Goingorganic.nl

Reviva Labs, Glycolic Acid Oily Skin, Daytime, 1.5 oz (42 g)

Glycolic Acid Oily Skin, Daytime, 1.5 oz (42 g) by Reviva Labs Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Acne, Huidtype Acne Gevoelige Huid

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Reviva Labs, Glycolic Acid Oily Skin, Daytime, 1.5 oz (42 g)
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.07 kg, 5.6 x 5.6 x 5.6 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Acne, Huidtype Acne Gevoelige Huid, Beauty, Facial Care, Creams Lotions, Serums, Health, Acne, Skin Type Acne Prone Skin

Reviva labs, glycolzuur olieachtige huid, dagtijd, 1. 5 oz (42 g) – de natuurlijke huidverzorgingsautoriteit. Dag. Lichte crème vochtinbrengende stof. Vrij van parabenen. Voor olierige of geblachte huid. Sfi gecertificeerde sourcing. Lichte vochtinbrengende dagdag voor olierige of geblachte huid.

Regelmatig gebruik is gemeld om niet alleen bij te dragen tot het oplossen van huidige vette of vlekproblemen, maar om de huid te beschermen tegen milieuvervuilende stoffen (oorzaak van veel uitbraken). Botanische oliën vermijden overdrogende huid, maar voelen ongelooflijk licht en helpen de crème een glad oppervlak op de huid verlaten. Individuele gebruikers melden een zachter, gladder gevoel en een duidelijker, helderder uiterlijk na enkele weken. Na 40 jaar creëren we nog steeds doorbraak natuurlijke huidverzorging. In de loop der jaren hebben we veel industriële voordelen geïntroduceerd – en we vertragen niet. Wij beloven dat u blijft zorgen voor innovatieve natuurlijke huidverzorging die u en uw familie zal houden. goingorganic.nl Ik heb een combinatie huid en heb jarenlang gezocht naar een vochtinbrengende stof die mijn neus niet uitbrak. Na ongeveer 30 jaar zoeken heb ik eindelijk een product gevonden dat ik overal in mijn gezicht kan gebruiken en niet uitblazen. Naast dat mijn olieige t-zone niet uitbarstelt na hydraterende, heeft het de ruwe huid helemaal weggenomen van de droger gebieden van mijn gezicht, zoals wangen en voorhoofd. Maar het is gemaakt waardoor mijn huid het vocht opneemt in plaats van gewoon op mijn huid te zitten. Het doet wel wat het zegt. De geur van de crème is geen bloemrijke geur, maar het wordt de baan gedaan.

Reviva Labs, Glycolic Acid Oily Skin, Daytime, 1.5 oz (42 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Acne, Huidtype Acne Gevoelige Huid

Ik zal dit product opnieuw bestellen. Ik heb een vette huid (49 jaar) en deze room maakt het echt schoon. Lees de informatie hoe te gebruiken. Voor succes, worstelen ik met een beetje acne van tijd tot tijd, maar dit – in combinatie met de 10% glycolzuurcrème van reviva 's nachts – houdt het echt onder controle. Het duurt ook al lang. De geur is niet het beste, maar het maakt mij niet uit zolang het doet is het werk. Werkt ook erg goed onder make-up. Kan een beetje steken wanneer u op acne of snijdt. Ik raad het aan aan mensen die gevoelige huid hebben of gewoon met hun huid producten gebruiken. Aan iedereen aanbevelen met een lichte moisturizer.

 Een uitstekende crème voor olierige en combinatie huid. Leren met perfecte, verstopt geen poriën, plus een licht opheffen effect. Zeker opnieuw kopen! Ik gebruik deze crème twee keer per dag. Het is perfect voor mijn vette acne huid. Hou ervan. Geweldig product, het neemt mijn acne heel snel weg, maakt mijn gezicht veel soepeler en verheldert de huidtoon. Ik gebruik het maar een week en het heeft zelfs een paar nieuwe littekens verwijderd die ik had, dus ik kan het nog een keer voor het rest van mijn leven gebruiken, het gaat veel voor de eerste toepassingen en ik gebruik het alleen als ik niet krijg buiten aan de zon of in de avond voor het bed. Na de vakantie had ik veel problemen op mijn gezicht: acne en rode plekken. Deze crème geholpen mijn gezicht in een paar dagen. Het doet me pijn wanneer ik het gebruik, maar het doet wat het belooft, laat de huid zachter, en voorkomt uitbraken. Ik heb minder plekken en vlekken sinds ik het gebruik. Mijn huid was erg olierig en geblazen. Ik kocht 5% glycolzuurzuur en dit.

Reviva Labs, Glycolic Acid Oily Skin, Daytime, 1.5 oz (42 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Crème Lotions, Serums, Gezondheid, Acne, Huidtype Acne Gevoelige Huid

Ik denk bijna gelijk maar deze lichter dan de andere. Dit is niet slecht, maar ik maak me zorgen over zonneschijn. Dus ik gebruik het gewoon 's nachts. Niet slecht. Maar als u meer dramatisch effect wilt, adviseer ik slechts 5% / 10% glycolzuurzuurroom. Ik voelde geen jeuk of steken toen ik het op mijn gezicht stelde. Maar mijn gezicht bleek even voor een tijdje. Misschien was het nuttig om te schrobben, maar ik ga het niet vaak gebruiken. Reviva Labs, Glycolic Acid Oily Skin, Daytime, 1.5 oz (42 g) Ik zal deze voor de rest van mijn leven gebruiken. Gelieve deze te blijven produceren. Het duurt tijd voordat de huid gewend raakt aan het zuur. Irritatie komt vaak voor en zal de komende weken verdwijnen. Gebruik nooit meer dan een keer per dag!

Review: Reviva Labs, Glycolic Acid Oily Skin, Daytime, 1.5 oz (42 g)

Peeling van de huid kan optreden. Wanneer u overnacht op de huid wordt gelaten, ontdekt u de volgende morgen een mooie gloed na het wassen van uw gezicht. Ik gebruik het ook voor de nek, maar op alternatieve dagen, omdat het een beetje kan knoeien als ik zweet. Aanbevolen aan een paar vrienden en zij houden er ook van. Ik hou van dit product. Ik zie er jonger uit! Voor dag is het niet goed want zo vettig! Maar voor de nacht is het goed, schone imperfecties in mijn gezicht heel goed!

Ik vind het leuk! Dit is veel te zwaar voor mijn huid. Mijn huid wordt droog. Ik stapte erin. Het kan goed zijn als u een zeer vette huid heeft. Waarom oh waarom hebben ze citroen extract gehaald omdat het buiten mij ligt. Gaat van een dicht bij perfect product tot directe huidirritatie. Gaf me zweren aan beide zijden van mijn mond, (sd trigger) als je huid goed is met extracten, het kan wel goed zijn, maar de citroen is een grote reusachtige downer. Licht op de huid en goed voor vette huid. Sommige van die ingrediënten bevatten een heerlijke reeks huidverzorgingsoliën waarvan bekend is dat ze de huid voeden (zoals wortelzaadolie, zoete amandelolie, teunisbloemolie en zoveel andere).

Het gebruikt zinkoxide om te beschermen tegen de schadelijke effecten van uva- en uvb-stralen. Het micellaire water in deze doekjes zal zelfs zware make-uptes afbreken – en ze zijn gemaakt van hergebruikt katoen, dus jij bent ook bezig met het afval. 1-Was gezicht met acne-crème, dan met limoen of citroensap (ik heb momenteel limoensap) 2-zettende eitjes op voor 10-15 minuets3-zet een mix van mix 3 eetlepels honing met 1 theelepel kaneel op als een plek behandeling, en 's morgens afwassen4, verse knoflook wrijven op puistjes5-gebruik van cleanser7 opnieuw-ijs op puistjes die geen hoofd hebben nog wassen en deppen acne met katoenen ballen die zijn gedrenkt in azijn in 's morgens of' s avonds met een gezichtsmasker van haver en water dat suiker gebruikt om gezicht te schrobben als ik mijn gezicht wast, minstens één keer per dag met eensoda-watermix bakken om zachtjes gedurende 10-15 seconden in het gezicht te wrijven en vervolgens met een schone doek zelf verwijderen en droog kloppen met een wekelijkse gezichtsbehandeling door een dooier van een ei te mengen met twee eetlepels melk en een halve eetlepel honing. Ja, je kunt alleen glycolzuur en vitamine C gebruiken, ik zou een paar keer per week beginnen met kleinere doses (op verschillende dagen! Probeer de kalmerende kamillereiniger van haar lijn ($ 34) of cleansingmelk van clarins met alpine kruiden ($ 31). helpt bij het activeren van de bloedcirculatie in je huid en geeft het een mooie gezonde glans.

 We hebben het internet afgezocht om de beste veganistische reinigingsmiddelen, toners, moisturizers, maskers, serums, exfoliators en body-washs van huidverzorgingsmerken te vinden die zich ertoe verbinden alleen niet-toxische, natuurlijke en biologische ingrediënten in hun producten te gebruiken. Gebruik deze vloeistof als huidtoner door er een watje in te dompelen en elke avond je gezicht ermee af te vegen. Een favoriet bij fans van de luxe organische huidverzorgingslijn van tata harper. Met adzukibonen als scrubbing exfoliator en cranberry-extract als de milde chemische exfoliator, levert deze scrub uit pangaea echt zijn belofte op om een ​​stralende huid te onthullen.