Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Enzymen, Arthur Andrew Medisch Neprinol, Serrapeptase

Neprinol AFD, Advanced Fibrin Defense, 500 mg, 90 Capsules by Arthur Andrew Medical

Neprinol AFD Fibrin Defense Arthur Andrew Medical

€ 47,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Arthur Andrew Medical, Neprinol AFD, Advanced Fibrin Defense, 500 mg, 90 Capsules
Inhoud: 0.09 kg, 11.2 x 6.1 x 6.1 cm
Categorieën: Supplementen, Enzymen, Arthur Andrew Medisch Neprinol, Serrapeptase

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Life Extension, Optimized Tryptophan Plus, 90 Vegetarian Capsules

Arthur andrew medisch, neprinol afd, geavanceerde fibrinverdediging, 500 mg, 90 capsules – voedingssupplement. Farmaceutische kwaliteit. Non-gmo. Vegan. Kosher – ster-k. Gras – algemeen erkend als veilig. Neprinol ondersteunt: normale ontstekingsrespons. Normale immuunfunctie. Verbeterde bloedreiniging. Normale bloedviscositeit. Optimale circulatoire gezondheid. Gezonde crp en fibrine niveaus.

Neprinol is een eigen combinatie van systemische enzymen, waaronder serrapeptase, nattokinase, bromelain, papain en lipase. Deze enzymen werden specifiek geformuleerd om een ​​gezonde ontstekingsrespons te ondersteunen en het lichaam te verdedigen tegen de schadelijke effecten van fibrine. Aangezien fibrine zich in de bloedbaan ophoopt, kan het de gezondheid van de bloedsomloop verminderen en de viscositeit versterkt. Neprinol kan helpen bij het behoud van normale fibrine, bloedviscositeit en gezond gezondheid. mironon Dit product doet absoluut wat het zegt dat het het bloed verdwijnt door fibrine op te breken. Vermoedelijk daarbij strijdt het ook met ontsteking, hoewel ik niet kan zeggen dat ik dat effect van dit product heb ervaren, waarschijnlijk omdat ik op dit moment geen problemen met chronische ontsteking heb. Ik ben een fysiek actieve, pre-menapausal vrouw (40s) zonder gezondheidskwesties. In een poging om een ​​goede gezondheidstoestand te behouden, ben ik altijd aan het onderzoeken en proberen van verschillende producten om te zien of ze voor mij van nut kunnen zijn. Dit leek interessant omdat het bekend is dat als mensen ouder worden, ze vaak bloed ontwikkelen die viscous is en vatbaar is voor ongezond stolling. Deze viscositeit vermindert de circulatie en zuurstof naar de weefsels, en kan elke lichaamsinstallatie nadelig beïnvloeden. Dus in mijn geval kocht ik dit product omdat het anti-aging voordelen heeft. Ik weet dat het is bedoeld bloedverdunning effect, aangezien wanneer ik het dagelijks herhaaldelijk opneemt, verdwijnt het tijdens de menstruatie en verlaagt het aantal dagen van de stroom.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Melatonin, 3 mg, 60 Tablets by Natrol

Arthur Andrew Medical, Neprinol AFD, Advanced Fibrin Defense, 500 mg, 90 Capsules: Supplementen, Enzymen, Arthur Andrew Medisch Neprinol, Serrapeptase

Om deze reden heb ik gevonden dat het het beste is dat ik het stopzetten om die tijd van de maand te nemen. Ik merk er ook op dat ik na een paar dagen (meestal 3-4 capsules op een lege maag 's ochtends) een paar dagen lang meer heb gekregen. Dit is een veelvoorkomende gebeurtenis met bloedverdunnende medicijnen zoals coumadine (warfarine), dus ik weet dat dit product doet wat er naar verluidt is te doen. Persoonlijk kan ik waarschijnlijk nog maar 2 capsules per dag krijgen en geniet nog steeds van de voordelen. Als u op zoek bent naar een effectieve, natuurlijk bloedverdunner, aarzel niet om dit product te kopen, het werkt zeker! Combineer dit met iets zoals visolie, en je hebt een zeer krachtig, drugsvrij wapen in de strijd tegen ongewenste bloedstolsels! Ik heb dit product gebruikt om mijn aderen te ondersteunen – de beenåren begonnen te buigen en werd pijnlijk tot het punt dat ik geen aerobics kon doen, het heeft zelfs pijn gedaan. Dus ik heb dit geprobeerd.

Arthur Andrew Medical, Neprinol AFD, Advanced Fibrin Defense, 500 mg, 90 Capsules: Supplementen, Enzymen, Arthur Andrew Medisch Neprinol, Serrapeptase

De eerste paar maanden nam ik 4 capsules per dag, dan verminderde dosering. Mijn aderen bleven uitbuigen, de pijn ging weg en de benen zijn nu goed. Maar nogal verbazingwekkend is dat het een donkere vlek die ik op mijn been had verwijderd – zoals een kleine cirkel van donkere aderen die eruit zag als een kneuzing aan de zijkant van een been dat ik heb gehad sinds ik een tiener was. Ik stond voor lange uren op een betonnen vloer in mijn baan en kreeg dit kleine adertje dat jarenlang bleef. Het is nauwelijks zichtbaar! Na ongeveer 6 maanden op neprinol. Kan niet precies onthouden hoe lang) neprinol verwijdert de overmaat fibrine in het bloed, en heeft verschillende gezondheidsvoordelen.

Belangrijke opmerking: Ik heb ontdekt dat u neprinol op een lege maag moet nemen. Zo niet, zal het neprinol het voedsel in je maag verteren, in plaats van op je bloed te werken, waardoor het een erg duur spijsverteringskanaal is. Dacht dat het mijn excema in beide ogen zou helpen = het heeft het niet helemaal genezen maar hielp de roodheid omlaag te houden. Arthur Andrew Medical, Neprinol AFD, Advanced Fibrin Defense, 500 mg, 90 Capsules Vervolgens gecombineerd met zinksupp. Excema is pas opgeruimd vandaag! Fantastisch product. Anti-inflammatoire.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Superfoods, Raw Organic Chia Seed, 1 lb (454 g) by Sunfood

Review: Arthur Andrew Medical, Neprinol AFD, Advanced Fibrin Defense, 500 mg, 90 Capsules

Vermindert hoesten. Sterk aanbevolen voor de eerste hulp kit ook. Ik ben zo blij dat ik het heb gevonden. Mijn colon hydrotherapist zweert door deze spullen voor menstruele krampaflossing. Tot nu toe heb ik er geen slechte reacties op gehad en weet dat het alleen mijn immuunsysteem helpt! Dit product voelt absoluut dood. Ik neem nattokinase voor mijn factor v leiden, ik ben erg blij met het product dat ik gebruik in Japan, maar soms voel ik wat extra nodig, dus ik bestelde dit. Het bleek een zeer dure fout te zijn, ik zou zeker niet afhankelijk zijn van dit product voor de vereiste levensreddende maatregelen die ik nodig heb voor mijn gebrekkig bloed (kan warfarine niet tolereren).

Ik zal anders kijken waar voor een product. Zou het niet aanraden. Erg goed! Ik heb deze voor mijn man om te nemen als zijn artritis slecht is. Hij heeft het nog niet nodig gehad, maar ik begrijp dat het veel gezonder is om pijn te gebruiken dan iets anders. Bij 15.000 fus per capsule komt de 300 caps fles in op $ 144,99. Dit is een totaal van 4,5 miljoen fus voor de hele fles.

Een product genaamd xybrine geproduceerd door orion medische groep heeft 90 caps voor een fles op 124,99 dollar, Met 320.000 fus per capsule. Dat is 28,8 miljoen fus per fles, en het is goedkoper. Doe de wiskunde. De reden dat het zoveel krachtiger is, is omdat het lumbrokinase bevat, dat is bewezen 7 maal krachtiger te zijn dan nattokinase bij het vernietigen van fibrine. Ik stel voor dat aanvulling bij artsen de beste lumbrokinase bovenop de neprinol voor maximale fibrine vernietiging. Ik geloof dat dit een goed product is, maar het is te vroeg om te vertellen of het iets doet. Ik heb deze slechts voor ongeveer een week tot tien dagen genomen. Ik werd door een dokter aanbevolen om dit product te nemen om mijn fibroïden te genezen en de fibrine die uit fibroïden wordt uitgescheiden in de bloedstroom. Lymes ziekte ik ben veranderd het is symptomen en is nu onder de vermomming van fibromyalgie, ms, vermoeidheidssyndroom, enz.

Enz. Dus ik probeer zelf te medicijnen en tot nu toe krijg ik geen pijnlijke gewrichten en zenuw irritatie die ik al enkele jaren heb gehad. dat is een goed teken. Moet 3 maanden van dit en ook 6-8 maanden van een natuurlijk antibioticum genaamd lb kern nemen. In het laatste jaar geeft deze dokter grote en kleine doses pharma antibiotica om de ziekte die er achter ligt, te vermoorden is eigen eiwitschede. Als u zenuwuitslag hebt, zoals gordelroos of fibromyalgie, zegt deze dokter dat het een vorm van lymesziekte is en u duidelijk vertelt wat u moet doen en hoe u ermee kunt ontdoen. Ik hoop dat dit helpt! Ik heb dit product gekocht voor een familielid.

Ik heb nog horen of het hem heeft gegeten, maar het werd snel tijdens de vakantie afgeleverd.