dezelfde koppen die worden gebruikt voor de normale grootte. Hou ervan! Zeer comfortabel tijdens het reizen. Hou van deze reisborstel!

RADIUS, Tour, Travel Toothbrush, Soft, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

Het is erg handig, super makkelijk te gebruiken en spaart ruimte. Heeft zeer zachte borstels. Aanbevolen! De borstel is op een zeer comfortabele manier gevouwen, nadat u het hebt gebruikt, kunt u het terugvouwen en onmiddellijk in uw tas zetten. Wanneer de borstel open is, komt het tot een normale maat en is het erg makkelijk te gebruiken. Het enige wat vreemd was, is de grootte van de borstel zelf, de borstel is vrij groot en niet het meest comfortabele voor het poetsen. Maar in het algemeen ben ik erg blij en adviseert het product. Het heeft een sterke verschrikkelijke geur van plastic en ftalaten.

Iv probeerde het te wassen en laat het in water en zeep rusten, maar de geur blijft. De draaipunt kan niet worden vergrendeld zodat de as van de poets beweegt als u uw tanden poetst. De borstel zelf is te breed. Misschien past het een paard. Gekocht de reis grootte om het te testen omdat de kwast leek erg groot. De waarheid is dat het vrij groot is, maar is het werk echt goed. Enige ding is het is vrij zacht voor mijn smaak dus volgende keer zal ik het medium kopen. De kolibree-borstel houdt ook een score bij op basis van hoe efficiënt de brusher de poetsposities en poetstijd bereikt die worden aanbevolen door de app. Het is aangetoond dat een elastomeerstrip het afdichtmiddel dieper afdekt in de tegenoverliggende kauwvlakken en kan ook fluoridetandpasta in kauwoppervlakken dwingen om te helpen bij het remineraliseren van gedemineraliseerde tanden. De meeste van deze producten bevatten alcohol en zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar omdat ze het kunnen inslikken. Tandverval is de meest voorkomende wereldwijde ziekte. Over het algemeen zijn er twee hoofdcategorieën, traditionele handmatige tandenborstels en elektrische tandenborstels.

RADIUS, Tour, Travel Toothbrush, Soft, 1 Toothbrush: Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels

De app coacht de brusher om de tandenborstel in een bepaald gedeelte van de mond te houden gedurende ongeveer acht seconden per gebied (figuur 7). Reinig en verzorg regelmatig tandheelkundige apparatuur. RADIUS, Tour, Travel Toothbrush, Soft, 1 Toothbrush Tandenborstels zijn een van de broodnodige items die we vaak vergeten over kopen en die we gewoon als vanzelfsprekend beschouwen. Regelmatige uitstapjes naar uw tandarts voor een uitgebreid onderzoek kunnen eventuele problemen opsporen en verhinderen dat ze slechter worden. Onze professionele monddouche heeft 3 reinigingsmodi: normaal, zacht en pulserend. – Oost om te manoeuvreren naar moeilijk bereikbare gebieden. Veel gebruikte ingrediënten waren orris-wortel, gepoederd cuttlebone (de binnenwand van een inktvis), natriumbicarbonaat (baking soda), calciumcarbonaat (krijt) en houtskool. Door procter en gok, cincinnati oh 45202. We raden orale elektrische borstels aan aan patiënten die een grondige reiniging willen voltooien omdat de opzetborstels kleiner zijn. Sonic of ultrasone tandenborstels trillen met een hoge frequentie met een kleine amplitude en een vloeibare turbulente activiteit die helpt bij het verwijderen van tandplak.

Review: RADIUS, Tour, Travel Toothbrush, Soft, 1 Toothbrush

 Flossen helpt bij het verwijderen van de moeilijk bereikbare tandplak die zich tussen uw tanden kan verzamelen. Het regelmatig borstelen is echter het belangrijkste aspect van het behoud van de gezondheid van uw tanden en tandvlees. Volgens het centrum voor ziektebestrijding (Cdc) is het vermijden van alle vormen van tabak ook belangrijk voor het behoud van de gezondheid van de tanden. De werkzaamheid van elektrische tandenborstels na een poetsoefening: een systematische review. Wij zorgen voor individuen en gezinnen in Aliso Viejo, Laguna Niguel, Laguna Beach, Laguna Hills en South Orange County, Californië. Mondhygiëne bestaat van oudsher uit het gebruik van een handtandenborstel en tandzijde. Het is altijd beter om van tevoren voorbereid te zijn op eventuele vragen die u heeft. Hun kleine formaat stelt je ook in staat om meer discreet te flossen.

De onderstaande tekst biedt een aantal historische context en laat zien hoe we deze producten kunnen gebruiken om aspecten van de Amerikaanse geschiedenis te verkennen. Na het randomiseren van de deelnemers, werden 55 gevraagd om te poetsen met een elektrische tandenborstel en 54 gebruikten een handtandenborstel gedurende drie jaar. U vindt alles wat u nodig hebt om pijntjes en kwalen groot en klein te behandelen, en bovenal professioneel gezondheidsadvies en nuttige tips. Een elektrische tandenborstel vereist meestal opladen of batterijen en doet er een paar (maar niet alle!) Ben je zelfbewust over je tanden en glimlach – als je een gezonde glimlach wilt, moet je voor je tanden en tandvlees zorgen Handmatige tandenborstels zijn gemakkelijk om mee te nemen en vereisen geen batterijen of opladers.Zakjes verwijzen naar de opening die verschijnt aan de basis van de tand vanwaar de tandvleesrand is teruggetrokken. De hier vermelde meningen zijn alleen de deal van Brad en zijn niet beoordeeld, goedgekeurd of anderszins goedgekeurd door een derde partij. God zou ons behoorlijk in verlegenheid kunnen brengen door alle geheimen van de natuur aan ons te onthullen. We zouden niet moeten weten wat we moeten doen voor pure apathie en verveling. Elektrische tandenborstels komen ook in meerdere varianten op basis van hun bewegingstype. De kosten van tandheelkundige zorg stijgen enorm in dit land.

Het materiaal op deze site is bedoeld als algemeen informeel gebruik en is niet bedoeld als medisch advies, waarschijnlijke diagnose of aanbevolen behandelingen. De collectie van het museum bevat ook een aantal meer ongebruikelijke producten voor mondhygiëne, zoals tandenborstels met rubberen borstelharen, tandenborstels met sponzen of wattenpropjes in plaats van borstelharen, en de tandenborstel met wijsvinger, een rubberen noppenrubber dat op de vinger van de gebruiker glijdt. Water maakt geen vlekken op je tanden of leidt tot gaatjes.