Goingorganic.nl

SmartyPants, Prenatal Complete, 180 Gummies

Prenatal Complete, 180 Gummies by SmartyPants Vitaminen, Prenatale Multivitaminen

€ 22,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: SmartyPants, Prenatal Complete, 180 Gummies
Prijs: € 22,00
Inhoud: 0.57 kg, 16.8 x 8.9 x 8.9 cm
Productcategorie: Vitaminen, Prenatale Multivitaminen, Vitamins, Prenatal Multivitamins

Smartypants, prenatale complete, 180 gummies – niet gmo. Omega 3s folaat. Jodium d3-b12. Meer dan een multivitamine. Voedingssupplement. Bevat geen ijzer. Onze gummy obesessie. We beginnen smartypants omdat we van mening zijn dat de allerbeste vitamines allemaal in elkaar zijn: premium ingrediënten die in een heerlijk pakket tegen een redelijke prijs worden geleverd. De mensen die het meest omgaan, nemen deze gummies, dus we wekken elke dag om ze beter en beter te maken. Ons doel, goede gezondheid voor de echte wereld.

Alles. Courtney & gordon co-ceos. We willen dat je het weet. Dat elke voedingsstof die in onze gummies komt, zorgvuldig wordt gekozen op basis van uitgebreid onderzoek. En net zo veel zorg gaat erin om ze lekker te maken. Superstar ingrediënten. Omega 3 visolie uit kleine vis. Folaat als methylfolaat. Vitamine d als d3. B12 als methylcobalamine.

Jodium. Vitamine k als k2 (mk7). Vitamine E van zonnebloemolie. 3 Heerlijke smaken. Citroen, sinaasappel en Aardbeien banaan. goingorganic.nl Deze vitaminen zijn het beste. Het smaakt als echte gummies. Er zijn 3 verschillende smaken, zodat u niet verveeld bent.

Ik kan de vis niet proeven en het laat geen smaak achter. Ik was geschokt toen de fles aankwam. Een grote fles. En de gummies smaakte heel aardig! Deze vitaminen zijn fantastisch. Ze hebben alles wat ik wilde vinden in een vitamine zonder een hoop extra's waar ik voor zorgen (zoals kruiden en andere additieven). Ze proeven heerlijk en zijn zo makkelijk te nemen. Ik houd ook van dat ze geen ijzeren hebben. Al de andere prenatals die ik heb geprobeerd, maakt me misselijk als ik ze niet precies op het juiste moment na het eten vanwege het ijzer opneemt. Zo blij ik vond deze! Zeer goed product en het smaakt uitstekend! Een geweldige prenatale vitamine ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een optie zonder ijzer. Mooie smaak en textuur ook, mijn vrouw houdt van deze gummies.

SmartyPants, Prenatal Complete, 180 Gummies: Vitaminen, Prenatale Multivitaminen

Niet zo lief, smaak goed, ik hou van de ingrediënten daarvoor en het feit dat ze geen ijzer hebben (ik neem ijzer apart). Er is echter geen calcium, geen magnesium en ik realiseerde me alleen de annatto-kleurstof nadat ik ze had gekocht, zodat ik de geeljes die ik gevoelig ben voor dit ingrediënt, anders redelijk gooi. Zo bevatten ze ook choline. Je kunt echter choline krijgen van rundvlees, bloemkool, sojabonen, melk en pinda's. Sullivan vertelde ons dat hij zijn patiënten vertelt synthetische vitaminen te nemen omdat ze kaliumjodium bevatten, dat een stabielere en betrouwbaardere vorm van jodium is dan die uit natuurlijke bronnen zoals kelp. Als u een supplement neemt dat is afgeleid van hele voedingsmiddelen, heeft uw lichaam meer kans om de voedingsstoffen in dat supplement gemakkelijker te verteren en te gebruiken. Maar met de prijs als een van de meest redelijke op de markt, is dit geen groot nadeel. Dan is er het feit dat het venster voor de juiste vorming van neurale buisjes heel vroeg in de zwangerschap is: neurale buisdefecten ontwikkelen zich slechts 21 tot 28 dagen na de conceptie. Niet alle prenatale vitamines bevatten jodium, dus zorg ervoor dat u voedsel eet dat jodium bevat.

SmartyPants, Prenatal Complete, 180 Gummies: Vitaminen, Prenatale Multivitaminen

Hoewel vrouwen gezonde baby's kunnen hebben zonder prenatale vitamines te nemen, wil ik altijd al mijn bases bedekken en voorzichtig zijn. De centra voor ziektebestrijding stellen dat u niet meer dan 1.000 microgram foliumzuur moet innemen, tenzij uw arts aanbeveelt dat te doen. Doseringen zien er goed uit, precies wat ik zocht, maar denk je dat er voldoende vitamine B12 is om een ​​folaatval te voorkomen – moet ik extra nemen – en is er een zorg dat er geen folinezuur in naturelo is – is het hetzelfde? kwaliteitsingrediënten die op zoek zijn naar gezondheidsgebruik – als ze natuurlijk zeggen, is een supplement afkomstig van voedsel / planten – ik ben samengestelde heterozygote mthfr en ik vertrouwde dr. Volgens een studie uit 2009 in het wetenschappelijk Amerikaans, heeft minstens driekwart van de Amerikaanse tieners en volwassenen een vitamine D-tekort. Het ontbreken van bewijs van voordeel betekent niet noodzakelijk dat de praktijk wordt afgeschaft. SmartyPants, Prenatal Complete, 180 Gummies Onze peapod prenatale vitamine bevat geen calcium. Bel uw arts voor medisch advies over bijwerkingen. Neem voor het doorslikken voor gebruik gemakkelijker water in met voor inname. Bedankt voor je snelle antwoord en bezorgdheid.

Review: SmartyPants, Prenatal Complete, 180 Gummies

Deze essentiële voedingsstof kan niet worden gesynthetiseerd door het menselijk lichaam en moet daarom worden verkregen uit een dieet of een aanvulling. Je bent er net achter dat je zwanger bent, en of je nog steeds in shock bent of gewoon opgewonden opgewonden bent, je moet voor twee gaan denken. Ik ben onlangs begonnen naar het water te kijken dat ze drinkt en vond dat het erg zuur is, dus ik krijg een filtersysteem. Je hoeft alleen maar te zoeken naar de pil die precies heeft wat je nodig hebt (foliumzuur, dha, epa enz.). Vrouwen in de vruchtbare leeftijd kunnen ook meer folaatrijke voedingsmiddelen eten als alternatief voor het nemen van een supplement. Nifedipine wordt gemetaboliseerd door de cyp3a-familie. Synthetische vitamines die worden ingenomen met voedsel en probiotica (of gewoon vertrouwen op de biljoenen probiotica in onze darmen) zijn precies hetzelfde. Het bevat slechts 400iu vitamine D2, dat te laag is en niet zo effectief als d3, folaat als foliumzuur, b12 als cyanocobalamine en magnesium in de oxidevorm (slechts 4% wordt geabsorbeerd). Ik ben geen arts, dus elk advies dat ik u geef is geen medisch advies en u moet altijd contact opnemen met uw arts. Deze prenatale vitamine heeft 100 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde van foliumzuur. 3 Slechts een klein deel van de pmvms zou de tekortkomingen van choline en magnesium wijzigen.

 Misschien krijgt u voldoende jodium in uw dieet, maar ik denk dat er een verschil is tussen 150 microgram jodium van een prenatale versus hoge dosis jodium die de medicatie zou kunnen verstoren. Andere geneesmiddelen kunnen interageren met prenatale multivitaminen, waaronder geneesmiddelen op recept en medicijnen zonder recept, vitamines en kruidenproducten. Het doet aanbevelingen over gezonde voeding, maar het doet geen specifieke aanbevelingen over prenatale multivitaminen. Al vele jaren zijn prenatale vitamines in gebruik, vooral in de lijn van ijzer- en folaatdeficiënties.