Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Mondverzorging, Gezondheid van kinderen, Kinderen &Amp, Tandenborstels, Babyverzorging

Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack

Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Babyverzorging, Kinderen &Amp

Brush Buddies Smart Care Kids Toothbrush

€ 1,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack
Inhoud: 0.05 kg, 24.1 x 7.6 x 2.5 cm
Categorieën: Bath, Beauty, Oral Dental Care, Toothbrushes, Childrens Health, Baby Oral Care, Kids, Baby Toothbrushes, Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Babyverzorging, Kinderen &Amp Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Happy Tot, Stage 4, Super Morning, Fruit, Yogurt & Grain Blend, Organic Bananas, Blueberries, Yogurt & Oats Plus Super Chia, 4 oz (113 g) by Nurture (Happy Baby)

Hoewel een baby bij de geboorte alle 20 primaire tanden heeft, beginnen ze pas rond de zes maanden in de mond te verschijnen. De achterste ring doet ook dienst als bijtring met groeven en bobbels. Zelfklevende crème zorgt ervoor dat uw kunstgebit veilig hecht aan uw tandvlees wanneer u ze voor het eerst inbrengt en zorgt ervoor dat ze de hele dag op hun plaats blijven, zodat u ze niet steeds hoeft te houden. Geef je schatje eerst voldoende voedsel en dranken om die kleine tanden gezond en sterk te houden. Siliconen en polymeer hebben ook de neiging om veel minder bacteriën te bevatten dan standaard nylonborstels, waardoor dit een uitstekende keuze is voor diegenen die worstelen met infecties. Na verloop van tijd kunnen hun tanden geleidelijk verslechteren en beginnen mondaandoeningen te ontstaan, waardoor de kans op extra mondproblemen, zoals tandvleesaandoeningen, tandbederf, tandinfectie en het verliezen van tanden, toeneemt. Suiker zit op de tanden en bevordert het verval tijdens de slaapperiode als kinderen naar bed worden gebracht met een fles of een sippy-beker gevuld met iets anders dan water.

Het tandbederf van de babyfles kan gebeuren wanneer baby's gedurende lange perioden melk, formule of sap drinken uit flessen of in slaap vallen met de fles. Zorg ervoor dat je kinderen helpt en begeleidt, totdat ze zelf goed kunnen poetsen, rond de leeftijd van sven (7) Of acht (8). U kunt beginnen door een voorbeeld te stellen; goed voor je eigen tanden zorgen, geeft een signaal dat mondgezondheid een belangrijke waarde is. Vervang de tandenborstel zodra de borstelharen er versleten of open uitzien. Naast deze redenen helpen babytanden ook bij het vestigen van een goed zelfbeeld door kinderen een mooie lach te bieden. Het is nooit te vroeg om kinderen de gewoonte van een goede mondverzorging te geven. Veel kinderen komen zonder problemen door het proces. Moedig uw kinderen ook aan om tijdens sportbeoefening een gebitsbeschermer te gebruiken, wat ernstig gebitletsel kan voorkomen. De meeste kinderen stoppen op tweejarige leeftijd, maar langdurig zuigen kan bijtwonden, scheve tanden of zelfs vernauwing van de bovenkaak veroorzaken. Dit betekent dat je je kinderen waarschijnlijk helpt hun tanden te poetsen totdat ze dit op hun eigen manier kunnen doen, dus net zo goed tot een spannende routine voor het hele gezin kan maken!

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Essential Oils, Ginger, 1 fl oz (30 ml) by Now Foods

Bad, Schoonheid, Mondverzorging, Tandenborstels, Gezondheid Van Kinderen, Babyverzorging, Kinderen &Amp – Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack

De meeste kinderen hebben niet de handigheid die ze nodig hebben om hun eigen tanden grondig te reinigen tot ze ongeveer zes of zeven zijn, dus je zult dat deel van het werk moeten doen. Het gebruik van een elektrische tandenborstel heeft veel voordelen. Flessenrot of zogende mond syndroom zijn de voorwaarden voor ongebreideld verval als gevolg van kinderen naar bed te brengen met melk, sap of formule, die allemaal suiker bevatten. De eerste tandenborstel van uw kind zal niet hun laatste zijn. Een andere grote uitdaging voor kinderen is het vermijden van zoete snacks en drankjes. Tenslotte brengt verval in gebit de permanente tanden in gevaar. Dus, voor 1-3-jarigen, is zelfs een klein beetje gefluorideerde tandpasta eenmaal per week voldoende.

Tandenborstels heffen en verwijderen tandplak uit tanden en tandvlees. Kinderen moeten door de volwassenen in hun leven worden verteld dat de zorg voor je tanden en tandvlees net zo belangrijk is als het wassen van je handen. De meeste kinderen beginnen hun eerste tanden te krijgen wanneer ze tussen de 4 en 7 maanden oud zijn, en als die tanden eenmaal binnenkomen, moeten ze worden verzorgd. Gebruik een tandenborstel die speciaal is ontworpen voor baby's en hun verzorgers doen niets in de mond van de baby of baby die in uw mond is geweest. Tanden beginnen in het algemeen vanaf de leeftijd van zes maanden te verschijnen, maar dit kan sterk variëren om het eerste tandbezoek van uw kind op leeftijd te regelen 12 maanden als de tand van een kind wordt uitgeschakeld of losgeslagen, neem het kind en de tand dan zo snel mogelijk naar een tandarts. Wat we het belangrijkst vinden bij de 1e tandheelkundige familie, is het onderhouden van een gezonde mondhygiëne routine, inclusief poetsen twee keer per dag, met een tandpasta die je comfortabel gebruikt. Hoewel sommige tandartsen van de poetsactie houden die elektrische tandenborstels bieden, is er een school van denken die de voorkeur geeft aan controle over waar uw tandenborstel handmatig gaat. Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack Kinderartsen voor mondverzorging weten dat een goede mondhygiëne bij de geboorte begint, ze bevelen zelfs aan om het tandvlees van uw baby te reinigen en te masseren voordat de eerste tand verschijnt. Het gebruik van gefluorideerde tandpasta in een kleine hoeveelheid is bepaald om een ​​balans te vinden tussen de voordelen van fluoride en het risico op fluorose.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Brush Buddies, Shopkins Toothbrushes, Soft, 2 Toothbrushes

Brush Buddies, Smart Care, Kids Toothbrush, 4 Pack Beoordeling

Met je tanden kun je elke dag gezonde maaltijden eten. In een perfecte wereld zouden tandartsen graag zien dat ouders hun baby's tanden gaan borstelen voordat ze er een hebben (alsof je een andere taak nodig hebt om op te treden tijdens de kleutertijd, ha!) Het helpen van kinderen om goede mondgezondheidspraktijken vast te stellen op jonge leeftijd is essentieel voor het maken van zeker dat ze deze gewoonten voortzetten als volwassenen. Als hun tanden eenmaal binnen zijn, borstel ze dan zachtjes met een tandenborstel met zachte haren, minstens twee keer per dag en, indien mogelijk, na elke maaltijd.Help-kinderen kunnen een goede poetsmethode gebruiken om ze op te zetten voor een levenslange goede mondhygiëne. Geef je baby overdag geen flesje gevuld met zoete drankjes om te gebruiken als een fopspeen. Zorg voor gezonde tanden en gezond tandvlees voor de beste mondhygiëne met ons uitgebreide assortiment mondverzorgingsproducten. Omdat kinderartsen jonge kinderen en jonge kinderen vaak zien voor preventieve bezoeken aan de gezondheidszorg, bevinden ze zich in een uitstekende positie om kinderen te identificeren die risico lopen op gebitsproblemen, passende zorg en ouderonderwijs coördineren, en getroffen en risicovolle kinderen door te verwijzen naar pediatrische tandartsen. Een goede poetsbeurt helpt het risico van tandbederf en tandvleesaandoeningen, de belangrijkste oorzaken van tandverlies, te minimaliseren. Dat komt omdat flossen plaque verwijdert, evenals puin dat zich kan hechten aan tanden en tandvlees en tussen de tanden.

De ada adviseert momenteel het gebruik van tandpasta met fluoride bij het borstelen voor kinderen van 3 tot volwassen leeftijd. Houd de tandenborstel in een hoek van 45 graden ten opzichte van de tanden. Hoe meer suiker, des te meer zuur wordt geproduceerd, waardoor suikerachtig, kleverig voedsel en dranken sneller bederf veroorzaken. Kleefcrème heeft meestal een aangename muntsmaak en is verkrijgbaar in verschillende houdvastheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen. (Je zult tandenborstels vinden met stevige, korte handvatten die gemakkelijk te grijpen zijn).