Goingorganic.nl

Rainbow Research, Henna, Hair Color and Conditioner, Copper (Red Copper), 4 oz (113 g)

Henna, Hair Color and Conditioner, Copper (Red Copper), 4 oz (113 g) by Rainbow Research Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Rainbow Research, Henna, Hair Color and Conditioner, Copper (Red Copper), 4 oz (113 g)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.16 kg, 7.4 x 7.4 x 8.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging, Bath, Beauty, Hair, Scalp, Hair Color, Hair Care

Rainbow onderzoek, henna, haarkleur en conditioner, koper (rood koper), 4 oz (113 g) – 100% organisch. Geen chemicaliën of conserveermiddelen toegevoegd. Regenboog henna jassen elke schacht van het haar met kleur. Vloeibare en verzegelt het haarsnede voor meer glans. Texturizes haar en geeft het lichaam. Blends natuurlijk. Verdwijnt geleidelijk. Het duurt 4-6 weken. Henna is een alternatief voor chemische haarkleurstoffen die controversieel zijn voor gezondheidsoverwegingen. Henna komt uit kleine struiken, genaamd lawsonia, die inheems zijn in het Midden-Oosten, West-Azië en Noord-Afrika. De bladeren worden gedroogd en vervolgens verpulverd tot een fijn poeder. Rainbow kiest alleen de beste graad henna. goingorganic.nl Een prachtig alternatief voor chemische haarkleuren. Henna is fris, geeft kleur goed. Haar is briljant en levendig na gebruik.

Helaas verwachtte ik meer rode kleur, en het is kleur – standaard voor henna. Een pak is genoeg voor de twee, als je haar schouderlengte heeft. Ik gebruik regenboogonderzoek Henna om mijn haar te kleuren. De eerste poging met het kleurproces was op zijn best uitdagend, maar de resultaten waren zo spectaculair dat de puinhoop niet meer een probleem is. Ik kleur mijn haar met de kastanje henna en voeg een beetje Perzische koper toe om de hoogtepunten van de Auburn te verbeteren. Ik krijg zo veel complimenten op mijn haar. Ik ben bijna 60 jaar jong en heb een hoofd vol glanzend glanzend haar. Ik heb het allemaal aan henna en haarverzorgingsproducten voor regenboogonderzoek verplicht. Het is het extra werk waard, ik ben African American met donkerbruin haar en ik koop dit product omdat ik een chemische relaxer heb en ik wil geen chemische kleurstoffen meer op mijn haar gebruiken. Ik heb mijn haar gewassen volgens de instructies en de henna toegepast. Ik heb het voor 3-4 uur gelaten. De laatste 30 minuten zat ik onder mijn schone stoomboot.

Rainbow Research, Henna, Hair Color and Conditioner, Copper (Red Copper), 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

Ik had geen problemen om het uit mijn haar te spoelen. Ik gebruikte Wen Cleansing Conditioner en Neutrogena triple vocht Deep Recovery Hair Masker. Nadat ik mijn haar had gedroogd, merkte ik een onmiddellijk verschil in de manier waarop mijn haar keek en voelde. Voor de behandeling droeg mijn haar droog en ruw. Nadat ik de henna had gebruikt, keek mijn haar glad en zacht. Het deed mijn grijs en mijn haar voelde me ook sterker. Ik heb hoogtepunten in de hoogte (waarschijnlijk het grijze haar) en ik denk dat een deel van mijn bruin haar ook een schat is. Ik zal dit product zeker weer gebruiken. Ik denk ook aan het te proberen op mijn dochters haar. Ze heeft natuurlijk 4a haar. Ik wil zien of het haar natuurlijke textuur zal vegen en haar krullen definiëren. Laat je weten wat er gebeurt.

Het is een beetje rommelig en moeilijk om jezelf aan te passen, maar ik heb het gedaan. Helaas heeft het meer gedaan aan mijn poets dan aan mijn haar. Mijn haar werd shinier, maar het heeft helemaal geen kleur veranderd en het is nog steeds zo droog en kleurloos als vroeger. Misschien is het de natuurlijke toon van mijn haar (donkerblond) dat ik geen kleur van de henna heb gekregen, ik weet het niet. Ik ben vorig jaar al in het ziekenhuis geweest en heb veel haar verloren, het verven maakt meer vallen. Ik gebruikte de henna en was blij verrast. Mijn haar is nog niet teruggekomen, maar het voelt dikker en heeft het grijs bedekt. Bedankt, dit was heel makkelijk te volgen en de resultaten waren geweldig! Mijn haar voelt fantastisch en het komt echt overeen met mijn natuurlijke kleur. De kleur is anders in verschillende delen van het haar, net als mijn echte haar! Mooi.

Rainbow Research, Henna, Hair Color and Conditioner, Copper (Red Copper), 4 oz (113 g): Bad, Schoonheid, Haar, Hoofdhuid, Haarkleur, Haarverzorging

Dank je. Voor een goedkope henna was dit best goed, een beetje stinkend tot de tweede was maar anders oké. De kleur was een beetje subtieler dan ik had gehoopt maar ik denk dat dit kan zijn omdat mijn haar (medium ash bruin) een beetje donker is voor deze kleur om het effect te hebben dat ik zocht. Rainbow Research, Henna, Hair Color and Conditioner, Copper (Red Copper), 4 oz (113 g) Dit is een uitstekend product en de prijs is juist. Ik kies henna omdat ik geen chemicaliën op mijn hoofd wil aanbrengen. Rainbow henna is 100% organisch en een gezonde keuze voor je lichaam. Henna is een beetje rommelig, zoals het aanbrengen van een modderpak op je haar, maar als je je gewend bent aan de applicatie, zal je er van houden! Dit product komt in vele kleuren, is zeer natuurlijk en ik ontvang elke dag complimenten. Vreemden commentaar op mijn mooie haar de hele tijd! Verzenden met webshop is erg snel. Ik zou het sterk aanbevelen! Snel en efficiënt. Het product is redelijk makkelijk te gebruiken en geeft contrasttonen bij gebruik in combinatie met andere tonen. Mijn haar heeft weinig natuurlijk pigment en dit product geeft zachte tinten aan het haar.

Review: Rainbow Research, Henna, Hair Color and Conditioner, Copper (Red Copper), 4 oz (113 g)

Ik combineerde het perisische koper met Perzisch rood en heb een mooie schaduw van rijke wijn in mijn natuurlijk Afro-Amerikaans chemisch vrij haar. Niet alleen is de kleur mooi. De natuurlijke textuur is meer ontspannen waardoor het beter kan worden gereinigd met een platte ijzer. Ik hoef niet zo hoog een tempo te hebben en de inspanning om te regenen is veel minder. Ik heb koffie in plaats van water en azijn gebruikt om ervoor te zorgen dat het grijze haar bedekt was – wat mij veel koekjes heeft gegeven. Ik slaap er ook de hele nacht om de gewenste kleur te krijgen. Mijn favoriete Henna. Geeft een prachtige glanzende bruine kleur die langzaam verdwijnt naar een mooie coppery-schaduw. Kleur is meer bruin koper dan oranje koper. Goede prijs en product.

 Ik meng het met thee, ei en olie. Altijd het gewenste product ontvangen en, zoals de regenboogonderzoek het heeft, is het altijd een geweldig product (daarom houd ik opnieuw bestellen)! Onderzoek voordat u koopt. Dit is henna gemengd met chemische kleurstoffen om mee te beginnen. Zeer lage kwaliteit en wassen van het haar na 3 wasingen. Het belangrijkste probleem is dat je geen chemische haarverf kan gebruiken na deze henna als je haar smelt, het gaat goed grijs en duurt ongeveer 4 weken. Goede haarhaard, maar ik heb geen juiste kleur gekozen voor mijn donker haar. Niet zo helder als gewenst. Ik gebruik beter rood Perzisch. Deze henna is geweldig, ik had een hoge verwachting voor deze henna, maar nadat ik mijn haar (volgens de instructie) had geverfd, was mijn haarkleur nog steeds hetzelfde als voorheen. Misschien is het omdat mijn natuurlijke haarkleur donkerbruin is, dus dit zal niet veel doen. Echter, geur aanwezig, geen chemicaliën, en verbrand mijn schedel niet.

Ik vond deze schaduw niet leuk, het was te oranje op mij, maar ik hou van donkerdere kleuren van regenboogonderzoek. Het is vrij grof, niet helemaal gehakt of poederachtig. Het is moeilijk om af te spoelen. Regenjas Henna Coats elke haarschacht met kleur. Glijdt en verzegelt de haarsnede voor meer glans. Texturizes haar en geeft het lichaam. Blends natuurlijk. Verdwijnt geleidelijk. Het duurt 4-6 weken.

Henna is een natuurlijke, kleurloze, conditioner voor alle haar types en kleuren. Het vergroot de hoofdhuid tot wel 200 keer en projecteert een duidelijk beeld dat zowel jij als je gast kan zien en bespreken. Houd de handschoenen aan en spoel de kleur af met warm water totdat het water helder is. Doordrenkt met een mix van kukui-zaadolie en pro-vitamine b5, helpt de satijnachtige, vochtige vochtformule haarverjonging en -zachtheid te ondersteunen en tegelijkertijd gladheid en glans te bevorderen. Elke kwalificerende aankoop komt bovenop de bestedingsvereiste van $ 50. Natuurlijk en een veilig alternatief voor dames die hun haar willen kleuren zonder schade of chemicaliën, henna is een uitstekende optie. Genetica en gezondheid zijn factoren in gezond haar. Misschien beoordeelde het meest toxische ingrediënt, ppd (Para-fenyleendiamine), zeven van de tien in termen van toxiciteit bij ooien. Als je niet genoeg tijd hebt om je aan een masker te wijden, zoek dan naar intensieve haarolie van sachajuan ($ 50), geformuleerd met argan- en duindoornolie, voor hetzelfde effect minus de tijdverbintenis (breng het aan op vochtig of droog haar en style zoals gewoonlijk). Stap binnen in onze salon en gun uzelf een pauze van de drukte van alledag om u te concentreren op uw persoonlijk welzijn. Onzichtbare naadloze clips mengen ze tot in je haar voor een nieuwe look die langer dan een jaar met de juiste zorg kan duren.

Verander of onderhoud je look met permanenten, straighteners, relaxers en texturizers. Bosley professionele haargroeiproducten, haaruitvalshampoo en bosley-haarverzorgingsproducten bosley-haarstylingproducten, professionele shampoo en conditioners, bosley-haarverliesproducten en haarspray-reinigende bosley-haarproducten en bosley's haarstylingproducten werken perfect samen om uw haar vol, sterk en beheersbaar. 21 juni zal dit jaar het begin van de zomer markeren, maar velen van ons genieten al van plezier in de zon. Er zijn relatief weinig studies gepubliceerd over de associatie van het gebruik van haarkleurmiddelen met het risico van andere kankers. Filosofie huidverzorging, gezichtswassing, gezichtsbevochtigers en anti-aging huidverzorging bekroonde filosofieproducten maken fantastische geschenken en worden verpakt in speciale sets met parfumgeschenken en bodysets. Onder de douche creëren het lichte schuim en de delicate geur een rustgevende aromatherapeutische ervaring.