Goingorganic.nl: Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie

Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each

Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie

Artisana Organics Raw Coconut Butter 10 Packets

€ 18,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each
Inhoud: 0.36 kg, 12.7 x 8.9 x 7.4 cm
Categorieën: Food, Nut Butters, Artisana Coconut Butter, Oil, Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Triple Leaf Tea, Decaf Green Tea with Ginseng, 20 Tea Bags 1.4 oz (40 g) Each

Dit is waar ik voor de eerste keer 100% biologische en rauwe artisana-kokosboter ontmoette. Ik ben niet zeker Laurie, maar ik denk zeker dat de niet-zelfgemaakte versie veel anders smaakt dan kokosolie! Bevat niets dan eenvoudige en pure noten en zaden, hun hele lijn is ook pinda, gluten, soja en zuivelvrij. Voorstanders van palmolie voor de gezondheid hebben het over palmfruitolie, die minder verzadigd vet bevat dan palmpitolie. Kate is een voedingsdeskundige met een master in voeding van de nationale universiteit voor natuurlijke geneeskunde in Portland, Oregon en de blogger en fotograaf van vegukate. Ze maken het met gedroogd kokosvlees en na het vermalen, waarschijnlijk reconstitueren ze het met water. Baby's en kinderen hebben een veel kleiner lichaamsgewicht en daardoor zijn ze veel gevoeliger voor de schadelijke effecten van zware metalen zoals lood en cadmium, zelfs in kleine hoeveelheden. We maken en creëren levende en biologische boters en spreads met de meest zorgvuldige aandacht voor detail en kwaliteit. Gezond nastreven biedt informatie met betrekking tot gezond leven, recepten, voeding en voeding en is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

En laat je niet misleiden door ingrediënten als gedroogde rietsuikerstroop of agavesiroop, die gewoon codewoorden zijn voor suiker. Soepele en romige, rijke en lichte kokosboter wordt niet gebruikt om te koken, maar ook om voedsel, desserts, sauzen, enz. Af te maken. Hoe zullen knabbelende lezers reageren op rauwe, organische notenpasta's, dachten we: ze roepen een visie op van reformwinkels, niet van elite specialiteit emporia. ); Het verdelen van wat amandelboter en kokosboter bovenop vormen een geweldige vervanging voor saaie, oude (met mycotoxine en suiker beladen) boterhammen met pindakaas en jam. De enige uitzondering hierop is kokosboter, die bij kamertemperatuur stabiel blijft vanwege zijn antibacteriële eigenschappen en unieke vetzuurstructuren. Wanneer je het krijgt is het gedeeltelijk gescheiden, dus ik neem ongeveer twee kopjes olie af en bewaar om te koken. Lees hier over de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten in deze boters.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Superfood Oatmeal, Cocoa + Cashew + Pepitas, 12.6 oz (357 g) by Earnest Eats

Voedsel, Nootboter, Artisana Kokosnootboter En Olie – Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each

We zijn veel beter af als we ons baseren op rauwe noten en zaden voor vetten in plaats van het kopen van noten en zaadboter die geraffineerde bronnen van toegevoegde olie hebben. Het kiezen van een noot of zaadboter als een gezonde snack, samen met een heerlijke koolhydraat, zoals appelschijfjes of volkoren toast, zal het hunkeren naar bevrediging bevredigen en je uitjes van hangaren op afstand houden. Mijn favorieten zijn onder meer een beetje in mijn handen wrijven en het dan als een lotion gebruiken, het maakt mijn huid (vooral de super droge gebieden zoals ellebogen en knieën) super zacht, of ik stop het een of twee keer per week in mijn haar, laat het zit een paar uur. Over het algemeen waren we zeker onder de indruk van de artisana-producten! Een mix van cacaoboter en kokosboter, het ziet eruit als fudge en smaakt naar de hemel. Schep de kokosboter recht uit de pot en eet het op. Maak een heerlijk dessert door te mengen met appels, agavesiroop en kaneel. Dit zijn unieke, superieure, biologische producten. Caldwell esselstyn van de cleveland kliniek, die de New York Times bestseller schreef, voorkomt en herstelt de hartziekte. Vergeet niet, hoe gezond het product er ook uit mag zien, als u deze twee soorten oliën (in welke vorm dan ook) ziet, plaats het dan terug en pak iets anders op! Nadat ik dat had geprobeerd, was ik opgewonden om te zien wat Artisana nog meer te bieden had. Ik zie vaak verschillende merken kokosolie in plastic verpakkingen. Hoewel noten worden aangemoedigd voor het fase 1-dieet, zijn pinda's ten strengste verboden in fase 1 vanwege hun neiging tot mycotoxineverontreiniging.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Aura Cacia, Pure Essential Oils, Roman Chamomile, Relaxing, .5 fl oz (15 ml)

Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each Beoordeling

Vers en lekker, artisana maakt een grote verscheidenheid aan decadente en heerlijke notenpasta's die zo goed zijn dat het moeilijk is ze niet direct van de lepel te eten. Ik heb het niet geprobeerd in smakelijke recepten, maar ik zou me voorstellen dat het geweldig zou zijn in een kokos-thaise soep met verwarmende specerijen, gember en citroengras. Artisana, Organics, Raw Coconut Butter, 10 Packets, 1.06 oz (30.05 g) Each Olie en boter is 100% vet, wat bijna hetzelfde is. Rauwe, biologische, lokale notenpasta en kokosolie – goddelijk gemalen fruit en zaden! Nogmaals, ik was diggin. Hoe sterk en bitter was de chocoladesmaak. Keer op keer krijg ik dezelfde vragen over kokosboter en kokosolie. Op de ingrediëntenlijst kun je beter een niet-biologische notenboter kopen die alleen maar pinda's bevat, zout op de ingrediëntenlijst.

Het heeft een milde kokossmaak, maar het overweldigt absoluut niet de smaak van uw voedsel. Echt waar, er is geen reden dat notenboters al deze rommel zouden bevatten. Net als de kokosboter, is het vast op kamertemperatuur maar smelt het in de mond. Wanneer ze worden gegeten als onderdeel van een slim dieet met hart, kunnen macadamia-noten helpen de risico's op hart- en vaatziekten verder te verminderen. Dit zou een geweldige toevoeging zijn voor smoothies, want het is rijk aan ijzer (12% dagelijkse waarde in 2 eetlepels) en eiwit (6G in 2 eetlepels). Artisana heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om een ​​hele voedselvorm van kokosnoot in je dagelijkse dieet te krijgen. Het heeft dezelfde romige textuur als pindakaas, maar het biedt ongeveer 3 gram meer gezond hartelijk enkelvoudig onverzadigd vet per portie en is ook een geweldige bron van eiwitten.

Artisana heeft hun kokosboter gedefinieerd met een kenmerkende puree van kokosnoot, een vezelrijke, dicht voedzame spread en een prachtig ingrediënt in rauwe desserts, smoothies, hartige gerechten en snacks. Net als kokosolie verandert het van textuur afhankelijk van de temperatuur, dus in koude omgevingen zal het moeilijker zijn en moet je een beetje meer kracht gebruiken om het uit de pot te krijgen. Oh oh, wist je dat als je je notenboter ondersteboven in je voorraadkast bewaart, ze veel gemakkelijker te roeren zijn als het tijd wordt om ze open te maken – dat kleine tipje heeft mijn leven veranderd. 19Oz-pakket artisana-amandelboter als naschoolse tussendoortje. Een van de eerste gastronomische kookboeken voor rauw voedsel, hier is het bewijs dat rauw eten meer is dan een somber dieet met wortelsap en geraspte noten. Er zijn drie belangrijke dingen die ik moet zien bij het kopen van kokosolie. Ik zou deze waarschijnlijk nog steeds niet regelmatig gebruiken, maar voor mijn mede zoethout haters die er zijn, hoeft u niet bang te zijn voor deze.

Of u kunt het mengen met gewone pindakaas om een ​​proteïnestoot toe te voegen aan uw boterham met pindakaas.