Goingorganic.nl

Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Coconut Bliss, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each

Organic Live Food Bar, Chocolate Coconut Bliss, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each by Raw Revolution Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven

€ 18,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Coconut Bliss, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each
Prijs: € 18,90
Inhoud: 0.68 kg, 4.3 x 14.2 x 17.8 cm
Productcategorie: Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven, Food, Snacks, Healthy Snacks, Supplements, Nutritional Bars

Rauwe revolutie, organische live voedselbar, chocolade kokosnoot zaligheid, 12 bars, 1 8 oz (51 g) elk – organische levende voedselfusie. Omega-3 & 6. 5 G vezel. 7G eiwit. Alle organische. Glutenvrij. Pinda-vrij. Zuivel vrij. Veganist & Kosher Parve. Usda organisch. Trots gemaakt in de VS in onze eigen glutenvrije en pinda-vrij plant. Als geregistreerde verpleegkundige en natuurkundige chef-kok heb ik een passie ontwikkeld voor rauw voedsel.

Stel je voor een alternatief voor high sugar suikerverwerkte snacks die gewoon geweldig verbazen, een fusie van levende, ruwe en organische ingrediënten. Stel je voor een schone snack met een hogere voedingswaarde die ons dichterbij brengt bij het genezen van onszelf en de globale ecologie. Alice Benedetto – oprichter. goingorganic.nl Dit zijn een geweldige rauwe voedselbar en ik hou van de ingredientlijsten. Hoewel het natuurlijke ingrediënten heeft, heeft elke bar slechts 7 g eiwit, die ik wens was hoger. Ze hebben 5 gram vezels, dus als een hapje houden ze je vol. Ik was niet zeker over een live eten bar, maar een hap en ik ben hooked. Leuke evenwichtige voeding, bevredigend, lekker! Die bars proeven niets zoals kokosnoot.

Ze bevatten veel zonnebloempitten. Dat is niet slecht, maar ik ben er geen fan van. Het is niet erg zoet en zwaar smaakt als chocolat. Had eerder betere rauwe bars voor. Gisteren, alle ruwe revolutionsbalken zijn nogal iets. Deze smaakt goed maar ik verwachtte een beetje meer kokosnoot smaak. Ik hou van ze! Nieuwe favoriet, ik herbestel dit. Ze zijn zacht, choclatey en coconuttey en helemaal niet zo lief. Perfet, iemand realiseerde zich eindelijk dat er veel zachte smaak was in al deze bars. Ik beveel theese, probeer het uit! Ik hou van deze bars!

Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Coconut Bliss, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each: Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven

Meer dan 80% rauwe ingrediënten. Zal ze opnieuw bestellen! Ik maak meestal mijn eigen rauwe staven, dus het was een beetje sceptisch. Ik eet geen voorverpakt voedsel. Maar nu eet ik dit. Ik heb deel aan duurzaamheidsgebeurtenissen en dit omvat vaak wandelen voor perioden van maximaal 24 uur, dit zijn de perfecte kleine energieverbetering. Zelfs gewoon op kantoor zitten, geniet ik vaak van een. Niet zo lief, dat is heerlijk als ik worstelen met dingen die te zoet zijn. Juist, ik verwachtte chocolade met kokosnoot in het midden, maar deze bars smaken en lijken meer op gedroogde fruitbomen dan chocoladerepen.

 Er lijken er een paar kleine stukken te zijn, maar ik was een beetje teleurgesteld. Ze zijn niet verschrikkelijk, ook niet geweldig. Ik zou wel door deze opnieuw willen. Ik gebruik deze met vertrouwen als ik een snelle maaltijdvervanging nodig heb, omdat ik weet dat ze rauw, organisch en vol met kwalitatief hoogwaardige voedingsstoffen zijn. De beste smakelijke rauwe bar ooit, dit is beter dan de kersensmaakte bar en mijn favoriete in deze serie. Geweldige kleine snack. Ik pak vaak een van deze en een eiwitbalk om een ​​maaltijd op te maken. Deze staven zijn vochtig maar niet nat, zacht maar nog steeds stevig, zachte crunch van noot en zaadstukken, lekker maar niet zoet (geen geraffineerde suikers, net agave). De staven zijn niet in chocolade gedekt. ​​De cacaopoeder wordt door de mix gemengd. Ik heb deze bars regelmatig gekocht als een kleine traktatie voor mezelf. Ik heb onlangs de coconut delight bars geprobeerd, ze zijn ook lekker.

Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Coconut Bliss, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each: Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven

Ik was op zoek naar een gezonde optie voor / na workouts of als ik niet op een drukke dag kan eten en deze snack zijn perfecte ingrediënten verstandig en smaakverstandig. Hoewel het suiker heeft, is deze specifieke de laagste op suiker van al hun andere en ik verkies elke dag suiker over kunstmatige zoetstoffen! Mijn man heeft deze in zijn lunchbox, ze zijn heerlijk en een gezond, voedzaam traktatie. Ontvangen wat ik zoals normaal bestelde op tijd. Goede smaak! Op basis van de smaak zou ik vijf sterren geven. Slechts vier omdat het slechts 6 gram eiwit heeft. Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Coconut Bliss, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each Goed product en goede smaak, ok, maar er zijn een betere rauwe & organische bar op webshop. Een studie uit 2009, uitgevoerd aan de universiteit van birmingham, in Engeland, toonde aan dat als je tijdens de maaltijden wordt afgeleid (het bekijken van oude afleveringen van gekke mannen, zeg), je later waarschijnlijk sneller terugvalt. Deze staven van 330 calorieën zijn een balans van gezonde vetten, eiwitten en zowel eenvoudige als complexe koolhydraten om je energie te geven en je te vullen.

Review: Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Coconut Bliss, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each

Verhoogde obesitaspercentages en de opkomst van diabetes type 2 wekken interesse in productformules met minder suiker. Kwaliteitsproducten met wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten kunnen consumenten helpen om aan hun gezondheidsbehoeften te voldoen. Je kunt de invoegtoepassingen naar jouw smaak variëren door in deze versie 2 kopjes van elke combinatie van klein (of gehakt) gedroogd fruit, noten en / of zaden voor de chocolade, kersen en kokosnoot te ruilen. Bekijk de ingrediëntenlijst terwijl u de suikertelling bekijkt. Rondom is dit geweldig nieuws voor amandelen, omdat het voedingsprofiel past in zoveel verschillende categorieën en consumentenbehoeften, zei ze. Dientengevolge zullen eiwit- en vezelformuleringen in de nabije toekomst voorop en gecentreerd blijven, zei hij, wijzend op een snelle groei in de sector van plantaardige eiwitten omdat deze een uitstekende energiebron is en een diepgaande invloed kan hebben op de formulering van gewichtsbewust voedsel. Gewend om met raketsnelheid te krijgen wat ze willen, hebben deze zelfde mensen een groeiend bewustzijn van de kwetsbaarheid van hun omgeving, wat hen ertoe brengt etiketten te onderzoeken en op zoek te gaan naar pure ingrediënten. U mag deze informatie niet gebruiken om een ​​gezondheidsprobleem of ziekte te diagnosticeren of te behandelen zonder overleg met een gekwalificeerde zorgverlener.

Veel snacks die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, bevatten echter veel geraffineerde koolhydraten en suiker, waardoor u zich niet verzadigd voelt en meer trek krijgt in eten. Com kan een vergoeding ontvangen voor sommige links naar producten en diensten op deze website. De probar is een smakelijke energiebar waarvan de ingrediëntenlijst je puur en gezond doet voelen. Standaard gezouten pepitas hebben een verrassend robuust voedingsprofiel. Ontdek welke snacks de beste voeding bieden en geniet hier van de volle smaken! Voeg wat calorie-vrije zoetheid toe naast de banaan en experimenteer met kruiden zoals kaneel en nootmuskaat. De volgende keer dat je die sterke hongersignalen voelt en je in de verleiding komt om naar een eiwitreep te reiken, probeer dan dit real-food alternatief en kijk gewoon wat er gebeurt. Het beste van alles is dat je met een paar eenvoudige vervangingen kaneel- en cacaoversies van de repen kunt maken, zodat elk gezinslid een smaak vindt waar ze van houden. Vanaf de recensies van klanten kan probar base bar je een vol gevoel geven voor langere uren. Rozijnen zijn geweldig wanneer gemengd met noten, alleen gegeten, of gebruikt om een ​​gezond tussendoortje met pindakaas en selderij te maken. Nadat je deze mooie roze hummus hebt gemaakt, ga je misschien nooit meer terug naar de traditionele soort. ), En u kunt in staven snijden of in ballen rollen. Ze houden je langer vol voedingsvezels en lichaamsgewicht voller. Samen met ingrediënten zoals eiwitten, noten en fruit, bevat elke bar 12 gram eiwit, 210-220 calorieën en geen b. Bak de pecannoten voor het pulseren in de keukenmachine voor een meer robuuste, geroosterde smaak.

 Maar deze kunnen leiden tot gastro-intestinale klachten, voornamelijk gas en kramp, bij sommige mensen als ze in grote hoeveelheden worden geconsumeerd. ) Voor een zoete lekkernij voelt u zich goed bij het eten. Het is ook een goede bron van ijzer, wat belangrijk is voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd, die vaak een tekort hebben. In werkelijkheid kunnen ze zelfs meer calorieën bevatten. Ik hou van pompoentaart, dus toen ik deze lekkere gezonde snacks-optie zag, moest ik het gewoon opnemen. Toch investeren ze meer dan ooit tevoren over de ethische, milieu- en gezondheidsimplicaties van hun voedsel. Ik vind deze bars echter gevaarlijk omdat ze gewoon zo verdomd goed smaken. Wat maakt nugobars zo heerlijk – ze worden gedompeld in gezonde, smeltende mond, echte pure chocolade. Citroensap en kaneel zijn de enige extra's die je nodig hebt voor een frisse, gemakkelijke snack! Je beste gok voor snacks is heel voedsel, maar als je voedingsrepen gaat eten, zorg er dan voor dat je die etiketten leest en kies zorgvuldig je bar.

3 miljard voor het jaar eindigend op 27 mei 2017.