Goingorganic.nl

Sea Tangle Noodle Company, Kelp Noodles, 12 oz (340 g)

Kelp Noodles, 12 oz (340 g) by Sea Tangle Noodle Company Eten, Rijst Pasta Soepen

€ 2,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Sea Tangle Noodle Company, Kelp Noodles, 12 oz (340 g)
Prijs: € 2,50
Inhoud: 0.36 kg, 14 x 11.2 x 5.8 cm
Productcategorie: Eten, Rijst Pasta Soepen, Food, Rice Pasta Soups, Grains, Pasta, Soup, Noodles

Sea Wangle Noodle Company, Kelp Noodles, 12 oz (340 g) – geweldig voor salade. Gezond, lekker, makkelijk te bereiden en leuk om te eten. Een rauw eten. Gemaakt met minerale rijke zeekelp. Laag in koolhydraten en calorieën en vetvrij. Vrij van alle allergenen. Klaar om te eten. Neutrale smaak. Ons verhaal. Kelpnudels zijn een zee groente in de vorm van een makkelijk te eten noodle. Gemaakt van alleen kelp (een zee plantaardige), natriumalginaat (natriumzout extract van een bruine zeewier) en water, kelp noedels zijn vetvrij, glutenvrij en zeer laag in koolhydraten en calorieën. Hun noodle vorm en neutrale smaak zorgen voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder salades, rozentaarten, warme bouillon en bakkers, terwijl hun gezonde inhoud een rijke bron van spoormineralen bevat, waaronder jodium, welke kelp bekend is.

Hun unieke textuur compleet het pakket, waardoor kelpnudels een uniek, gezond en lekker alternatief zijn voor pasta en rijstnoedels. Het beste van alles, er is geen kook nodig. Spoel en voeg de noedels op elk gerecht toe en ze zijn klaar om te eten. goingorganic.nl Ik ben al een tijdje kelpnudels gebruikt, aangezien ik op een rauwe voedingsdieet heb gedraaid. Ik maak voornamelijk ruwe pad Thai en pesto en ik ben blij met dit product. Ik kon het niet al te vaak hebben, omdat ik vroeger aan AUD $ 10,50 per pak in Australië betaalde! Voor de goede prijs. Tip: je moet ze wassen en spoelen wanneer je ze uit de verpakking krijgt. Zet ze dan in water met citroensap en wat tamari / nama shoyu of bracht vloeibare aminos gedurende ongeveer 3 uur om ze te verzachten, of anders zijn ze te knapperig en niets als een noedelspray. U kunt ze dan spoelen als u wilt, om die smaken te ontdoen als ze niet met uw gerecht gaan. Ze moeten echt instructies hebben op het pakket! Ik hou echt van deze noedels, maar er zijn twee dingen om op te merken: ze zijn gemaakt van kelp, wat voor de meeste van ons geweldig is.

Sea Tangle Noodle Company, Kelp Noodles, 12 oz (340 g): Eten, Rijst Pasta Soepen

Echter, mensen met hyperthyroidisme en mensen met hashimotos kunnen bijwerkingen opmerken als u het hele pakket tegelijkertijd eet (zoals ik). Het andere wat je moet opmerken is dat je deze kok een paar minuten laat laten of 20 minuten of langer in je saus zit, zal ze verzachten, voordat ze zo zijn, staan ​​ze op de knappe kant. Ik kon niet gelukkiger zijn met deze noedels. Ze maken een aangename toevoeging aan roerbak. Ik spoel goed, doe dan in een pekel water met zout en citroensap. Wanneer ik klaar ben om te gebruiken (ik kan ongeveer 3 porties uit een pakket krijgen), verwarm ik de noedels met wat kokosnoot aminos of voeg het recht in een roerbak. Overgebleven noedels bewaren voor onbepaalde tijd in de koelkast in de voornoemde pekel. Courgette noedels zijn geweldig voor Italiaanse gerechten, maar voor Aziatische, deze noedels kunnen niet worden verslaan! Hou van hen! Anderen hebben voorgesteld om ze in citroensap te slikken om te verzachten, maar ik denk dat ze ze smaakt als een kom citroenen omdat ze geen smaak hebben op zichzelf.

Sea Tangle Noodle Company, Kelp Noodles, 12 oz (340 g): Eten, Rijst Pasta Soepen

Ik raad het aan om ze ongeveer 15 minuten in water te laten sudderen met wat kruiden terwijl u de rest van het recept voorbereidt. Ik zal zeker kelpnudels bestellen! Deze zijn lekker, hoorden enkele klachten over de crunchiness, maar ik droog 30 minuten in water met cider azijn en dit gaf ze een goede textuur, ik hou van deze noedels. Kelp noodle is laag in calorie en hoog in sporen mineralen. Trace mineralen zijn noodzakelijk voor veel metabolische functies en we kunnen niet optimaal functioneren zonder ze. Deze kelpnudels zijn vrij “snappig” en knapperig als je het eet zonder het te verzachten. Koken helpt een beetje maar verzacht het niet helemaal. De beste manier om te verzachten is om gedurende een tijdje in een zure oplossing zoals citroensap of azijn te zuiveren, maar het kelp noodle zal proeven sour maken, zodat het misschien / misschien niet geschikt zou zijn voor bepaalde stijlgerechten. Lage calorieën betekenen ook dat ik binnenkort weer honger krijgt. Dit is zeker waar voor je geld, want je betaalt voor 340g vaste kelp zonder enige oplossing. Sea Tangle Noodle Company, Kelp Noodles, 12 oz (340 g) Mijn man gebruikt voor gewichtsverlies door lage calorieën in grote porties. Ze zijn een mooie verandering van tarwe noedels, week met een beetje citroensap / water om te verzachten voor het eten. Ondanks de hype voor deze onder de rauwe gemeenschap verwachtte ik echt niet veel!

Review: Sea Tangle Noodle Company, Kelp Noodles, 12 oz (340 g)

Maar we hielden van deze – sommige van mijn familie is van Aziatische afkomst en zijn zeer gewend aan alle soorten noedels. Ik kocht ze voor de ruwe veganistische reden, maar vond dat iedereen van hen hield. Je moet ze in een beetje warm (of kokend water als je niet ruw bent) gooien met citroensap om ze te verzachten, maar ze zijn echt geweldig, mild en uitstekend met elke saus (rauw of gekookt) – geen zeewier smaak of iets. Ik hou ervan in plaats van vermicelli voor een rauwe veganese Vietnamese mintsalade met verse mango, munt, amandelen, limoen en chili. Ik gebruik deze in mijn zee groente salade. Combineer met gesneden komkommer, dulce, gedroogde veenbessen, gesneden mandarijn sinaasappels, zeezout naar smaak en een beetje Asiaanse sesam salade dressing. Maakt een geweldig licht diner. Deze noedels hebben geen smaak, maar vermengen heerlijk met andere smaken van een gerecht. Ze zijn zacht, maar knapperig aan de binnenkant. Zeer anders en een geweldige manier om iets nieuws aan uw dieet toe te voegen.

 Hoewel ik ervoor zou kiezen om de green tea kelp noedels volgende in plaats daarvan te proberen, omdat dit wat smakelijk is, denk ik dat dit bedrijf in de goede richting gaat met hun productlijn, alle natuurlijke ingrediënten. Het gaat zeer goed in soepen en kelp is bereik in jodium, waar onze westerse dieet er niet van ontbreekt. Ik wens dat het bedrijf de hoeveelheid jodium per gram op de tas vermeldde. Mijn favoriete product van alle tijden. Zo lekker met een cashew crème, of pindakaas / satay dressing met verse groenten, waren deze noedels alsof het plastic was. Misschien moet je ze eerst koken. Ik kan ze nog een keer proberen, omdat ze zo gezond moeten zijn. Geen visachtige geur wanneer u de zak opent, zoals shirataki-noedels. Ze zijn een beetje rubberachtig, dus je moet ze een paar minuten laten sudderen in een saus om de juiste textuur te krijgen. Net als glas-noedels. Ik beveel dit niet aan. Kelp is niet voor noedels tenzij zeer vers.

Alle andere dingen die ik op webshop heb gekocht, ben ik erg blij met, maar dit nee! Als u wilt kelp kopen webshops nu eten, kelp, groene superfood, 250 veg caps- of, naturen manier, kelp, 600 mg, 180 capsules, gebruik ik nu deze in allerlei rauwe recepten en ook sommige niet-zo-rauwen. Ze zijn geweldig. Ik heb de neiging om ze 's nachts te weekpen en soms langer in de kluis zodat ze klaar zijn als ik ze nodig heb. Ik wou dat we dit met deze prijs van ergens dichterbij konden krijgen. Dit zou de perfecte kruidenierswinkel zijn voor iemand die dieet, 16 Oz. Zou een veel betere maat voor 2 maaltijden zijn – de noedels zijn te goed en mijn man en ik kunnen niet genoeg hebben voor de twee van ons voor één maaltijd uit één pakket. Zou het geweldig zijn om een ​​optie voor een groter pakket te kopen, zoals een pond of zo. Mineraal rijk en zeer laag carb, ze komen allemaal verstrikt en niet allemaal in water. Er kan een theelepel onderaan de zak zijn. Ze zijn erg knapperig. Vlak en uit de zak is de smaak niet precies zout, niet precies bitter maar een beetje van beide. Ik heb geen keuken en hoopte te kunnen eten zoals het is.

Het spoelen helpt zeker. Ik eet ze gewoon, gespoeld en met gebroken zeezout bovenop. Het is ok. Als ik een keuken had, weet ik zeker dat ik hier lekkere recepten kon maken. Zo zijn ze niet te indrukwekkend, maar ik denk niet dat ze bedoeld zijn. Ik kan ze opnieuw kopen. Ik heb dergelijke dingen eerder in Vietnamese Loempia's gegeten met garnalenglazuurnutels binnen gedoopt in pindasaus, en ik was er altijd van houden. Zoek een recept en je kan ze daarvoor gebruiken.

Ik hou van deze noedels. Ik verwachtte een fishy soort smaak maar niets.