Goingorganic.nl

Rainbow Light, Calcium Citrate, Chocolate Chewable, Food-Based Formula, 45 Chewable Wafers

Calcium Citrate, Chocolate Chewable, Food-Based Formula, 45 Chewable Wafers by Rainbow Light Supplementen, Mineralen, Calcium En Magnesium, Calciumcitraat

€ 15,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Rainbow Light, Calcium Citrate, Chocolate Chewable, Food-Based Formula, 45 Chewable Wafers
Prijs: € 15,50
Inhoud: 0.29 kg, 7.4 x 7.4 x 13.2 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Calcium En Magnesium, Calciumcitraat, Supplements, Minerals, Calcium, Magnesium, Calcium Citrate

Regenbooglicht, calciumcitraat, chocolade chewable, op voedsel gebaseerde formule, 45 kauwbare wafers – # 1 natuurlijk multivitamine merk. Nieuwe look, dezelfde formule. Bpa-vrije fles. De meeste aanbevolen van calcium. Magnesium, vit d & k ter behoud van retentie. Voedsel & kruiden om de spijsvertering te helpen. Glutenvrij. Melk / zuivelvrij. Multi-minerale supplement. De meeste aanbevolen vorm van calcium in een heerlijke chocoladewafel. Drie wafers bevatten 100% van de aanbevolen dagelijkse waarde van calcium als calciumcitraat (de meest aanbevolen dosis calcium door artsen), plus toegevoegde vitaminen, mineralen, voedingsmiddelen en kruiden, in een heerlijke kauwbare wafel voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten. Vegetarisch, vrij van gluten, melk / zuivel en gist. Ondersteunt sterke botten en tanden: 1, 000 mg calcium, 500 mg magnesium. Bevordert calciumabsorptie en minerale retentie in botten: 1, 000 iu vitamine d3, vitamine K, boor. Voedingssupplementen: Aardbeien & Cranberry, Kruiden, Mineralen. goingorganic.nl Ik vond de smaak of de textuur van deze wafels niet leuk, helaas moest ik ze weggooien.

Voor mij hebben ze chalky geproefd, maar dat is gewoon mijn persoonlijke mening. De smaak is niet zo slecht, maar soms na het kauwen zijn sommige stukken een beetje gummy die niet te smakelijk is. Ik vind dit product vanwege het calciumcitraat, maar de smaak is chalky en niet zo smakelijk. Ik heb dit product al enkele maanden in gebruik genomen. Ik hou van de ingrediënten en het bedrag en de verhoudingen die hier worden verstrekt. Het enige caveat dat ik niet leuk vind is dat het product fructose bevat, dat een suiker is (dit is de 4-sterren). Mijn conditie vereist dat ik suiker elimineer en daarom heb ik het voorzichtig meegemaakt en aan het bedrijf gezegd dat ze hun stevia willen vervangen, in plaats van fructose te gebruiken die de bloedsuikerspiegel kan verhogen en niet de gezondste keuze is.

Rainbow Light, Calcium Citrate, Chocolate Chewable, Food-Based Formula, 45 Chewable Wafers: Supplementen, Mineralen, Calcium En Magnesium, Calciumcitraat

Het is goed genoeg voor een 6 jaar en haar moeder! We gaan er te veel van omdat mijn peuter en kleuter zo veel van hen houden. We doen niet veel snoepjes in ons huis en ze houden van de chocolademelk. Smakelijke en veradembare vorm van calcium, ik had moeite om andere calciumpillen te slikken. Ik vind dit leuk omdat ze kauwbaar, lekker zijn en ook vitamine d en magnesium hebben. Net wat ik zocht. Kan dit calcium beter absorberen dan andere producten. Ik heb geprobeerd elke calcium supplement daar is, dit is de enige die werkt, evenals sardines met huid en botten eten. Ik moet wekelijks mijn vingernagels snijden, omdat ze zo snel groeien. Al de gezondheidsmensen die over calcium schrijven, zeggen dat het kauwbaar moet zijn en niet een harde pil, ik heb gevonden dat dit correct is. Wauw.

 Dit zijn zeker een winnaar wat een geweldige manier om calcium te nemen, ik wou dat ik deze had geprobeerd voordat ik vele andere soorten kocht! Mooie smaak verbaasd over de chalky commentaar! Niet helemaal kalkig, ik woon in Australië, waar het enige bedrijf om chocoladegehakt calcium te maken, gewoon stopte met het produceren van het. De regenbooglichtchocolade-chewable wafers zijn zo lekker, ik heb moeite om op drie (de volwassen dosis) te stoppen, ze zijn niet gretig en zijn zo makkelijk te kauwen. Ik zal het erg ontzetten als deze prachtige dingen ooit uit productie gaan. Houd het op webshop. Vijf sterren van mij. Ik heb twee flessen geprobeerd en vond de wafels makkelijker te slikken met een kauwbare vitamine C wafer. Alleen. Niet zo aantrekkelijk! Ok smaak – maar ik denk dat het goed voor mij is. Dank u, webshop voor uw fantastische service. Ik heb deze gekocht voor mijn zus die niet te vermoeid is om capsules / pillen te slikken en ze vindt ze leuk (en ik ook). De ingrediënten behoren tot de beste als het gaat om een ​​mineraalcombinatie voor een kauwbaar (het is meer dan alleen calcium) en de smaak is beter dan andere die we hebben geprobeerd. Ik ben jarenlang op zoek naar een kauwbare calcium supplement die niet smaakt als een combinatie van krijt en necco wafers.

Rainbow Light, Calcium Citrate, Chocolate Chewable, Food-Based Formula, 45 Chewable Wafers: Supplementen, Mineralen, Calcium En Magnesium, Calciumcitraat

Rainbow Light, Calcium Citrate, Chocolate Chewable, Food-Based Formula, 45 Chewable Wafers

Review: Rainbow Light, Calcium Citrate, Chocolate Chewable, Food-Based Formula, 45 Chewable Wafers

Ik hou ook van chocolade, en deze hebben een goede chocolademelk. Ja, ze zijn een droge wafer, maar tot het lezen van een aantal andere reacties hier, was het me nooit voor de hand dat het probleem zou kunnen zijn – ze oplossen snel in de mond en zijn helemaal niet aanstootgevend. Een beetje chalky voor mij, dus ik moet er vaak water mee gebruiken. Maar zelfs mijn 4 jaar houdt van hen! Geweldig evenwicht van calcium aan andere mineralen in dit kauwgat. Fantastische manier om calciumsmaak zo goed te krijgen, u zult nooit vergeten om uw calcium te nemen. Ik neem maar een van de drie omdat ik de voedingswaarde% dagelijkse waarden in 3 (aanbevolen dagelijkse dosering) veel te hoog voelen.

Houd er ook rekening mee dat dit elk 20 calorieën bevat, dus als u de 3 dagelijks aanbevolen heeft, zou het gelijk zijn aan het eten van een extra oreo-koekje elke dag (gewoon het gewichtbewust dat daar vertellen). Heerlijke cacao smaak! Geweldig, zoals gewoonlijk. Dit geeft aan dat het supplement zal oplossen en voldoende zal worden geabsorbeerd. De meest voorkomende oorzaak van hypocalciëmie is vitamine D-tekort, als gevolg van slechte voeding of gebrek aan blootstelling aan de zon. Meestal geïdentificeerd als een elektrolyt en aangeprezen voor zijn rol in het behoud van mineralenbalans, magnesium werkt hand in hand met calcium. In beide gevallen is het altijd het beste om te praten met uw zorgverlener om te bepalen of magnesium past in uw dagelijkse voedingssupplement. Coupon van kaart en online fabrikant vereist voor prijsbepaling. 1 Calciumsupplementen kunnen dit tekort aan mineralen helpen lenigen, en er zijn verschillende vormen van calcium, zoals calciumcarbonaat en calciumcitraat. Calciumsuppletie in de klinische praktijk: een overzicht van vormen, doses en indicaties. Als u op dit moment receptplichtige medicijnen gebruikt, een medische aandoening heeft, zwanger bent, borstvoeding geeft of jonger bent dan 14 jaar, dient u uw arts te raadplegen voordat u dit product gebruikt. De formule voor trage afgifte van Citracal betekent dat u de dosering eenmaal daags inneemt. Het gebruik van calicicitraat met koude sinaasappel- of citroensap verhoogt de oplosbaarheid. Negenennegentig procent van het calcium in uw lichaam wordt opgeslagen in uw botten en tanden. Als het supplement niet volledig oplost, kies dan een ander calciumsupplement.

Neem de vergeten dosis in zodra u eraan denkt. Magnesium is nodig voor een goede botvorming en beïnvloedt de activiteiten van osteoblasten en osteoclasten die een gezonde botdichtheid opbouwen. Chronische hoge calciuminnames, met name van calciumsupplementen, kunnen schadelijk zijn. Keith Kantor, CEO van het genoemde voedingsinitiatief, legde uit dat er maar een deel van de voedingsstof is die ons lichaam in één keer kan opnemen. (En eet geen calciumrijk voedsel) tegelijkertijd met het gebruik van bepaalde antibiotica. Ongeveer 30 of 40 jaar geleden begonnen dokters routinematig calcium te geven aan veel mannen en bijna alle vrouwen ouder dan 40 om de effecten van botverlies als gevolg van veroudering tegen te gaan. Het is de ene calciumverbinding die geen zuur nodig heeft om het af te breken. Het is altijd belangrijk om met uw apotheker te praten over de juiste manier om uw medicatie in te nemen.