Goingorganic.nl

Source Naturals, ColloidaLife Trace Minerals, Fruit Flavor, 4 fl oz (118.28 ml)

ColloidaLife Trace Minerals, Fruit Flavor, 4 fl oz (118.28 ml) by Source Naturals Supplementen, Mineralen, Sporen Mineralen

€ 5,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Source Naturals, ColloidaLife Trace Minerals, Fruit Flavor, 4 fl oz (118.28 ml)
Prijs: € 5,50
Inhoud: 0.23 kg, 13.7 x 4.6 x 4.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Mineralen, Sporen Mineralen, Supplements, Minerals, Trace Minerals

Bron naturals, colloidalife trace mineralen, fruit smaak, 4 fl oz (118. 28 ml) – voedingssupplement. Colloïdale trace mineralen en elektrolyten. Aangezien onze bodem- en voedselvoorziening nog steeds uit mineralen wordt uitgeput, neemt de behoefte aan biobeschikbare supplementen toe. Colloidalife trace mineralen leveren 72 sporenelementen in een balans van colloïden en ionische elektrolyten, waaronder: boor, calcium, chroom, koper, jodium, indium, ijzer, lithium, magnesium, mangaan, molybdeen, fosfor, kalium, rhodium, selenium, silica, zilver , zwavel, vanadium, zink, beryllium, nikkel, germanium, rubidium, kobalt, scandium, gallium, cadmium, lanthaan, tin, ytterbium, goud, iridium, bismut, barium, platina, titanium, gadolinium, thallium, cesium, zirkonium, niobium , palladium en thorium, onder andere. Zoals bij een colloïdale oplossing kan een kleine hoeveelheid neerslag optreden. goingorganic.nl Hoewel op het productbeschrijving het ingrediënt van methylparaben is vermeld, is het niet langer een ingrediënt in het product. Ik las het etiket zodra het aankwam en contacteerde zelfs het bedrijf dat het maakt en zij hebben bevestigd dat ze de methylparaben inderdaad van het product hebben verwijderd en vervangen door kaliumbenzoaat en kaliumsorbaat. Wat het gebruik van het product betreft, voeg ik het toe aan mijn water en drink het samen met royal jelly voor een voedzame rijke en gezonde drank om mijn bodys algemene functie te stimuleren. De smaak is subtiel (fruit maar niet super zoet).

Source Naturals, ColloidaLife Trace Minerals, Fruit Flavor, 4 fl oz (118.28 ml): Supplementen, Mineralen, Sporen Mineralen

Dit product bevat methylparaben! OK. Ik vind het meestal niet leuk als mensen reclames maken van producten die ze niet hebben gebruikt. Maar dit is zo'n grote fout van de bron naturals dat ik het moest vermelden. Net als veel mensen ga ik uit mijn manier om cosmetische producten te kopen die adverteren dat ze geen methyparaben bevatten. Deze stoffen zijn zeer giftig voor mensen en worden toegevoegd aan cosmetica (lotion shampoo, enz.) Als conserveermiddel. Maar aangezien het op de huid wordt geplaatst, wordt er vaak door geabsorbeerd, zou ik het liever vermijden.

Om methylparaben in te zetten voor een gezondheidsvoedingssupplement voor orale inname is absurd. Zelfs als het maar een klein beetje is, is het helemaal de verkeerde ethiek voor een gezondheidsvoedselbedrijf. Bron naturals? Methylparaben is een man gemaakt en een van de meest giftige stoffen in onze dagelijkse omgeving. De eurupeane unie overweegt momenteel het verbieden van alle menselijke produts. Ik zal mijn fles weggooien. Schaam op bron naturals. Er zijn zoveel natuurlijke en veilige manieren om voedsel te behouden, zelfs een beetje ascorbinezuur (vitamine c) is effectief), methylparaben is hier niet goed. Dat was 2010.

Nu is het voorjaar 2014, en methylparaben staat nog steeds op het etiket. Dat moet betekenen dat het nog steeds echt in het product zit! Ik zal niets van dit bedrijf kopen. Dit product is het enige colloïdale minerale op de markt die is gemaakt van ontsoutte zeewater en in mijn ervaring is het de beste. Ik heb veel colloïdale minerale merken geprobeerd, maar dit is de enige die de vitale aanvulling levert die een veganist nodig heeft om een ​​gezonde lichaamsfunctie te behouden. De resultaten zijn zichtbaar en verbazingwekkend. Het heeft me geholpen om een ​​zure staat te vormen tot meer alkaline. Redelijk geprijsd! Snelle en eenvoudige, goede hoeveelheid voor het geld. Ik blijf in de kluis.

Source Naturals, ColloidaLife Trace Minerals, Fruit Flavor, 4 fl oz (118.28 ml): Supplementen, Mineralen, Sporen Mineralen

Gebruikte samen met de ultramax producten, in poging om stress en leeftijdsfactoren te bestrijden, noteerde een algehele verbetering. Zal zeker weer kopen. Ik heb dit afgelopen jaar gebruikt, ik kan geen verschil op mijn gezondheid zeggen. Opgemerkt een verschil, voel je veel beter met elke fles. Zal binnenkort opnieuw bestellen. Dit item is het eerste doel. Ik heb dit voor mijn zeer kieskeurige kinderen en ze kunnen het helemaal niet proeven in sap of water! Ik gebruik het voor een detox programma en tot nu toe werkt deze trace minerale formule goed. Source Naturals, ColloidaLife Trace Minerals, Fruit Flavor, 4 fl oz (118.28 ml) Nadat ik dit heb gezien, heb ik opgemerkt dat mijn angst en depressie aanzienlijk afnemen. Groot voor degenen die een van deze moeilijkheden hebben. Niet zeker of het gezondheidsvoordelen heeft, maar het is goed om te weten dat het lichaam een ​​aantal spoorelementen krijgt. Heeft absoluut geen fruitgeur, het smaakt alleen als mineralen. Ik vind het fruitgeur onaangenaam. Ik zou gelukkiger zijn met een smaakvrije of subtiele smaakversie. Ik constateer ook dat ik met verloop van tijd een toenemend fermentatiecomponent opspoor naar de smaak.

Review: Source Naturals, ColloidaLife Trace Minerals, Fruit Flavor, 4 fl oz (118.28 ml)

Een gezondheidspersoon stelde voor dat ik mineralen nodig heb, duidelijk ging ik overboord om 6 van deze tegelijkertijd op mijn eerste poging te kopen, maar het werd aan mij aanbevolen door een gerespecteerde vriend. Kan niet zeggen of dit werkt omdat ik me vergeet om het te nemen omdat het positief opstand doet! Ugh! Ik hou meestal niet van smaak maar het laat een zeer sterke na-smaak die je wanhopig probeert te elimineren. Sorry. Maar het is gewoon vies, ik werd verteld dat ik meer sporen mineralen nodig had in mijn dieet, dus ik heb dit extract gekocht in de fruitsmaak. Het is echt lekker. Ik weet niet of het werkt voor zover ik trace mineralen toevoegde, maar ik veronderstel dat het wel doet. Het probleem is dat we onvoldoende onderzoek hebben gedaan naar sporenelementen om boeren te vragen deze weer in te zetten. Door onze arme gronden in de VS, zou 27.000 calorieën voedsel nodig zijn om de benodigde sporenelementen te krijgen die je nodig hebt. Kies zinksupplementen zorgvuldig – consumerlab. Grasetetanie komt meestal voor na een lange periode van koud weer in combinatie met hoge niveaus van stikstof- en kaliumbevruchting. Aluminium voorkomt de opname van calcium 14.

Een uitzondering is citruspulp met een relatief hoge calciumconcentratie (1. Jodium wordt meestal aangevuld als ethyleendiaminedihydroïde (Eddi). Het is ook nodig voor het metabolisme van vetten, eiwitten en koolhydraten 27. Ons lichaam maakt deze mineralen niet, dus moeten we ze uit onze omgeving halen. Accumulatie van koper in de lever steeg met 46 procent voor vaarzen die het maïs-supplement kregen, maar nam af met 9 procent voor vaarzen die het supplement op basis van melasse kregen. Wist u dat wanneer u uw lichaam, met name met ionische detox, ontgift, het gebruikelijk is dat sommige vitale mineralen het lichaam verlaten, samen met zware metalen – volgens m. Zonder selenium en andere mineralen word je gevoeliger voor kanker. Mijn twee dochters begonnen de druppels te nemen en melden beter te slapen en meer uitgerust wakker te worden. Aldus kan een mineraal gelabeld voor inname van 4 ounce per hoofd per dag niet meer bedragen dan 26 ppm selenium. Met deze gespecificeerde supplementen, rapporteerde de studie bijwerkingen om meer energie, verhoogde cognitie en algemeen welzijn op te nemen. Veel mineraal voedingssupplementen zijn gemaakt van zeewater dat veel natrium en veel andere belangrijke sporenelementen bevat. Naast het energiemetabolisme is ijzer nodig in het immuunsysteem en in de ontwikkeling van de hersenen. Mindfulness-meditatie is handig als techniek om onze algemene stressniveaus te verlagen. Een mineraalmengsel met 10 tot 14 procent magnesium verbruikt bij 4 ounce per dag moet voldoende magnesium bevatten.

Het nalaten om een ​​mineraal supplement te verstrekken is de gemeenschappelijkste oorzaak van primaire mineraaltekorten.