Goingorganic.nl

Source Naturals, Colloida Life Trace Minerals, 4 fl. oz. (118.28 ml)

Colloida Life Trace Minerals, 4 fl. oz. (118.28 ml) by Source Naturals Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Spoormineralen

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, Colloida Life Trace Minerals, 4 fl. oz. (118.28 ml)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.23 kg, 4.8 x 4.8 x 14 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Spoormineralen, Supplements, Minerals, Liquid Minerals, Trace Minerals

Bron naturals, colloida levensspoor mineralen, 4 fl. Oz. (118,22 ml) – colloïdale trace mineralen en elektrolyten. Voedingssupplement. Aangezien onze bodem- en voedselvoorziening nog steeds uit mineralen wordt uitgeput, neemt de behoefte aan biobeschikbare supplementen toe. Colloida levenssporen mineralen kunnen een bron zijn van 20 spoorelementen in evenwicht als colloïden en ionische elektrolyten, waaronder: boor, calcium, chroom, koper, jodium, iridium, ijzer, lithium, magnesium, mangaan, molybdeen, fosfor, kalium, rhodium, selenium, silica, zilver, zwavel, vanadium, zink, onder andere. Zoals bij een colloïdale oplossing kan een kleine hoeveelheid neerslag optreden. goingorganic.nl Ik was erg boos toen ik mijn fles colloïdale levensmineralen kreeg om te lezen dat het methylparaben bevatte. Deze stof is niet aanvaardbaar in een gezondheidsproduct. In een rapport in het januari-februari 2004 nummer van het tijdschrift van toegepaste toxicologie staat dat wanneer verschillende borsttumoren door onderzoekers werden onderzocht, werden hoge niveaus methylparaben gevonden in de weefsels. Parabenen, waaronder methylparaben, hebben oestrogeene invloed op het lichaam, wat betekent dat ze de voortplantingsklier kunnen beïnvloeden. Het januari 2009 probleem van de voortplantingstoxicologie meldt dat er een waarschijnlijke interactie is tussen parabenen en de gezondheid en activiteit van cellen in de testes, wat een mogelijke daling van de spermaproductie bij mannen betekent. Ik vertrouw de bron natuurals niet meer als een bedrijf. Voor mij betekent dit dat ze zich niet bewust zijn van gezondheidszorg.

Source Naturals, Colloida Life Trace Minerals, 4 fl. oz. (118.28 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Spoormineralen

Ik weet het niet zeker, maar ik geloof dat methylparaben op geen enkele manier goed is. Misschien wel in mijn hoofd, maar ik voel me zeker dat dit product iets levert wat ik mis. Ik verliep geleidelijk pijn en voelt over het algemeen een betere gezondheid omdat ik dit aan mijn dieet toevoeg. De fles die ik kreeg had nul smaak in tegenstelling tot andere trace minerale druppels die ik heb gebruikt. Ook heb ik het getest met alkaline strips en het vertoonde nul mineralen. Ik zal dit product of andere bronnen natuurlijk nog niet bestellen tot ik een antwoord kan krijgen waarom dit product zo verdund en zwak lijkt. Ik heb dit voor meer dan 5 jaar genomen om menopauze verstoringen, stemmingswisselingen en depressie te verlichten. Methylparaben is hier niet goed. Ik heb problemen met testes, dus ik ben niet blij met dit, omdat ik net mijn tweede fles heb gekocht en het blijkbaar moet gooien.

Vertrouwen op de bron natuurals net gedaald grote tijd en propably zal wegblijven van dit bedrijf. Ik houd het in mijn keukenblok naast de kruiden, en het gaat elke ochtend in mijn smoothies, samen met kaneelpoeier, brouwerijgist en honing. Hoop dat het mijn gezondheid helpt! Het heeft echter geen kleur, het is helemaal transparant en het smaakt als zeewater (dat lijstje ook), dus ik hoop dat het meer dan alleen zeewater heeft. Voor zover ik weet heb veel mineralen pigment, dus ik vraag me af waarom dit minerale supplement transparant is als water. Om te starten, vermeldt één fout van de fabrikant de hoeveelheden van elk mineraal, want dat zal ik waarschijnlijk iets beter zoeken en de volgende keer kopen kopen. Ik vind het leuk om precies te weten wat ik in mijn lichaam installeer, en gezien de lijst van ingrediënten heb ik zware metalen. Ik wil weten hoeveel van het ik neem. Daartoe alleen 3 sterren. Zoals Linus Pauling een tweetal nobelprijswinnaar zei, beginnen alle gezondheidsproblemen als mineralen in ons voedsel ontbreken. Maar herstel begint met colloida levenssporen mineralen. Geweldig product – heeft de ring in mijn echtgenoten stopgezet en we hebben een flesje aan een vriend gegeven die hetzelfde doet, ik heb dit vergeleken met verscheidene sporen minerale supplementen.

Source Naturals, Colloida Life Trace Minerals, 4 fl. oz. (118.28 ml): Supplementen, Mineralen, Vloeibare Mineralen, Spoormineralen

Alles lijkt gunstig te zijn, met name bij het verminderen en elimineren van spierkrampen en gezichtsstokjes. Source Naturals, Colloida Life Trace Minerals, 4 fl. oz. (118.28 ml) Ik vergeleken dit specifieke colloïdale trace minerale product met alkaliserende druppels (die ook trace mineralen bevatten) en beide met ph papers getest. Dit werkte beter om de pH van mijn bergwater te verhogen, van 6,5 tot 7,0. De alkaliserende druppels lijken niet op de pH van het water te hebben. Ik zal dit product blijven kopen. Na het gebruik van dit product heb ik opgemerkt dat mijn haar niet uitkomt zoals het een maand geleden was. Ik heb nu meer aandacht besteed aan mijn minerale supplement en het helpt ook mijn nagels. Ze groeien nu zonder splitsing. Ik moest ze helemaal niet snijden, maar ze hebben niet allemaal een mooie lengte en zelfs goed zonder polijst. Dit is een geweldige aanvulling voor mensen die uitwerken in het hete weer. Ze zweet zoveel dat ze krampen en zwak worden van het verlies van mineralen. Dit product vervangt die essentiële mineralen. Iedereen die wij het heeft aanbevolen heeft afgesproken. Experimenteren met ph heeft de gekke Finse strijder in een samenhangende conclusie gebracht (wat zeldzaam op zichzelf is).

Review: Source Naturals, Colloida Life Trace Minerals, 4 fl. oz. (118.28 ml)

Begin met het experimenteren van de ph van gekke Finse strijders speeksel was 7,2 (getest met ph strips, en gemiddeld over 5 dagen, 2 testen in de ochtend voordat je iets eet). Met de gemiddelde dosering van wie om aanbevelingen geeft, niet de gekke Finse strijder (kortom, ik nam zoveel vaak als ik me herinnerde). Gekke Finse Krijger heeft zijn gekke dieet tijdens deze tijd niet veranderd, hoewel het dieet niet erg constant is (wat natuurlijk de validiteit van deze test wijzigt). Hoewel de stijging van 7,2 Ph tot 7,3 Ph misschien niet veel lijkt, maar in termen van waterstofionen is het vrij veel (ergens in de miljoenen, onmogelijk om te schatten omdat niemand weet hoeveel liter gekke Finse strijder heeft vloeistoffen in zijn lichaam). Maar gekke Finse strijder was niet gelukkig met slechts deze een test, dus hij rende ook een ander. Nieuw wetenschappelijk bewijs (nog niet gepubliceerd, maar zal in deze herfst van de universiteit van jouvskyl zijn), stelt voor dat de ph van lichamen ecf (extra cellulaire vloeistof) effect heeft op uithoudingsprestaties en vooral in vo2max (welke is het maximale zuurstofverbruik van het lichaam). De gekke Finse strijder testte zich voor zijn vo2max, die voldoende was voor 64 ml / min / kg voordat hij de pH van zijn ecf vergroot.

Deze test werd gedaan op een loopband met standaard vo2max test protocol. En de test werd herhaald na het verhogen van de pH, wat resulteerde in een nieuw record voor de gekke Finse strijder, die 67 ml / min / kg was. De gekke Finse strijder draagt ​​bij aan deze stijging in vo2max tot verhoogde pH en de capaciteit om zuurgraad te bufferen die voortvloeit uit anaërobe activiteiten. Zo gekke Finse Krijger is heel tevreden met dit product, hoewel de smaak niet sterk genoeg is om het haar op zijn rug te verhogen. Omdat onze grond zo uitgeput is, hebben zelfs degenen van ons die veel groenten eten, waarschijnlijk extra mineralen nodig. Ik vind deze smaakloze vloeistof zo gemakkelijk om dagelijks te gebruiken – houdt mijn immuunsysteem in goede staat tijdens het seizoen. Ik heb een hele paar merken van colloïdale trace mineralen geprobeerd die een aangename smaak hebben, en dit is de enige die ik heb geprobeerd die er echt aan leeft. Plus, het is veel handiger om een ​​paar dropperfuls in plaats van een aantal eetlepels van viesmakende spullen te nemen! Goede prijs in webshop ook. Onze bodem is zo uitgeput door chemische meststoffen en slechte landbouwmethodes, dat onze vruchten en groenten niet gewoon de mineralen bevatten die we gezond moeten hebben. Bron Naturals trace mineralen vervangen wat er in ons voedsel ontbreekt.

De vloeistof is smaakloos en makkelijk te nemen. Ik heb een rubberachtige smaak gemerkt als ik de dropper gebruikt, zodat ik de vloeistof gewoon in een glas gooi. Mijn man maakt gebruik van de dropper en zegt dat hij niets kan proeven. Ik ben erg gevoelig, dus je mag geen rubberachtige smaak opmerken. Deze druppels zijn bijna geheel smaakloos. We zien zeer snel verbetering in onze minerale niveaus. Zal opnieuw kopen. Ik hou van deze. Ik neem ze voor het bed, om te voorkomen dat beenkrampen voorkomen. Ik denk dat ze me ook helpen slapen, misschien door mijn spieren te ontspannen. Ik heb krompige, pijnlijke gewrichten gehad en deze hebben een groot verschil gemaakt.

Ik kan er nu pijnloos en rustig op treden. Ik pak 2 druppels onder mijn tong en houd ze ongeveer 30 seconden voor absorptie. Ik ben meer dan 10 jaar geleden begonnen met het kopen van bron naturals colloïdale trace mineralen en heb geen ander product gevonden dat kan vergelijken. Ik werd gewaarschuwd toen ik begon met het verliezen van haar handvol als ik anders heel gezond was en ja veganistisch. Na het lezen van het belang van mineralen heb ik dit product gevonden. Er zijn lookalikes op de markt, maar dit collidale mineraal supplement is afgeleid van ontsoute zeewater en zeer krachtig. Mijn haif is zo lang en dik als het was toen het jong was.