Goingorganic.nl

Rainbow Research, Kids Bubble Bath, Relaxing Sweet Dreams, 12 fl oz (360 ml)

Kids Bubble Bath, Relaxing Sweet Dreams, 12 fl oz (360 ml) by Rainbow Research Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad

€ 5,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Rainbow Research, Kids Bubble Bath, Relaxing Sweet Dreams, 12 fl oz (360 ml)
Prijs: € 5,00
Inhoud: 0.41 kg, 4.3 x 7.1 x 20.1 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad, Bath, Beauty, Bubble Bath, Kids Bubble Bath

Regenboog onderzoek, kinderbubbelbad, ontspannende zoete dromen, 12 fl oz (360 ml) – zacht. Glutenvrij. Niet-irriterend. Geen kunstmatige kleuren. Onze flessen zijn vrij van bpa. Voor 2 jaar en ouder. Is geformuleerd voor gebruik rond bedtijd wanneer een warm kalmerend bad de overgang naar bed makkelijker maakt. Onze bubbels zijn rijk en langdurig en bieden plezier in de badkuip, het bubbelbad of de whirlpool. Wij voegen vitamine E en kruidenextracten toe om de huid te hydrateren. Licht geurd met een mengsel van kamille en lavendel essentiële oliën voor ontspanning. Rainbow is een familiebedrijf met natuurlijke producten sinds 1976. goingorganic.nl Dit is een verborgen juweeltje in webshop.

De natuurlijke mix van essentiële oliën maakt dit een zeer ontspannende blik voor mijn kinderen. Ze kunnen genieten van de bubbels en spelen in hun warme bad terwijl u ontspant en klaar bent voor slapen. Een zeker hit! Zelfs volwassenen gebruiken het in mijn familie. Hartelijk bedankt! Giet een beetje van dit en het gaat een lange weg. Maak veel bubbels en de bubbels blijven. Het is een stal tegen deze prijs. Hou ook van de lichte geurige kamille / lavendelgeur. Zorgt niet voor de huid, mijn 21 mth houdt van haar bruisende leuke tijd! Niet aanbevolen voor kinderen met gevoelige huid, de bellen zullen lang duren. Zo'n goed product voor een leuke badtijd, zeer delicate schuim, maakt geen huid droog, maakt veel bubbels, mijn zoon (4 jaar) vindt het erg leuk. De geur is erg delicaat, het is bijna ongescentreerd. Goedkoper dan Californië baby en maakt goede bubbels.

Rainbow Research, Kids Bubble Bath, Relaxing Sweet Dreams, 12 fl oz (360 ml): Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad

Ik bestel het uit IJsland! De bubbelbadjes hebben we veel tijd in vergelijking met deze kleine man! En zijn vele malen pricier. Ervan houden. Mijn kind houdt er zelfs van, ook mijn zoon houdt van dit bubbelbad heel veel, hoeft alleen maar een paar druppels toe te voegen, en dan kan je veel bubbels kopen, waard om te kopen. Bij ontvangst neem ik een snuif en het is geur lavendel. En wanneer het op mijn kleintje is gebruikt, heeft het een zeer lieve geur en ik vind het leuk dat het zo veel is. Ik gebruik dit product voor mijn kleine jongen (20 maanden) wanneer we wat plezier en ontspanning plezier nodig hebben voor de bedtijd.

De geur is leuk (en niet sterk) en de bubbels houden echt lang! Bovendien heeft u van een klein beetje een bubbelbad! Wat betreft vocht – niet zeker of het heel erg vochtigt. Ik bestel het voor mijn volwassen kinderen, ze houden er gewoon van. Het is ook geweldig voor volwassenen. Een beetje in elk bad is genoeg voor tenminste 10 minuten. Zachte geur, geweldig, mijn dochter en ik hou van de geur van dit bubbelbad. Ze heeft een zeer droge huid en dit is zo zacht en irriteert haar huid niet. Hou van de milde geur. Stoort mijn gevoelige huid van mijn kind niet.

Een zeer goede hoeveelheid bubbels en ook een zeer goede geur. Mijn kinderen houden ervan! Mijn meisje houdt er veel van. In feite kan het de gevoelige huid irriteren en problemen zoals eczeem verergeren. Produceert langdurige, zachte bubbels die badtijd leuker lijken te maken (althans dat lijkt mijn peuter te denken). We hebben sake sinds kort een prominentere ingrediënt in Aziatische schoonheid zien worden, maar duidelijk is de bubbling tub van fresh de trend vooruitgelopen. Deze op het dessert geïnspireerde shampoo, douchegel en bubbelbad van de filosofie is een zoete traktatie om je over te geven, zonder schuldgevoel. Het doel van een bad is om plezier te hebben, maar ook om er zacht en schoon uit te komen. Als inname van een ingrediënt in je bubbelbad je kan doden, is het waarschijnlijk niet veilig om je hele lichaam erin te laten weken. De hygiënische hypothese stelt dat te weinig blootstelling aan bacteriën en pathogenen in de vroege kindertijd de juiste ontwikkeling van het immuunsysteem kan verstoren.

Rainbow Research, Kids Bubble Bath, Relaxing Sweet Dreams, 12 fl oz (360 ml): Bad, Schoonheid, Bubbelbad, Kinderbubbelbad

Ze willen gewoon genieten van een bruisend, heerlijk ruikend bad (ik ook, dit is het beste bubbelbad dat ik ooit heb gebruikt! Ik voeg graag een paar druppels lavendel toe, rust en kalmerende, kamille of stress weg essentieel olie in mijn baden voor toegevoegd therapeutisch effect. Je weet wat geweldig is aan dit – een klein beetje vult je bad met heerlijk geurige, langdurige bubbels die deze vermoeide moeder een paar minuten rust geven. Rainbow Research, Kids Bubble Bath, Relaxing Sweet Dreams, 12 fl oz (360 ml) Volgens de Amerikaanse academie voor pediatrie hoeven we onze kinderen niet dagelijks te wassen. Voor een bubbelbad: dit bubbelbad maakt gebruik van op planten gebaseerde bubbelende middelen; daarom borrelt het niet zoals synthetische formules. Vrij van potentieel schadelijke ingrediënten zoals natriumlaurylsulfaat (Sls) en verdovende middelen, California's babybubbelbad zijn geschikt voor iedereen die zich zorgen maakt over het risico van blaasontstekingen en voor mensen met een gevoelige huid. Deze merken verkopen natuurlijke, milieuvriendelijke producten aan kopers over de hele wereld. De verkoelende aloë en rooibos-extracten in het naturals beauty-bubbelbad bieden geweldige ontstekingsremmende voordelen, kalmeren de huid en houden het zacht en goed gevoed. Dit is een zacht bubbelbad zonder vervelende chemicaliën dus ik voelde me goed in het gebruik van het bad voor kinderen.

Review: Rainbow Research, Kids Bubble Bath, Relaxing Sweet Dreams, 12 fl oz (360 ml)

 Bedankt voor het maken van geweldige, natuurlijke producten voor mijn kleintje! De zorg rond chemicaliën in bubbelbad (zoals bij shampoos en andere producten) gaat over de langetermijneffecten en hoe de chemische blootstelling in de loop van de tijd een negatief effect kan hebben op uw kind als hij of zij groeit. Het te vaak wegwassen van de natuurlijke oliën (Sebum) op onze huid kan een droge huid veroorzaken of ervoor zorgen dat de huid in talg overdriveert en in feite een vette huid veroorzaakt. Naast badschuimproducten hebben we een mineraalbad dat wordt geleverd in een reeks geuren met verschillende ingrediënten. Bovendien geven de meeste mensen hun kinderen niet elke avond een bubbelbad. Opi nagel jaloezie – bubbelbad versterkt uw nagels en geeft een prachtige nude, stoffige roze nagellak kleur. Je zou denken dat producten die op de markt worden gebracht voor kinderen en baby's veilig zijn om te gebruiken, maar dat is helaas verre van waar. Door er twee en twee samen met onze dokter te plaatsen, realiseerden we ons dat de uitslag één keer per week condenseerde met ons gebruik van dit bubbelbad en stopte. Maak badtijd superplezier met pure biologische huidverzorging en natuurlijke haarverzorgingsproducten voor uw baby en kinderen. Het bubbelbad is hypoallergeen en scheurvrij. De ingrediënten zijn water, mandarijn schil olie, jojoba-eiwit, calendula bloem extract, kokosolie en aloë blad sap. Ja, dna miracles natuurlijk bubbelbad voor kinderen is speciaal samengesteld met natuurlijke ingrediënten, waardoor het perfect zacht is voor de huid van je kleine wonder. Buiten het bereik van kinderen houden, behalve onder toezicht van een volwassene.

Opi nagel jaloezie – bubbelbad is geformuleerd om het natuurlijke te versterken. Voor gezond en glanzend haar, hypoallergene en tranenloze shampoo met vitaim c. Ik hou er niet van om te moeten douchen na het luieren in een bad vol met olie.