Goingorganic.nl

Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Raspberry Truffle, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each

Organic Live Food Bar, Chocolate Raspberry Truffle, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each by Raw Revolution Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven

€ 18,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Raspberry Truffle, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each
Prijs: € 18,90
Inhoud: 0.64 kg, 4.3 x 14.2 x 17.8 cm
Productcategorie: Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven, Food, Snacks, Healthy Snacks, Supplements, Nutritional Bars

Rauwe revolutie, organische live voedselbar, chocolade framboos truffel, 12 bars, 1. 8 oz (51 g) elk – organische levende voedselfusie. Omega-3 & 6. 5 G vezel. 7 G eiwit. Alle organische. Glutenvrij. Niet gmo. Zuivel vrij. Veganist & Kosher Parve. Usda organisch. Trots gemaakt in de VS in onze eigen glutenvrije plant. Als geregistreerde verpleegkundige en natuurkundige chef-kok heb ik een passie ontwikkeld voor rauw voedsel.

Stel je voor een alternatief voor suikerverwerkte snacks die gewoon geweldig verbazen, een fusie van levende, ruwe en organische ingrediënten. Stel je voor een schone snack met een hogere voedingswaarde die ons dichterbij brengt bij het genezen van onszelf en de globale ecologie. – Alice Benedetto, oprichter. goingorganic.nl Deze bars zijn een grote hit in ons huis! Mijn kinderen houden van hen, en ik hou van hoe gezond ze voor hen zijn. Ik geef ze dagelijks aan mijn dochter voor een hapje op school, en ik voel me goed te weten dat ze haar eiwit in een veilige en gezonde vorm krijgt. Hou ervan dat het rauw en veganistisch is! Perfecte maat ook! Best of raw rev, maar had hogere verwachtingen. Het is niet chocolaty, het is als een geharde fruitgel met chocolade en frambozen, zoals een echt smakelijke fruit-energie snack, maar niet zo goed als chocoladerepen. Zo! Goed! Als u van frambozen houdt, moet u deze proberen! Prachtige smaak, zal zeker weer een gezonde, rauwe bar kopen die zo lekker smaakt! Leuke smaken.

Chocolade & Frambozen. Hou van deze bars. Ik eet geen suiker, dus deze bars komen echt voor mij als ik een serieuze zoete jones heb. Dit zijn heerlijk! Ze zijn nu een stapelmaaltje in mijn huis. De chocolade en de smakelijke smaak is fantastisch. Absoluut heerlijk.

Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Raspberry Truffle, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each: Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven

 Ik heb de voorkeur aan de chocolade-kokosnootversie van deze bars, maar deze smaak was ook mooi. Ik ben verliefd op dit merk. Ik kan echter niet een hele bar eten. Ik heb de voorkeur aan de 100 calorie mini bars. Voor een rauwe bar smaakt het onwerkelijk. Ideaal voor school lunches. Niet veel framboosgeur, maar nog lekker.

Heerlijke, gezonde snacks als je geen tijd hebt om iets zelf te maken. Ontvangen wat ik zoals normaal bestelde op tijd. Beste rauwe revolutiebar, echt lekker en gezond, ik koop normaal gesproken de kleinere chocolade crave bar waar ik van hou. Ik wilde dit proberen als ik hou van framboos, maar het is niet een bijzonder sterke framboosmaak. Ik vind de grotere maat een beetje te groot om ook op een keer te eten. Hield helemaal van deze. Ga er rond om ze met iedereen te delen, want hoe geweldig is die ingrediëntenlijst! Wat het niet omvat is bijna even indrukwekkend als wat het omvat. Zeker een stevige favoriet. Deze bar was heerlijk toen het voor het eerst kwam, nu is het goed maar niet geweldig. Grote organische ingrediënten.

Ik moest zeggen dat ik meer van een framboosmaak in deze bars verwachtte. Dat gezegd zijnde, ze zijn nog steeds erg aardig en een goede snack. Dacht dat het een soepele bar is, merkte niet dat het veel dingen in een bar heeft, genoeg om je vol te maken, vond de smaak van deze niet leuk. En gelukkig kun je thuis zelfgemaakte energiestaven maken met slechts een paar eenvoudige ingrediënten. Onze gezondheidsnoot en geregistreerde diëtist hebben ons uitgebreide assortiment gezonde snacks bekeken en enkele van de gezondste keuzes benadrukt! Deze gezondheidsstrijdersbalk is ook een goede bron van calcium, wat kan helpen om populaties zoals vrouwen en volwassenen ouder dan 51 jaar aan hun behoeften te laten voldoen. Sommige ingrediënten zijn glutenvrije gerolde haver, zonnebloemlecithine, erwteneiwit en erwtenproteïneklompjes, lijnzaadpoeder, datastroop, cacaopoeder en bruine rijstproteïne. Vezel is belangrijk in je dagelijkse voeding, en zoveel als je kunt krijgen in een voedingsreep helpt. Ingrediënten: Glutenvrije gerolde haver, pindakaas, gedroogde zure kersen, pistachenoten, lijnzaadmeel, walnoten, pompoenpitten, zonnebloempitten, agave siroop.

Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Raspberry Truffle, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each: Eten, Snacks, Gezonde Snacks, Supplementen, Voedingsstaven

Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Raspberry Truffle, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each

Essentiële factoren om te overwegen bij het kiezen van een voedingssnack zijn: Draagbaar, gezond, vullend, gemak en smaak, volgens gezond snacken in de u. Maar de kleinere staven voldoen misschien niet aan je honger en je zou er uiteindelijk meer van kunnen eten. Het bevat ook donkere organische cacao en antioxidanten waarvan bekend is dat ze gezonde lichaamsfuncties ondersteunen. Maar hun hoofdingrediënten zijn glucosestroop en suiker! Een greintje van deze knapperige lekkernijen bevat 3 gram eiwit en slechts 150 calorieën. Vorig jaar werd vriendelijk gezegd om het woord gezond van hun verpakking te nemen omdat ze niet voldeden aan de fatale richtlijnen. Gezonde snacks zorgen ervoor dat je geen honger hebt, komt eten en houdt je vetverbrandende metabolisme in stand. Niet alle tonijn is hetzelfde, zoals je waarschijnlijk wel weet.

Review: Raw Revolution, Organic Live Food Bar, Chocolate Raspberry Truffle, 12 Bars, 1.8 oz (51 g) Each

 Hoewel veel mensen het voedsel niet zien als een kandidaat voor hun middagsnack, biedt broccoli een bevredigende crunch die kan worden gebruikt om een ​​indrukwekkend voedende traktatie te maken met een aantal verrukkelijke smaken. Vetten en zoetstoffen zijn een geweldige plek om de gezonde makeover van uw product te beginnen. Verpakt met maar liefst 20 gram eiwit uit wei en slechts 1 gram suiker, zijn deze krachtige proteïnebars perfect om in je sporttas te gooien of vast te houden in je bureau-snacklade. Wereldwijd is het aantal snackbars met de organische claim meer dan verdubbeld sinds 2011. Als je echt honger hebt, negeer het dan niet. Gedroogd fruit kan overboord gaan in calorieën en suiker, maar er is geen reden waarom je niet kunt genieten van kleine hoeveelheden als onderdeel van een snack, samen met wat noten voor gezonde vetten om een ​​bloedsuikerspiegel achtbaanrit te voorkomen. Maaltijdvervangers hebben de neiging om hoger te zijn in eiwitten en calorieën om mensen langer vol te houden.

We zijn vooral dol op deze kokosnootchocolade met chocolaatjes om tijdens het eten bewust te kauwen. Het bevat ook veel verwerkte, niet-biologische soja, een combinatie die u waarschijnlijk niet van stroom voorziet tijdens een training (of voor een langetermijngezondheid). Nu we weten dat vetarme voeding niet per se gezond is, hebben deze 20 jaar oude voorschriften nog een tweede blik nodig. Wanneer een product een beperkte aantrekkingskracht heeft, is het belangrijk slim te zijn over marketing en deze in winkels te plaatsen die uw klantenbestand zullen bereiken. Deze noten kunnen helpen bij het afslanken dankzij hun gezonde hulp aan gezonde vetten, vezels en eiwitten. Neem bijvoorbeeld een grab1-balk, die 4 gram vezels bevat en slechts 11 gram suiker in sommige smaken. Transparantie is een belangrijke trend die de groei in de categorieën bar en snack stimuleert, omdat meer consumenten manieren zoeken om hun gezondheid te beheersen door het gebruik van producten met voedzame en herkenbare ingrediënten. Dit is de bar waarmee je een snelle, gemakkelijke en kwaliteitsvolle maaltijd kunt krijgen zonder schuldgevoel. Je zou geen vliegtuigbrandstof in je auto stoppen, dus gebruik geen vliegtuigbrandstof als je van plan bent om op je achterste te zitten.

 En hoewel het een verbazingwekkende grasgroene superfoodmix bevat van poeders, thee, wortels en producten die voldoende zijn verwerkt om in de bar te passen, kunt u alles krijgen wat u nodig hebt, van gezond fruit, groenten, bonen, peulvruchten en granen bij uw andere maaltijden. en snacks. Denk aan de muurlopers die tussen mijlen twintig en 24 worden geraakt – het is omdat ze zonder brandstof zijn. Een handvol walnoten is geweldig hersenvoedsel voordat je gaat zitten om dat wiskundehuiswerk te doen. Het anti-aging voedingskeuzeprogramma maakt gebruik van een verhouding van 50-25-25.