Goingorganic.nl

Rainbow Light, Fiber Garden Gummies, Sour Berry, Apple & Mandarin Flavors, 30 Packets, 4 Gummies (8 g) Each

Fiber Garden Gummies, Sour Berry, Apple & Mandarin Flavors, 30 Packets, 4 Gummies (8 g) Each by Rainbow Light Supplementen, Vezels, Supplementen Kinderen

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Rainbow Light, Fiber Garden Gummies, Sour Berry, Apple & Mandarin Flavors, 30 Packets, 4 Gummies (8 g) Each
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.29 kg, 6.9 x 9.1 x 14 cm
Productcategorie: Supplementen, Vezels, Supplementen Kinderen, Supplements, Fiber, Supplements Children

Regenbooglicht, vezeltuinen, zure bessen, appel- en mandarijnse smaken, 30 pakketten, 4 gummies (8 g) elk – geen conserveermiddelen. Xylitol voor de mondgezondheid. Glutenvrij. Vezel, fruit en groenten. Suikervrij. 4 gram vezel. Blijf verse single-serve pakketten. Voedingssupplement.

Groot ook voor volwassenen. Suikervrije gummies gemaakt met nutraflora (fos) (fructooligosacchariden), een prebiotische vezel, die de immuungezondheid en de vertering versterkt. 4 gram vezel plus de orac (antioxidant) equivalent aan 2 porties fruit en groenten, in single-serve pakketten. Plus xylitol die het risico op tandcaries kan verminderen. Fun fiber feiten. Wist je dat? Vezel helpt bij regelmatigheid, houdt uw spijsverteringskanaal actief en gezond en bouwt immuunweerstand. Onthoud, een gezonde darm = een gezonde je.

Om te weten hoeveel gram vezels u elke dag nodig hebt, voeg uw leeftijd + 5 toe. Bijvoorbeeld: 4 jaar + 5 = 9 gram. Glasvezel tuingummies 4 appel, 1 medium 3. 3 appelsap, 1 kopje 0. 2 bananen, 1 medium 3. 1 Broccoli, 1/2 kopje gekookt 2. 6 Wortel, 1 Medium Ruw 1. 7 Druiven, 1 / 2 kopje groen 0. 7 groene bonen, 1/2 kopje gekookte 2 aardbeien, 1/2 kopje verse 1. 4 zoete aardappel, 1/2 kopje gebakken 2. 5 Mandarijn 1. 5 De enige gummies die in portie gecontroleerd worden, blijf vers pakketten – perfect voor dagelijks gebruik en voor levens onderweg. Geen toegevoegde suiker. Geen kunstmatige kleuren. Geen kunstmatige smaken. Geen kunstmatige zoetstoffen. Geen conserveringsmiddelen. Geen gehydrogeneerde oliën. Allergen informatie. Geen lactose. Geen gluten. Geen noten.

Rainbow Light, Fiber Garden Gummies, Sour Berry, Apple & Mandarin Flavors, 30 Packets, 4 Gummies (8 g) Each: Supplementen, Vezels, Supplementen Kinderen

Geen gist. Oxygenradicale absorptiecapaciteit. goingorganic.nl Ik gebruik deze gummies omdat ik niet denk dat ik voldoende hoeveelheden vezels in mijn dieet krijgen. Ik ben een volwassene, maar ik heb alleen een pak per dag naast mijn normale dieet. Ze werken goed omdat ik niet voel dat ik te veel vezels heb, maar ik kan zeggen dat ze mijn normale dieet hebben verbeterd. Ik heb liever gummies aan een pil omdat ik denk dat de pillen een beetje sterk zijn. Deze gummies proeven goed (ik hou van gummies) en ik hou van de resultaten. Mijn 2-jarige had zeer zeldzame darmbewegingen zoals elke 5, 6, 7 dagen en pas na het geven van een zoutoplossend zoutmiddel. Na het eten van de gomworms heeft ze 4 maal per week een darmbeweging. Ze eet ze elke andere dag of haar ingewanden zijn te verliezen.

 Ik geef haar pruimensap op de dagen en ze is veel meer regelmatig. Ik vind het leuk dat dit product geen langere effecten heeft, zoals afhankelijkheid zoals de laxeermiddelen. Probeer het zeker! Dit zijn een uitstekend product voor kinderen die vaak verstopt raken. Ik heb ze dagelijks met mijn zoon gebruikt om regelmatigheid te bevorderen en het werkt. Zo makkelijk te geven en ze smaakt uitstekend. Met behulp van een elke andere dag en de resultaten zijn geweldig! Het is moeilijk om mijn peutermeisje weg van snoepjes te houden, omdat het niet goed is voor haar. Ik heb geprobeerd vitamine gummies, maar als ze wat meer begint te vragen, wist ik niet wat te doen, omdat die gummies de dosering hebben aangenomen. Overdosering van vitaminen doet niet goed, denk ik. Dus dit was een oplossing. Ze houdt ervan en ik heb geen zorgen te maken over overmatige mineralen en vitaminen. En ik vind het idee van kleine pakketten leuk.

Rainbow Light, Fiber Garden Gummies, Sour Berry, Apple & Mandarin Flavors, 30 Packets, 4 Gummies (8 g) Each: Supplementen, Vezels, Supplementen Kinderen

Gewoon goed voor mijn 2-jarige, een pakket per keer. Geweldig product. Mijn kinderen houden van hen. Zoon vindt het leuk. Het individuele pakket is erg handig om te reizen. Niet zo zuur, smaakt goed, hou van alle smaken. Ik leef in heet vochtig klimaat en vind deze smelt niet, dus ik weet niet waarom de beschrijving zegt dat ze doen. Ik sla deze niet in de koelkast. Het werkt aan mijn voorschooler en duurt minder dan 24 uur. Ik vind het een beter natuurlijk alternatief voor probiotische tabletten en snijdt pruimensap dat krampen veroorzaakt. Rainbow Light, Fiber Garden Gummies, Sour Berry, Apple & Mandarin Flavors, 30 Packets, 4 Gummies (8 g) Each Dit veroorzaakt geen bijwerkingen die geweldig zijn. Mijn meiden genieten van deze, ze zeggen dat ze zuur zijn, maar ze vinden ze helemaal niet zo zuur. Ze zijn een beetje rubberachtig en textuur, maar mijn kinderen eten ze gelukkig dat ze lillies zijn. Er zijn 4 per individueel pakket en bevatten blijkbaar vrijstaande vezels en vitaminen uit fruit en groenten. Een perfecte manier voor kieskeurige eters om de vezelopname te hosten en ervoor te zorgen dat ze regelmatig blijven.

Review: Rainbow Light, Fiber Garden Gummies, Sour Berry, Apple & Mandarin Flavors, 30 Packets, 4 Gummies (8 g) Each

Zal opnieuw kopen. De smaak maakte me niet echt aan, maar mijn 2 jaar oud die geen vegetariër heeft, houdt er gewoon van. We vonden het leuk. Mijn vriend heeft dit product ook besteld. Ik heb een kind dat geen vruchten en vegies eet. Maar hij houdt van dit ding. Hou van dit product! Zal het opnieuw kopen. Ze komen in kleine pakketten en proeven goed.

Makkelijk te pakken als onderdeel van mijn lunch, portie gestuurde verpakkingen. Proeft heel goed. Leuke insecten vormen. Maar helaas wil mijn zoon ze niet proberen. Mijn constipatie 2 y. O. Hou van deze, zo veel makkelijker om hem te krijgen in plaats van lactulose. Vanwege zijn leeftijd geven we hem de helft van de aanbevolen dosering van 1 pak voor 4 jarigen, maar ik kan niet zeggen dat het fantastisch gewerkt is met betrekking tot het regelen van zijn darmbewegingen. Niet de beste die ik heb geproefd, maar nog steeds goed. Ik heb dit product gekocht en nooit ontvangen. Dit kan een verscheidenheid aan allergenen omvatten of stoffen die allergische reacties veroorzaken. Naast deze fysieke eigenschappen, heeft vezel rechtstreeks invloed op een complexe reeks microbiologische, biochemische en neurohormonale effecten, rechtstreeks door wijziging van de kinetiek van de spijsvertering en door zijn metabolisme in bestanddelen zoals vetzuren met een korte keten, die zowel energiesubstraten als belangrijke entero-endocriene liganden zijn.

Veel richtlijnen om kinderconstipatie te behandelen omvatten meerdere fasen om het verbruik van voedingsvezels langzaam te verhogen. Dit is de eerste keer dat een onderzoek met een prebiotische vezel werd uitgevoerd op kinderen om hun darmbacterieprofiel te verbeteren en de resultaten werden deze week gepubliceerd in de high-impact gastro-enterologie van het tijdschrift. Dit geeft je het assortiment vezels dat peuters nodig hebben, helemaal tot aan de vroege tienerjaren. In een longitudinale studie bij een steekproef van Duitse kinderen was een grotere vezeldichtheid in feite geassocieerd met een hoger risico op overgewicht / obesitas (50). De viscositeit van een vezel, het vermogen om water vast te houden, en de fermenteerbaarheid zijn de belangrijkste determinanten van de fysiologische effecten van vezels. Het is moeilijk om genoeg omega-3 vetzuren uit het dieet alleen te krijgen. Heel erg zoals een kleverig suikergoed maar de textuur is een beetje taaier. Het probleem in Canada is dat we zo ver naar het noorden leven dat we acht maanden van het jaar niet genoeg zon krijgen, en in de zomer behandelen we onze kinderen in zonnebrandcrème.

De minimale vochtinname per dag hangt af van het gewicht van het kind en varieert van 16 oz voor een baby van 5 kg en 32 oz voor een baby van 10 kg. Als u gevoelig bent voor suiker, neem dan contact op met uw zorgverlener over het opnemen van gummies in uw dagelijkse plan. Ze heeft verschrikkelijke badkamerverschijnselen maar sinds ze ouder is dan 12 jaar en technisch volwassen medicatie voor obstipatie kan nemen, de laatste keer dat we haar een volwassen dosis gaven, was het te sterk voor haar en toen het eindelijk begon, ging het ook ver in de tegenovergestelde richting en ze eindigde met ernstige diarree die een hele dag duurde (hoop dat dit geen tmi is maar dacht dat ouders dit wel zouden willen weten).