Goingorganic.nl

Sonnes, No.2, Calphonite, A Liquid Calcium-Phosphorous, 15 fl oz (444 ml)

No.2, Calphonite, A Liquid Calcium-Phosphorous, 15 fl oz (444 ml) by Sonnes Supplementen, Mineralen, Calcium, Vloeibaar Calcium

€ 14,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Sonnes, No.2, Calphonite, A Liquid Calcium-Phosphorous, 15 fl oz (444 ml)
Prijs: € 14,00
Inhoud: 0.79 kg, 7.4 x 7.4 x 16.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Calcium, Vloeibaar Calcium, Supplements, Minerals, Calcium, Liquid Calcium

Sonnen, nee. 2, calfoniet, een vloeibaar calcium-fosfor, 15 ml (444 ml) – voedingssupplement. Mfg. Onder proces octrooi nr. 4, 169, 796. Dit wordt zeer gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam, een vegetarische bron van calcium en stopt niet als het wordt genomen als voorgesteld. Dit gepatenteerde proces produceert gemarkeerde veranderingen in de kristallijne structuur van dicalciumfosfaat.

De deeltjesgroottes worden veranderd en verminderd in grootte – waardoor het oplosbaarheidsbereik van de vaste fase wordt verhoogd. De montmorilloniet is veranderd in een nieuwe structuur genaamd – fosfated montmorilloniet. Eén eetlepel (15 ml) die slechts 160 mg elementair calcium bevat, verschaft onder dit proces dezelfde hoeveelheid onmiddellijk beschikbaar calcium, zoals ook 800 mg dicalciumfosfaatdihydraat wordt verwerkt. goingorganic.nl Ive heeft dit product ongeveer tien jaar gebruikt. Ik heb nog nooit een beter calciumproduct gevonden. Het wordt goed geabsorbeerd en heeft zure reflux symptomen genezen in iedereen aan wie ik het product heeft aanbevolen. Gebruik met een vitamine d3 product voor meer volledige absorptie. Het is ook erg goed voor geleidelijk kalmerende zenuw- en slaapstoornissen. Mijn zusjes man dringt aan dat het een zeer goed effect heeft op de neiging van mijn zussen om prikkelbaar te zijn. Ik heb ook dit effect in mijzelf opgemerkt. Geleidelijk heb ik de neiging om een ​​algehele verbeterd gevoel van welzijn te voelen, bij het consequent gebruik van dit product.

Sonnes, No.2, Calphonite, A Liquid Calcium-Phosphorous, 15 fl oz (444 ml): Supplementen, Mineralen, Calcium, Vloeibaar Calcium

En webshop is een makkelijke site om te bestellen van. Wow, dit is een ander soort product. In het eerste menselijke test na uitvindend was dit product gebruikt om de vrouw te verduisteren die gefactureerd werd als de dame die zich op steen in de beroemde p. T. Barum en baily circus. Het duurde vele jaren in een lab om meneer te krijgen. Irons speciaal betoniet vloeibaar klei product om samen te zitten onder warmte (een specifiek exact tempje nodig was) met calcium om dit product genaamd calphonite te produceren. De meeste calciumproducten vereisen voldoende spijsvertering om bruikbaar te zijn, waarvan velen hun geld niet zo verspillen, maar dit unieke product laat de micro-deeltjesgrootte van betoniet (1 / 500e de grootte van een watermolecuul) samengevoegd met calcium gemakkelijk worden geabsorbeerd tijden meer bruikbaar dan die van anderen. De amish heeft melkkoorts in koeien afgeschaft door dit product te gebruiken. Veel mensen hebben de voordelen van dit unieke product opgevangen, die alleen onder 3 etiketten zijn gemaakt en verkocht door mr. Irons companys. In feite is een label voor artsen en andere professinals, dus het is voor duizenden voorgeschreven aan duizenden. Een perfecte aanvulling op elk dieet om voldoende calciumbehoeften te verzekeren, is voldaan en dit omvat geen andere voordelen die een bepaalde cicus-dame heeft ontvangen. Calcium is een van de meest benodigde mineralen en dit is een zeer hoge vloeibare vorm die geen ander bedrijf ooit zal hebben.

Sonnes, No.2, Calphonite, A Liquid Calcium-Phosphorous, 15 fl oz (444 ml): Supplementen, Mineralen, Calcium, Vloeibaar Calcium

 Ik heb het gebruikt met kabeljauwleverolie en voldoende zonneschijn om te verzekeren dat mijn calciumbehoeften meer zijn dan voldaan. Osteoporose kan niet optreden wanneer uw calciumbehoeften verzadigd zijn. Ik heb het meest gelezen over alle originele literatuur en ook gehoord meneer. Irons spreken over deze producten geschiedenis en geweldige case historys door artsen die het met hun patiënten gebruiken enz. Bedankt webshop en mr. Irons voor een wereldklasse product beschikbaar voor iedereen die het weet is speciale vaardigheden. Dit is een vloeibare vorm van calcium, wat me doet denken aan yoghurt, het is fantastisch en het werkt eigenlijk! Het is heel duidelijk dat mijn tanden zijn gemineraliseerd en schade is omkeren sinds het nemen van dit product! Erg opwindend.

Ik hou ook van het feit dat er geen additieven / vulstoffen / smaken zijn en het is vrij van allergenen. Ik voeg wat ik wil, zoals nodig voor smaak (citroen, xylitol, vitamine d, enz.). Sonnes, No.2, Calphonite, A Liquid Calcium-Phosphorous, 15 fl oz (444 ml) Dit komt altijd in mijn koelkast! Ik had hoge verwachtingen voor dit product, omdat het niet-constipatie zou moeten zijn, wat ik een probleem heb met regelmatige calcium supplementen. Helaas, dit had het tegengestelde effect, vergezeld van verschrikkelijke gas en gripende pijn. Ik vermoed dat het magnesium daardoor de oorzaak is, omdat ik geen orale magnesium supplementen kan tolereren. We hebben dit geprobeerd tegen onze reguliere calciumtabletten en de absorptie is enorm!

Review: Sonnes, No.2, Calphonite, A Liquid Calcium-Phosphorous, 15 fl oz (444 ml)

Ik ben blij met het product en het komt altijd goed verpakt. Ik heb dit al een paar jaar gebruikt, mijn botten zijn er sterker voor. Geweldig product. Zuiver zonder zoetstoffen toegevoegd. Dit relatief goedkope calciumproduct is makkelijk te nemen. Het is een goedaardige smaak waarmee u het kunt toevoegen aan sappen of andere drankjes. Goed product. Beste prijs. Ik heb jarenlang kalfoniet gebruikt en het houdt me van stijf en zwaar. webshop heeft geweldige prijzen en mijn bestelling werd snel gevuld. Calfoniet vloeibaar calcium is een heel goed calcium, wat kan ik nog meer zeggen. Ik heb dit product gebruikt. Ik heb geen zin in de smaak of de textuur. Ik heb geen probleem gehad. Ik kocht ook een paar voor moeder, ze had een paar pijn en vond het misschien het veroorzaken. Tropisch oase vloeibaar calciumcitraat en magnesium is een supplement dat je lichaam kan gebruiken.

In sommige calciumsupplementen op basis van calciumcarbonaat wordt vitamine D toegevoegd om de absorptie te bevorderen. Het bewijsmateriaal is gemengd en er is meer onderzoek nodig voordat artsen weten welk effect calciumsupplementen kunnen hebben op het risico op hartaanvallen. We hielden van deze calciumcitraat-capsules omdat ze klein waren en gemakkelijk in te slikken, vergeleken met de grote, kalkachtige pillen die door veel van onze finalisten werden aangeboden. Als u op dit moment receptplichtige medicijnen gebruikt, een medische aandoening heeft, zwanger bent, borstvoeding geeft of jonger bent dan 14 jaar, dient u uw arts te raadplegen voordat u dit product gebruikt. Zorg ervoor dat u voldoende vocht binnenkrijgt bij het nemen van calcium op elk dosisniveau. Uw vragen en onze bijbehorende antwoorden zijn niet vertrouwelijk en zullen openbaar op deze specifieke productpagina worden geplaatst. Op andere momenten lijken calcium en magnesium te concurreren door competitief te binden aan dezelfde plaatsen in het lichaam. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen; niet geldig bij eerdere aankopen; andere uitzonderingen kunnen van toepassing zijn; bekijk winkel voor details; zolang de voorraad strekt; ongeldig waar verboden. Calcium wordt voornamelijk opgeslagen in botten (99%), waar de verhouding van calcium tot fosfor bijna constant is bij iets meer dan 2: 1. Ik stel deze verhouding voor de langere termijn voor.

Wat zijn geïoniseerde mineralen – geïoniseerde mineralen zijn de ionen die vrijkomen uit mineralen wanneer de mineralen worden blootgesteld aan water. Eidon-vloeibare mineralen zijn allemaal natuurlijk, zeer biologisch beschikbaar en bevatten geen suikers, zetmeel, kunstmatige aroma's, kleuren, conserveermiddelen of dierlijke bijproducten. Deze supplementen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding – met 500 mg-porties van één tablet hoeft u niet meer calcium in te nemen dan u nodig heeft met uw supplement. Spiertrekkingen en spasmen, spierkrampen, zwakte, flauwvallen, verminderde botdichtheid, broze nagels, gevoelloosheid en vermoeidheid. Gecultiveerde groenten hebben over het algemeen minder calcium dan wilde planten. Nieuwsflits: melkproducten op zuivelbasis hebben niet het monopolie op calcium! En het zijn alleen deze vrijgegeven ionen, of geïoniseerde mineralen, die cellen adequaat kunnen absorberen en gebruiken.

Ingrediënten30 ppm calcium en zuiver gedestilleerd water.