Goingorganic.nl

Solaray, Vitex, 400 mg, 100 Easy-To-Swallow Capsules

Vitex, 400 mg, 100 Easy-To-Swallow Capsules by Solaray Kruiden, Kippenbessen

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Solaray, Vitex, 400 mg, 100 Easy-To-Swallow Capsules
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.05 kg, 5.1 x 5.1 x 10.2 cm
Productcategorie: Kruiden, Kippenbessen, Herbs, Chaste Berry

Solaray, vitex, 400 mg, 100 makkelijk te slikken capsules – voedingssupplement. Vitex agnus-castus. Groen gescreend uit het wild. Discussie: vitex is ook de kuisboom genoemd. Het is al duizenden jaren door vrouwen gebruikt. goingorganic.nl Helpt om de cyclus te normaliseren, dit was een zeer snelle levering, dank u. De prijs is zeer goed. Geweldig product voor een goede prijs! S-co-unt op de hele bestelling. Hooguit geeft het onderzoek aan dat het luteale fase-defect kan helpen door onregelmatige periodes uit te vlakken. De symptomen van pms kunnen sterk worden verminderd of zelfs worden geëlimineerd door een inspanning te leveren om uw hormonen in juiste balans te krijgen. Een erkende leider in haar vakgebied met een uitgebreide achtergrond in het behandelen van een breed scala aan aandoeningen met behulp van nutritionele en botanische remedies, Dr. — Habitat — oevers van de Middellandse Zee. Alle ecologisch geoogste kruiden passeren testen van pesticiden en zware metalen, evenals microbiële testen, voorafgaand aan de introductie.

 Perry, geneeskrachtige planten uit Oost- en Zuidoost-Azië (Cambridge, 1980). Men denkt dat de bladeren hetzelfde effect hebben, maar in mindere mate. Belangrijke opmerking: het bedrijf voor vrolijke kruiden nodigt niet uit om te vertrouwen op de informatie die hier wordt verstrekt en deze ook niet te accepteren. Chasteberry zou een interactie kunnen hebben met bromocriptine of andere geneesmiddelen die bedoeld zijn om prolactinespiegels te beïnvloeden (het heeft de neiging om prolactine te onderdrukken, wat het hormoon is dat nodig is voor moedermelk). Algemeen: we raden aan dat u een gekwalificeerde zorgverlener raadpleegt voordat u kruidenproducten gebruikt, met name als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt. Ik vind dat het het beste werkt als het de hele maand wordt gebruikt en 's morgens op een lege maag als één dosis wordt ingenomen. Het kan drie maanden of langer duren om dagelijks de volledige voordelen van het kruid te zien.

Solaray, Vitex, 400 mg, 100 Easy-To-Swallow Capsules: Kruiden, Kippenbessen

Blumenthal, mark (Senior editor): De abc klinische gids voor kruiden. Linnaeus beschreef de plant als vitex agnus castus in soort plantarum (1753), Naming de plantis belichaming van mattioli (1586), Royen's florae leydensis prodromus (1740), Gronovious Flora virginica (1739-47) En bauhin's theatri botanici (1623) Als de autoriteiten. Kastebes (Vitex agnus-castus), of de peper van de monnik, is de vrucht van de kuise boom. Vitex is een van de beste kruiden voor het uitbalanceren van hormonen en het verlichten van de symptomen van pms of pre- of peri-menopauze. Kuisboom kan echter hormoonstimulerende effecten hebben en moet worden vermeden tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding. Contra-indicaties: Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven mogen geen kruidenextract gebruiken en mogen het ook niet aan kinderen geven. Soms bevat een plant veel meer dan op het eerste oog lijkt (vaak zelfs). Dit hormonale effect lijkt dosisafhankelijk te zijn: lage doses extract hebben geresulteerd in verlaagde oestrogeenspiegels en verhoogde progesteron- en prolactinespiegels, mogelijk veroorzaakt door een remming van de afgifte van follikelstimulerend hormoon (Fsh) en stimulatie van luteïniserend hormoon (Lh ) niveaus. Gerard moedigt ook het gebruik ervan aan als een vrouwelijk kruid.

Solaray, Vitex, 400 mg, 100 Easy-To-Swallow Capsules: Kruiden, Kippenbessen

 Hippocrates adviseerde het voor verwondingen, ontstekingen en vergroting van de milt. Hoewel moderne westerse beoefenaars vaak dong quai aanbevelen als een behandeling voor pms, maar ook voor menstruatiekrampen en symptomen die verband houden met de menopauze, wordt dit in de Chinese geneeskunde niet zo vaak gebruikt. Zo veel mogelijk vloeistof eruit. Reguleert stemmingshormonale onbalans geassocieerd met pms kan prikkelbaarheid, woede, depressie, vermoeidheid en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Anders ben ik blij en blijf ik mijn vitex bestellen via star west. En als u geen goede progesteronspiegel heeft, bent u meer vatbaar voor pms en een lagere schildklierfunctie. En dit kruid heeft ontstekingsremmende en anti-kanker eigenschappen gevonden die effectief bleken te zijn in het doden van tumorcellen van verschillende soorten kanker, zoals borst-, eierstok- en darmkanker. Solaray, Vitex, 400 mg, 100 Easy-To-Swallow Capsules Tabel 1 geeft een overzicht van de werkzaamheid, veiligheid, verdraagbaarheid en kosten van kuisbessen. Onregelmatige menstruatie: het is aangetoond dat Vitex helpt om zowel een afwezige menstruatiecyclus in balans te houden als een menstruatiecyclus te ondersteunen die zwaar of te vaak is. Chasteberry lijkt ook kalmerend en krampstillend te zijn. Monniken kauwden op de bessen en bladeren van deze boom om de driften van het vlees te verminderen. Dit stabiliseert zich in de loop van de tijd, maar als u uw cyclus in kaart brengt voor natuurlijke gezinsplanningdoeleinden, verwacht dan een aantal onregelmatigheden te zien terwijl uw lichaam zich aanpast. Ik heb dit product op abonnement gezet, zodat ik nooit opraken.

Review: Solaray, Vitex, 400 mg, 100 Easy-To-Swallow Capsules

Ik weet zeker dat de droge ogen hormoongerelateerd zijn. Loveland, colorado, verweven drukpers 1996. Vragen over uw eigen gezondheid moeten worden gericht aan uw eigen arts of andere zorgaanbieder. Ik heb poeder en bessen gebruikt, sommige zoals de bessen beter. De informatie op deze site over kruiden en hun gebruik is gebaseerd op honderden jaren empirisch-gebaseerde kruidenkennis en persoonlijke observaties, samen met enkele van de nieuwste onderzoeken. De doseringen en bereidingen van kuisebessen die in verschillende klinische onderzoeken worden gebruikt, lopen sterk uiteen. Vitex of chasteberry is verkrijgbaar in vele verschillende vormen in uw lokale gezondheidswinkel of online. Alle andere producten die door ons worden gedistribueerd, voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Volledige instructies voor het gebruik van gewone planten voor voedsel, schoonheid, medicijnen en een lang leven. Gaia-kruiden maken gebruik van gecertificeerde organische kuisboombes om een ​​volledig spectrum kruidenextract te bieden voor de gezondheid van vrouwen.

Een overzicht van traditionele remedies van ciguatera visvergiftiging in de pacific. Om deze redenen wordt vitex op grote schaal voorgeschreven door artsen in Duitsland en andere delen van Europa voor endometriose. De plant is een van de ingrediënten in een legendarische, marokkaanse kruidenmix genaamd ras el hanout. En als u vragen heeft, kunt u ons dit altijd laten weten. (Black cohosh is wellicht meer geschikt voor deze vrouwen.) Fantastische kruiden in de vrouwelijk-intuïtieve modus. Je krijgt zeker waar je voor betaalt, omdat we je de hoogste kwaliteit natuurbonussen geven voor de waarde van je geld! Verder onderzoek is nodig voordat een bedrijf Conclusie kan worden getrokken. Uteriene fibromen zijn goedaardige – niet-kankerachtige – tumoren die zijn opgebouwd uit spiercellen en weefsel dat stolt en groeit in en rond uw baarmoederwanden. E, weg van wegen en industrie, evenals richtlijnen voor vermijd overladen). De aromatische bladeren kunnen als smaakmaker worden gebruikt. Bill Rawls praktiseerde 15 jaar lang conventionele geneeskunde.

Geld-terug-garantie – omdat we zeker zijn van de effectiviteit van het extract van echte kruiden vitex chasteberry, worden alle aankopen ondersteund door een geld-teruggarantie van 100% als u niet tevreden bent. We gebruiken dit poeder op ons oudere paard dat het begin heeft van de ziekte van Cushing.