Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Slaap, 5-Pk

Stress-Relax, Tranquil Sleep, 60 Chewable Tablets by Natural Factors

Stress-Relax Tranquil Sleep Factors

€ 19,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Natural Factors, Stress-Relax, Tranquil Sleep, 60 Chewable Tablets
Inhoud: 0.16 kg, 11.9 x 7.1 x 7.1 cm
Categorieën: Supplementen, 5-Pk, Slaap

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Deva, Vegan, Multivitamin & Mineral Supplement, Iron Free, 90 Coated Tablets

Natuurlijke factoren, stress-relax, rustige slaap, 60 kauwtabletten – voedingssupplement. Geavanceerde snelwerkende formule. 5-HTTP, Suntheanine & Melatonine. Aanbevolen door dr. Michael Murray. Zuiverheid en kracht gegarandeerd. Rustige slaap formule biedt een unieke combinatie van natuurlijke verbindingen die ontspanning ondersteunen en de slaapkwaliteit verbeteren. In een smakelijke, gefrustreerde kauwtabletten. Alle natuurlijke factoren producten worden vervaardigd in overeenstemming met de regering van Canada's goede productiepraktijken (GMP), onder de hoogste normen ter wereld. mironon Ik was sceptisch dat deze formulering mij zou helpen in slaap vallen en goed slapen, maar ik heb gekozen om het toch te proberen vanwege de formulering van de kauwbare tablet.

Ik ben een voormalig ambien en recentere lunesta gebruiker. Ik heb eindelijk een kruidengeneesmiddel gevonden dat werkt en het grote ding hierover is dat ik geen glas water bij het slapen moet verslinden om het met een ander kruidengeneesmiddel te proberen die ik heb geprobeerd, waardoor het minder waarschijnlijk is dat ik het zal hebben om op te staan ​​in het midden van de nacht. De grote chewable tabletten proeven als fruitige vitaminepillen. Het effect is bijna niet zo sterk als lunesta, maar ik word wakker vernieuwd zonder enig kateruitslag effect. Ik kan zich voordoen en binnen enkele minuten studeren zonder slaperig te voelen. Ik voel me ook minder traag met de ochtendoefening. Ik ben erg blij met dit product! Het is zo goed om eindelijk van de slaapziekte te zijn! We hebben een kind op het autistische spectrum dat nooit goed geslapen heeft of goed ging slapen voor de 6 jaar die hij op deze aarde is geweest. Gewoonlijk wordt hij helemaal gehoopd als hij zich kalmeren en het is meestal een vicieuze cyclus van hem die zich steeds meer wakker maakt tot we ons middernacht proberen te krijgen om dit wakker wakker hyperkind te krijgen om zich te vestigen. Geen typische remedies hebben ooit bezig geweest met het draaien van lichten omlaag, waardoor iedereen rustig was om een ​​nachtmaaltijd te maken met een slapeloos badpakket, maar de slapende slaap heeft ons elke nacht een kind gegeven met een goed aantal uren slaap en het heeft onze hele familie een normale nachtrust gegeven routine.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Vegan Protein, Natural Vanilla Bean, 30 oz (840 g) by Bodylogix

Natural Factors, Stress-Relax, Tranquil Sleep, 60 Chewable Tablets: Supplementen, 5-Pk, Slaap

Nou, onze wereld veranderde zodra we hem zijn eerste rustige slaap kregen! Binnen 10 minuten begint hij slaperig te worden, zoals een typische baby, maar hij heeft nooit gedaan voor zijn hele babyjaren en dan dooft hij gewoon om kort daarna te slapen. Een ding dat ik moet zeggen dat anderen moeten weten is dat als je dit aan een kind geeft, zorg dat het kind de volgende dag veel drinken (niet recht voor het bed omdat de badreizen problemen veroorzaken) maar het lijkt hem een ​​beetje te constiperen. Veel water de volgende dag moet tegengaan wat het kind verstoort. Dank u rustige slaap voor een prachtig product. Mijn moeder die uit cerebrale infarct is afgebroken, kan ongeveer 3 4 maanden niet slapen. Dus ik zocht naar voldoende slaapassistenten. Aanvankelijk selecteerde ik enkele medicinale kruiden.

Natural Factors, Stress-Relax, Tranquil Sleep, 60 Chewable Tablets: Supplementen, 5-Pk, Slaap

Maar die waren nutteloos. Misschien is mijn hersenen- en lichaamsvoorwaarde anders dan normaal. Vervolgens heb ik nog een product gevonden die melatonine bevat. Ik dacht dat deze ingrediënten voldoende waren. Te veel melatonine kan bijwerkingen veroorzaken. Ik verdeelde deze grote tafel in vier of vijf splitsingen en gaf haar maar een of twee splitsingen een nacht. Ze heeft goed geslapen voor vier of vijf uur. Gezien het feit dat ze nooit geslapen heeft, hoewel ze medicijnen sliep, was het resultaat goed.

Mijn schoonzoon zweert bij deze! Ik kocht ze voor hem, omdat hij moeite had om te slapen en in slaap te blijven). Ik zorg voor mijn 85-jarige moeder met alzheimers. Ik probeerde iets te vinden die haar seroquel zou kunnen vervangen, die gewoon te sterk voor haar was. Deze werken geweldig. Haar stemming is ook verbeterd. Hou van het feit dat ze kauwbaar zijn. Besloot om mijn 11-jarige 's nachts te kauwen, omdat ze de neiging heeft om meer op de hoogte te krijgen van de bedtijd. Natural Factors, Stress-Relax, Tranquil Sleep, 60 Chewable Tablets

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Wedderspoon, Raw Monofloral Manuka Honey, KFactor 16, 17.6 oz (500 g)

Review: Natural Factors, Stress-Relax, Tranquil Sleep, 60 Chewable Tablets

 Ze doen de truc en ze houdt van de smaak. De enige reden waarom ik 3 en niet 5 sterren gaf is dat als je niet klaar bent om je hersenen uit te zetten en te slapen dan kan je rechtdoor door en wakker blijven. Ik vind het leuk dat ze niet extreem sterk zijn en je voelt je goed, maar ik wou dat ze vanaf het begin een beetje meer kick hadden. Ik heb ze geprobeerd en als ik slaperig ben, heb ik me gelijkgemaakt om te slapen, maar als ik iets benadruk, dan zal ik me niet slapen. Ik kocht rustige slaap voor mijn 7-jarige die aan ptsd lijdt en kan niet gemakkelijk in slaap vallen. De doc zei dat deze formule veilig was voor haar om te gebruiken. Zij neemt 1 tablet, dat is de helft van de volwassen dosering. Mijn dochter is eindelijk in staat om snel in slaap te vallen en een rustige nachtrust te hebben. Ik beveel dit product sterk aan. Ik heb waarschijnlijk de ergste slapeloosheid in de hele wereld! Probeer alles en dan ontdekte u natuurlijke factoren, rustige slaapformule (pastels).

Ik neem de helft van een lozenge en ik ben erg snel slaperig. Als ik meer dan de helft neemt, dan is de melatonine dosis te veel voor mij en ik word wakker met hoofdpijn. Ik ben over-de-maan met hoe geweldig deze pastels zijn. Maar. Ik vind dat met alle slaapformules het beste is om elke 3-4 dagen te veranderen en dan werken ze geweldig! Nu, op hun andere formule: slapen ontspannen. Deze zijn zo geweldig als de pastels, zo niet beter! Ik weet gewoon niet wie beter is. Ze werken fenomenaal! Ik neem maar een en het is genoeg. Ik denk dat twee te veel voor mij zouden zijn. Stel je voor om eerst een te proberen en te zien hoe je dat doet.

Te lief. Kauwen deze voor het bed zorgt ervoor dat je veel suiker knippert. Borstelen zorgde nog steeds niet voor alles. Ook sliep niet beter. Ik vraag het ingrediënt suntheanine aan. Regelmatige melatonine, bij een hogere dosis is goedkoper en effectiever voor mij. Dit product lijkt een verschil te maken als ik moeite heb met het vallen en in slaap blijven vanwege een drukke geest. Werkt echt goed. Goede spullen, het kalmeert me en helpt me te concentreren. Ik voel me als een ander persoon (veel beter), ik begon het te nemen. Ik heb jarenlang isomnia gehad. Ik neem voorschrift meds om me te laten slapen. Wanneer de maan in het tweede kwartaal staat, helpen zelfs de voorschrift meds niet. Ik kauw een van deze en het volgende wat ik weet, het is morgen.

We hebben deze rustige slaaptabletten meer dan een jaar gebruikt. Ze verbeteren ons vermogen om 's nachts beter te slapen. Hun is in de ochtend geen slaperig effect en we hebben er geen weerstand op gemaakt. Ik heb dit product gekocht voor mijn zoon zonder autisme die ernstige problemen heeft met slaap en het werkt! Houdt hem 's nachts aan het slapen, zelfs nadat de melatonine ophoudt met werken, dat is ongeveer 4 uur nadat hij zelf melatonine heeft genomen. We hebben het nog lang niet gebruikt, maar toch weet ik niet of het zal blijven werken, maar tot nu toe zo goed! Ik kan niets met valarische wortel doen, dus dit is een geweldig product, sinds ik een klein kind heb geworsteld met slapeloosheid. Ik heb geleerd om te gaan met het krijgen van 4-5 uur per nacht voor de jaren en net opgegeven. Valeriaan maakt me depressief omdat ik minstens 8 capsules moet nemen om het te kunnen werken. Kamille is een grap voor iemand zoals ik en zo zijn alle andere natuurlijke remedies. Otc slaap remedies zijn niet anders – voor alle schade die ze uiteindelijk aan mijn lever zullen doen, stoppen ze met werken, omdat mijn systeem een ​​tolerantie opbouwt en ik moet mijn dosering blijven verhogen. Ik zou dan de volgende dag wakker worden, niet alleen grof maar soms af en toe depressief, of ik nu maar een paar had of als ik 4 of 5 nam. Met rustige slaap, heb ik me nooit wakker geworden en grofachtig voelen en wat er ook in mijn gedachten is of gebeurt in mijn leven, val ik in slaap. Ik heb de aanbevolen dosering zoals aangegeven en dat heeft verbazingwekkend gewerkt, maar soms heb ik 4 genomen wanneer stressen ongelooflijk hoog zijn.

Ik dacht nooit dat ik een product zou vinden dat zou werken zonder de volgende dag depressief of grof te maken maar deze doet het werk. Ik zal de capsules de volgende keer proberen, maar ze lijken suikervrij te zijn. Ik heb een 8-jarige die altijd slapeloosheid heeft gehad. De dokter Zette hem op seroquel. Ik heb gewoon een erg moeilijke tijd gehad om mijn 8yr te zetten. Oud op dat sterke medicijn en om te denken aan alle volwassenen die aan drugs doden, dat is niet wat ik wil voor mijn zoon. We hebben dit geprobeerd en het werkt echt. Dit heeft echt een verschil in ons leven gemaakt! Jij om te slapen!

Helemaal werken en geen kater. Dit product helpt slaap, angst en algemeen welzijn.